1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
θα ζητήσω απ το αρχιλαμόγιο άκρη;φυσικα ζηταω ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......
Ψαξτε τις εκπομπες του Μακη.......
είσαι τρελλός;
θα ζητήσω απ το αρχιλαμόγιο άκρη;φυσικα ζηταω ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......
Ψαξτε τις εκπομπες του Μακη.......
οι εκπομπες του μακη ειναι δημοσιες τις ειδαμε ΟΛΟΙ!!!!!!!!στη χώρα των ομολόγων, των κουμπάρων του κομιστή και των απαγωγών πακιστανών ζητάς στοιχεία........
χε χε .....
Είσαι πολύ έξυπνος και σ αγαπώ αλλά όχι πιο έξυπνος από μένα.....
Και σταμάτα να μιλάς σαν το Ρουσόπουλο....."οποιος έχει στοιχεία......." γιατί είναι γελοίο......εκτός εάν είσαι ο Μώραλης.....
τοτε γιατι ειπε ο αλλος ο περιεργος οτι ο Μακης ''ΑΠΕΔΕΙΞΕ''????θα ζητήσω απ το αρχιλαμόγιο άκρη;
είσαι τρελλός;
για ουχαζού ρε ανορθωμένε.......Περσόνα...."πρασλα να χουι" ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............
Φύγε απ'το θρεντ μας ρε καριοληηηηηηηηηηηηηηηηη............
δεν ξερω μωρη κουφαλα ρουσικα αλλα θα σου πω ενα ρουμανικο....για ουχαζού ρε ανορθωμένε.......
Όλοι είχαν,έχουν και θα έχουν κάποον να τους...βοηθάει στα δύσκολα(ή και στα εύκολα καμιά φορά)τι πιο ευκολο σημερα με το ιντερνετ να τα βρουμε ολα??????
και πως γινεται η παραγκα που ΕΥΝΟΕΙ τον ολυμπιακο να ''κανονιζει''υπερ του αιωνιου αντιπαλου παο?????
πως??????για το παιχνιδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ λεω.......
ρε φιλε διαβασε παραπανω γραφω και απο ποιον και πως!!!!! ειπωθηκε.....Όλοι είχαν,έχουν και θα έχουν κάποον να τους...βοηθάει στα δύσκολα(ή και στα εύκολα καμιά φορά)
Όμως πολλές φορές η τακτική είναι η εξής:ευννοώ τον βασικό μου αντίπαλο-ανταγωνιστή- για έχω άλλοθι,ότι και καλά εγώ δε ευννοούμαι,αλλά αντιθέτως αδικούμαι κιόλας!!!Τα έχω δει να γίνονται σε εργασιακούς χώρους από λαμόγια που διεκδικούν θέσεις και αξιώματα,χωρίς να τα αξίζουν.
Γιατί λοιπόν να μην έχει συμβεί και εδώ αυτό?Όλοι ξέρουν τις "φιλικές σχέσεις" ΠΑΟ-ΟΦΗ,αλλά ο γαύρος περνάει περίπατο από το Ηράκλειο,ο γαύρος παίρνει παίχτες του ΟΦΗ,ο γαύρος δίνει δανεικούς στον ΟΦΗ και όποτε παίζει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο γίνεται ΚΟΛΑΣΗ.
Για να μην πούμε για τον ΠΑΟΚ γιατί αυτοί είναι ΟΦΑ(όπου φυσάει ο άνεμος).Θυμηθείτε μόνο το καρτοκινητό "PAOK ala carte" που είχε βγάλει ο Κόκκαλης πριν καμιά δεκαετία και πως περνούσε "αέρα" από την Τούμπα ο γαύρος.
Και κάτι άλλο,η φράση "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε" από ποιον ειπώθηκε,πότε και γιατί?
η αληθέστερη ομολογία που έγινε ποτέ.....γλώσσα λανθάνουσα....είστε το πιο βρώμικο σωματείο στον πλανήτη Γη....ομάδα,οπαδοί,παράγοντες,δημοσιογράφοι...
Τζόρτζεβιτς...Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ 50-50 ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΥΘΜΌ.....
ελα ρε ασε τα παραμυθια τωρα αφου καταλαβες οτι μπερδευτηκε ο γιουγκος....η αληθέστερη ομολογία που έγινε ποτέ.....γλώσσα λανθάνουσα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην εκτιθεσαι.....εχω ζητησει αποδειξεις και οχι παπαριες.....εγώ μπορεί τον παλέρμο να τον έχω τρελλό άχτι.
Ομως.....
Την παράγκα την κατάλαβα σε παιχνίδι γαύρου ΠΑΟΚ......
Τούμπα κατάμεστη ρεβάνς κυπέλλου...
Το γήπεδο φλέγεται, ο Γιαννακόπουλος μπάινει στην περιοχή, πέφτει μόνος του (αυτοτρικλοποδιά....)
Πέναμτυ χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Στο γήπεδο της πουτάνας, καδρόνια, φωτοβολίδες, πέτρες, πόμολα......
Με το που εκτελείται το πέναλτυ ο Γιαννακόπουλος πάει μπροστά στον πάγκο του ΠΑΟΚ και κάνει σε όλο τον παγκο κωλοδάκτυλο ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ......
χρηστίδη.... Τέτοια πράγματα χωρίς γενικότερη προστασία παράγκας δεν κάνεις ποτέ.....
Και ξέρεις γιατί; Γιατί ξέρεις ότι από την Τούμπα χωρίς παράγκα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
Απλά πράματα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην εκτιθεσαι.....εχω ζητησει αποδειξεις και οχι παπαριες.....
ο θωμας ειναι και προσωπικος φιλος του σωκρατη και ηταν και για μερικους μηνες γενικος αρχηγος στον θρυλο....
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.......θα ξαναπω τα ιδια ....
η εστηνε τα ματς οποτε αφου του παρακολουθουσαν τα τηλεφωνα θα υπαρχουν μαγνητοφωνημενες συνομιλιες για παιχνιδια που στηνονταν υπερ του θρυλου ,η η παραγκα ειναι ενα μυθευμα που απλα καλλιεργηθηκε και δημιουργηθηκε για να εχουν σαν αλλοθι ολοι οι κομπλεξικοι αντιολυμπιακοι που δεν εχουν τα κωτσια και τα μπαλλακια (γιατι τετοι αχρειαζονται)μα παραδεχτουν την καταφανη ανωτεροτητα του θρυλου!!!!!!!!
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα......
ρε μπορειτε να καταλαβετε οτι απαντησα σε ενα περαξενο που ειπε οτιδεν μου λες βρε παλουκάρι...για να πω ότι είναι πούστης ο κωστέτσος πρέπει οποσδήποτε να τον έχω γαμήσει?.....δεν φαίνεται?.....το ίδιο και εσείς...πρέπει να πιάσω κοράκι στα πράσσα να τα παίρνει?.....δεν βλέπω τους αγώνες?......είπαμε...να φοράτε παρωπίδες αλλά....παραδεχτήτε και μια φορά την αλήθεια....
΄πσο για τις αποδείξεις του κάθε μάκη...με αυτό το πάντα ελεγχόμενο κράτος περίμενες να βγούν?......εδω σε λίγο θα μας πουν ότι στην παιανία ...ΔΕΝ υπήρξε νεκρός...απλά ο άνθρωπος κοιμόταν.....ΕΛΕΟΣ....