Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σιγά μην απαντούσες σοβαρά σε ένα θέμα τόσο σοβαρό για την ομάδα σου.
Ωραια λοιπον,ο εκπροσωπος της Βερντερ δηλωσε οτι΄΄εχουμε ευχαριστες αναμνησεις μονο απο τον Παναθηναικο΄΄

Παρε θεση

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ωραια λοιπον,ο εκπροσωπος της Βερντερ δηλωσε οτι΄΄εχουμε ευχαριστες αναμνησεις μονο απο τον Παναθηναικο΄΄

Παρε θεση
Παίρνω εγώ θέση. Ωραία και τι έγινε; Ένας προπονητής έχει καλές αναμνήσεις από παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και κακές από τον Ολυμπιακό. Για πες μας πόσοι έχουν καλές από τον Ολυμπιακό και κακές από τον Παναθηναϊκό; :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σας χαιρετω Ολους !!!!!
Αυριο ΟΛΟΙ κοντα στον [glow=red,2,300]ΘΡΥΛΟ[/glow] μας !!!!!!
καλο Σ.Κ.
και την Δευτερα Πρωτος ο [glow=red,2,300]ΘΡΥΛΟΣ[/glow]
[move][glow=red,2,300]Εισαι στο Μυαλο κατι Μαγικο !!!!!![/glow][/move]
realcms384594142200841415470.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Παίρνω εγώ θέση. Ωραία και τι έγινε; Ένας προπονητής έχει καλές αναμνήσεις από παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και κακές από τον Ολυμπιακό. Για πες μας πόσοι έχουν καλές από τον Ολυμπιακό και κακές από τον Παναθηναϊκό; :2funny:

άσε γιατί με τους όρους που μιλάμε εμείς το Καραισκάκη είναι ευρωμασατζίδικο....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Παρε θεση

Για ρώτα τον εκπρόσωπο της Γιουβέντους να δεις που τις έχουν τις ευχάριστες και που τις δυσάρεστες αναμνήσεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Παρακαλουνται οι executives στα φλωροστεκια τους και στα πρωινα τους email να μην ασχολουνται με τον Ολυμπιακο

Επισκέπτης
Παρακαλουνται οι executives στα φλωροστεκια τους και στα πρωινα τους email να μην ασχολουνται με τον Ολυμπιακο

"Ψωλαράς", "Δωρητής Σπέρματος", "Pleasuregiver"... από τα nicknames τους και από την τάση τους μόλις τους την μπαίνεις λίγο να αρχίζουν τα κωλομπαρίστικα, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για γαμιάδες του μαχαλά... όπως και η ομάδα τους... στα σαλόνια κάνουν σαν τις κυρίες.... :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
"Ψωλαράς", "Δωρητής Σπέρματος", "Pleasuregiver"... από τα nicknames τους και από την τάση τους μόλις τους την μπαίνεις λίγο να αρχίζουν τα κωλομπαρίστικα, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για γαμιάδες του μαχαλά... όπως και η ομάδα τους... στα σαλόνια κάνουν σαν τις κυρίες.... :2funny:
τουλαχιστον δεν εγινα ποτε ρομπα να ξυριζω τα παπαρια μου και να ''τρωω πορτα΄΄απο ΠΟΥΤΑΝΕΣ οπως εσυ.
Επαναλαμβανω οτι στρακια ΔΕΝ γαμαω.

Σε πειραξε executive φρεσκοπαπαρινο?

Επισκέπτης
τουλαχιστον δεν εγινα ποτε ρομπα να ξυριζω τα παπαρια μου και να ''τρωω πορτα΄΄απο ΠΟΥΤΑΝΕΣ οπως εσυ.

1. Tα παπάρια μου τα ξυρίζω γυαλί εδώ είσαι σωστός και γουστάρουν όλες οι καργιόλες τα παίρνουν όλα με την γλωσσίτσα τους.
2. Ποιός έφαγε πόρτα από πουτάνα;
3. Oσο για το executive φρέσκοπαπαρίνος το παίρνω σαν κοπλιμέντο

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

δεν πιστευω να θες να πεις κατι για οσους ξυριζουν τα παπαρια τους....
πορτα απο πουτανα????? :think: :think: :think: :think: :think:πως  :think: :think:γινεται αυτο????
ειναι καινουριο κολπο????
θα μου το δειξει καποιος?????

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
δεν πιστευω να θες να πεις κατι για οσους ξυριζουν τα παπαρια τους....
πορτα απο πουτανα????? :think: :think: :think: :think: :think:πως  :think: :think:γινεται αυτο????
ειναι καινουριο κολπο????
θα μου το δειξει καποιος?????
και γω τα περιποιουμαι αλλα δεν μενω με το πουλι στο χερι..Ασε να λενε τις παπαριες.. στην Καρεα 30 η κριτικη του since1991 που εχει πολυ γελιο...
Έλα μαλάκες έχετε γίνει γραφικοί
εσυ ακομα περισσοτερο κομπλεξιδη

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Για ρώτα τον εκπρόσωπο της Γιουβέντους να δεις που τις έχουν τις ευχάριστες και που τις δυσάρεστες αναμνήσεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε ασε τις τριπλες ....
δηλαδη τι να πει ο εκπροσωπος της γιουβε????Οτι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που μας κερδισε στην εδρα μας ειναι ο ολυμπιακος????ΜΗΠΩς ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ????
με την βερντερ παιζετε ρε ευρωπαιοι ....
ε λοιπον της βερντερ ο εκπροσωπος θα μιλησει....
μια φορα να μπορεσετε να αποδεχτειτε μια πραγματικοτητα και τι στον κοσμο!!!!!!
αυτο ειπε ο ανθρωπος και τελος.....
ΑΠΛΑ ΔΕΞΟΥ ΤΟ!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Πάντως με έκανες να συγκινηθώ... Nομίζω ότι αυτό που με αποκάλεσες "Executive φρεσκοπαπαρίνο" μαζί με το "αντιολυμπιακό μένος" και κάτι άλλα που λέτε είναι επιτομή της γαύρικης νοημοσύνης που σας κάνει τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο αστείους...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ρε ασε τις τριπλες ....
δηλαδη τι να πει ο εκπροσωπος της γιουβε????Οτι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που μας κερδισε στην εδρα μας ειναι ο ολυμπιακος????ΜΗΠΩς ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ????
με την βερντερ παιζετε ρε ευρωπαιοι ....
ε λοιπον της βερντερ ο εκπροσωπος θα μιλησει....
μια φορα να μπορεσετε να αποδεχτειτε μια πραγματικοτητα και τι στον κοσμο!!!!!!
αυτο ειπε ο ανθρωπος και τελος.....
ΑΠΛΑ ΔΕΞΟΥ ΤΟ!!!!!!!!!

Πλάκα μου κάνεις? οι 7αρες δεν προκαλούν ευχάριστες αναμνήσεις? Οι αποκλισμοί (απο ΠΑΟ) δεν νομίζω..εκτός αν εισαι μικρος σε ηλικία και δεν θυμάσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom