GreekHardRider
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε μαγκες δεν βαρεθηκατε να τσακωνεστε για της ΚΩΛΟ-ομαδουλες της superleague ειδα προχτες τον Πανιωνιο και τον χαρικα...σημερα 8 η ωρα εχει Ολυμπιακο-Οσασουνα στο ΕΤ1,9 η ωρα τον αναγενημενο και πολυ δυνατο Αρη-Αποελ στο ΕΤ3,και στης 10 η ωρα Παναθηναικο-Λατσιο στο ΝΕΤ....απο ολους μονο τον Αρη θα δω...γιατι τους (ΜΕΓΑΛΟΥΣ) τους συχαθηκα(στην Ευρωπη μονο Αρη και Πανιωνιο βλεπω να προχορανε γιατι εχουν "ΟΜΑΔΕΣ" οι αλλοι ολοι θα βγαζουν το τοπι 5-6 φορες απο τα δυχτια τους σε καθε αγωνα...)
δεν ξερω αν ακουσες τι ειπε ο ιβιτς....αν οχι σε παραπεμπω στα λεγομενα του...για να καταλαβεις για ποιο λογο δεν εγινε αυτη η μεταγραφη...Εν τω μεταξύ δεν κατάλαβα κάτι. 15 μύρια δεν τσεπώσανε από τον Καστίγιο. Η μεταγραφή του Νενέ χάλασε για 0,5 μύρια? Καλά δεν ντρέπονται οι καρμοίρηδες? Από την τσέπη τους τα βάζουνε? Δε θέλουν να τα χώσουν. Τέρμα. Είδατε η Μονακό? Πόσο κάνει ο παίκτης? 6 . 000. 000 ευρώ. Ωραιά Πάρτε τα και φέρτε τον παίκτη. Έτσι κάνουν οι σοβαροί σύλλογοι.
Άντε να έρθει το Τσάμπιονς Λιγκ να γελάσουμε και φέτος γιατί περνάω άσχημες φάσεις.
Αν έκανε 5.5 εμείς θα δίναμε 3.5 γιατί "δεν παίζουμε το παιχνίδι των ομάδων και των μάνατζερ που θέλουν να ανεβάσουν τις τιμές" . Το μάθαμε το παραμύθι τόσα χρόνια.δεν ξερω αν ακουσες τι ειπε ο ιβιτς....αν οχι σε παραπεμπω στα λεγομενα του...για να καταλαβεις για ποιο λογο δεν εγινε αυτη η μεταγραφη...
Υ/Γ--> μολις το ειπε ο sport-fm....7.5 εκ.€....ο νενε...οχι 5.5 που εδινε ο ΟΣΦΠ.... ;) ;)
Εν τω μεταξύ για τον Ντελγκάδο έκαναν πρόταση 6.000.000 ευρώ. Δηλαδή για τον Νενέ είναι πολλά και για τον Ντελγκάδο δεν είναι? Ή μήπως ο Ντελγκάδο κάνει παραπάνω από 6.000.000 και κάνουν εκ του ασφαλούς πρόταση γνωρίζοντας ότι θα απορριφθεί. Σαν να πω εγώ που δεν έχω μία πάνω μου , δίνω 50.000.000 για τον Κακά. Ξέρω βέβαια ότι η Ρεάλ του δίνει 90.000.000 , άρα δεν θα τα δώσω εγώ ποτέ τα 50!
σε οτι αφορα το ποδοσφαιρο του ολυμπιακου τωρα διακρινω μεχρι τωρα τα εξης:
α)ο ιλια πραγματικα ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και ηταν ευτυχημα που τον φεραμε στην ομαδα.
β)δυστυχως ειναι προπονητης ενας ανθρωπος που δεν ταιριαζει στις ευρωπαικες φιλοδοξιες του ολυμπιακου
γ)πρεπει επειγοντως να παρουμε κεντρωο που να εχει φαντασια και ικανοτητα στη δημιουργια
δ)θελουμε οπωσδηποτε αλλον εναν κεντρικο αμυντικο(για να μην πω 2 γιατι τον αντζα θα τον περνουν ορθιο οι κοντοι και ευλυγιστοι επιθετικοι στο τσαμπιονς ληγκ ενω ο σεζαρ ενω ειναι πολυ ικανος σε αυτον τον τομεα του ατομικου μαρκαρισματος δεν ξερεις τί σου ξημερωνει!
ε)πολυ μεγαλη μεταγραφη αν γινει του νενε,ειναι εξαιρετια τεχνικος και σβελτος ποδοσφαιριστης
στ)δεν μπορω να διακρινω ποιο ειναι το αγωνιστικο προφιλ αυτης της ομαδας μεχρι τωρα και σιγουρα αυτο οφειλεται στον λεμονη
ζ)διωξαμε πολλα σαπακια αυτο το καλοκαιρι,καιρος να στειλουμε το δυνατον συντομοτερο τους:μιχαλακη,ντομι,στολτιδη,ζεβλακοφ,νικοπολιδη,μπουτινα
η)αρα θελουμε οπωσδηποτε και καλο τερμα(οπως ειναι ο μαλαρτζ του βαζελου)
καλα...αντε να δεις ρε φιλε κανα μπιλιαρδο γιατι αμα μου λες οτι ο ζεβλακοφ εχει μια απο τις καλυτερες σεντρες μπακ καταλαβαινεις οτι δεν μπορει κανεις να ασχοληθει με την αποψη σου σοβαρα.
ποιος εβγαλε την σεντρα ακριβειας των 60 μετρων εχτες στον τζολε??(εναρξη φασης γκολ)Όντως,ο Ζεβλάκοφ σέντρα δεν έχει...αλλά τα άλλα τα έχει...δεν είναι...Καφού,αλλά δεν με χαλάει....
Το "παράξενο" είναι πως μάλλον είσαι ο μόνος που συμφώνησε(έστω και "ελαφρώς")σχετικά με τις σέντρες του Πολωνού(πάντως ΚΑΙ αυτή που έβγαλε στην καρδιά της άμυνας-που δεν την πρόλαβε ο Νούνιες στο σκάσιμο-ήταν πολύ καλή)βαζελακο αντε φαε τα καροτα σου που εχεις και αποψη για τον ΘΡΥΛΟ μας.
οσο για το ποιος ειναι τρυπας,κοιταξου στον καθρεφτη σου
Εν τω μεταξύ δεν κατάλαβα κάτι. 15 μύρια δεν τσεπώσανε από τον Καστίγιο. Η μεταγραφή του Νενέ χάλασε για 0,5 μύρια? Καλά δεν ντρέπονται οι καρμοίρηδες? Από την τσέπη τους τα βάζουνε? Δε θέλουν να τα χώσουν. Τέρμα. Είδατε η Μονακό? Πόσο κάνει ο παίκτης? 6 . 000. 000 ευρώ. Ωραιά Πάρτε τα και φέρτε τον παίκτη. Έτσι κάνουν οι σοβαροί σύλλογοι.
Άντε να έρθει το Τσάμπιονς Λιγκ να γελάσουμε και φέτος γιατί περνάω άσχημες φάσεις.
αντε ξανα στο λαγουμι σου λεμε!!!!!!!!!!!Το "παράξενο" είναι πως μάλλον είσαι ο μόνος που συμφώνησε(έστω και "ελαφρώς")σχετικά με τις σέντρες του Πολωνού(πάντως ΚΑΙ αυτή που έβγαλε στην καρδιά της άμυνας-που δεν την πρόλαβε ο Νούνιες στο σκάσιμο-ήταν πολύ καλή)
τα "βαζελάκο",κτλ δεν χρειάζεται νομίζω να σχολιαστούν.αφού δεν "μπορείς"/ανέχεσαι να διαβάσεις άποψη από βάζελο,δεν μπορώ να βοηθήσω,ούτε και να βγει κάποια άκρη.
αντε ξανα στο λαγουμι σου λεμε!!!!!!!!!!!
μηπως το οτι με πηγαινε ο πατερας μου στο Καραισκακη απο τα 5 μου???φιλτατε.....αν οντως εισαι σαρανταπενταρης τοτε πρεπει να κατσεις και να σκεφτεις τί πηγε στραβα στην παιδικη σου ηλικια.......