αν και "δεν μου πέφτει λόγος"(καθώς είμαι βάζελος)ελπίζω να μου επιτρέψετε μία ακόμα γνώμη σχετικά με τα τελευταία posts:
vaso:πιστεύω πως είσαι πολύ απαιτητικός και "σκληρός" στην κριτική προς-ιδιαίτερα-κάποιους από αυτούς που ανέφερες.ο Μιχαλάκης δεν έχει καλή τεχνική και αυτό πια δεν είναι προς...διερεύνηση αλλά ο τσαμπουκάς του,η δύναμη,το πάθος και η πολύ καλή παρουσία του εντός περιοχής(ΚΑΙ σε "μεγάλα",δηλαδη Ευρωπαικά,ματς)νομίζω πως δεν είναι αμελητέα,καθώς έτσι δημιουργούνται χώροι και προυποθέσεις και στους υπόλοιπους παίχτες να "αλωνίσουν".
ο Ζεβλάκοφ πιστεύω πως έχει αδικηθεί από το ότι μπήκε στην "σούμα" όλων όσων έφερε ο Σόλιντ και δεν είναι και τόσο "άσχετος".είναι πάρα πολύ καλός στο ατομικό μαρκάρισμα,με τις καλές τοποθετήσεις αντισταθμίζει την όχι και τόσο μεγάλη ταχύτητά του και έχει και μια από τις καλύτερες σέντρες πλάγιου μπακ στην Ελλάδα.σίγουρα μπορεί να βρεθεί καλύτερος,αλλά δεν νομίζω πως είναι από τα "κενά" της ομάδας σας.
Ο στολτίδης(αν και "τραγικός" στις μεταβιβάσεις χθες)δεν μπορεί να "πεταχτεί" τόσο εύκολα.κάνει πάρα πολύ δουλειά και χωρίς να είναι γρήγορος δεν κάνει να ξεχνάμε πόσα ματς(και μάλιστα κυρίως ντέρμπι)έχει "πάρει" με δικά του γκολ,αλλά και γενικά πόσο καλά παίζει σε όλα σχεδόν τα δύσκολα παιχνίδια.χρειάζεται βέβαια και αυτός ξεκούραση κάποια στιγμή,γιατί μαζί με Νικοπολίδη,νομίζω πως είναι αυτός που δεν έλειψε καθόλου-και-πέρυσι.
πάντα υπάρχει το καλύτερο,αλλά δεν κάνει και να "μηδενίζουμε" παίχτες που έχουν και μπορούν ακόμα να προσφέρουν.
ελπίζω να μην ενοχλεί η......"παρέμβαση αλλόθρησκου" και ας ελπίσουμε όλοι να δούμε καλύτερη μπαλίτσα απ'όλες τις ομάδες(και καλύτερες διαιτησίες,καλύτερες "μικρότερες" ομάδες-όπως Πανιώνιο,Άρη,Τρίπολη,που όπως φαίνεται δουλεύουν καλά-κτλ)