πορνες του κυπελου πρωταθλητριων, τωρα θα εχετε καταλαβει γιατι βγηκε το συνθημα
ελλας ευρωπη παναθηναικος..........
κοροιδα
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
πορνες του κυπελου πρωταθλητριων, τωρα θα εχετε καταλαβει γιατι βγηκε το συνθημα
ελλας ευρωπη παναθηναικος..........
κοροιδα
![]()
![]()
o κλασσικος ο νιουφης...
με τετοιο που σου ριξα τρια περισυ λες?με ελληνα διαιτητη της παραγκας του κοκκαλη, θα ειχατε προκριθει κοροιδα ψευτοπρωταθλητες
ναι το πε και μαλιστα πριν κληρωθουν με βαζελια...ε ενταξει τωρα οι αλλοι θα πανε υποψιασμενοι και οι κυπριοι οτι κανανε κανανε...Bαζελος ο προεδρος της ανορθωσης,το δηλωσε ο ιδιος,α ρε μ...,γι αυτο οι μανουρες
ευχομαι να σε γαμησει ο βαζελος
να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι εχει παρει 11 ψευτοπρωταθληματα; μειωνεις την ομαδα σου ετσι που δεν μπορουσες να κερδισεις τους.... ψευτοπρωταθλητες τοτεμε ελληνα διαιτητη της παραγκας του κοκκαλη, θα ειχατε προκριθει κοροιδα ψευτοπρωταθλητες
πληρωστε κανα κορακι του χρονου και μην ξεχασετε και την επο για να παρετε κανα πετσινο πρωταθλημα ξανα , κοροιδανα ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι εχει παρει 11 ψευτοπρωταθληματα; μειωνεις την ομαδα σου ετσι που δεν μπορουσες να κερδισεις τους.... ψευτοπρωταθλητες τοτε
καλα ουτε την καρτα του ντιογο δεν πηραν ακομα ari,o πλεζουρας που ειναι?
ο πλεζουρας διακοπευει..μου χε πει θα ρθει για ματς αλλα θα αγανακτησε μετα τα τρια...οι βραζιλιανοι τι σκστα κανουν με μπλε καρτα δεν ξερω...4 φορες λεει ειδοποιησαμε...καμμια μιζα θα θελουνκαλα ουτε την καρτα του ντιογο δεν πηραν ακομα ari,o πλεζουρας που ειναι?
Καλά πες οτι δεν προλαβαίνουν μέχρι μεθαύριο να βγάλουν κάρταο πλεζουρας διακοπευει..μου χε πει θα ρθει για ματς αλλα θα αγανακτησε μετα τα τρια...οι βραζιλιανοι τι σκστα κανουν με μπλε καρτα δεν ξερω...4 φορες λεει ειδοποιησαμε...καμμια μιζα θα θελουν.σου λεει κυριος τοσα εδωσες εμεις τιποτα?
![]()
αυριο τι μεθαυριο...αυριο στις 7 παιζουμεΚαλά πες οτι δεν προλαβαίνουν μέχρι μεθαύριο να βγάλουν κάρτα![]()
![]()
![]()
Θα περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβρή???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε θα περάσουμε ωραία φέτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρε τηλ θα ειμαστε κατω με πλεζουραΚαλημερα σε Ολους.....
Εναν ακομα επιθετικο "κλεινει" ο Ολυμπιακος.....και αναρωτιεμαι????? ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ????
γιατι τετοια ΤΡΑΓΙΚΗ καθυστεριση?????
τι να πω,,,,,
Αυριο ΟΛΟΙ στον Ναο!!!!!
Εγω θα ειμαι στην 30 με την Κορη μου......
Που εισαι ρε Φιλαρακι??????παρε τηλ θα ειμαστε κατω με πλεζουρα
γιατί δλδ τώρα είσαστε από πάνω;;;;;;;παρε τηλ θα ειμαστε κατω με πλεζουρα