Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα!!
Ναι καποιος/καποιοι απο αυτους!!! ιΣως και ο Πουρσανιδης!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
παντως ο αλεξανδρης στη κερκυρα κανει σουπερ δουλεια...ειδα ματς με ιωνικο κα ετριβα τα ματια μου.κινηση συνεχεις ολοι..ανεβαιναν τα μπακ...πολυ καλη μπαλλα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σορρυ ρε παίδες...αλλά φαίνεται φταίει που είμαι ξανθός...
παίρνει δηλ. θέλετε να μου πείτε τον Κόβατς για αντι Μπούτινα; Και γιατί να χαλάσει θέση ξένου για τρίτο τερματοφύλακα;; Δεύτερον, θα κρατήσει Σηφάκη λέτε (μπορεί), οκ, και πότε θα παίξει ο Κόβατς τότε; Γιαατί να δώσει χρήματα λοιπόν;; Ντσού!
Ο Κόβατς ήρθε για δεύτερος. Ο Σηφάκης θα φύγει. Και για τρίτος ο Παναγόπουλος. Για μένα όλη η διαχείριση των τερματοφυλάκων είναι μαλακία. Θα κρατούσα Σηφάκη, και θα έπαιρνα ένα καλό τρίτο τερματοφύλακα μη ξένο. Τον Παναγόπουλο θα τον έδινα βασικό να πάρει παιχνίδια για δύο χρόνια και θα τον έπαιρνα μετά πάλι πίσω. Αν τον κρατήσει θα καταλήξει ο επόμενος Κλέοπας Γιάννου. Χωρίς καμία ευκαιρία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε στο θέμα του προπονητή λοιπόν τώρα:
εάν είναι να πάρει τον Αλεξανδρή δεν καταλαβαίνω γιατί διώχνει το Λεμονή. Πιο στρωτή μπάλα από αυτή που παίξαμε φέτος ευρώπη δεν έχουμε ξαναπαίξει. Αλλά και πάλι δεν θα λέμε τα ίδια όπως κάθε χρόνο; Πως με τον Αλεξανδρή πού πας Ευρώπη; Δεν υποτίθεται πως ΚΑΠΟΙΑ στιγμή πρέπει να πάρει ένα προπονητή με περγαμηνές, με βαρύ ονομα; Και το λέω όχι γιατί πιστεύω πως θα κάνει καλύτερη δουλειά από ένα δικό μας τύπου Αλεξανδρή ή Δώνη ή Λεμονή, αλλά γιατί αυτός ΔΕΝ θα είναι αναλώσιμος. Το δικό μας στους 6 μήνες θα τον αλλάξει και άντε πάλι από την αρχή. Αυτές τις παπαριές βλέπουν οι ξένοι προπονητές και δεν έρχεται κανείς τους στον Ολυμπιακό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που παλιά ερχόντουσαν καλά ονόματα στην Ελλάδα και τώρα τα βλέπουμε μεε το κυάλι. Να θυμηθώ Γκόρσκι; Πούσκας; Πέτροβιτς; Μπλαχίν; και πόσοι άλλοι έχουν έρθει και στις άλλες ομάδες...
Για όσους θυμούνται τι διαβάζουνε στις φυλλάδες, να θυμήσω πως μπαινοβγαίνει πολύ ο Τσαλυχίδης...
Και εμένα με χαλάει αυτός πολύ...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μήπως παίζει το σενάριο να πήραμε Κόβατς ώστε να τον δώσουμε αντάλλαγμα σε κάποια άλλη μεταγραφή?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ξερω αδερφέ κηφήνα...
αυτό που ξέρω είναι πως δεν βλέπω καμία λογική σε αυτή τη μεταγραφή.
Και επίσης πάνε παλιά οι εποχές που τα κάναμε αυτά.
Αλλά και έτσι να είναι, είμαι σίγουρος πως καμιά ομάδα δεν θα θέλει να πάρει 34χρονο τέρμα και ξένο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μήπως παίζει το σενάριο να πήραμε Κόβατς ώστε να τον δώσουμε αντάλλαγμα σε κάποια άλλη μεταγραφή?
Μπορεί να ήταν το δωράκι σας προς την Καλαμαριά για την υπόθεση Βάλνερ! :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όλοι οι υποψήφιοι για τον πάγκο του gay-roy

Συνημμένα

• kokkalisme_tus_doulous_tu_jpg_jpg.jpg
    kokkalisme_tus_doulous_tu_jpg_jpg.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 8

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω αδερφέ κηφήνα...
αυτό που ξέρω είναι πως δεν βλέπω καμία λογική σε αυτή τη μεταγραφή.
Και επίσης πάνε παλιά οι εποχές που τα κάναμε αυτά.
Αλλά και έτσι να είναι, είμαι σίγουρος πως καμιά ομάδα δεν θα θέλει να πάρει 34χρονο τέρμα και ξένο
για την θέση ξένου ναι δεν έχει λογική.
τώρα για το "34χρονος τερματοφύλακας" δε μου λέει και κάτι.
δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά πόσο χειρότερος απο τον κάθε Χαλκιά και Μορέτο να είναι?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παοκτσήδες στο μετρό...για τον θρήνο και την αθήνα....οι γαύροι για να πάνε στο Καυτατζόγλειο κινητοποίησαν μέχρι και το....ΝΑΤΟ για να τους προστατέψει και ήρθανε μέσω...Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο

[youtube=425,350]MIQ78jpRn4A&feature=related[/youtube]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όλοι οι υποψήφιοι για τον πάγκο του gay-roy
ρε παλερμο, δεν την πουλάτε ολόκληρη στους γύφτους καλύτερα; Με τέτοιους ηλίθιους οπαδούς σαν εσένα μόνο για γύφτους είσαστε...
ουστ...κρύψου ανύπαρκτε ανεγκέφαλε

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παοκτσήδες στο μετρό...για τον θρήνο και την αθήνα....οι γαύροι για να πάνε στο Καυτατζόγλειο κινητοποίησαν μέχρι και το....ΝΑΤΟ για να τους προστατέψει και ήρθανε μέσω...Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο

ρε ουστ! ! ! :birdman: :birdman: :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

ειπαμε...ουστ. Αν για σένα σημασία έχει το πώς πάει κάποιος στο γήπεδο για να δει την ομάδα του, εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι ομάδες μας εκεί μέσα.
Πάρτε κανα δανεικό να μαζέψτε ομάδα από τις αλάνες και κανά γύφτο να συμπληρώσετε ενδεκάδα...και μετά ελάτε να παίξουμε.
Ουστ ανύπαρκτε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.522
Πόντοι
12.056

Οχι ρε γμτ....την ΑΕΚ ξεχασανε να την βρισουνε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αυτό το "παοκ και ας μη γαμήσω ποτέ" μερικοί το παίρνουν της μετρητής.
έχει πήξει το μυαλό απ' το χτύπημα  :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αν και ανύπαρκτοι,πάρε και το αεκακι44

[youtube=425,350]wWxMF83TfW4[/youtube]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτοί δεν έχουνε κουκούτσι μυαλό ρε σύ. Στόκος ανάθεμα είναι το μυαλό τους.
Ούτε ξέρουν γιατί χαίρονται. είναι ο ορισμός του χαζο-χαρούμενου.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Έλα ρε παλικάρια, ηρεμία.
Αφήστε τον λαλαλαλαλαλαλαλλαμπουγατσοκιμα να πεί κι αυτός μια διαφορετική άποψη, μην τον αποπαίρνετε  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom