Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
στη χώρα των ομολόγων, των κουμπάρων του κομιστή και των απαγωγών πακιστανών ζητάς στοιχεία........

χε χε .....
Είσαι πολύ έξυπνος και σ αγαπώ αλλά όχι πιο έξυπνος από μένα.....

Και σταμάτα να μιλάς σαν το Ρουσόπουλο....."οποιος έχει στοιχεία......." γιατί είναι γελοίο......εκτός εάν είσαι ο Μώραλης.....
οι εκπομπες του μακη ειναι δημοσιες τις ειδαμε ΟΛΟΙ!!!!!!!!
Για να το λεω τις εχω δει ......
ΚΑΝΕΝΑ ματς δεν φτιαχτηκε.....
και απαντησα στο παλληκαρι που ειπε οτι Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ......
Αλλα αμα δεν πεταγοσουνα θα εσκαγες .....
ε ρε πουστη ΦΕΘΡΥ που θες......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Περσόνα...."πρασλα να χουι" ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

Φύγε απ'το θρεντ μας ρε καριοληηηηηηηηηηηηηηηηη............

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
τι πιο ευκολο σημερα με το ιντερνετ να τα βρουμε ολα??????
και πως γινεται η παραγκα που ΕΥΝΟΕΙ τον ολυμπιακο να ''κανονιζει''υπερ του αιωνιου αντιπαλου παο?????
πως??????για το παιχνιδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ λεω.......
Όλοι είχαν,έχουν και θα έχουν κάποον να τους...βοηθάει στα δύσκολα(ή και στα εύκολα καμιά φορά)
Όμως πολλές φορές η τακτική είναι η εξής:ευννοώ τον βασικό μου αντίπαλο-ανταγωνιστή- για έχω άλλοθι,ότι και καλά εγώ δε ευννοούμαι,αλλά αντιθέτως αδικούμαι κιόλας!!!Τα έχω δει να γίνονται σε εργασιακούς χώρους από λαμόγια που διεκδικούν θέσεις και αξιώματα,χωρίς να τα αξίζουν.
Γιατί λοιπόν να μην έχει συμβεί και εδώ αυτό?Όλοι ξέρουν τις "φιλικές σχέσεις" ΠΑΟ-ΟΦΗ,αλλά ο γαύρος περνάει περίπατο από το Ηράκλειο,ο γαύρος παίρνει παίχτες του ΟΦΗ,ο γαύρος δίνει δανεικούς στον ΟΦΗ και όποτε παίζει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο γίνεται ΚΟΛΑΣΗ.
Για να μην πούμε για τον ΠΑΟΚ γιατί αυτοί είναι ΟΦΑ(όπου φυσάει ο άνεμος).Θυμηθείτε μόνο το καρτοκινητό "PAOK ala carte" που είχε βγάλει ο Κόκκαλης πριν καμιά δεκαετία και πως περνούσε "αέρα" από την Τούμπα ο γαύρος.
Και κάτι άλλο,η φράση "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε" από ποιον ειπώθηκε,πότε και γιατί?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Όλοι είχαν,έχουν και θα έχουν κάποον να τους...βοηθάει στα δύσκολα(ή και στα εύκολα καμιά φορά)
Όμως πολλές φορές η τακτική είναι η εξής:ευννοώ τον βασικό μου αντίπαλο-ανταγωνιστή- για έχω άλλοθι,ότι και καλά εγώ δε ευννοούμαι,αλλά αντιθέτως αδικούμαι κιόλας!!!Τα έχω δει να γίνονται σε εργασιακούς χώρους από λαμόγια που διεκδικούν θέσεις και αξιώματα,χωρίς να τα αξίζουν.
Γιατί λοιπόν να μην έχει συμβεί και εδώ αυτό?Όλοι ξέρουν τις "φιλικές σχέσεις" ΠΑΟ-ΟΦΗ,αλλά ο γαύρος περνάει περίπατο από το Ηράκλειο,ο γαύρος παίρνει παίχτες του ΟΦΗ,ο γαύρος δίνει δανεικούς στον ΟΦΗ και όποτε παίζει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο γίνεται ΚΟΛΑΣΗ.
Για να μην πούμε για τον ΠΑΟΚ γιατί αυτοί είναι ΟΦΑ(όπου φυσάει ο άνεμος).Θυμηθείτε μόνο το καρτοκινητό "PAOK ala carte" που είχε βγάλει ο Κόκκαλης πριν καμιά δεκαετία και πως περνούσε "αέρα" από την Τούμπα ο γαύρος.
Και κάτι άλλο,η φράση "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε" από ποιον ειπώθηκε,πότε και γιατί?
ρε φιλε διαβασε παραπανω γραφω και απο ποιον και πως!!!!! ειπωθηκε.....
οσο για την προβοκατσια γιατι τετοια ειναι δεν ισχυει στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι για να κανεις  προβοκατσια διατυμπανιζεις αυτο που κανεις.....
στην συγκεκριμενη περιπτωση ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΑ!!!! τα τηλεφωνα τους ....
χωρις να το ξερουν.....για ποια προβοκατσια λοιπον μου μιλας.....
ας σκεφτομαστε λιγο πριν πουμε κατι.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εν πασει η περιπτωσει εγω περιμενω ενα απλο copy paste απο οποιαδηποτε εκπομπη του Μακη που να δειχνει οτι ''στηθηκε ''παιχνιδι του θρυλου.....
οχι γενικοτητες και αμπελοφιλοσοφιες του στυλ ελα μωρε εδω εχει βουιξει ο τοπος και εσυ θελεις αποδειξεις????
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ απο την στιγμη που ''υποτιθεται ''οτι υπαρχουν....
που ειναι το δυσκολο?????δεν καταλαβαινω.....
παρακολουθουσαν ναι η οχι επι δυο χρονια τα τηλεφωνα του Θωμα?????ΝΑΙ....
Ε .....εμπρος.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ψεμματα,λασπη,δικαιολογιες,εικονικη πραγματικοτητα....
δημοσιογραφοι υπαλληλοι που κανουν το ασπρο μαυρο .....
δεκτο.....αλλα αντι να υπαρχει σιωπη και τουμπεκι προσπαθειτε να προσαψετε στον αλλο ακριβως αυτα που εσεις κανετε.....
αυτο ειναι κατι παραπανω απο θρασος.....
γενικοτητες ,αοριστολογιες,αναποδεικτες κατηγοριες.....
πες πες κατι θα μεινει!!!!!!
επιστημονες της προπαγανδας αυτο ειστε.....
εμπρος ρε ρομπες αποδειξτε οτι ΥΠΗΡΧΕ παραγκα.....
εμεις λεμε οτι σας πηγε η χουντα στο γουεμπλει αλλα το αποδεικνυουμε με το βιντεο απο το you tube οπου το ομολογει η συζυγος του δικτατορα ....και αντι ΕΣΕΙΣ να ντρεπεσται το εχετε κανει σημαια .....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
είστε το πιο βρώμικο σωματείο στον πλανήτη Γη....ομάδα,οπαδοί,παράγοντες,δημοσιογράφοι...
Τζόρτζεβιτς...Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ 50-50 ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΥΘΜΌ.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είστε το πιο βρώμικο σωματείο στον πλανήτη Γη....ομάδα,οπαδοί,παράγοντες,δημοσιογράφοι...
Τζόρτζεβιτς...Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ 50-50 ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΥΘΜΌ.....
η αληθέστερη ομολογία που έγινε ποτέ.....γλώσσα λανθάνουσα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
η αληθέστερη ομολογία που έγινε ποτέ.....γλώσσα λανθάνουσα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ελα ρε ασε τα παραμυθια τωρα αφου καταλαβες οτι μπερδευτηκε ο γιουγκος....
εν πασει περιπτωσει απο οτι καταλαβα αυτη πρεπει να ειναι η αποδειξη που ζητησα για την υπαρξη της παραγγας ετσι?????

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βάζω στοίχημα το σπίτι μου ότι το πέναλτυ το έχει στο τσεπάκι ο θρήνος από τον Γερμανάκο

Συνημμένα

• kasetes_jpg.jpg
    kasetes_jpg.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 45

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγώ μπορεί τον παλέρμο να τον έχω τρελλό άχτι.
Ομως.....
Την παράγκα την κατάλαβα σε παιχνίδι γαύρου ΠΑΟΚ......
Τούμπα κατάμεστη ρεβάνς κυπέλλου...
Το γήπεδο φλέγεται, ο Γιαννακόπουλος μπάινει στην περιοχή, πέφτει μόνος του (αυτοτρικλοποδιά....)
Πέναμτυ χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Στο γήπεδο της πουτάνας, καδρόνια, φωτοβολίδες, πέτρες, πόμολα......
Με το που εκτελείται το πέναλτυ ο Γιαννακόπουλος πάει μπροστά στον πάγκο του ΠΑΟΚ και κάνει σε όλο τον παγκο κωλοδάκτυλο ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ......

χρηστίδη.... Τέτοια πράγματα χωρίς γενικότερη προστασία παράγκας δεν κάνεις ποτέ.....
Και ξέρεις γιατί; Γιατί ξέρεις ότι από την Τούμπα χωρίς παράγκα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
Απλά πράματα. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν μου λες βρε παλουκάρι...για να πω ότι είναι πούστης ο κωστέτσος πρέπει οποσδήποτε να τον έχω γαμήσει?.....δεν φαίνεται?.....το ίδιο και εσείς...πρέπει να πιάσω κοράκι στα πράσσα να τα παίρνει?.....δεν βλέπω τους αγώνες?......είπαμε...να φοράτε παρωπίδες αλλά....παραδεχτήτε και μια φορά την αλήθεια....

΄πσο για τις αποδείξεις του κάθε μάκη...με αυτό το πάντα ελεγχόμενο κράτος περίμενες να βγούν?......εδω σε λίγο θα μας πουν ότι στην παιανία ...ΔΕΝ υπήρξε νεκρός...απλά ο άνθρωπος κοιμόταν.....ΕΛΕΟΣ....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγώ μπορεί τον παλέρμο να τον έχω τρελλό άχτι.
Ομως.....
Την παράγκα την κατάλαβα σε παιχνίδι γαύρου ΠΑΟΚ......
Τούμπα κατάμεστη ρεβάνς κυπέλλου...
Το γήπεδο φλέγεται, ο Γιαννακόπουλος μπάινει στην περιοχή, πέφτει μόνος του (αυτοτρικλοποδιά....)
Πέναμτυ χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Στο γήπεδο της πουτάνας, καδρόνια, φωτοβολίδες, πέτρες, πόμολα......
Με το που εκτελείται το πέναλτυ ο Γιαννακόπουλος πάει μπροστά στον πάγκο του ΠΑΟΚ και κάνει σε όλο τον παγκο κωλοδάκτυλο ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ......

χρηστίδη.... Τέτοια πράγματα χωρίς γενικότερη προστασία παράγκας δεν κάνεις ποτέ.....
Και ξέρεις γιατί; Γιατί ξέρεις ότι από την Τούμπα χωρίς παράγκα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
Απλά πράματα. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
μην εκτιθεσαι.....εχω ζητησει αποδειξεις και οχι παπαριες.....
ο θωμας ειναι και προσωπικος φιλος του σωκρατη και ηταν και για μερικους μηνες γενικος αρχηγος στον θρυλο....
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.......θα ξαναπω τα ιδια ....
η εστηνε τα ματς οποτε αφου του παρακολουθουσαν τα τηλεφωνα θα υπαρχουν μαγνητοφωνημενες συνομιλιες για παιχνιδια που στηνονταν υπερ του θρυλου ,η η παραγκα ειναι ενα μυθευμα που απλα καλλιεργηθηκε και δημιουργηθηκε για να εχουν σαν αλλοθι ολοι οι κομπλεξικοι αντιολυμπιακοι που δεν εχουν τα κωτσια και τα μπαλλακια (γιατι τετοι αχρειαζονται)μα παραδεχτουν την καταφανη ανωτεροτητα του θρυλου!!!!!!!!
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μην εκτιθεσαι.....εχω ζητησει αποδειξεις και οχι παπαριες.....
ο θωμας ειναι και προσωπικος φιλος του σωκρατη και ηταν και για μερικους μηνες γενικος αρχηγος στον θρυλο....
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.......θα ξαναπω τα ιδια ....
η εστηνε τα ματς οποτε αφου του παρακολουθουσαν τα τηλεφωνα θα υπαρχουν μαγνητοφωνημενες συνομιλιες για παιχνιδια που στηνονταν υπερ του θρυλου ,η η παραγκα ειναι ενα μυθευμα που απλα καλλιεργηθηκε και δημιουργηθηκε για να εχουν σαν αλλοθι ολοι οι κομπλεξικοι αντιολυμπιακοι που δεν εχουν τα κωτσια και τα μπαλλακια (γιατι τετοι αχρειαζονται)μα παραδεχτουν την καταφανη ανωτεροτητα του θρυλου!!!!!!!!
ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα......

είσαι για λύπηση πραγματικά...λίγη τσίπα δεν έχεις?...τα πέναλτυ τα ξέχασες?...τη βουτιά Γιαννακόπουλου στο Αιγάλεω,το πέναλτυ μέσα στον Ιωνικό,στην Καβάλα κλπ δεκάδες άλλα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν μου λες βρε παλουκάρι...για να πω ότι είναι πούστης ο κωστέτσος πρέπει οποσδήποτε να τον έχω γαμήσει?.....δεν φαίνεται?.....το ίδιο και εσείς...πρέπει να πιάσω κοράκι στα πράσσα να τα παίρνει?.....δεν βλέπω τους αγώνες?......είπαμε...να φοράτε παρωπίδες αλλά....παραδεχτήτε και μια φορά την αλήθεια....

΄πσο για τις αποδείξεις του κάθε μάκη...με αυτό το πάντα ελεγχόμενο κράτος περίμενες να βγούν?......εδω σε λίγο θα μας πουν ότι στην παιανία ...ΔΕΝ υπήρξε νεκρός...απλά ο άνθρωπος κοιμόταν.....ΕΛΕΟΣ....
ρε μπορειτε να καταλαβετε οτι απαντησα σε ενα περαξενο που ειπε οτι  
Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ??????
ρε πουστη απο μερικους εχω ΑΠΑΙΤΗΣΗ να καταλαβαινουν αμεσως και να μην με αναγκαζουν να επαναλαμβανομαι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom