Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το 2005 εχασα τον Πατερα μου αγαπουσε τον Θρυλο απο παιδακι....
αυτος μου εμαθε να τον αγαπω και εγω με ανιδοιοτελεια....
στον ταφο του χαραξα "ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ"
τα συλληπητηρια μου για τον χαμο του πατερα σου..
οπως θα εχεις ισως καταλαβει αντιστοιχης ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ παιδειας εχω υπαρξει & εγω..
ευγε γι αυτο που εκανες..
μετα απο την εξομολογηση σου θα πρεπει να σου επισημανω εκ νεου πως αδικως ασχολεισαι με τον κακομοιρο vasos για ολους τους λογους που εχω ηδη αναφερει,το παιδι δεν εχει καμια σχεση με τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ μας & οτι αυτος αντιπροσωπευει για ολους εμας..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τα συλληπητηρια μου για τον χαμο του πατερα σου..
οπως θα εχεις ισως καταλαβει αντιστοιχης ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ παιδειας εχω υπαρξει & εγω..
ευγε γι αυτο που εκανες..
μετα απο την εξομολογηση σου θα πρεπει να σου επισημανω εκ νεου πως αδικως ασχολεισαι με τον κακομοιρο vasos για ολους τους λογους που εχω ηδη αναφερει,το παιδι δεν εχει καμια σχεση με τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ μας & οτι αυτος αντιπροσωπευει για ολους εμας..
Tην εχω καταλαβει απο την αρχη την αρρωστια σου
οσο για τον vasos πραγματι καμια σχεση!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον αυτο για τον Νικο Γοδα που ανεφερα εχθες

13/10/1944 (...) στον Πειραιά, ο ΕΛΑΣ δίνει μια από τις σημαντικότερες μάχες εναντίον του κατακτητή. Στόχος των μαχητών του ΕΛΑΣ ήταν η σωτηρία των λιμενικών εγκαταστάσεων, της Ηλεκτρικής Εταιρίας (ΠΑΟΥΕΡ) και όλων των εργοστασίων (...). Ανάμεσα στους λόχους που έδωσαν τη μάχη της Ηλεκτρικής ήταν και ο επίλεκτος 5ος λόχος του ΕΛΑΣ. Επικεφαλής του ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο λοχαγός Νίκος Γόδας.
Ο Γόδας γεννήθηκε το 1921 (...) Η μεγάλη αγάπη του Νίκου είναι ο Ολυμπιακός. Μέσα στην Κατοχή το όνειρο του Γόδα γίνεται πραγματικότητα. Από τα τέλη του ‘42 είναι ο βασικός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού. (...) Αλλά ο Γόδας είναι «βασικός» και στους αγώνες για τη λευτεριά. Το Δεκέμβρη του ‘44 ο λόχος του Νίκου Γόδα πολεμά τους ʼγγλους στον Πειραιά (...) Αρχές του 1945, αμέσως μετά την Συμφωνία της Βάρκιζας, ο Γόδας συλλαμβάνεται. Αρχίζει η «περιήγηση» στους τόπους της εξορίας. (...)
Είναι 19 Νοέμβρη. Ημέρα Κυριακή. Ξημέρωμα. Ο Γόδας οδηγείται στο απόσπασμα. Ο Σκούρτης θυμάται: «Ο Νίκος ζήτησε να τον εκτελέσουν με την ερυθρόλευκη φανέλα κατάσαρκα και το λευκό σορτ. Και αυτό γιατί ήταν αυθεντικός Ολυμπιακός όπως και κομμουνιστής. «Νενικήκαμεν. Ζήτω οι ολυμπιονίκες του σοσιαλισμού. Γεια σας συναθλητές μου», ήταν τα τελευταία λόγια του Νίκου (...) όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία, ο Σκούρτης διηγείται: «Να μου ρίξετε και να με δολοφονήσετε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να μη μου δέσετε τα μάτια, για να βλέπω τα χρώματα της ομάδας μου, πριν από τη χαριστική βολή». Λίγο πριν την εκτέλεσή του, (...) αρνούμενος να υπογράψει «δήλωση μετανοίας», έγραφε στην οικογένειά του: «Θέλω να ζήσετε καλά. Πεθαίνω για την πατρίδα και τα ιδανικά μου».

Επισκέπτης
ΘΡΥΛΕ θα σ'αγαπω μεχρι να μπω στο χωμα
κι αν οι νεκροι αισθανονται θα σ'αγαπω ακομα..

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το πρώτο δείγμα της ομάδας στο - ο Θεός να το κάνει- Ντέρμπι, αν μη τι άλλο ήταν ενθαρρυντικό.
Η ομάδα είχε πάθος από το πρώτο λεπτό, και πάταγε καλύτερα μέσα στο γήπεδο από το βάζελο.
Αν το παιχνίδι έφευγε από την ισοπαλία δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλη ομάδα που θα έπρεπε να πάρει την νίκη. 
Φυσικά, τι είδε ο καθένας με τα μάτια του μόνος αυτός ξέρει...
Το ότι ο Πεσέιρο με τις δηλώσεις του, μας έδειξε ότι είδε άλλο παιχνίδι, αφήνει δείγματα για μια χρονιά με πολύ γέλιο, ακολουθώντας την τρανή παράδοση των τελευταίων ετών στον πράσινο πάγκο.
Όσον αφορά το Πρωτάθλημα, να σας υπενθυμίσω ότι με τον φετινό τίτλο θα φτάσουμε τα 36, όσα δηλαδή έχουν πάρει όλες οι άλλες ομάδες μαζί!
Είναι αυτό που λέμε εμείς οι Ολυμπιακοί: "Όλοι σας & μόνοι μας!"

Όσον αφορά την Ευρώπη, η κλήρωση είναι σαφώς δύσκολη.
Όπως αναφέρει & ο alex είναι κάθε χρόνο για εμάς "ιερή", αλλά δεν μας πήγε από την στιγμή που το Αεκάκι βρέθηκε μόνο & μόνο για να μας περιορίσει τις επιλογές. 
Τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά θα είμαστε εκεί όπως κάθε χρόνο.

Τώρα ποιός είναι θύμα & ποιός όχι σε αυτήν την ιστορία που διαβάζω παραπάνω είναι άλλο θέμα...
Τι παραμύθι τρώει ο καθένας μας καθημερινά, & τι συνειδητοποιεί σε αυτή τη ζωή είναι διαφορετικό για τον καθένα μας.
Το σημαντικό είναι να καταλαβαίνουμε τι ζούμε.

Υ.Γ.Φίλε Vaso, μάλλον δεν ακόλουθησες την συνταγή με το καροτόζουμο & ανησυχώ...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Υ.Γ.Φίλε Vaso, μάλλον δεν ακόλουθησες την συνταγή με το καροτόζουμο & ανησυχώ...

και θα ανησυχεις εις τον αιωνα των ολυμπιακων αιωνων,αμην...καθοτι θρησκεια για μερικους.... :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Το πρώτο δείγμα της ομάδας - ο Θεός να το κάνει-

δειγμα.......χαχαχα

η κλήρωση είναι σαφώς δύσκολη.

[/quote]

γιατι θα μπορουσε να ειναι ποτε ευκολη?και με χερενφειν,μακαμπι,μολντε στον ιδιο ομιλο παλι τριαροτεταρτοι θα καταληγαμε...

Υ.Γ. ερχεται ο γαμιας ΜΑΣ......ερχεται ο ΣΟΥΣΤΕΡ με μια ψωλη ως το φεγγαρι που θα χασουμε το φως ΜΑΣ!χαχα

Roberto76

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το
δειγμα.......χαχαχα

η κλήρωση είναι σαφώς δύσκολη.

γιατι θα μπορουσε να ειναι ποτε ευκολη?και με χερενφειν,μακαμπι,μολντε στον ιδιο ομιλο παλι τριαροτεταρτοι θα καταληγαμε...

Υ.Γ. ερχεται ο γαμιας ΜΑΣ......ερχεται ο ΣΟΥΣΤΕΡ με μια ψωλη ως το φεγγαρι που θα χασουμε το φως ΜΑΣ!χαχα

Πολύ χαχανούλης είσαι φίλε τελικά.

1) Στο "δείγμα" γιατί γελάς?
2) Ήταν αυτές οι ομάδες φέτος στην κλήρωση του C.L.?
3) Καλώς να έρθει ο Σούστερ με την Ρεάλ στο Καραϊσκάκη.
- Αλλά, μήπως τον μπερδεύεις με τον Σούκερ?
Δεν ρωτάς & τα αδέρφια σου τι είχαν τραβήξει όταν είχανε πάει στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτούν το 1998?

Αλλά αυτοί είσαστε, φρου φρου & αρώματα συνέχεια, εκεί που έχει ταξιδέψει ο Μένιος είναι σαν να έχετε ταξιδέψει όλοι.
Στο Άμστερνταμ πόσοι ήσασταν, στην μεγαλύτερη νίκη των ελληνικών ομάδων, όπως είπες.
Αυτή η νίκη σας είχε κάποιο αντίκρυσμα?
Γιατί λες & ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες σημαντικές νίκες, αλλά χωρίς αντίκρυσμα...

Γενικά έχεις δίκαιο, αλλά δεν ξέρεις τι λες...

Υ.Γ.1 Αν τώρα γουστάρεις όταν έρθει ο Σούστερ, να σου ρίξει κανένα γρήγορο, ότι επιθυμείς...
Άλλωστε περί ορέξεως....
Υ.Γ.2 Αλλά όπως λέει & ο λαός, παπούτσι από τον τόπο σου...οπότε να προσέχεις τους γαμιάδες σου,  ξέρεις εσύ!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
-ναι ειμαι χαχανουλης..εβλεπα μικρος τα στρουμφακια και μου αρεσε πολυ ο χαχανουλης γιατι ειχε ολο εκπληξεις στα φιλαρακια του...
-για τον σουστερ θα γουσταρα ενα γρηγορο,αλλα μαλλον με τοση εκσπερατωση που θα εχει ριξει στο μπερναμπεου δεν νομιζω να του σηκωνεται στον επαναληπτικο....
-οταν ενας ολυμπιακος δεν μπορει να δει τα πραγματα με καθαροτητα και ειλικρινεια παντα το ριχνει σε αρλουμπες(π.χ. ποσος κοσμος ηταν εκει...κλπ....)
-τί αντικρυσμα ειχε η νικη επι του αγιαξ?τιποτα....εκτος απο μια μεγαλη και ιστορικη νικη που εμεινε στην ιστορια για παντα..οι προηγουμενες νικες ειχανε σημασια γιατι πηγαν τον παναθηναικο που προερχεται απο την ελλαδα δηλ.μια πολυ μικρη δυναμη στο ποδοσφαιρο στους "4" ..επαναλαβανω στους "4"(το διαβασες..οκ?) του champions league...εσυ ονειρευτηκες ποτε κατι τετοιο?
-οι νικες του ολυμπιακου δεν ειχαν αναλογο αντικρυσμα διοτι παντα την καταλληλη στιγμη μπουκωνε το καρμπυρατερ..καιγοταν η πλακετα του εγκεφαλου και γινοτανε πατατα.....θες να σου απαριθμησω φορες?αστο καλυτερα..θα πικραθουμε και οι 2...

υ.γ. θα ηταν κουραστικο ισως για καποιον αλλο,αλλα εγω εχω την υπομονη να σου υπενθυμισω για αλλη μια φορα την ιδιοτητα μου ως προς τα φιλαθλα αισθηματα..ειμαι ολυμπιακος και αυτο δεν αλλαζει...εσυ και οι υπολοιποι καλο θα ηταν να δειτε τα πραγματα χωρις αντιπαλοτητα και οπως ειναι....καλο βραδυ..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
-ναι ειμαι χαχανουλης..εβλεπα μικρος τα στρουμφακια και μου αρεσε πολυ ο χαχανουλης γιατι ειχε ολο εκπληξεις στα φιλαρακια του...
-για τον σουστερ θα γουσταρα ενα γρηγορο,αλλα μαλλον με τοση εκσπερατωση που θα εχει ριξει στο μπερναμπεου δεν νομιζω να του σηκωνεται στον επαναληπτικο....
-οταν ενας ολυμπιακος δεν μπορει να δει τα πραγματα με καθαροτητα και ειλικρινεια παντα το ριχνει σε αρλουμπες(π.χ. ποσος κοσμος ηταν εκει...κλπ....)
-τί αντικρυσμα ειχε η νικη επι του αγιαξ?τιποτα....εκτος απο μια μεγαλη και ιστορικη νικη που εμεινε στην ιστορια για παντα..οι προηγουμενες νικες ειχανε σημασια γιατι πηγαν τον παναθηναικο που προερχεται απο την ελλαδα δηλ.μια πολυ μικρη δυναμη στο ποδοσφαιρο στους "4" ..επαναλαβανω στους "4"(το διαβασες..οκ?) του champions league...εσυ ονειρευτηκες ποτε κατι τετοιο?
-οι νικες του ολυμπιακου δεν ειχαν αναλογο αντικρυσμα διοτι παντα την καταλληλη στιγμη μπουκωνε το καρμπυρατερ..καιγοταν η πλακετα του εγκεφαλου και γινοτανε πατατα.....θες να σου απαριθμησω φορες?αστο καλυτερα..θα πικραθουμε και οι 2...
υ.γ. θα ηταν κουραστικο ισως για καποιον αλλο,αλλα εγω εχω την υπομονη να σου υπενθυμισω για αλλη μια φορα την ιδιοτητα μου ως προς τα φιλαθλα αισθηματα..ειμαι ολυμπιακος και αυτο δεν αλλαζει...εσυ και οι υπολοιποι καλο θα ηταν να δειτε τα πραγματα χωρις αντιπαλοτητα και οπως ειναι....καλο βραδυ..
τα ιδια και τα ιδια βαρεθηκα να σου απανταω...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε για να δουμε ποιος επενδυει και ποιος κανει το παπι!!!!!

Μεταγραφες Ολυμπιακου καλοκαιρι 2007

Τρεζόρ Λούα Λούα Πόρτσμουθ 3,5 εκατ.
Λουτσιάνο Γκαλέτι Ατλέτικο Μαδρίτης 2,4 εκατ.
Κριστιάν Λεντέσμα Σαν Λορέντζο 1,5 εκατ.
Λεονέλ Νούνιες Αρχεντίνος Τζούνιορς 1,5 εκατ.
Ραούλ Μπράβο Ρεάλ Μαδρίτης 1,5 εκατ.
Ροντρίγκο Αρτσούμπι Λανούς 1 εκατ. + 3 εκατ.(2008)
Κώστας Μήτρογλου Μπ. Γκλάντμπαχ 250.000
Παρασκευάς Αντζας Skoda Ξάνθη 150.000
Προμήθειες μάνατζερ 2 εκατ.
Σύνολο 13.800.000 +3.000.000(Αρτσουμπι)=16.800.000

Μεταφραφες αεκ44 καλοκαιρι 2007

Γκουστάβο Μαντούκα* Μπενφίκα 800.000*
Ισμαέλ Μπλάνκο Κολόν Σάντα Φε 550.000**
Ταμαντανί Ενσαλίβα Πανιώνιος 400.000
Γιούργκεν Μάχο Καϊζερσλάουτερν 300.000
Ζεράλντο Αλβες Πάκος Φερέιρα 300.000
Εντσον Ράμος Μότζι Μίριμ 250.000
Αλ Χατζί Ντιούφ Χαμ Χαμ 100.000
Ασκάρατε Φεντερίκο Ατλέτικο Μ. Β' 50.000
Γιώργος Τόφας Εν. Ν. Παρ/νίου 50.000
Νίκος Μπαρμπούδης Ηλυσιακός 50.000
Προμήθειες μάνατζερ 10% 285.000
*Ενεργοποίηση της περσινής οψιόν.
**Ειδική οψιόν για αγορά το καλοκαίρι του 2008 με εξόφληση 1.000.000 ευρώ, εφόσον ο παίκτης αποδειχθεί υγιής.
Σύνολο 3.135.000 +1.000.000= 4.135.000

μεταγραφες ΛΑΓΩΝ καλοκαιρι 2007

Μαρσέλο Μάτος Κορίνθιανς 2 εκατ.
Γιόσου Σαριέγκι Αθλέτικ Μπιλμπάο 800.000
Αρκάντιους Μάλαρτζ Σκόντα Ξάνθη 500.000
Ελίνι Δημούτσος Ηλυσιακός 100.000
Προμήθειες μάνατζερ 10% 340.000
Σύνολο 3.740.000

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα παιχταρα μου..
βρε δεν ειπαμε???
ασε το παλληκαρι στην μοναξια & την πικρα του..
καλημερα φιλε τι γινεται?
τον εχω βαρεθει τον τυπο μιλαμε τα ιδια και τα ιδια....
οποτε εβαλα τον πινακα με τις μεταγραφες να δουμε ποιος δινει εστω και λιγα και ποιος καθολου!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
                                    παρτε και τα συμβολαια λοιπον να δουμε !!!!   
                                    Tα συμβόλαια των παικτών

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                              ΑΕΚ                                            ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μπράβο 1,75 εκ.                        Ριβάλντο 1,1 εκ.                              Καραγκούνης 975 χ.
Γκαλέτι 1,6 εκ.                        Λυμπ/λος 650 χ.                                Γκονζάλες 800 χ.
Κοβάσεβιτς 1,1 εκ.                      Αρ/μπαρένα 600 χ.                              Σαλπιγγίδης 650 χ.
Τζόρτζεβιτς 1,1 εκ.                    Ζήκος 500 χ.                                    Παπαδ/λος 600 χ.
Λούα Λούα 1,1 εκ.                      Λαγός 360 χ.                                    Μόρις 550 χ.
Κων /νου 800 χ.                        Μορέτο 360 χ.                                  Σέριτς 550 χ.
Σέζαρ 800 χ.                            Καφές 355 χ.                                    Ιβανσιτς 500 χ.
Ντομί 700 χ.                            Ενσαλίβα 330 χ.                                Ενακαρίρε 500 χ.
Αντζας 650 χ.                          Μαντούκα 320 χ.                                Σαριέγκι 500 χ.
Νικοπολίδης 640 χ.                      Δέλλας 320 χ.                                  Μάτος 425 χ.
Λεντέσμα 550 χ.                        Αλβες 293 χ.                                    Ρομέρο 400 χ.
Στολτίδης 500 χ.                        Γεωργέας 280 χ.                                Γκούμας 350 χ.
Αρτσούμπι 470 χ.                        Μπλάνκο 250 χ.                                  Νίλσον 320 χ.
Τοροσίδης 450 χ.                        Μάχο 250 χ.                                    Φύσσας 300 χ.
Πατσ /γλου 450 χ.                      Καπετάνος 250 χ.                                Βύντρα 250 χ.
Ζεβλάκοφ 450 χ.                        Σέζαρ 240 χ.                                    Ν'Ντογέ 205 χ.
Μπούτινα 450 χ.                        Μανού 220 χ.                                    Μάντζιος 200 χ.
Νε 400 χ.                              Αλεξ /λος 200 χ.                                Μάλαρτζ 180 χ.
Νούνιες 385 χ.                          Παππάς 190 χ.                                  Γκαλίνοβιτς 180 χ.
Σηφάκης 300 χ.                          Τόζερ 160 χ.                                    Τζιόλης 150 χ.
Πάντος 250 χ.                          Χετεμάι 150 χ.                                  Λεοντίου 130 χ.
Μήτρογλου 125 χ.                        Μπούρμπος 100 χ.                                Δάρλας 100 χ.
Παπαδ /λος 50 χ.                        Ασκάρατε 95 χ.                                  Τσίγκας 100 χ.
Φακίνος 40 χ.                          Παπαστ/λος 90 χ.                                Καρνέζης 60 χ.
Μενδρινός 40 χ                        . Κονέ 90 χ.                                      Σιμάο 50 χ.
Παναγ/λος 30 χ.                        Πλιάτσικας 80 χ.                                Νίνης 40 χ.
Ματσούκας 16 χ.                        Ράμος 60 χ.                                    Δημούτσος 30 χ.
Λεοζίνιο 350 χ.                        Ντιούφ 30 χ.                                    Σιόντης 20 χ.
Λάτσκο 100 χ.                          Αραμπατζής 30 χ.                                Μπουτζίκος 10 χ.
                                        Μπαρμπούδης 20 χ.                              Πάγκαλης 6 χ.
                                                                                        Νταντάμης 6 χ.
Συμπεριλαμβάνεται η Εφορία Εφορία 21% Συμπεριλαμβάνεται η Εφορία
ΣΥΝ.: 15.546.000                      ΣΥΝ.: 9.647.000                                  ΣΥΝ.: 9.137.000

Επισκέπτης
αντε για να δουμε ποιος επενδυει και ποιος κανει το παπι!!!!!

Μεταγραφες ΘΡΥΛΟΥ καλοκαιρι 2007

Τρεζόρ Λούα Λούα Πόρτσμουθ 3,5 εκατ.
Λουτσιάνο Γκαλέτι Ατλέτικο Μαδρίτης 2,4 εκατ.
Κριστιάν Λεντέσμα Σαν Λορέντζο 1,5 εκατ.
Λεονέλ Νούνιες Αρχεντίνος Τζούνιορς 1,5 εκατ.
Ραούλ Μπράβο Ρεάλ Μαδρίτης 1,5 εκατ.
Ροντρίγκο Αρτσούμπι Λανούς 1 εκατ. + 3 εκατ.(2008)
Κώστας Μήτρογλου Μπ. Γκλάντμπαχ 250.000
Παρασκευάς Αντζας Skoda Ξάνθη 150.000
Προμήθειες μάνατζερ 2 εκατ.
Σύνολο 13.800.000 +3.000.000(Αρτσουμπι)=16.800.000

Μεταφραφες αεκ44 καλοκαιρι 2007

Γκουστάβο Μαντούκα* Μπενφίκα 800.000*
Ισμαέλ Μπλάνκο Κολόν Σάντα Φε 550.000**
Ταμαντανί Ενσαλίβα Πανιώνιος 400.000
Γιούργκεν Μάχο Καϊζερσλάουτερν 300.000
Ζεράλντο Αλβες Πάκος Φερέιρα 300.000
Εντσον Ράμος Μότζι Μίριμ 250.000
Αλ Χατζί Ντιούφ Χαμ Χαμ 100.000
Ασκάρατε Φεντερίκο Ατλέτικο Μ. Β' 50.000
Γιώργος Τόφας Εν. Ν. Παρ/νίου 50.000
Νίκος Μπαρμπούδης Ηλυσιακός 50.000
Προμήθειες μάνατζερ 10% 285.000
*Ενεργοποίηση της περσινής οψιόν.
**Ειδική οψιόν για αγορά το καλοκαίρι του 2008 με εξόφληση 1.000.000 ευρώ, εφόσον ο παίκτης αποδειχθεί υγιής.
Σύνολο 3.135.000 +1.000.000= 4.135.000

μεταγραφες ΛΑΓΩΝ καλοκαιρι 2007

Μαρσέλο Μάτος Κορίνθιανς 2 εκατ.
Γιόσου Σαριέγκι Αθλέτικ Μπιλμπάο 800.000
Αρκάντιους Μάλαρτζ Σκόντα Ξάνθη 500.000
Ελίνι Δημούτσος Ηλυσιακός 100.000
Προμήθειες μάνατζερ 10% 340.000
Σύνολο 3.740.000
ξερεις βεβαια τις απαντησεις τους..
1.διαιτησια..
2.θα φατε 7 απο την ρεαλ,9 απο την βρεντερ & 13 απο λατσιο..
3.πορειες..
4.παραγκες..
5.κοκκαλισταν..
και οτι αλλο συμβαδιζει με την γνωστη ρηση ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ αντι να πηδηξει να τα φτασει..
για τα 35 πρωταθληματα,τα 22 κυπελλα,τα 12 νταμπλ δεν ευθυνεται η δικη τους ανυπαρξια αλλα ολοι οι ανωτερω λογοι & οσοι ακομη εφευρισκουν οι καθε λογης πουθεναδες..
και ερωτω εγω ο μυστηριος..
μηπως..
μηπως λεω..
να γινεται η απονομη με την εναρξη της σεζον γιατι εχουν αλλαξει πολυ οι κλιματολογικες συνθηκες & τον μαιο κανει πολυ ζεστη στον ναο???

Επισκέπτης
συνολικα λοιπον εχουμε & λεμε
ΘΡΥΛΟΣ 32.346.000
αεκ44  13.782.000
λαγοι  12.877.000
δηλαδη εμεις θα δωσουμε 5.687.000 παραπανω απο οτι θα δωσουν & οι δυο τους..
ε οχι ρε πουστη μου..
τι αδικια ειναι αυτη παλι..
να φυγει ο κοκκαλης τωρααααααααααααααααααααααααααα....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
συνολικα λοιπον εχουμε & λεμε
ΘΡΥΛΟΣ 32.346.000
αεκ44  13.782.000
λαγοι  12.877.000
δηλαδη εμεις θα δωσουμε 5.687.000 παραπανω απο οτι θα δωσουν & οι δυο τους..
ε οχι ρε πουστη μου..
τι αδικια ειναι αυτη παλι..
να φυγει ο κοκκαλης τωρααααααααααααααααααααααααααα....
ναι ναι να φυγει και να ερθουν οι πουθεναδες
οι ντεμηδες που πανε να κανουν ομαδα με τους "προπονηταρες" δον λορεντσο...
και οι λαγοι που βγηκαν τριτοι και ερχονται στο καινουργιο πρωταθλημα με "διμουτσους"
και μετα τους φταιει ο κοκκαλης....
τις κοντης ψωλης τις φταινε οι τριχες.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα ιδια και τα ιδια βαρεθηκα να σου απανταω...

μαλλον δεν εισαι σε θεση να απαντησεις και για αυτο παραθετεις τα συμβολαια των ομαδων για να αποδειξεις τί?οτι εγιναν σπουδαιες μεταγραφες?οτι θα κανουμε ποτε ομαδα ευρωπαικου προσανατολισμου?μου θυμιζεις τους πολιτικους που οταν τους ρωτανε για ενα θεμα που τους ποναει προσπαθουν να αλλαξουν τον ρου της συζητησης ωστε να αποφυγουν την αληθεια...και εσυ αυτο κανεις αν δεν το καταλαβες..αποφευγεις την αληθεια οχι βεβαια επιτηδες οπως οι πολιτικοι,αλλα απο αγνοια..του πως δημιουργουνται σωστες συνθηκες για την υγεια ενος σωματειου σε ολα τα επιπεδα.Τα λεφτα ειναι το πιο σημαντικο,υπαρχουν ομως και αλλα πολλα που εχουμε αποτυχει παταγωδως χρονια τωρα..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι ναι να φυγει και να ερθουν οι πουθεναδες
οι ντεμηδες που πανε να κανουν ομαδα με τους "προπονηταρες" δον λορεντσο...
και οι λαγοι που βγηκαν τριτοι και ερχονται στο καινουργιο πρωταθλημα με "διμουτσους"
και μετα τους φταιει ο κοκκαλης....
τις κοντης ψωλης τις φταινε οι τριχες.....

μην προσπαθεις να απαξιωσεις τους προεδρους και τους προπονητες των αλλων ομαδων ωστε να αναδειξεις τον ολυμπιακο ως κατι καλυτερο..μην πας στην λογικη "εις ατοπον απαγωγη",αλλα να προσπαθεις να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου και να στηλιτευεις τα κακως κειμενα ωστε καποια στιγμη να διορθωθουν καποια λιγα εστω πραγματα..με αυτον τον τροπο σκεφτονται ολοι οι γαυροι και παντα τα προβληματα "κρυβονται" πισω απο τις αποτυχιες και τον κακο προγραμματισμο των αλλων ομαδων που οσο περνουν τα χρονια δειχνουν να γινονται ολοενα και πιο αδυνατοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom