Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
βαζελακο αντε φαε τα καροτα σου που εχεις και αποψη για τον ΘΡΥΛΟ μας.
οσο για το ποιος ειναι τρυπας,κοιταξου στον καθρεφτη σου

Συνημμένα

• jorge27_vaz_ass.jpg
    jorge27_vaz_ass.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 17

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ρε μαγκες δεν βαρεθηκατε να τσακωνεστε για της ΚΩΛΟ-ομαδουλες της superleague ειδα προχτες τον Πανιωνιο και τον χαρικα...σημερα 8 η ωρα εχει Ολυμπιακο-Οσασουνα στο ΕΤ1,9 η ωρα τον αναγενημενο και πολυ δυνατο Αρη-Αποελ στο ΕΤ3,και στης 10 η ωρα Παναθηναικο-Λατσιο στο ΝΕΤ....απο ολους μονο τον Αρη θα δω...γιατι τους (ΜΕΓΑΛΟΥΣ) τους συχαθηκα(στην Ευρωπη μονο Αρη και Πανιωνιο βλεπω να προχορανε γιατι εχουν "ΟΜΑΔΕΣ" οι αλλοι ολοι θα βγαζουν το τοπι 5-6 φορες απο τα δυχτια τους σε καθε αγωνα...)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε μαγκες δεν βαρεθηκατε να τσακωνεστε για της ΚΩΛΟ-ομαδουλες της superleague ειδα προχτες τον Πανιωνιο και τον χαρικα...σημερα 8 η ωρα εχει Ολυμπιακο-Οσασουνα στο ΕΤ1,9 η ωρα τον αναγενημενο και πολυ δυνατο Αρη-Αποελ στο ΕΤ3,και στης 10 η ωρα Παναθηναικο-Λατσιο στο ΝΕΤ....απο ολους μονο τον Αρη θα δω...γιατι τους (ΜΕΓΑΛΟΥΣ) τους συχαθηκα(στην Ευρωπη μονο Αρη και Πανιωνιο βλεπω να προχορανε γιατι εχουν "ΟΜΑΔΕΣ" οι αλλοι ολοι θα βγαζουν το τοπι 5-6 φορες απο τα δυχτια τους σε καθε αγωνα...)

a!γεια σου ρε μαγκιτη!και εγω αρη θα δω γιατι θα δω μπαλα αλητικη,δυνατη και τεχνικη και οχι τζιοληδες,στολτιδηδες,λεοντιου,βυντρες,ζεβλακους και παντους και κατι κουρασμενα παληκαρια σε στυλ τζολε,γκουμες παπαδοπουλους και δε συμμαζευεται...μακαρι να ξεφτιλιστουνε παλι ολες οι κωλοομαδες μας πλην της ΑΕΚ που τουλαχιστον προσπαθει με τα μεσα που εχει να βελτιωσει την υπαρχουσα κατασταση με λογικη και σωστη κατευθυνση....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εν τω μεταξύ δεν κατάλαβα κάτι. 15 μύρια δεν τσεπώσανε από τον Καστίγιο. Η μεταγραφή του Νενέ χάλασε για 0,5 μύρια? Καλά δεν ντρέπονται οι καρμοίρηδες? Από την τσέπη τους τα βάζουνε?  Δε θέλουν να τα χώσουν. Τέρμα. Είδατε η Μονακό? Πόσο κάνει ο παίκτης? 6 . 000. 000 ευρώ. Ωραιά Πάρτε τα και φέρτε τον παίκτη. Έτσι κάνουν οι σοβαροί σύλλογοι.
Άντε να έρθει το Τσάμπιονς Λιγκ να γελάσουμε και φέτος γιατί περνάω άσχημες φάσεις.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
+1000000 ,συμφωνώ απόλυτα φίλε μου germaon, μου αρέσει που θα κτυπήσει κίολας ον ντεγκάλδο τους έχει φάει η  :jerking: :jerking:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εν τω μεταξύ για τον Ντελγκάδο έκαναν πρόταση 6.000.000 ευρώ. Δηλαδή για τον Νενέ είναι πολλά και για τον Ντελγκάδο δεν είναι? Ή μήπως ο Ντελγκάδο κάνει παραπάνω από 6.000.000 και κάνουν εκ του ασφαλούς πρόταση γνωρίζοντας ότι θα απορριφθεί. Σαν να πω εγώ που δεν έχω μία πάνω μου , δίνω 50.000.000 για τον  Κακά. Ξέρω βέβαια ότι η Ρεάλ του δίνει 90.000.000 , άρα δεν θα τα δώσω εγώ ποτέ τα 50!

Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ δεν κατάλαβα κάτι. 15 μύρια δεν τσεπώσανε από τον Καστίγιο. Η μεταγραφή του Νενέ χάλασε για 0,5 μύρια? Καλά δεν ντρέπονται οι καρμοίρηδες? Από την τσέπη τους τα βάζουνε?  Δε θέλουν να τα χώσουν. Τέρμα. Είδατε η Μονακό? Πόσο κάνει ο παίκτης? 6 . 000. 000 ευρώ. Ωραιά Πάρτε τα και φέρτε τον παίκτη. Έτσι κάνουν οι σοβαροί σύλλογοι.
Άντε να έρθει το Τσάμπιονς Λιγκ να γελάσουμε και φέτος γιατί περνάω άσχημες φάσεις.
δεν ξερω αν ακουσες τι ειπε ο ιβιτς....αν οχι σε παραπεμπω στα λεγομενα του...για να καταλαβεις για ποιο λογο δεν εγινε αυτη η μεταγραφη...

Υ/Γ--> μολις το ειπε ο sport-fm....7.5 εκ.€....ο νενε...οχι 5.5 που εδινε ο ΟΣΦΠ.... ;) ;)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
δεν ξερω αν ακουσες τι ειπε ο ιβιτς....αν οχι σε παραπεμπω στα λεγομενα του...για να καταλαβεις για ποιο λογο δεν εγινε αυτη η μεταγραφη...

Υ/Γ--> μολις το ειπε ο sport-fm....7.5 εκ.€....ο νενε...οχι 5.5 που εδινε ο ΟΣΦΠ.... ;) ;)
Αν έκανε 5.5 εμείς θα δίναμε 3.5 γιατί "δεν παίζουμε το παιχνίδι των ομάδων και των μάνατζερ που θέλουν να ανεβάσουν τις τιμές" . Το μάθαμε το παραμύθι τόσα χρόνια.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εν τω μεταξύ για τον Ντελγκάδο έκαναν πρόταση 6.000.000 ευρώ. Δηλαδή για τον Νενέ είναι πολλά και για τον Ντελγκάδο δεν είναι? Ή μήπως ο Ντελγκάδο κάνει παραπάνω από 6.000.000 και κάνουν εκ του ασφαλούς πρόταση γνωρίζοντας ότι θα απορριφθεί. Σαν να πω εγώ που δεν έχω μία πάνω μου , δίνω 50.000.000 για τον  Κακά. Ξέρω βέβαια ότι η Ρεάλ του δίνει 90.000.000 , άρα δεν θα τα δώσω εγώ ποτέ τα 50!

Ρε πούστη μου, θέλω να αποσύρει το ενδιαφέρον της η Ρεάλ, να δώσει ο germaon τα 50 μύρια ευρώ για τον Κακά :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σε οτι αφορα το ποδοσφαιρο του ολυμπιακου τωρα διακρινω μεχρι τωρα τα εξης:

α)ο ιλια πραγματικα ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και ηταν ευτυχημα που τον φεραμε στην ομαδα.
β)δυστυχως ειναι προπονητης ενας ανθρωπος που δεν ταιριαζει στις ευρωπαικες φιλοδοξιες του ολυμπιακου
γ)πρεπει επειγοντως να παρουμε κεντρωο που να εχει φαντασια και ικανοτητα στη δημιουργια
δ)θελουμε οπωσδηποτε αλλον εναν κεντρικο αμυντικο(για να μην πω 2 γιατι τον αντζα θα τον περνουν ορθιο οι κοντοι και ευλυγιστοι επιθετικοι στο τσαμπιονς ληγκ ενω ο σεζαρ ενω ειναι πολυ ικανος σε αυτον τον τομεα του ατομικου μαρκαρισματος δεν ξερεις τί σου ξημερωνει!
ε)πολυ μεγαλη μεταγραφη αν γινει του νενε,ειναι εξαιρετια τεχνικος και σβελτος ποδοσφαιριστης
στ)δεν μπορω να διακρινω ποιο ειναι το αγωνιστικο προφιλ αυτης της ομαδας μεχρι τωρα και σιγουρα αυτο οφειλεται στον λεμονη
ζ)διωξαμε πολλα σαπακια αυτο το καλοκαιρι,καιρος να στειλουμε το δυνατον συντομοτερο τους:μιχαλακη,ντομι,στολτιδη,ζεβλακοφ,νικοπολιδη,μπουτινα
η)αρα θελουμε οπωσδηποτε και καλο τερμα(οπως ειναι ο μαλαρτζ του βαζελου)

ρε παιδιά, μια απορία που πάντα είχα, για την πλειοψηφία των προπονητάδων (το οποίο θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΟ και με μεγάλα περιθώρια ΜΟΥΦΑΣ επάγγελμα), είναι αν οι περισσότεροι γνωρίζουν τί θέλουν να φτιάξουν ως ομάδα, ή πηγαίνουν στα κουτουρού... :think:

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πρίγκιπας" ο Νενέ

Στη Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νενέ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός χαφ φόρεσε τα ερυθρόλευκα όχι όμως του Ολυμπιακού, αλλά της Μονακό. Μάλιστα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Η ισπανική ομάδα α΄πό τη μεταγραφή αυτή θα βάλει στο ταμείο της περίπου 7,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που η πρόταση του Ολυμπιακού έφτανε μετά βίας τα 5,5.

"Είμαι χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή και το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάω στη Γαλλία", δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο 26χρονος άσος"        Παει και αυτος............Ντελγκαδο λεει τωρα(???)μαγκες παντως να ειστε σιγουρη...αν και δεν ειμαι ολυμπιακος οτι ουτε αυτος θα ερθει..μου ειπε καποιος οτι  η ομαδα του θελει πανω απο 7 μυρια για να τον αφησει να φυγει...αν ειναι αθηθεια πατε γιαλλα....αν ερθει ομος αυτος ειναι μεγαλος ΠΑΙΧΤΗΣ και 3 φορες καλυτερος απο Καστηγιο

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Στ αρχιδια μας τα δυο που δεν ηρθε ο Νενέ(εχασε η βενετια βελονι),στα παπαρια μας αν δεν ερθει ο Ντελγκαδο(εχει κι αλλου πορτοκαλιες),ετσι κι αλλιως παλι εμεις θα γελαμε τον Μαη..

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλα...αντε να δεις ρε φιλε κανα μπιλιαρδο γιατι αμα μου λες οτι ο ζεβλακοφ εχει μια απο τις καλυτερες σεντρες μπακ καταλαβαινεις οτι δεν μπορει κανεις να ασχοληθει με την αποψη σου σοβαρα.

Όντως,ο Ζεβλάκοφ σέντρα δεν έχει...αλλά τα άλλα τα έχει...δεν είναι...Καφού,αλλά δεν με χαλάει....
ποιος εβγαλε την σεντρα ακριβειας των 60 μετρων εχτες στον τζολε??(εναρξη φασης γκολ)

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Τάκης Λεμονής: "Ειμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Χτιζουμε μια καινούρια ομάδα και πρέπει ο κόσμος να καταλάβει και να έχει υπομονη. Για 60 λεπτά παίξαμεε καλά. Ακόμη λείπουν οι προσθήκες σημαντικών παικτών. Δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα που θα κερδίζει μόνο στα φιλικά. Είδαμε οτι έγινε πέρσι. Ήταν το δεύτερο συνεχομενο παιχνίδι για αρκετούς παίκτες. Στα πρώτα 60 λεπτά είχαμε βελτίωση, όπως να βγαίνουν οι στόπερ πιο γρήγορα στους αντιπάλους επιθετικούς ή η σταθερότητα στις γραμμές. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια και πρέπει να υπάρχει υπομονή. Οι Κοβάσεβιτς και Νούνιρες έχουν παίξει μαζι μόνο σε 1-2 διπλά. Έγιναν αρκετές φάσεις που έχουμε συζητήσει κι αυτό είναι ικανοποιητικό. Αυτό κοιτάμε σαν πρόοδο. Γίνεται πιο γρήγορη η ομάδα και μπορούμε να παίξουμε πιο πιεστικά. Ο Λεντέσμα μετά από το 60' έπεσε πολύ, αλλά πλέον είμαστε σε ένα στάδιο που πρέπει να πάρουν παιχνίδια αυτοί οι παίκτες, γιατί πρέπει να μάθουν καλύτερη την ομάδα. Είναι θέμα χρόνου ποιοι παίκτες θα έρθουν".

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
βαζελακο αντε φαε τα καροτα σου που εχεις και αποψη για τον ΘΡΥΛΟ μας.
οσο για το ποιος ειναι τρυπας,κοιταξου στον καθρεφτη σου
Το "παράξενο" είναι πως μάλλον είσαι ο μόνος που συμφώνησε(έστω και "ελαφρώς")σχετικά με τις σέντρες του Πολωνού(πάντως ΚΑΙ  αυτή που έβγαλε στην καρδιά της άμυνας-που δεν την πρόλαβε ο Νούνιες στο σκάσιμο-ήταν πολύ καλή)
τα "βαζελάκο",κτλ δεν χρειάζεται νομίζω να σχολιαστούν.αφού δεν "μπορείς"/ανέχεσαι να διαβάσεις άποψη από βάζελο,δεν μπορώ να βοηθήσω,ούτε και να βγει κάποια άκρη.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

και εγω αυτο περιμενω....αλλα πιο πολυ περιμενω την 30η αυγουστου που ειναι η κληρωση του champions league και στο ακουσμα των αντιπαλων του θρυλου μας θα δουμε τις εκφρασεις των προσωπων ολων των γαυρων απανταχου της γης.....εκει ειναι η καυλα...το μετα ειναι εργο ξαναειδωμενο!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πάντως δίνει 10.000.000 € για 2 παίχτες....επίσημες προτάσεις....Ντελγκάδο(7.000.000 €) και Ροντριγκέζ(3.000.000 €)....θα δείξει.....

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το "παράξενο" είναι πως μάλλον είσαι ο μόνος που συμφώνησε(έστω και "ελαφρώς")σχετικά με τις σέντρες του Πολωνού(πάντως ΚΑΙ  αυτή που έβγαλε στην καρδιά της άμυνας-που δεν την πρόλαβε ο Νούνιες στο σκάσιμο-ήταν πολύ καλή)
τα "βαζελάκο",κτλ δεν χρειάζεται νομίζω να σχολιαστούν.αφού δεν "μπορείς"/ανέχεσαι να διαβάσεις άποψη από βάζελο,δεν μπορώ να βοηθήσω,ούτε και να βγει κάποια άκρη.
αντε ξανα στο λαγουμι σου λεμε!!!!!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλτατε.....αν οντως εισαι σαρανταπενταρης τοτε πρεπει να κατσεις και να σκεφτεις τί πηγε στραβα στην παιδικη σου ηλικια.......
μηπως το οτι με πηγαινε ο πατερας μου στο Καραισκακη απο τα 5 μου???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom