Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και πάμε στο δια ταύτα.
Εδώ και 3 χρόνια φωνάζαμε πως είναι ίσως καλύτερα η ομάδα να ψηθεί μια χρονιά στο ΟΥΕΦΑ και να γυρίσει στο Τσού-λι πιο ξεψαρωμένος.
Πέρυσι βέβαια που ψιλιξεψαρώσαμε το αλλάξαμε το τροπάρι αλλά φέτος αλλάζουμε και πάλι ομάδα...οπότε δεν νομίζω πως είναι τόσο κακό ούτε για τον Ολυμπιακό ούτε για την Ελλάδα να έχει δύο ομάδες στο ΟΥΕΦΑ δυνατές (θεωρώ πως η ΑΕΚ χωρίς το Ριμποκλαίω περνάει).
Τώρα, ο ΠΑΟ μπάλα δεν έπαιξε ακόμα. Αλλά μάλλον θα παίξει, γιατί αλλιώς τους βλέπω να πηγαίνουν τους πολυμετοχικούς άκλαυτους από εκεί που ήρθανε. Προς το παρόν...αυτό που αποδεικνύει άλλη μια φορά είναι πως στην Ευρώπη ο πισινός του γίνεται δεξαμενή για κάποιο λόγο.
Καλό είναι πάντως που θα προχωρήσει. Πάλι θα το χάσει εύκολα το πρωτάθλημα αφού και πάλι θα είναι..."κουρασμένος"

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και πάμε στο δια ταύτα.
Εδώ και 3 χρόνια φωνάζαμε πως είναι ίσως καλύτερα η ομάδα να ψηθεί μια χρονιά στο ΟΥΕΦΑ και να γυρίσει στο Τσού-λι πιο ξεψαρωμένος.
Πέρυσι βέβαια που ψιλιξεψαρώσαμε το αλλάξαμε το τροπάρι αλλά φέτος αλλάζουμε και πάλι ομάδα...οπότε δεν νομίζω πως είναι τόσο κακό ούτε για τον Ολυμπιακό ούτε για την Ελλάδα να έχει δύο ομάδες στο ΟΥΕΦΑ δυνατές (θεωρώ πως η ΑΕΚ χωρίς το Ριμποκλαίω περνάει).
Τώρα, ο ΠΑΟ μπάλα δεν έπαιξε ακόμα. Αλλά μάλλον θα παίξει, γιατί αλλιώς τους βλέπω να πηγαίνουν τους πολυμετοχικούς άκλαυτους από εκεί που ήρθανε. Προς το παρόν...αυτό που αποδεικνύει άλλη μια φορά είναι πως στην Ευρώπη ο πισινός του γίνεται δεξαμενή για κάποιο λόγο.
Καλό είναι πάντως που θα προχωρήσει. Πάλι θα το χάσει εύκολα το πρωτάθλημα αφού και πάλι θα είναι..."κουρασμένος"
βρε μοικανε..κατ αρχήν καλώς ήλθες....να ρωτήσω κάτι...είπες και είπε και κάποιος άλλος ότι η ΠΑΝΑΘΑ θα είναι κουρασμέμη λόγω τσάμπιονς λιγκ...δηλαδή εσείς που θα παίζετε στο ΟΥΕΦΑ θα είστε ξεκούραστοι?......90 λεπτά εμείς 50 εσείς?...θα σαλ΄ταρω βρεεεεεεεεε.......εκτός αν εννοείτε ότι θα αποκλειστήτε στον προκριματικό του ΟΥΕΦΑ όπότε...μπράβο έχετε γν΄'ωθι σ εαυτόν............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Πάμε παρακάτω.
Ωραία τα μπανάκια ρε παιδιά....ωραίες και οι παραλίες, ωραία και τα μουνάκια δεξιά και αριστερά...πού μυαλό για άλλα πράγματα...

Kαλώς ήρθες και καλό χειμώνα αν και προβλέπεται δύσκολος. :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Ιστορικές στιγμές ζει το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού μετά τις μεγάλες προκρίσεις της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας επί Ολυμπιακού και ΑΕΚ αντίστοιχα, ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα συγκλονιστικό ματς με 3-3 στην παράταση.

ΕΤΣΙ ΤΣΑΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Φιλούσκια από τον Τιμουρλέγκο!  :-* :-* :-*

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βρε μοικανε..κατ αρχήν καλώς ήλθες....να ρωτήσω κάτι...είπες και είπε και κάποιος άλλος ότι η ΠΑΝΑΘΑ θα είναι κουρασμέμη λόγω τσάμπιονς λιγκ...δηλαδή εσείς που θα παίζετε στο ΟΥΕΦΑ θα είστε ξεκούραστοι?......90 λεπτά εμείς 50 εσείς?...θα σαλ΄ταρω βρεεεεεεεεε.......εκτός αν εννοείτε ότι θα αποκλειστήτε στον προκριματικό του ΟΥΕΦΑ όπότε...μπράβο έχετε γν΄'ωθι σ εαυτόν............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όπως είδες έγραψα "κουρασμένοι" τάλε και όχι κουρασμένοι. Η μόνιμη διακιολογία από όσους χάνουν το πρωτάθλημα δεν είναι πως δεν μπορούνε να έχουνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη;;
Για μένα δεν υπάρχει θέμα τέτοιο. Αν είναι κουρασμένη μια ομάδα ή ο προπονητής έκαψε κάποιους παίκτες αφού δεν τους ξεκούρασε ή ο γυμναστής έπαιζε το πουλί του. Τι να πούνε οι αγγλικές ομάδες δηλαδή;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το κυπριακό ποδόσφαιρο ανεβαίνει...και τα υπόλοιπα που λέτε είναι απλές σαπουνόφουσκες.
Όσο για τις δικές μας ομάδες, ίσως να μην είναι ακόμα έτοιμες επειδή είναι όλες με πάρα πολλές προσθήκες (μισή ντούζίνα βασικούς μεταγραφή κάνανε όλοι), αλλά η παρούσα κατάσταση (αποκλεισμός δύο ομάδων από το ΟΥΕΦΑ και μίας από το τσού-λι) δείχνει πως οι οπαδοί μόνο φιλικά ξέρουνε να κρίνουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και για να μην κακοκαρδίσω και τουα Παναθηναϊκούς...ούτε ο ΠΑΟ έπαιξε μπάλα, έτσι; Μην κρυβόσαστε πίσω από μια πρόκριση που ήρθε με τα χίλια ζόρια.
Αν δεν πάρετε αμυντικό κεντρικό θα θρηνίσετε πιστεύω. Εκτός αν επιτέλους εμπιστευθείτε τον Σιόντη και σας βγει Κυργιάκος.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια...29 αυγουστου και ολοι ακομα ψαχνουν παιχτες... :headbang: :headbang:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα σε Ολους.....
Εναν ακομα επιθετικο "κλεινει" ο Ολυμπιακος.....και αναρωτιεμαι????? ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ????
γιατι τετοια ΤΡΑΓΙΚΗ καθυστεριση?????
τι να πω,,,,,
Αυριο ΟΛΟΙ στον Ναο!!!!!
Εγω θα ειμαι στην 30 με την Κορη μου......

Επισκέπτης
Καλημερα σε Ολους.....
Εναν ακομα επιθετικο "κλεινει" ο Ολυμπιακος.....και αναρωτιεμαι????? ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ????
τι να πω,,,,,
Αυριο ΟΛΟΙ στον Ναο!!!!!
Να χαίρεσαι το καινούργιο μέλος της οικογένειας σου! :rockon: :rockon: :rockon:
Στείλε και κανα πούρο! :grin:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλημέρα πράκτορες, επιστήμονες και λοιποί υπάλληλοι της Κρόκους ΑΕ  :rockon: :rockon: :rockon:
Απο γκρίνια καλά πάμε, δεν εκδηλώθηκαν ακόμα πολλοί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χριστόφορε να χαίρεσαι την κοράκλα. Την έγραψες μέλος????  :grin: :grin: :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Να χαίρεσαι το καινούργιο μέλος της οικογένειας σου! :rockon: :rockon: :rockon:
Στείλε και κανα πούρο! :grin:

Άστο.Θα σου στείλω εγώ κανα πούρο εκ μέρους του Χριστόφορου-150 πούρα έφερα από τας Κούβας.Θα μπαφιάσω-ήδη μπάφιασα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα σε Ολους.....
τι να πω,,,,,
Αυριο ΟΛΟΙ στον Ναο!!!!!
καλημερα εγω συνηθως παω λιγο νωριτερα αν ειναι παρε τηλ να πιουμε καμμια μπυρα απ εξω  :2funny:

Green_Machine

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πορνες του κυπελου πρωταθλητριων, τωρα θα εχετε καταλαβει γιατι βγηκε το συνθημα
ελλας ευρωπη παναθηναικος..........

κοροιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom