1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
και γω που νόμιζα ότι λέγεται Deep ΤζώνουJohny Depp λεγεται ανεπιθυμητε εμπρηστη του site
και γω που νόμιζα ότι λέγεται Deep ΤζώνουJohny Depp λεγεται ανεπιθυμητε εμπρηστη του site
ΟΚ,ξεκολλακαι γω που νόμιζα ότι λέγεται Deep Τζώνου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε πλάκα κάνουμε......ΟΚ,ξεκολλα
Ακομα με τον Ολυμπιακο ασχολεισαι?
Τι ''καψιμο΄΄ειναι αυτο ρε παιχτη?
Ωραια λοιπον,ο εκπροσωπος της Βερντερ δηλωσε οτι΄΄εχουμε ευχαριστες αναμνησεις μονο απο τον Παναθηναικο΄΄Σιγά μην απαντούσες σοβαρά σε ένα θέμα τόσο σοβαρό για την ομάδα σου.
Παίρνω εγώ θέση. Ωραία και τι έγινε; Ένας προπονητής έχει καλές αναμνήσεις από παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και κακές από τον Ολυμπιακό. Για πες μας πόσοι έχουν καλές από τον Ολυμπιακό και κακές από τον Παναθηναϊκό;Ωραια λοιπον,ο εκπροσωπος της Βερντερ δηλωσε οτι΄΄εχουμε ευχαριστες αναμνησεις μονο απο τον Παναθηναικο΄΄
Παρε θεση
Παίρνω εγώ θέση. Ωραία και τι έγινε; Ένας προπονητής έχει καλές αναμνήσεις από παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και κακές από τον Ολυμπιακό. Για πες μας πόσοι έχουν καλές από τον Ολυμπιακό και κακές από τον Παναθηναϊκό;![]()
Ωραια λοιπον,ο εκπροσωπος της Βερντερ δηλωσε οτι΄΄εχουμε ευχαριστες αναμνησεις μονο απο τον Παναθηναικο΄΄
Παρε θεση
στο μπουρδέλα τελεία κομ μπορούν;Παρακαλουνται οι executives στα φλωροστεκια τους και στα πρωινα τους email να μην ασχολουνται με τον Ολυμπιακο
Παρακαλουνται οι executives στα φλωροστεκια τους και στα πρωινα τους email να μην ασχολουνται με τον Ολυμπιακο
τουλαχιστον δεν εγινα ποτε ρομπα να ξυριζω τα παπαρια μου και να ''τρωω πορτα΄΄απο ΠΟΥΤΑΝΕΣ οπως εσυ."Ψωλαράς", "Δωρητής Σπέρματος", "Pleasuregiver"... από τα nicknames τους και από την τάση τους μόλις τους την μπαίνεις λίγο να αρχίζουν τα κωλομπαρίστικα, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για γαμιάδες του μαχαλά... όπως και η ομάδα τους... στα σαλόνια κάνουν σαν τις κυρίες....![]()
τουλαχιστον δεν εγινα ποτε ρομπα να ξυριζω τα παπαρια μου και να ''τρωω πορτα΄΄απο ΠΟΥΤΑΝΕΣ οπως εσυ.
Επαναλαμβανω οτι στρακια ΔΕΝ γαμαω.
Σε πειραξε executive φρεσκοπαπαρινο?
δεν πιστευω να θες να πεις κατι για οσους ξυριζουν τα παπαρια τους....τουλαχιστον δεν εγινα ποτε ρομπα να ξυριζω τα παπαρια μου και να ''τρωω πορτα΄΄απο ΠΟΥΤΑΝΕΣ οπως εσυ.
Σε πειραξε executive φρεσκοπαπαρινο?
και γω τα περιποιουμαι αλλα δεν μενω με το πουλι στο χερι..Ασε να λενε τις παπαριες.. στην Καρεα 30 η κριτικη του since1991 που εχει πολυ γελιο...δεν πιστευω να θες να πεις κατι για οσους ξυριζουν τα παπαρια τους....
πορτα απο πουτανα?????![]()
![]()
![]()
![]()
πως
![]()
γινεται αυτο????
ειναι καινουριο κολπο????
θα μου το δειξει καποιος?????
εσυ ακομα περισσοτερο κομπλεξιδηΈλα μαλάκες έχετε γίνει γραφικοί
ρε ασε τις τριπλες ....Για ρώτα τον εκπρόσωπο της Γιουβέντους να δεις που τις έχουν τις ευχάριστες και που τις δυσάρεστες αναμνήσεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ασε τις τριπλες ....
δηλαδη τι να πει ο εκπροσωπος της γιουβε????Οτι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που μας κερδισε στην εδρα μας ειναι ο ολυμπιακος????ΜΗΠΩς ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ????
με την βερντερ παιζετε ρε ευρωπαιοι ....
ε λοιπον της βερντερ ο εκπροσωπος θα μιλησει....
μια φορα να μπορεσετε να αποδεχτειτε μια πραγματικοτητα και τι στον κοσμο!!!!!!
αυτο ειπε ο ανθρωπος και τελος.....
ΑΠΛΑ ΔΕΞΟΥ ΤΟ!!!!!!!!!