stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Ραούλ Μπράβο ΤΕΛΟΣ!
με συγχωρείτε για 5 λεπτά...πάω τουαλέτα γιατί ...χέστηκα πάνω μου...να πλυθώ ,ν αλλάξω μποξεράκι και έρχομαι....Τρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέμε τώρα Τάλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να πας, να πας Τάλε μου. Και να βάλεις και το μποξεράκι σου.με συγχωρείτε για 5 λεπτά...πάω τουαλέτα γιατί ...χέστηκα πάνω μου...να πλυθώ ,ν αλλάξω μποξεράκι και έρχομαι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωχωχωχ...λίλα με βλέπω.....πρόσεξε όμως μην τυχόν αντιστραφούν οι όροι...και αντί για στρίνγκ ....κυκλοφορώ ξεβράκωτος.....Να πας, να πας Τάλε μου. Και να βάλεις και το μποξεράκι σου.
Σε κανένα μήνα προβλέπεται η αλλαγή του σε στρινγκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περσυ δεν μιλαγες για ευρωπη,απλως την πιπιλαγεςTSOYNAMI TSOYNAMI TSOYNAMI στον πειραια επεσε μεσα στο λιμανι χαχαχαχα οι μαλακες μια φορα παιξανε πρωκριματικα και πηρανε τον πουλοπουλο χαχαχαχα αυτο διχνει πως περνανε τα προταθλιματα τοσα χρονια ΟΕΟ
περσυ δεν μιλαγες για ευρωπη,απλως την πιπιλαγες![]()
![]()
![]()
ετσι λοιπον,καθε χρονο θα τον αρπατε καιπως να μιλισει κανεις αφου ειπαμε τοσα χρονια το περνετε με ΠΑΡΑΓΚΑ αποδεδηγμενω απο κο ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΟΠΟΥΛΟ βλεπε ζουγκλα μακακα
πόσο μ αρέσει να αναπολείτε το παρελθόν...........ετσι λοιπον,καθε χρονο θα τον αρπατε και
δεν θα μιλατε.
παντως για την 4αρα που αρπαξες περισυ δεν χρειαστηκαμε παραγκα.για ρωτα τον κο 30φυλλοπουλο![]()
![]()
![]()
Γιατί εσεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος δε ζείτε ρε βαζελάκο ????πόσο μ αρέσει να αναπολείτε το παρελθόν...........
Σαν κάνει ξεχασμένα γερόντια.......
Μεφι ο ΜΙΚΡΟΣ βλεπις να ξαναρχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατί εσεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος δε ζείτε ρε βαζελάκο ????
Να θυμηθούμε για πρωτάθλημα ? Μήπως να πάμε σε ευρωπαϊκή πορεία ???
Βάλε οτι γουστάρεις....κ αν έχεις κάτι πρόσφατο...παράθεσέ το....;)
************Παλιόπουστα βαζέλα....νομίζω οτι πάλι τριγυρνούσες χθες βράδυ ή είναι ιδέα μου ???![]()
![]()
************Παλιόπουστα βαζέλα....νομίζω οτι πάλι τριγυρνούσες χθες βράδυ ή είναι ιδέα μου ???![]()
![]()
ναι θα ρθει ο Μεσσίας του γαύρου.....Μεφι ο ΜΙΚΡΟΣ βλεπις να ξαναρχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχε το νου σου εσύ....σε βλέπω.....ναι θα ρθει ο Μεσσίας του γαύρου.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπομονή....άσε τους βαζέλες να χαρούν....ακόμη δεν τελείωσε το καλοκαίρι.... ;)Μεφι ο ΜΙΚΡΟΣ βλεπις να ξαναρχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για τους βάζελους δεν τελείωσε ακομα.....Υπομονή....άσε τους βαζέλες να χαρούν....ακόμη δεν τελείωσε το καλοκαίρι.... ;)
βρε συ...πήγα διακοπές και γύρισα...κι εσύ ακόμα εμφανίζεσαι εδώ κρατικοδίαιτε βγενοπουλοκλανούλα;από τη Σπορντέι την κοκκαλοφυλλάδα
Ο κ.Γερμανάκος κατέλαβε μία από τις 3 τελευταίες θέσεις στη περυσινή συνολική βαθμολογία των διαιτητών.Σύμφωνα με τον κανονισμό,οι 3 τελευταίοι διαγράφονται από τους πίνακες της επόμενης Σούπερλιγκα.Αυτοί όχι μόνο δεν τον διέγραψαν αλλά τον όρισαν σε ποιο ματς λέτε.....ναι ναι στο θρήνος-Αστέρας Τρίπολης...
ΥΓ άνανδρα ημίαιμα δίποδα κρυμμένα σε θάμνους επιτέθηκαν σε πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ που πήγαιναν στο λιμάνι της βρώμας να πάρουνε το πλοίο για Κρήτη....πάντα κρυμμένοι,ποτέ στα ίσια...
Για τους βάζελους τελειώνει το παραμύθι το μάη...;) ;)για τους βάζελους δεν τελείωσε ακομα.....
οι γαβροφίλοι μου πήγαν από Αύγουστοοοοοοοο.... χειμώνα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()