Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πόσο   :jerking:  είσαι  το  καταλαβαίνει  κανείς  αν  δει τα  προηγούμενα  μηνύματα  σου!!!!!
Έγω  είπα  κάτι  απολυτως  λογικό  και  επειδή  δεν  είχες  επιχειρήματα  άρχισες  τις   :jerking: πάλι!!!!
Αυτά  παθαίνεις  όταν  η  ομάδα  γίνεται  η  προέκταση  του  πουλιού  σου...
ΑΝΤΕ  ΓΕΙΑ  (  που  λέει  και  το  καμάρι  σας!!!)
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το αεκακι θα μας ζορισει φετος,αλλα ειμαι σιγουρος και για φετος :dancing:

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
προφανώς αναφέρεσαι στο γνωστό καστίγιο και ρίμπο βάλανε τόσα γκολ αρα φέτος τι?
πάνω σε αυτό σου έχω ερώτηση! προτιμάς την ομάδα σου να έχει χημεία ή να εξαρτάσαι απο 2 παίχτες πότε θα έχουν κέφια?
δυστυχως για τον ολυμπιακο ολοι αυτα τα χρονια προτιμουσαν το 2ο φιλε κηφυνα... αν πραγματι αρχισουν να προτιμανε το πρωτο να εισαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα πανε πολυ καλυτερα για την ομαδα σου... δεν ειμαι ομως τοσο σιγουρος πως αλλαζουν οι προτιμησεις...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δυστυχως για τον ολυμπιακο ολοι αυτα τα χρονια προτιμουσαν το 2ο φιλε κηφυνα... αν πραγματι αρχισουν να προτιμανε το πρωτο να εισαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα πανε πολυ καλυτερα για την ομαδα σου... δεν ειμαι ομως τοσο σιγουρος πως αλλαζουν οι προτιμησεις...
το "προτιμούσαν" δεν το πιστεύω! το οτι δεν τους έκατσε με ότι έφεραν για να πλαισιώσουν τα μεγάλα ονόματα να συμφωνήσω!
το καλό είναι να μαθαίνεις απο τα λάθη! η φετινή χρονιά τουλάχιστον αυτό δείχνει!
τώρα αν είναι αναλαμπή η σχέδιο θα το δούμε και ανάλογα θα φάει το κράξιμο

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οκ τελικα αυτα τα thread δεν ειναι για ποδοσφαιρικη κουβεντα... το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βριζομαστε να ειρωνευομαστε κ να λεμε τι ψωλες ριχνει ο ενας στον αλλο κ τι πουτσες τρωει ο τριτος στην ευρωπη... να κανουμε μια κουβεντα σαν ανθρωποι χωρις να πρεπει να παρω τον πουλο κ να κοιταξω την ομαδουλα μου δεν γινεται... μεινετε τοτε μονο οι γαυροι να μιλατε μεταξυ σας για το μεγαλειο της ομαδας σας... εγω ουτε εβρισα ουτε ειρωνευτηκα αλλα αποτι φαινεται ποδοσφαιρικη συζητηση δεν χωραει εδω μεσα....

ας το ρε φιλε...αφου βλεπεις τί παιζει....ειναι σαν να μιλας σε τοιχο και να περιμενεις απαντηση...μην ασχολεισαι.Αφου αυτο θελουν μονο και γουσταρουν δεν μας πεφτει λογος να αντιδικουμε.Θελουν τιτλους..και μοναχα αυτο!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το καλό είναι να μαθαίνεις απο τα λάθη! η φετινή χρονιά τουλάχιστον αυτό δείχνει!

τί σε κανει να πιστευεις οτι οι κινησεις που εκαναν το καλοκαιρι θα ανεβασει το επιπεδο της ομαδας τοσο πολυ?εκτος αν παρανοησα και εννοεις οτι απλα θα ανεβασει την ποιοτητα ποδοσφαιρου που θα παιζει εν ελλαδι γιατι εκει μαλλον θα συμφωνησω με καποια μικρη επιφυλαξη.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τί σε κανει να πιστευεις οτι οι κινησεις που εκαναν το καλοκαιρι θα ανεβασει το επιπεδο της ομαδας τοσο πολυ?εκτος αν παρανοησα και εννοεις οτι απλα θα ανεβασει την ποιοτητα ποδοσφαιρου που θα παιζει εν ελλαδι γιατι εκει μαλλον θα συμφωνησω με καποια μικρη επιφυλαξη.
δε μίλησα για επίπεδο ή ποιότητα!
άλλο να έχεις ενα μεγάλο όνομα και όλοι να παίζουν για αυτόν και άλλο να παίζουν όλοι ομαδικά!
επίπεδο, ποιότητα κλπ θέλει χρόνο και διορθωτικές κινήσεις όπου υπάρχει πρόβλημα.
εγώ τουλάχιστον απο του χρόνου θα περιμένω να βγάλω το όποιο συμπέρασμα!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Η ομάδα φέτος,έχει το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων...παίχτες που λίγο ή πολύ υπολογίζονται και μπορούν να προσφέρουν άμεσα...ένας κορμός περίπου 20 παιχτών που ανα πάσα στιγμή παίζουν 11άδα....ποδοσφαιριστές που μαρκάρουν σε όλο το γήπεδο...που επιτέλους...τρέχουν...και να ξέρετε...ομάδα που τρέχει,μαρκάρει και πιέζει σε όλο το γήπεδο...δύσκολα χάνει....και όσον αφορά τις κλειστές άμυνες....είναι μέχρι να μπεί το 1ο...μετά απλοποιούνται τα πράγματα.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το φιλικό με τον Βύζαντα Μεγάρων είχε τον χαρακτήρα προπόνησης και γι’ αυτό ο προπονητής μας, Τάκης Λεμονής, δεν θέλησε να μιλήσει πολύ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντιθέτως, δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας προκειμένου να γεμίσει το «Γ.Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Τετάρτη, 12/9 (έναρξη στις 17:45), στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο παιχνίδι που θα δώσουμε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ο σκοπός του φιλικού είναι ιερός και ο Ολυμπιακός δείχνει για ακόμη μία φορά ότι είναι πρωταθλητής και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Θα ήταν καλό να κάνουμε όλοι ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γεμίσει το γήπεδο από κόσμο την Τετάρτη», δήλωσε σχετικά ο κ. Λεμονής που τόνισε για το φιλικό με τον Βύζαντα: «Αυτό το παιχνίδι έγινε για να μη χάσουμε επαφή με το γήπεδο. Η διακοπή του πρωταθλήματος, είναι γεγονός ότι δεν μας βοηθάει. Στο σημερινό ματς θέλαμε να δούμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα και από κάποια πράγματα, μπορώ να πω -από την εικόνα που έδωσαν στον αγωνιστικό χώρο- ότι έχω μείνει ευχαριστημένος. Ο Αρτσούμπι έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά μέχρι να φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Αυτό που φάνηκε είναι ότι χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο κι αρκετή δουλειά και για αυτόν ακριβώς το λόγο δίνουμε αυτές τις μέρες τα φιλικά παιχνίδια».

Επισκέπτης
Πρώτη νίκη στο Παρίσι για τον Ολυμπιακό..

Ιδιαίτερα παραγωγικός στην επίθεση,αλλά με αρκετά κενά στην άμυνα εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό του επί γαλλικού εδάφους.Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν της Παρί του Ηλία Ζούρου με 97-84,ενώ λίγο πριν από το φινάλε προηγήθηκαν με +21 (95-74).
Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Κίντελ Γουντς (23π),ενώ τον ακολούθησε ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας (20π).Ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, παρότι πήρε μέρος στην προθέρμανση,δεν χρησιμοποιήθηκε,ενώ ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα εξαιτίας προβλήματος στη μέση..

Τα δεκάλεπτα:20-18,42-41,59-74,84-97..

Παρί:Μουγιάρ 3(1),Ρισακέρ,Γκόλεματς 4,Tόρμπερτ 5,Μιζράχι 8(2),Φόστερ 12(2),Άκα 8,Ακπομεντά 12(1),Γκρέι 24,Ζοάν Μπατίστ 8..

Ολυμπιακός:Μπλάκνεϊ 6(1),Παπαμακάριος 3(1),Γουντς 23(1),Ματσιγιάουσκας 20,Ρόμπερτς 9(9ρ),Μαυροκεφαλίδης 12,Βασιλειάδης 9(1),Πρίντεζης 15,Καυκής,Βουγιούκας,Αποστολίδης..

Επισκέπτης
Μπάσκετ κλείνουμε το μεγάλο ταλέντο του γιουγκοσλάβικου μπάσκετ,Μίλος Τεόντοσιτς.

Επισκέπτης
Πρώτη νίκη στο Παρίσι για τον Ολυμπιακό..

Ιδιαίτερα παραγωγικός στην επίθεση,αλλά με αρκετά κενά στην άμυνα εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό του επί γαλλικού εδάφους.Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν της Παρί του Ηλία Ζούρου με 97-84,ενώ λίγο πριν από το φινάλε προηγήθηκαν με +21 (95-74).
Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Κίντελ Γουντς (23π),ενώ τον ακολούθησε ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας (20π).Ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, παρότι πήρε μέρος στην προθέρμανση,δεν χρησιμοποιήθηκε,ενώ ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα εξαιτίας προβλήματος στη μέση..

Τα δεκάλεπτα:20-18,42-41,59-74,84-97..

Παρί:Μουγιάρ 3(1),Ρισακέρ,Γκόλεματς 4,Tόρμπερτ 5,Μιζράχι 8(2),Φόστερ 12(2),Άκα 8,Ακπομεντά 12(1),Γκρέι 24,Ζοάν Μπατίστ 8..

Ολυμπιακός:Μπλάκνεϊ 6(1),Παπαμακάριος 3(1),Γουντς 23(1),Ματσιγιάουσκας 20,Ρόμπερτς 9(9ρ),Μαυροκεφαλίδης 12,Βασιλειάδης 9(1),Πρίντεζης 15,Καυκής,Βουγιούκας,Αποστολίδης..
έχω μια απορία ο Τσακαλίδης σαν Έλληνας επιστρέφει στην Ελλάδα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς,προφανέστατα.Βέβαια θυμάμαι τις Μ Ε Γ Ι Σ Τ Ε Σ εφημερίδες ΦΩΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-που προσφέρουν τεράστιο δημοσιογραφικό έργο-όταν αναφεροντουσαν στον Τσακαλίδη τον καιρό που έπαιζε στην ΑΕΚ να τον ονοματίζουν σκοπτικά στα άρθρα τους ως Λένκοφ,με το όνομα που είχε προ της Ελληνοποίησής του.Τώρα να υποθέσω επειδή πήγε στην Αμερική και κόλλησε πολλά ένσημα ως ''πιατάς''-προσφιλές επάγγελμα των παλιών Ελλήνων μεταναστών-προάχθηκε από τις εν λόγω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εφημερίδες ως Τσακαλίδης.

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Μπάσκετ κλείνουμε το μεγάλο ταλέντο του γιουγκοσλάβικου μπάσκετ,Μίλος Τεόντοσιτς.

Τον οποίο ήθελε ο Ομπράντοβιτς...

και ο ίδιος δήλωνε,    

«Ξέρω ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε φέτος με την ομάδα μου, τη Ζελέζνικ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να γίνει κάτι. Δεν πειράζει όμως. Του χρόνου θα είμαι στον Παναθηναϊκό για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να παίξω υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

πηγή:

Επισκέπτης
Προφανώς,προφανέστατα.Βέβαια θυμάμαι τις Μ Ε Γ Ι Σ Τ Ε Σ εφημερίδες ΦΩΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-που προσφέρουν τεράστιο δημοσιογραφικό έργο-όταν αναφεροντουσαν στον Τσακαλίδη τον καιρό που έπαιζε στην ΑΕΚ να τον ονοματίζουν σκοπτικά στα άρθρα τους ως Λένκοφ,με το όνομα που είχε προ της Ελληνοποίησής του.Τώρα να υποθέσω επειδή πήγε στην Αμερική και κόλλησε πολλά ένσημα ως ''πιατάς''-προσφιλές επάγγελμα των παλιών Ελλήνων μεταναστών-προάχθηκε από τις εν λόγω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εφημερίδες ως Τσακαλίδης.
Γιατί και εγώ απ ότι θυμάμαι ότι ο βασικός λόγος που τον έχασε η ΑΕΚ ήταν ότι δεν είχε Ελληνικές ρίζες και εδώ τον κάναμε μαϊμού Έλληνα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι δεν είναι έτσι.Έφυγε γιατί ήθελε να πάει ΝΒΑ.Κανονικά ως Έλληνας έπαιζε  και το επικροτεί και το γεγονός ότι ήταν και παραμένει εν δυνάμη διεθνής.

Επισκέπτης
Όχι δεν είναι έτσι.Έφυγε γιατί ήθελε να πάει ΝΒΑ.Κανονικά ως Έλληνας έπαιζε  και το επικροτεί και το γεγονός ότι ήταν και παραμένει εν δυνάμη διεθνής.
αλλά στο δικαστήριο η ΑΕΚ τον έχασε για αυτό τον λόγο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτι ψιλοθυμάμαι για δίκες,αλλά νομίζω ότι είχε να κάνει με προσφυγές κ.λ.π.Γενικά πάντως όταν ένας παίκτης παει στα δικαστήρια,90% δικαιώνεται.

Επισκέπτης
Φυσικά δεν υπάρχει πλέον περίπτωση Γιασκεβίτσιους.Έχουμε για βάση της ομάδας πιτσιρικάδες(Τεόντοσιτς,Σεϊμπούτις,Βασιλόπουλος,Μπουρούσης,Βασιλειάδης,Σχορτσιανίτης,Πρίντεζης,Μαυροκεφαλίδης),στους οποίους μπορούμε να στηριχτούμε για πολλά χρόνια,οι οποίοι μαζί με τους Μασιγιάουσκας,Γουντς,Ρόμπερτς,Τσακαλίδη,Μπλάκνεϋ,Παπαμακάριο και ίσως τον Μπελ δείχνουν ικανοί να φτιάξουν τον καλύτερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom