Επισκέπτης
Έλα!!!
χαιρομαι.Πάντως με έκανες να συγκινηθώ... Nομίζω ότι αυτό που με αποκάλεσες "Executive φρεσκοπαπαρίνο" μαζί με το "αντιολυμπιακό μένος" και κάτι άλλα που λέτε είναι επιτομή της γαύρικης νοημοσύνης που σας κάνει τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο αστείους...
ρε φιλε μπορεις να καταλαβεις οτι μπορει σαν ηλιθιος που εισαι να εχεις δικαιωμα να ζεις αλλα δεν εχεις δικαιωμα να τρελλαινεις τους αλλους????Πλάκα μου κάνεις? οι 7αρες δεν προκαλούν ευχάριστες αναμνήσεις? Οι αποκλισμοί (απο ΠΑΟ) δεν νομίζω..εκτός αν εισαι μικρος σε ηλικία και δεν θυμάσαι...
"Ψωλαράς", "Δωρητής Σπέρματος", "Pleasuregiver"... από τα nicknames τους και από την τάση τους μόλις τους την μπαίνεις λίγο να αρχίζουν τα κωλομπαρίστικα, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για γαμιάδες του μαχαλά... όπως και η ομάδα τους... στα σαλόνια κάνουν σαν τις κυρίες....
ακαποτος βουδας=Τσιμπουκια με την ΑΛΜΥΡΑ μεσααααααααααααααα....
Βλακα παριστανεις τον εξυπνο...Κλωνε του κερατα...
ρε φιλε μπορεις να καταλαβεις οτι μπορει σαν ηλιθιος που εισαι να εχεις δικαιωμα να ζεις αλλα δεν εχεις δικαιωμα να τρελλαινεις τους αλλους????
διαβασε καλα τι γραφω και μη πετας μαλακιες αν εχεις ορεξη για συζητηση....αν εχεις ορεξη για αντεγκλησεις ....αντε γεια....
ολες οι ομαδες μας ανα διαστηματα εχουν φαει τις πσολιες τους....
στη συγκεκριμενη μιλαμε για την βερντερ......]
τι θελεις να κανω εγω ???????
ετυχε εγω να την γαμισω και εσενα να σε γαμισει.....
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!
ρε φιλε μπορεις να καταλαβεις οτι μπορει σαν ηλιθιος που εισαι...
και την ανασφαλεια ....θα προσεθετα εγω φιλε μου. . . .και αυτή η μανία σας να λέτε τους άλλους ηλίθιους και στράκια, ξέρεις, μαρτυρά πολλά για την ψυχολογία σας...
να σαι καλα ρε φιλε ..... ;) ;) ;)και αυτή η μανία σας να λέτε τους άλλους ηλίθιους και στράκια, ξέρεις, μαρτυρά πολλά για την ψυχολογία σας...
Ότι και να λες δε γαμάμε στράκια....Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος.
βρίστε αλιιήτες.......θα το πω στους μόντς......Ότι και να λες δε γαμάμε στράκια....
μπα εγω αμα εχω πιει λιγο παραπανω γαμαω.....Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος. Δεν γαμάω στράκια που έχουν αντιολυμπιακό μένος.
ευκολα!!!!!!!1 ;) ;) ;) ;)[move][size=22pt]hristidis ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]