alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εμενα παντως δεν θα με χαλαγε,,,,,, ![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
χωρις πλακα τωρα ....
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
χωρις πλακα τωρα ....
κοιτα οτι κανει δουλεια κανει...αλλα θα χουμε αλλα ντραβαλα...αν ειναι να ανακυκλωνουμε προπονητες μεταξυ τακη και ντουσαν γιατι δεν παει να παρει και τους δυο μαζι πλακα πλακα και να τους αλλαζει...ο σολιντ πηρε τα πακετα αφου δικαιωθηκε θα τα παρει και ο ισπανος απ οτι φαινεται...ποια πολλα κανουν οι αποζημιωσεις των προπονητων παρα οι μεταγραφεςεμενα παντως δεν θα με χαλαγε,,,,,,
χωρις πλακα τωρα ....![]()
![]()
και κοκα κολιτσα και χυμο πορτοκαλι οτι θες αρσενικε
μονο μην αρχισεις αυτα τα πουστικα τα προχθεσινα που με παρακαλαγες να σε γαζωσωΘα τα βρούμε... τα λέμε στο γήπεδο λοιπόν. Προσοχή όμως οι Tριπολιτσιώτες είναι καυλωμένοι και εσείς ξενερωμένοι μην πάθετε κάνα χουνέρι
Δεν αστειέυομαι θα είμαι και εγώ στο ναό με δανεικό διαρκείας, θα σας φέρω γούρι
μην μου τον τρομαζειςααα για αυτό είχαμε φαγούρα στα αρχίδια?
και την κοκακολίτσα με το μαλακό...έχει ανθρακικό.
μην μου τον τρομαζεις
παντως για να παιρνεις διαρκειας απο γαυρο σημαινει οτι στο τετ α τετ δεν εισαι τοσο εμπαθης
έτσι είναι συνήθως.
Καλά λοιπόν που υπάρχει και το διαδύκτιο και πολλοί βγάζουν τα αποθυμένα τους....
Ή απλώς κάνουν την πλάκα τους, και αυτό είναι το καλύτερο.
Φυγε από δω ρε κ έλα στο αεκτζήδικο να τα πούμε.Που λείπει ο πλέζουρας κ θες να αναλάβεις αυτόν τον άχαρο ρόλο
ο vasos ειναι top of the top και το καλουπι εσπασεκαι γιατί δεν τα λέμε εδώ? καλά είναι και εδώ.
οσο για το άλλο Πλεζουρας είναι μόνο ένας!
πάντως σήμερα τα έκανες πουτάνα με τον gatto....
Ο gatto ειναι ο vasos των Αεκτζίδων!
δεν θελω να γινω ρεζιλι
ααα για αυτό είχαμε φαγούρα στα αρχίδια?
και την κοκακολίτσα με το μαλακό...έχει ανθρακικό.
γειά σου ρε μηδενικέ! όλα καλά???![]()
![]()
μην μου τον τρομαζεις
παντως για να παιρνεις διαρκειας απο γαυρο σημαινει οτι στο τετ α τετ δεν εισαι τοσο εμπαθης
και γιατί δεν τα λέμε εδώ? καλά είναι και εδώ.
οσο για το άλλο Πλεζουρας είναι μόνο ένας!
πάντως σήμερα τα έκανες πουτάνα με τον gatto....
Ο gatto ειναι ο vasos των Αεκτζίδων!