Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
xmxmxmxmxm
Οπότε ο Γιασικεβίτσιους θα παίζει σαν κοινοτικός ε ????
Νot bad.... Not bad....
Γιατί έχω την αμυδρά εντύπωση ότι ο Γουντς είναι παικταράς και ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
xmxmxmxmxm
Νot bad.... Not bad....
Και εγώ την ίδια άποψη έχω....

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αγαλμα στον τζολε & οποιονδηποτε αλλο μπορειτε να κανετε σπιτι σας κυριε ποδολαγνε, γιατι οπως πολυ καλα εγραψε ο septic
"αγαλμα σε κανενα παιχτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν κανουμε.ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι φανελα,ιδεα και δεν ταυτιζεται με προσωπα τα οποια ερχονται και παρερχονται.."

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
φιλε greekhardrider και ο ποδολαγνος εν τη ρημη του λογου το ειπε,το διευκρινισε και μετα.γενικα ειναι σωστος γαβρος και με ηθος,και δε δυναμιτιζει το θρεντ αν διαφωνει...αυτο για το αγαλμα παντως εχεις δικιο, και συμφωνουμε ολοι νομιζω...
αναφορικα με το μπασκετικο ροστερ αν ερθει ο σαρας νομιζω πως οταν μονταριστουμε και αν σοφο και ματσας βγαλουν αυτα που μπορουν θα μπορουμε να χτυπησουμε βαζελο.ματσας και σαρας στα τριποντα, η φροντ λαιν θα γαμαει κωλους(προσοχη θα θελει λιγακι η κωλογρια ο τομασεβιτς, τον ζιζιτς θα τον ξερουνε πως να τον παιξουνε λιγο η πολυ)και μπαλαντερ ο γουντς.αν μονταριστουμε καλα θα γαμαμε κωλους ..για τσσκα δεν ξερω αν θα φτασουμε, τα μουνια εχουν λυσσαξει, αλλα αν δεν παρουμε σαρας, τοτε λογο εμπειριας και νοοτροπιας ο βαζελος μαλλον θα ξαναεπικρατησει...ασε που οπως αναφερε και ο ποδολαγνος θα εχουμε 10/15 παιχτες ελληνες.και αυτο παιζει μεγαλο ρολο.γιατι αν δουλεψει ο πινι μαυτους, σε 2 χρονιοα θα ειμαστε καθεστως οππως τωρα ο βαζελος..δυστυχως ο πινι δεν φημιζεται για αυτο...αλλα θα ειναιι στοιχημα..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αγαλμα στον τζολε & οποιονδηποτε αλλο μπορειτε να κανετε σπιτι σας κυριε ποδολαγνε, γιατι οπως πολυ καλα εγραψε ο septic
"αγαλμα σε κανενα παιχτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν κανουμε.ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι φανελα,ιδεα και δεν ταυτιζεται με προσωπα τα οποια ερχονται και παρερχονται.."
Μάλλον διαβάζεις ότι θέλεις.....coolάρισε λίγο....septic ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το πάθος πολλές φορές ξεπερνά την λογική....και αυτά τα γράφει μέλος του Θρύλου,με διαρκείας και χωρίς να χάνει αγώνα....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
xmxmxmxmxm
Νot bad.... Not bad....

γιατί,πηραμε τον γιασκεβιτσιους?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σε οτι αφορα το ποδοσφαιρο του ολυμπιακου τωρα διακρινω μεχρι τωρα τα εξης:

α)ο ιλια πραγματικα ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και ηταν ευτυχημα που τον φεραμε στην ομαδα.
β)δυστυχως ειναι προπονητης ενας ανθρωπος που δεν ταιριαζει στις ευρωπαικες φιλοδοξιες του ολυμπιακου
γ)πρεπει επειγοντως να παρουμε κεντρωο που να εχει φαντασια και ικανοτητα στη δημιουργια
δ)θελουμε οπωσδηποτε αλλον εναν κεντρικο αμυντικο(για να μην πω 2 γιατι τον αντζα θα τον περνουν ορθιο οι κοντοι και ευλυγιστοι επιθετικοι στο τσαμπιονς ληγκ ενω ο σεζαρ ενω ειναι πολυ ικανος σε αυτον τον τομεα του ατομικου μαρκαρισματος δεν ξερεις τί σου ξημερωνει!
ε)πολυ μεγαλη μεταγραφη αν γινει του νενε,ειναι εξαιρετια τεχνικος και σβελτος ποδοσφαιριστης
στ)δεν μπορω να διακρινω ποιο ειναι το αγωνιστικο προφιλ αυτης της ομαδας μεχρι τωρα και σιγουρα αυτο οφειλεται στον λεμονη
ζ)διωξαμε πολλα σαπακια αυτο το καλοκαιρι,καιρος να στειλουμε το δυνατον συντομοτερο τους:μιχαλακη,ντομι,στολτιδη,ζεβλακοφ,νικοπολιδη,μπουτινα
η)αρα θελουμε οπωσδηποτε και καλο τερμα(οπως ειναι ο μαλαρτζ του βαζελου)

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
σαρας δεν πηραμε ακομα αλλα ευελπιστουμε.μακαρι να τον θελουνε οι αφοι κοντοπουλοι ,οι μονιμοι εισβολεις γηπεδων στα ημιχρονα ,και να τους τον παρουμε εμεις,οπως καναν με περπερογλου .εξαλλου με πινι εχει ξανασυνεργαστει ο σαρας.
σωστοτατος ο βασος και στο παραπανω ποστ.με μια επιφυλαξη για κωσταντινου.νομιζω πως χρειαζεται και ενα γομαρι στη περιοχη...
και για στολτιδη.για 1-2 χρονακια για αλλαγη καλος ειναι ο ιερο..να βαραει και κανα μακρινο σουτακι,,ολο και κατι γινεται

GreekHardRider

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον διαβάζεις ότι θέλεις.....coolάρισε λίγο....septic ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το πάθος πολλές φορές ξεπερνά την λογική....και αυτά τα γράφει μέλος του Θρύλου,με διαρκείας και χωρίς να χάνει αγώνα....

διαβαζω οτι ακριβως γραφεις....περισσοτερο κουλ δεν γινεται να ειμαι(σορυ)....μελος ειμαι απο την μεταΣαλιαρελη περιοδο με Α.Μ.Μ 421....διαρκειας στο ποδοσφαιρο εχω τουλαχιστον 20 χρονια(στο Καραισκακη πηγαινω 40 χρονια,εκτος εχω παει σχεδον ΠΑΝΤΟΥ)....εχω διαρκειας στο μπασκετ απο την πρωτη μας χρονια στο Σ.Ε.Φ & παντα πηγαινω στα εκτος με λαγους & χανουμια....στο βολευ δεν εχω χασει παιχνιδι με τους λαγους....δεν εχω τιποτε να χωρισω μαζι σου,απλα διαφωνω καθετα με τους προσωπολατρες ομοθρησκους μου

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
διαβαζω οτι ακριβως γραφεις....περισσοτερο κουλ δεν γινεται να ειμαι(σορυ)....μελος ειμαι απο την μεταΣαλιαρελη περιοδο με Α.Μ.Μ 421....διαρκειας στο ποδοσφαιρο εχω τουλαχιστον 20 χρονια(στο Καραισκακη πηγαινω 40 χρονια,εκτος εχω παει σχεδον ΠΑΝΤΟΥ)....εχω διαρκειας στο μπασκετ απο την πρωτη μας χρονια στο Σ.Ε.Φ & παντα πηγαινω στα εκτος με λαγους & χανουμια....στο βολευ δεν εχω χασει παιχνιδι με τους λαγους....δεν εχω τιποτε να χωρισω μαζι σου,απλα διαφωνω καθετα με τους προσωπολατρες ομοθρησκους μου

Για τα παρακάτω σου λέω πως διαβάζεις ότι θές.....

...η δικιά μου είναι μία:
Τζόλε for ever........ο καλύτερος ξένος που πέρασε από τον Θρύλο....αυτός που στα πάνω του δεν έφυγε από την ομάδα.....ο μέγας αρχηγός......1 ζωή Τζόλε λοιπόν......και άγαλμα στο Ναό.........

....για το άγαλμα έχεις δίκιο...αλλά έχω κάποιες ''αδυναμίες''...

Τό ότι πάς περισσότερα χρόνια γήπεδο είναι φυσικό αφού είσαι μεγαλύτερος.....τέλος πάντων...παρεξήγηση....

ΥΓ---->Αδέρφια....θα πάτε Ναό απόψε?Εγώ λέω να εγκαινιάσω το φετινό  διαρκείας.......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

με μια επιφυλαξη για κωσταντινου.νομιζω πως χρειαζεται και ενα γομαρι στη περιοχη...

κοιτα να δεις septic...αυτες οι παπαρολογιες εχουν φερει το ποδοσφαιρο πισω..ιδιαιτερα στην ελλαδα που δεν υπαρχει πληθωρα κατερτισμενων τεχνικα αλλα και "παιδευτικα" ποδοσφαιριστων.Εσυ και ολοι που στηριζετε τετοιους ποδοσφαιριστες βλεπετε καμια μεγαλη ευρωπαικη ομαδα να παιζει με γομαρι σεντερ φορ που δεν ξερει και γρι απο τοπι?μονο η λιβερπουλ και η μπαγιερν μοναχου εχουν κανει σφαλματα τα τελευταια χρονια και απεκτησαν ποδοσφαιριστες στα εμπροσθεν που μοιαζουν κατα καποιο τροπο με το στυλ του κωνσταντινου αν και ο κραουτς π.χ. ή ο πιζαρο(που προς μεγαλη μου εκπληξη αλλα και πολλων αλλων μετεγραφη στην τσελσυ) γνωριζουν το τοπι πολυ καλυτερα απο τον κυπριο ρινοκερο!Ακομα ομως και αυτες οι ομαδες στηριζονται παρα πολυ στους κεντροεπιθετικους-εξτρεμ για το σκοραρισμα(βλ.τζεραρντ,φαν μπομελ,ριμπερι κλπ...).Ειδαμε ποσο ακινδυνη επιθετικα σε σχεση με αλλα μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ που εχουν σεντερ φορ με ταχυτητα,χαμηλο κεντρο βαρους και τεχνικη πολυ καλη ηταν η μπαγιερν και η λιβερπουλ που παρολα αυτα πηγαν μεχρι τους "8" και τον τελικο αντιστοιχα.Παιδια η γιομα πεθανε..εμεις την συντηρουμε και καποιοι βορειοευρωπαιοι ακομη....

και για στολτιδη.για 1-2 χρονακια για αλλαγη καλος ειναι ο ιερο..να βαραει και κανα μακρινο σουτακι,,ολο και κατι γινεται

[/quote]

οχι αλλο ιερο....οχι αλλο ποδοσφαιρο της δεκαετιας του 1920!οχι αλλο καρβουνο,προωθηστε ιωαννιδηδες,νινηδες,μονιακηδες........!Λυπηθειτε μας...............

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ειδα και το σημερινο ματς προετοιμασιας και πραγματικα θαυμασα αυτον τον λινεν.....τί ωραια νοοτροπια εχει,μηδεν κομπλεξισμο,χαμογελαστος και πανω ολα γνωστης του αντικειμενου!ειδατε τί παικτες εχει ο πανιωνιος?Μηπως ειδατε αυτον τον κόντη?τον κουμορτζι?τον λουρεντζο?εδω εχει αναστησει ποδοσφαιριστες που προπερσι ετρωγαν σκληρο βρισιδι απο τους πανθηρες(βλ.γουνδουλακη,μακο).Εν αντιθεση βλεπεις τον λεμονη στη συνεντευξη με ενα υφος για χαστουκια να λεει οτι η ομαδα ειναι σε φαση προετοιμασιας...ναι κυριε λεμονη σωστα...ειναι σε φαση προετοιμασιας αλλα αυτον τον σεζαρ δεν τον βλεπεις οτι ειναι για να παιρνει ποδι?αυτον τον ζεβλακοφ δεν τον βλεπεις οτι δεν κανει για μπαλα αλλα για κατι αλλο(και εγω δεν ξερω τί..προβληματιζομαι)?αυτον τον μαρκο νε δεν θα τον δουμε να προωθειται καθετα με την μπαλα και να κανει εστω ενα σουτ του κωλου?(μαλλον θα πεθανουμε και δεν θα το εχει κανει αυτο)...αυτον τον μιχαλακη δεν τον βλεπεις ρε τακαρε οτι ειναι για υλοτομος και οχι για ποδοσφαιριστης?αφου τον εχεις ομως γιατι δεν τον κανεις εστω σεντερ μπακ?να παιρνει καμια κεφαλια,να κανει κανα φαουλ πουστικο απο αυτα που μονο αυτος ξερει?ειδικα ομως για αυτον τον μαρκο νε εχω συφιλιαστει...να εχεις τετοια ωραια τεχνικη καταρτισουλα και να γυριζεις σε ενα μ[sup]2[/sup] γυρω απο τον εαυτο σου λες και εισαι σε παιδικο παρκο με καγκελα γυρω σου και δεν μπορεις να προχωρησεις....
Εν συνεχεια εχεις εναν παικταρα που λεγεται μενδρινος και τρωει παγκο τοσο καιρο?Ειχαμε ομως και καποια θετικα δειγματα.......1)λεντεσμα:ποδοσφαιριστης που γνωριζει καλα τη θεση του αμυντικου χαφ,ξερει μπαλα,βλεπει γηπεδο και εχει αμεση μεταβιβαση με ολα τα μερη του ποδιου και οχι μονο με το καλαμι κ.κωνσταντινου!ο μενδρινος παλι ηταν πολυ καλος και δεν καταλαβαινω γιατι να παιζει εκει αλλος ποδοσφαιριστης...,λατσκο:αντι να δωσουμε τον μαλακοκεφαλο τον ντομι δανεικο δωσαμε τον λατσκο στον λεβαδειακο..δηλ.ειμαστε για κλωτσιες..

υ.γ. παλι φετος θα σιχτιρισουμε με τον λεμονη και τους γελοιους(πλην ιβιτς) που τον ξαναεφεραν στην ομαδα.....ο λινεν τους επεφτε λιγος!μαλακες διοικουντες μια ζωη...αει στον κορακα πια,σιχτιρισαμε τοσα χρονια να παρουμε τιτλο(μαυρη δεκαετια) και τωρα σιχτιριζουμε που δεν μπορουμε να οργανωσουμε απο τα θεμελια της σωστα την ομαδα γιατι ειναι καποιοι αστοιχειωτοι στις επιλογες προσωπων....ευτυχως που υπαρχει και ο ιλια που ειναι σαν φωτεινη πυγολαμπιδα στο ερεβος του "θρυλου" :idiot: :idiot:

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ΒΑΣΟ Συμφωνω πολυ με το πνευμα των μειλς σου και ως προε τις επιλογες προσωπων και προπονητων.
ομως περσι στο τσαμπιονς λιγκ ο μιχαλακης δεν τα πηγε και ασχημα.και σιγουρα οι καμιναδεες πεθαναν.οι κεφαλιες και η πιεση οχι ακομα.ο κωσταντινου τραβαει και 2 παιχτες και μετα αν παιζουμε σωστα μπορει να αδειασουν αλλοι.για ιερο το παιδι ναι μεν εχει καει αλλα για ελλαδα μπορει να βγαλει αλλον 1-2 βαρια χρονια...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
αν και "δεν μου πέφτει λόγος"(καθώς είμαι βάζελος)ελπίζω να μου επιτρέψετε μία ακόμα γνώμη σχετικά με τα τελευταία posts:
vaso:πιστεύω πως είσαι πολύ απαιτητικός και "σκληρός" στην κριτική προς-ιδιαίτερα-κάποιους από αυτούς που ανέφερες.ο Μιχαλάκης δεν έχει καλή τεχνική και αυτό πια δεν είναι προς...διερεύνηση αλλά ο τσαμπουκάς του,η δύναμη,το πάθος και η πολύ καλή παρουσία του εντός περιοχής(ΚΑΙ σε "μεγάλα",δηλαδη Ευρωπαικά,ματς)νομίζω πως δεν είναι αμελητέα,καθώς έτσι δημιουργούνται χώροι και προυποθέσεις και στους υπόλοιπους παίχτες να "αλωνίσουν".
ο Ζεβλάκοφ πιστεύω πως έχει αδικηθεί από το ότι μπήκε στην "σούμα" όλων όσων έφερε ο Σόλιντ και δεν είναι και τόσο "άσχετος".είναι πάρα πολύ καλός στο ατομικό μαρκάρισμα,με τις καλές τοποθετήσεις αντισταθμίζει την όχι και τόσο μεγάλη ταχύτητά του και έχει και μια από τις καλύτερες σέντρες πλάγιου μπακ στην Ελλάδα.σίγουρα μπορεί να βρεθεί καλύτερος,αλλά δεν νομίζω πως είναι από τα "κενά" της ομάδας σας.
Ο στολτίδης(αν και "τραγικός" στις μεταβιβάσεις χθες)δεν μπορεί να "πεταχτεί" τόσο εύκολα.κάνει πάρα πολύ δουλειά και χωρίς να είναι γρήγορος δεν κάνει να ξεχνάμε πόσα ματς(και μάλιστα κυρίως ντέρμπι)έχει "πάρει" με δικά του γκολ,αλλά και γενικά πόσο καλά παίζει σε όλα σχεδόν τα δύσκολα παιχνίδια.χρειάζεται βέβαια και αυτός ξεκούραση κάποια στιγμή,γιατί μαζί με Νικοπολίδη,νομίζω πως είναι αυτός που δεν έλειψε καθόλου-και-πέρυσι.
πάντα υπάρχει το καλύτερο,αλλά δεν κάνει και να "μηδενίζουμε" παίχτες που έχουν και μπορούν ακόμα να προσφέρουν.
ελπίζω να μην ενοχλεί η......"παρέμβαση αλλόθρησκου" και ας ελπίσουμε όλοι να δούμε καλύτερη μπαλίτσα απ'όλες τις ομάδες(και καλύτερες διαιτησίες,καλύτερες "μικρότερες" ομάδες-όπως Πανιώνιο,Άρη,Τρίπολη,που όπως φαίνεται δουλεύουν καλά-κτλ)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν και "δεν μου πέφτει λόγος"(καθώς είμαι βάζελος)ελπίζω να μου επιτρέψετε μία ακόμα γνώμη σχετικά με τα τελευταία posts:
vaso:πιστεύω πως είσαι πολύ απαιτητικός και "σκληρός" στην κριτική προς-ιδιαίτερα-κάποιους από αυτούς που ανέφερες.ο Μιχαλάκης δεν έχει καλή τεχνική και αυτό πια δεν είναι προς...διερεύνηση αλλά ο τσαμπουκάς του,η δύναμη,το πάθος και η πολύ καλή παρουσία του εντός περιοχής(ΚΑΙ σε "μεγάλα",δηλαδη Ευρωπαικά,ματς)νομίζω πως δεν είναι αμελητέα,καθώς έτσι δημιουργούνται χώροι και προυποθέσεις και στους υπόλοιπους παίχτες να "αλωνίσουν".
ο Ζεβλάκοφ πιστεύω πως έχει αδικηθεί από το ότι μπήκε στην "σούμα" όλων όσων έφερε ο Σόλιντ και δεν είναι και τόσο "άσχετος".είναι πάρα πολύ καλός στο ατομικό μαρκάρισμα,με τις καλές τοποθετήσεις αντισταθμίζει την όχι και τόσο μεγάλη ταχύτητά του και έχει και μια από τις καλύτερες σέντρες πλάγιου μπακ στην Ελλάδα.σίγουρα μπορεί να βρεθεί καλύτερος,αλλά δεν νομίζω πως είναι από τα "κενά" της ομάδας σας.
Ο στολτίδης(αν και "τραγικός" στις μεταβιβάσεις χθες)δεν μπορεί να "πεταχτεί" τόσο εύκολα.κάνει πάρα πολύ δουλειά και χωρίς να είναι γρήγορος δεν κάνει να ξεχνάμε πόσα ματς(και μάλιστα κυρίως ντέρμπι)έχει "πάρει" με δικά του γκολ,αλλά και γενικά πόσο καλά παίζει σε όλα σχεδόν τα δύσκολα παιχνίδια.χρειάζεται βέβαια και αυτός ξεκούραση κάποια στιγμή,γιατί μαζί με Νικοπολίδη,νομίζω πως είναι αυτός που δεν έλειψε καθόλου-και-πέρυσι.
πάντα υπάρχει το καλύτερο,αλλά δεν κάνει και να "μηδενίζουμε" παίχτες που έχουν και μπορούν ακόμα να προσφέρουν.
ελπίζω να μην ενοχλεί η......"παρέμβαση αλλόθρησκου" και ας ελπίσουμε όλοι να δούμε καλύτερη μπαλίτσα απ'όλες τις ομάδες(και καλύτερες διαιτησίες,καλύτερες "μικρότερες" ομάδες-όπως Πανιώνιο,Άρη,Τρίπολη,που όπως φαίνεται δουλεύουν καλά-κτλ)

καλα...αντε να δεις ρε φιλε κανα μπιλιαρδο γιατι αμα μου λες οτι ο ζεβλακοφ εχει μια απο τις καλυτερες σεντρες μπακ καταλαβαινεις οτι δεν μπορει κανεις να ασχοληθει με την αποψη σου σοβαρα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
καλα...αντε να δεις ρε φιλε κανα μπιλιαρδο γιατι αμα μου λες οτι ο ζεβλακοφ εχει μια απο τις καλυτερες σεντρες μπακ καταλαβαινεις οτι δεν μπορει κανεις να ασχοληθει με την αποψη σου σοβαρα.
Όντως,ο Ζεβλάκοφ σέντρα δεν έχει...αλλά τα άλλα τα έχει...δεν είναι...Καφού,αλλά δεν με χαλάει....για Στολτίδη,Κωνσταντίνου πιστεύω πως χρειάζονται στην ομάδα....θεωρώ πως φέτος το ρόστερ είναι το ποιό πλήρες που είχαμε...ο Λάτσκο δεν θεωρώ πως μπορεί να παίξει άμεσα και σε δύσκολους αγώνες...για Ντομί συμφωνώ...δεν κάνει....και πρέπει να δωθούν ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες.....ο Μενδρινός αν δεν παίξει και φέτος...μάλλον τον χαιρετάμε.....πάντως αν και εμένα μου αρέσει στον Ιωνικό που ήταν δανεικός δεν φάνηκε καθόλου...πάγκο-εξέδρα ήταν...και αν και στον Ιωνικό τρώει πάγκο-εξέδρα.....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ρε φιλε makemyday, καλα σου λεει ο vasos.
Απ' ολα τα χαρακτηριστικα ενος ποδοσφαιριστη σαν τον Ζεβλακοφ την ...σεντρα (!!) του βρηκες να εκθιασεις???
Μηπως εννοεις οτι η σεντρα του ειναι καλυτερη απο αυτη του Βυντρα??  :2funny:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
???λέτε να επηρρεάστηκα από τα δικά μας πλάγια μπακ? :think: :think:

τέλος πάντων,σε αυτό διαφωνούμε απ'ότι βλέπω,αλλά φίλε vaso(χωρίς να θέλω ν'απαντήσω το ίδιο επιθετικά)δεν πρέπει να μένετε στον Γεωργάτο,ο οποίος ήταν και ο μόνος Έλληνας πλάγιος μπακ που είχε καλή σέντρα.είμαι σίγουρος πως δεν είχα παρακολουθήσει όσα παιχνίδια του Ολυμπιακού είχες παρακολουθήσει εσύ πέρυσι,αλλά επειδή με το ποδόσφαιρο είμαι "τρελλός",ξέρω από μπάλα,.τέλος πάντων.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
???λέτε να επηρρεάστηκα από τα δικά μας πλάγια μπακ? :think: :think:
Μάλλον.....:2funny: :2funny:

τέλος πάντων,σε αυτό διαφωνούμε απ'ότι βλέπω,αλλά φίλε vaso(χωρίς να θέλω ν'απαντήσω το ίδιο επιθετικά)δεν πρέπει να μένετε στον Γεωργάτο,ο οποίος ήταν και ο μόνος Έλληνας πλάγιος μπακ που είχε καλή σέντρα.είμαι σίγουρος πως δεν είχα παρακολουθήσει όσα παιχνίδια του Ολυμπιακού είχες παρακολουθήσει εσύ πέρυσι,αλλά επειδή με το ποδόσφαιρο είμαι "τρελλός",ξέρω από μπάλα,.τέλος πάντων.
Το ότι ξέρεις από μπάλλα φαίνεται από αυτά που γράφεις(δεν ειρωνεύομαι...αλήθεια το λέω...),στο μόνο που διαφωνώ είναι για τον Ζεβλάκοφ και την σέντρα....ούτε...γαϊδαρο στα 2 μέτρα δεν μπορεί να βρέι....:2funny: :2funny::2funny: :2funny::2funny: :2funny:
ΥΓ--->εμένα προσωπικά μου κάνει για back up.....

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Βέβαια στα θετικά(του συγκεκριμένου)"ξέχασα" να συμπεριλάβω και το ότι μπορεί να βοηθήσει σε-σχεδόν-όλες τις θέσεις τις αμυντικής γραμμής και ένα άλλο(που είχα αναφέρει και παλιότερα)πως μαρκάρει "όρθιος".και δεν το λέω ειρωνικά,αλλά ότι δεν "τρώει" εύκολα προσποιήσεις,από τον αντίπαλο.παρακολούθησέ το αυτό,αν δεν το έχεις προσέξει,είναι πολύ θετικό.έκανε βέβαια πέρυσι 2-3 πολύ άσχημα ματς(αν θυμάμαι καλά,με εμάς στο Καραισκάκη και με την Βαλένθια επίσης στο Καραισκάκη)αλλά έχω την εντύπωση πως η συνολική του προσφορά θα'πρεπε να κρίνεται ως θετική.(ο Ντομί νομίζω πως μπορεί-υπό προυποθέσεις-να βοηθάει σχεδόν αποκλειστικά "μπροστά" γιατί είναι λιγάκι "τρύπας" στα αμυντικά καθήκοντα,ενώ ο Πάντος.....φιλότιμος-και πολύ μάλιστα-αλλά από "χαζομάρα" μπορεί να "γράψει"...12 κίτρινες τη σεζόν,με την φόρα που πηγαίνει προς τον αντίπαλο και τα τάκλιν από τα...4 μέτρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom