τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????????????????
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
αποδεδειγμενα??????
απο ποτε????????????????????
δυο χρονια παρακολουθουσαν τα τηλεφωνα του θωμα χωρις να το ξερει και αυτα που βρηκανε ηταν τα εξης:
συνομιλια του Σπαθα που ηταν προεδρος του συνδεσμου διαιτητων πειραια,δηλωμενου γαυρου ,που λογω ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ κανενας διαιτητης του συνδεσμου του ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!
και ενα παιχνιδι Οφη Παοκ οπου δινονταν οδηγιες στον διαιτητη να ''σημαδεψει''παιχτες του παοκ που ηταν σε ορια καρτων και να τους βγαλει κιτρινη για να μην μπορουν να αγωνιστουν στο επομενο παιχνιδι του παοκ το οποιο ηταν με τον ΠΑΟ!!!!!!1
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ......ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ
ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.....!!!!!!!!
Προκαλω οποινδηποτε ξανααναφερθει σε παραγκα να παραθεσει και ενα αποσπασμα απο τις εκπομπες του μακη που να λεει οτι φτιαχτηκε εστω και ΕΝΑ(1)παιχνιδι υπερ του ολυμπιακου......
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ.........
Ειμαι σαφης και συγκεκριμενος.......Επι 2 χρονια παρακολουθουσαν τα τηλεφωνα του θωμα ,του βρηκαν νταλαβερια με γκομενες και πολλα αλλα αλλα ΠΟΤΕ κανονισμα παιχνιδιου υπερ του θρυλου......ΠΟΤΕ!!!!!!!!!
Για κερκυρες για αθηναικους για κλαλαματες αλλα ΠΟΤΕ για ολυμπιακο
Μπορειτε να χτυπιεστε και να με βριζετε αλλα ΜΠΟΡΕΙΤς ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ......
ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ......
ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΟΜΠΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ
ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!!!!
Ειμαι εδω και περιμενω.....ξεκινηστε το ψαξιμο...και ....ξευτιλιστε με.....
μια ζωη ψευτια και λασπη....ΟΥΣΤ..........
στη συνομολια ο Σπαθας με τον Μητροπουλο σχολιαζαν τα αποτελεσματα της προηγουμενης αγωνιστικης και πανω στην κουβεντα που λεγαν για καποιες ομαδες ειπε ο Θωμας στον Σπαθα:τι μας νοιαζουν αυτοι....ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι να πανε να γα.....
αυτα ειναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ.........δηλωμενος γαυρος ο σπαθας ,δηλωμενος αιγαλεω ο θωμας......
Συγνωμη που σας χαλαω το ονειρο και τις δικαιολογιε καταρριπτοντας εναν ΜΥΘΟ αλλα.....
εξαλλου μπορειτε να με κανετε ρομπα ευκολα.....
παραθεστε ρε κοττες....ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!