Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτοί δεν έχουνε κουκούτσι μυαλό ρε σύ. Στόκος ανάθεμα είναι το μυαλό τους.
Ούτε ξέρουν γιατί χαίρονται. είναι ο ορισμός του χαζο-χαρούμενου.

χαιρόμαστε γιατί μας χάρισες αξέχαστες στιγμές...ξεχνιέται τέτοια γκόμενα?

[youtube=425,350]WIDAu9LvHKE&NR=1[/youtube]

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
για προπονητή δε ξέρω τι θα γίνει αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε και λέμε:
προφέσορ φερερ, μουνιόθ απο τη φοβερή "πριμέρα"= μια τρυπα στο νερό  :jerking:
πήραμε και απο ιταλική σχολή, μαλεζάνι οι βάζελοι, μπιγκόν εμείς. μια απο τα ίδια  :jerking:
φέτος είδαμε και τον φοβερό πεσέιρο που τους τάραξε στο ροτέισον  :jerking:
ο αστέρας τρίπολης θεωρητικά έχει τον πιο πετυχημένο αλλά να μαζεύεις κλαδευτήρια για να πάρεις αποτέλεσμα δεν ταιριάζει σε μεγάλες ομάδες

πάμε στην άλλη μεριά. ο βάζελος πήγε στους 4 με ρότσα και πηρε νταμπλ με τον άγνωστο εβραίο
εμείς την καλύτερη πορεία με τον λεμονή.
δε ξέρω δε βγάζω άκρη

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.079
Πόντοι
1.206
για προπονητή δε ξέρω τι θα γίνει αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε και λέμε:
προφέσορ φερερ, μουνιόθ απο τη φοβερή "πριμέρα"= μια τρυπα στο νερό  :jerking:
πήραμε και απο ιταλική σχολή, μαλεζάνι οι βάζελοι, μπιγκόν εμείς. μια απο τα ίδια  :jerking:
φέτος είδαμε και τον φοβερό πεσέιρο που τους τάραξε στο ροτέισον  :jerking:
ο αστέρας τρίπολης θεωρητικά έχει τον πιο πετυχημένο αλλά να μαζεύεις κλαδευτήρια για να πάρεις αποτέλεσμα δεν ταιριάζει σε μεγάλες ομάδες

πάμε στην άλλη μεριά. ο βάζελος πήγε στους 4 με ρότσα και πηρε νταμπλ με τον άγνωστο εβραίο
εμείς την καλύτερη πορεία με τον λεμονή.
δε ξέρω δε βγάζω άκρη
φιλε,οι ξενοι προπονητες που αναφερεις ειναι β΄διαλογης στις πατριδες τους.Δεν παει να πει οτι οι ιταλοι προπονητες ειναι αχρηστοι επειδη δεν καταφερε τιποτα ο μπιγκον ή ο μαλεζανι...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
φιλε,οι ξενοι προπονητες που αναφερεις ειναι β΄διαλογης στις πατριδες τους.Δεν παει να πει οτι οι ιταλοι προπονητες ειναι αχρηστοι επειδη δεν καταφερε τιποτα ο μπιγκον ή ο μαλεζανι...
ναι αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να έρθει Α διαλογής στην ελλάδα! αυτό το ξέρουμε
άντε να κωλοφαρδιστούμε να βρούμε κάποιον που θα δει την Ελλάδα σαν πρόκληση. πόσοι είναι αυτοί?
εφόσον λοιπόν κοιτάμε για Β και κάτω γιατί δεν κρατάμε τον κάθε λεμονή και τον κάθε κωστένογλου?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι και οχι. Εγώ θα έλεγα πως αυτοί οι "καλοί" που ήρθανε, δεν τους έδωσαν τα εχέγγυα να δουλέψουν όπως ζήτησαν και επίσης ήταν "παρωχημένης" τεχνολογίας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να έρθει Α διαλογής στην ελλάδα! αυτό το ξέρουμε
άντε να κωλοφαρδιστούμε να βρούμε κάποιον που θα δει την Ελλάδα σαν πρόκληση. πόσοι είναι αυτοί?
εφόσον λοιπόν κοιτάμε για Β και κάτω γιατί δεν κρατάμε τον κάθε λεμονή και τον κάθε κωστένογλου?
ξαναλέω πως παλιότερα ερχόντουσαν. τώρα με το να μην τους υπολογίζεις και να ους αλλάζεις κάθε χρόνο τρεις φορές γιατί να έρθουνε; Πώς θα βοηθήσει αυτό το βιογραφικό τους;

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ναι και οχι. Εγώ θα έλεγα πως αυτοί οι "καλοί" που ήρθανε, δεν τους έδωσαν τα εχέγγυα να δουλέψουν όπως ζήτησαν και επίσης ήταν "παρωχημένης" τεχνολογίας
συμφωνώ! καταρχάς δεν είμαι σε θέση να κρίνω προπονητή. μπορεί ο τεσέιρο του χρόνου να έφτιαχνε μια γαμάτη ομάδα. δε θα το μάθουμε ποτέ
εφόσον υπομονή δεν έχουμε, Α διαλογής δεν θα έρθουν, τι σκορπάνε τα φράγκα τους στις αποζημιώσεις του καθε προφέσορα? εδω είναι η αντίθεσή μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μην ξεχνάς επίσης πως οι αποζημιώσεις είναι και ο βασικότερος λόγος των χρεών στις ομάδες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπάρχουν ορισμένα πράγματα βασικά που εμείς οι παντογνώστες στην ελλάδα τα "ξέρουμε" και τα αγνοούμε επιδεικτικά λόγω νταηλικιού που πουλάμε στην κάθε ευκαιρία.
ένα από αυτά είναι πως ακόμα και στο CM να παίξεις, παίκτη ή προπονητή δεν σε αφήνει το "συμβούλιο" να διώξεις αν είναι πολλά τα χρήματα. Σου λέει: πούλα τον αδερφέ!
Εγώ γούσταρα το Σκόρδα τώρα..."θέτε να πάρετε από εμάς;" ...κοπιάστε...και πήρανε όλοι τους τα 3 του.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μην ξεχνάς επίσης πως οι αποζημιώσεις είναι και ο βασικότερος λόγος των χρεών στις ομάδες...
και τα οποία (ούτε αυτά) δεν υπολογίζουμε όταν παίρνουμε το μπακαλόχαρτο και λέμε "τόσο πούλησε, τόσο αγόρασε, α τον καριόλη τα παντελόνιασε τα υπόλοιπα"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαλαραααααααα....
αυτά είναι απλώς μερος του χρέους του οποιουδήποτε ως προέδρου...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και τα οποία (ούτε αυτά) δεν υπολογίζουμε όταν παίρνουμε το μπακαλόχαρτο και λέμε "τόσο πούλησε, τόσο αγόρασε, α τον καριόλη τα παντελόνιασε τα υπόλοιπα"
Μάλλον το αντίθετο γίνεται!Με το που έρχεται κάποιος π.χ. με τριετές συμβόλαιο εμείς μετράμε ότι η προεδράρα μας ξόδεψε όλο το ποσό και για τα τρία χρόνια από την πρώτη ημέρα!!!!!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον το αντίθετο γίνεται!Με το που έρχεται κάποιος π.χ. με τριετές συμβόλαιο εμείς μετράμε ότι η προεδράρα μας ξόδεψε όλο το ποσό και για τα τρία χρόνια από την πρώτη ημέρα!!!!!!!!
θα έλεγα γίνετε ΚΑΙ αυτό  :cool2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ακριβώς
γι'αυτό λέω πως οι μαλακισμένες φυλλάδες φράφουν ό,τι θέλουνε.
Τώρα για παράδειγμα θα πούνε πως ο Κόκκαλης έδωσε φέτος 4 μύρια για προπονητή. Αλλά δεν θα πούνε πόσα έδωσε σε Ντομί ας πούμε για να σπάσει το συμβόλαιό του αν δεν πουληθεί.
ένα είναι πάντα το τι γράφουνε οι φυλλάδες και ένα άλλο πάντα το πώς και τι διαβάζουμε εμείς...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια Οπαδοι του [glow=red,2,300]ΘΡΥΛΟΥ[/glow]
[glow=red,2,300]Πρωταθλητες[/glow] και [glow=red,2,300]Κυπελουχοι[/glow]
δηλαδη [glow=red,2,300]ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ[/glow]
εχω τοση δουλεια τις τελευταιες μερες που Δεν προλαβαινω ουτε Πρωτοσελιδα να διαβασω....
τι γινεται με την ομαδα? υπαρχει καμια εξελιξη?
οχι οτι ανυσηχω δηλαδη αφου υπαρχει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.....
που τα κανονιζει ολα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα έλεγα γίνετε ΚΑΙ αυτό  :cool2:
υπάρχει μια μαγική λεξούλα που λέγεται "κλειστό".....
Και τότε μιλάμε για πλήρη αποζημίωση εφόσον δεν υπάρχουν και άλλες ρήτρες......

Αλλά στην Ελλάδα το μόνο "κλειστό" είναι ο εγκέφαλος. Αντε να εξηγήσεις στον στόκο τον Ελληνα τι σημαίνει κλειστό με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης..........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
chris, θα σε απογοητεύσω. Επικρατεί πλήρης νηνεμία.
Που μου θυμίζει περίοδο Μπάγεβιτς '98...και το κακό είναι πως τότε ΕΙΧΑΜΕ προπονητή και μάλιστα προπονητή που είχε την ΙΔΙΑ ομάδα πολύ καιρό.

Σορρυ, αλλά εμένα ΔΕΝ μου αρέσει!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
chris, θα σε απογοητεύσω. Επικρατεί πλήρης νηνεμία.
Που μου θυμίζει περίοδο Μπάγεβιτς '98...και το κακό είναι πως τότε ΕΙΧΑΜΕ προπονητή και μάλιστα προπονητή που είχε την ΙΔΙΑ ομάδα πολύ καιρό.

Σορρυ, αλλά εμένα ΔΕΝ μου αρέσει!
Σε κανεναν δεν αρεσει!!!
και περα απο την Πλακα , αν δεν εχουμε προπονητη μεχρι το τελος του Μηνα (σε 3,4 μερες) , τα πραγματα γινονται ΠΟΛΥ δυσκολα!!!!!

Επισκέπτης
καλημερα & καλη εβδομαδα χαρτινοπετσινοι υπαλληλοι..
τι ζορια τραβατε ρε με τον προπονητη???
τι ζορια τραβατε με ποιους πληρωσε-πληρωνει ο θειος???
τι ανακατευεστε???
οποιον προπονητη-παιχτες & να εχουμε,εμεις ΘΡΥΛΟΣ θα φωναζουμε & οτι & να γινει εμεις θα πανυγηριζουμε & τον Μαη του 09..
κουλαρετε λιγακι καλοκαιριατικα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom