Εδω ειναι η ουσια, δεν αμφισβητει κανεις οτι εχεις τους καλυτερους παικτες και την καλυτερη ομαδα.... ΑΛΛΑ.... αυτο δε σημαινει οτι ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να κερδιζουν.... αν ηταν ετσι θα καναμε ενα πρωταθλημα μπατζετ και πρωταθλητης θα ηταν αυτος που θα εχωνε τα περισσοτερα.....
Στο κατω κατω, χαραμιζονται και οι ιδιοι οι παικτες, οταν δε μπαινουν στον κοπο να παιξουν το 100% τους, επειδη "ξερουν" οτι ΑΝ χρειαστει θα εχουν τη ΒΟΗΘΕΙΑ που "πρεπει".... πες μου εσυ, οτι μ' αυτη τη ψυχολογια και αυτο το ΔΕΔΟΜΕΝΟ αν ησουν παικτης δε θα ησουν πιο ΧΑΛΑΡΟΣ και ΑΝΕΤΟΣ.....
Τουλαχιστον εγω, σαν Αρειανος, σημερα πιστευω οτι οι παικτες μου ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ οσο περισσοτερο μπορουσαν, επιτελους φετος.....
Και στο φιναλε, ηταν ενα ωραιο ματσακι σημερα, χωρις πολλες φασεις, αλλα πανω κατω γρηγορο και με μονομαχιες, ενδιαφερον να το παρακολουθησεις, γιατι ρε μαλακα χαραλαμπιδη και καθε χαραλαμπιδη προσπαθειτε, εκτος απο το να σπρωξετε αυτους που "πρεπει", να γινεστε πρωταγωνιστες, star, σε ενα παιχνιδι, ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ [glow=red,2,300]ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ[/glow]??????? Αυτο ισχυει παντου, εκτος απ αυτη την κωλοχωρα......