Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Bαζελος ο προεδρος της ανορθωσης,το δηλωσε ο ιδιος,α ρε μ...,γι αυτο οι μανουρες
ευχομαι να σε γαμησει ο βαζελος

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Bαζελος ο προεδρος της ανορθωσης,το δηλωσε ο ιδιος,α ρε μ...,γι αυτο οι μανουρες
ευχομαι να σε γαμησει ο βαζελος
ναι το πε και μαλιστα πριν κληρωθουν με βαζελια...ε ενταξει τωρα οι αλλοι θα πανε υποψιασμενοι και οι κυπριοι οτι κανανε κανανε...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
με ελληνα διαιτητη της παραγκας του κοκκαλη, θα ειχατε προκριθει κοροιδα ψευτοπρωταθλητες
να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι εχει παρει 11 ψευτοπρωταθληματα; μειωνεις την ομαδα σου ετσι που δεν μπορουσες να κερδισεις τους.... ψευτοπρωταθλητες τοτε

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Κληρώνει για τον Ολυμπιακό στις 14:00... Ως είθισται, η UEFA χώρισε σε οκτώ μίνι-γκρουπ ισχυρών και αδυνάτων τις 80 ομάδες που συμμετέχουν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός είναι στο όγδοο γκρουπ και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σεντ Ετιέν του Στάθη Ταυλαρίδη(Γαλλία), Αρτμέντια (Σλοβακία), Ουνιρέα Ουρζιτσένι (Ρουμανία), Νόρτζελαντ (Δανία) και Κάλμαρ (Σουηδία).

Oι αγώνες του πρώτου γύρου του Κυπέλλου UEFA θα γίνουν στις 18 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου.

απο σπορ φμ

αντε να δουμε...με αυτα που γινονται φετος ειμαστε ικανοι για ολα.... :headbang: :headbang:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
σουηδια για να παμε να δουμε το ματς ;) :cheesy:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
μπα κατι μου λεει ρουμανια ...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
καλα ουτε την καρτα του ντιογο δεν πηραν ακομα ari,o πλεζουρας που ειναι?

Green_Machine

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι εχει παρει 11 ψευτοπρωταθληματα; μειωνεις την ομαδα σου ετσι που δεν μπορουσες να κερδισεις τους.... ψευτοπρωταθλητες τοτε
πληρωστε κανα κορακι του χρονου και μην ξεχασετε και την επο για να παρετε κανα πετσινο πρωταθλημα ξανα , κοροιδα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλα ουτε την καρτα του ντιογο δεν πηραν ακομα ari,o πλεζουρας που ειναι?
ο πλεζουρας διακοπευει..μου χε πει θα ρθει για ματς αλλα θα αγανακτησε μετα τα τρια...οι βραζιλιανοι τι σκστα κανουν με μπλε καρτα δεν ξερω...4 φορες λεει ειδοποιησαμε...καμμια μιζα θα θελουν  :cheesy:.σου λεει κυριος τοσα εδωσες εμεις τιποτα? :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ο πλεζουρας διακοπευει..μου χε πει θα ρθει για ματς αλλα θα αγανακτησε μετα τα τρια...οι βραζιλιανοι τι σκστα κανουν με μπλε καρτα δεν ξερω...4 φορες λεει ειδοποιησαμε...καμμια μιζα θα θελουν  :cheesy:.σου λεει κυριος τοσα εδωσες εμεις τιποτα? :2funny:
Καλά πες οτι δεν προλαβαίνουν μέχρι μεθαύριο να βγάλουν κάρτα  :P :P :P :P
Θα περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβρή???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε θα περάσουμε ωραία φέτος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Καλά πες οτι δεν προλαβαίνουν μέχρι μεθαύριο να βγάλουν κάρτα  :P :P :P :P
Θα περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβρή???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε θα περάσουμε ωραία φέτος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αυριο τι μεθαυριο...αυριο στις 7 παιζουμε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλημερα σε Ολους.....
Εναν ακομα επιθετικο "κλεινει" ο Ολυμπιακος.....και αναρωτιεμαι????? ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ????
γιατι τετοια ΤΡΑΓΙΚΗ καθυστεριση?????
τι να πω,,,,,
Αυριο ΟΛΟΙ στον Ναο!!!!!
Εγω θα ειμαι στην 30 με την Κορη μου......
παρε τηλ θα ειμαστε κατω με πλεζουρα

Επισκέπτης
Δεν αστειέυομαι θα είμαι και εγώ στο ναό με δανεικό διαρκείας, θα σας φέρω γούρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom