You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφου ειμαστε ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!μαγκες δηλαδη ολοι θα μαστε αυριο ε?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ελα απο red cafe να κερασω μπυριτσαΔεν αστειέυομαι θα είμαι και εγώ στο ναό με δανεικό διαρκείας, θα σας φέρω γούρι
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Hρθα λίγο από δω να ηρεμήσω.
Μπορεί να περάσω κ γω αύριο,να πω τα συγχαρικια στον Χριστόφορο.Μην με παρετε με τις πέτρες έτσι;
Μπορεί να περάσω κ γω αύριο,να πω τα συγχαρικια στον Χριστόφορο.Μην με παρετε με τις πέτρες έτσι;
το χω το τηλ σου θα σε παρω καμμια ωρα πριν περιπου...Αφου ειμαστε ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
απο τα ποιό σωστά πόστ που έχω διαβάσει......και για τους τρείς.....καταλάβατε τώρα γιατί μιλάω για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου?......καλημερα αδελφια...29 αυγουστου και ολοι ακομα ψαχνουν παιχτες...![]()
![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
μου το λεγε το πρωι καποιος και δεν το πιστευα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θελω να πιστευω οτι ειναι φαρσα ενος αρωστημενου μυαλου
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε....δεν πάμε καλά....αυτούς τους παίκτες του πήρε ο κρόκους μα αυτούς παίζει.....αφηστε τον να δείξει πρώτα τι μπορεί και αν δεν κάνει σουτάρετε τον....αλλα γνωστό το σύστημα του θείου.....τις δικές του μαλακίες να τις πληρώνουν οι προπονητές.....βλέπε λεμονή......γαύροι...κράχτε τον λίγο μπας και συνέλθει..για το καλό σας...
Επισκέπτης
ελα απο red cafe να κερασω μπυριτσα
Πάντως είναι καλό να υπάρχει αυτήν την φορά ένα αληθινό αρσενικό ανάμεσά σας. Mπυρίτσα δεν πίνω προτιμώ κοκακολίτσα άμα κερνάς
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
λιγο?θα γινει της πουτανας αν κανει τετοια μαλακια 3 φοραρε....δεν πάμε καλά....αυτούς τους παίκτες του πήρε ο κρόκους μα αυτούς παίζει.....αφηστε τον να δείξει πρώτα τι μπορεί και αν δεν κάνει σουτάρετε τον....αλλα γνωστό το σύστημα του θείου.....τις δικές του μαλακίες να τις πληρώνουν οι προπονητές.....βλέπε λεμονή......γαύροι...κράχτε τον λίγο μπας και συνέλθει..για το καλό σας...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και κοκα κολιτσα και χυμο πορτοκαλι οτι θες αρσενικεΠάντως είναι καλό να υπάρχει αυτήν την φορά ένα αληθινό αρσενικό ανάμεσά σας. Mπυρίτσα δεν πίνω προτιμώ κοκακολίτσα άμα κερνάς
αμα σου λεω κατι εγω...ε ρε πλακες με 7 παλι....καλα αν ειναι να τον διωξει ο τακης δεν του κανει?συντομα προβλεπω να ακουμε παρε και τη μπαλλα αγγελοπουλε....και θα ναι και η 7 μεσα που θα φωναζει...θελω να πιστευω οτι ειναι φαρσα ενος αρωστημενου μυαλου![]()
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο πουστης ο πλεζουρας φταιει μου ελεγε προχθες οτι πρεπει να φυγει ο βαλβερδεαμα σου λεω κατι εγω...ε ρε πλακες με 7 παλι....καλα αν ειναι να τον διωξει ο τακης δεν του κανει?συντομα προβλεπω να ακουμε παρε και τη μπαλλα αγγελοπουλε....και θα ναι και η 7 μεσα που θα φωναζει...
μαλλον το ειπε και στον κοκκαλη αλλα ξεχασε να του πει να παρει τον τακαρο
εχουμε καταντησει να διωχνουμε προπονητες πριν αρχισει το πρωταθλημα ρε σεις...ελεος δηλαδη..εμεις και ο πηρουνιας τα κανουμε αυτα...ο πουστης ο πλεζουρας φταιει μου ελεγε προχθες οτι πρεπει να φυγει ο βαλβερδε
μαλλον το ειπε και στον κοκκαλη αλλα ξεχασε να του πει να παρει τον τακαρο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις