παντως ο αλεξανδρης στη κερκυρα κανει σουπερ δουλεια...ειδα ματς με ιωνικο κα ετριβα τα ματια μου.κινηση συνεχεις ολοι..ανεβαιναν τα μπακ...πολυ καλη μπαλλα..Καλημερα!!
Ναι καποιος/καποιοι απο αυτους!!! ιΣως και ο Πουρσανιδης!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σορρυ ρε παίδες...αλλά φαίνεται φταίει που είμαι ξανθός...
παίρνει δηλ. θέλετε να μου πείτε τον Κόβατς για αντι Μπούτινα; Και γιατί να χαλάσει θέση ξένου για τρίτο τερματοφύλακα;; Δεύτερον, θα κρατήσει Σηφάκη λέτε (μπορεί), οκ, και πότε θα παίξει ο Κόβατς τότε; Γιαατί να δώσει χρήματα λοιπόν;; Ντσού!
Ο Κόβατς ήρθε για δεύτερος. Ο Σηφάκης θα φύγει. Και για τρίτος ο Παναγόπουλος. Για μένα όλη η διαχείριση των τερματοφυλάκων είναι μαλακία. Θα κρατούσα Σηφάκη, και θα έπαιρνα ένα καλό τρίτο τερματοφύλακα μη ξένο. Τον Παναγόπουλο θα τον έδινα βασικό να πάρει παιχνίδια για δύο χρόνια και θα τον έπαιρνα μετά πάλι πίσω. Αν τον κρατήσει θα καταλήξει ο επόμενος Κλέοπας Γιάννου. Χωρίς καμία ευκαιρία.
παίρνει δηλ. θέλετε να μου πείτε τον Κόβατς για αντι Μπούτινα; Και γιατί να χαλάσει θέση ξένου για τρίτο τερματοφύλακα;; Δεύτερον, θα κρατήσει Σηφάκη λέτε (μπορεί), οκ, και πότε θα παίξει ο Κόβατς τότε; Γιαατί να δώσει χρήματα λοιπόν;; Ντσού!
Ο Κόβατς ήρθε για δεύτερος. Ο Σηφάκης θα φύγει. Και για τρίτος ο Παναγόπουλος. Για μένα όλη η διαχείριση των τερματοφυλάκων είναι μαλακία. Θα κρατούσα Σηφάκη, και θα έπαιρνα ένα καλό τρίτο τερματοφύλακα μη ξένο. Τον Παναγόπουλο θα τον έδινα βασικό να πάρει παιχνίδια για δύο χρόνια και θα τον έπαιρνα μετά πάλι πίσω. Αν τον κρατήσει θα καταλήξει ο επόμενος Κλέοπας Γιάννου. Χωρίς καμία ευκαιρία.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Πάμε στο θέμα του προπονητή λοιπόν τώρα:
εάν είναι να πάρει τον Αλεξανδρή δεν καταλαβαίνω γιατί διώχνει το Λεμονή. Πιο στρωτή μπάλα από αυτή που παίξαμε φέτος ευρώπη δεν έχουμε ξαναπαίξει. Αλλά και πάλι δεν θα λέμε τα ίδια όπως κάθε χρόνο; Πως με τον Αλεξανδρή πού πας Ευρώπη; Δεν υποτίθεται πως ΚΑΠΟΙΑ στιγμή πρέπει να πάρει ένα προπονητή με περγαμηνές, με βαρύ ονομα; Και το λέω όχι γιατί πιστεύω πως θα κάνει καλύτερη δουλειά από ένα δικό μας τύπου Αλεξανδρή ή Δώνη ή Λεμονή, αλλά γιατί αυτός ΔΕΝ θα είναι αναλώσιμος. Το δικό μας στους 6 μήνες θα τον αλλάξει και άντε πάλι από την αρχή. Αυτές τις παπαριές βλέπουν οι ξένοι προπονητές και δεν έρχεται κανείς τους στον Ολυμπιακό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που παλιά ερχόντουσαν καλά ονόματα στην Ελλάδα και τώρα τα βλέπουμε μεε το κυάλι. Να θυμηθώ Γκόρσκι; Πούσκας; Πέτροβιτς; Μπλαχίν; και πόσοι άλλοι έχουν έρθει και στις άλλες ομάδες...
Για όσους θυμούνται τι διαβάζουνε στις φυλλάδες, να θυμήσω πως μπαινοβγαίνει πολύ ο Τσαλυχίδης...
Και εμένα με χαλάει αυτός πολύ...
εάν είναι να πάρει τον Αλεξανδρή δεν καταλαβαίνω γιατί διώχνει το Λεμονή. Πιο στρωτή μπάλα από αυτή που παίξαμε φέτος ευρώπη δεν έχουμε ξαναπαίξει. Αλλά και πάλι δεν θα λέμε τα ίδια όπως κάθε χρόνο; Πως με τον Αλεξανδρή πού πας Ευρώπη; Δεν υποτίθεται πως ΚΑΠΟΙΑ στιγμή πρέπει να πάρει ένα προπονητή με περγαμηνές, με βαρύ ονομα; Και το λέω όχι γιατί πιστεύω πως θα κάνει καλύτερη δουλειά από ένα δικό μας τύπου Αλεξανδρή ή Δώνη ή Λεμονή, αλλά γιατί αυτός ΔΕΝ θα είναι αναλώσιμος. Το δικό μας στους 6 μήνες θα τον αλλάξει και άντε πάλι από την αρχή. Αυτές τις παπαριές βλέπουν οι ξένοι προπονητές και δεν έρχεται κανείς τους στον Ολυμπιακό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που παλιά ερχόντουσαν καλά ονόματα στην Ελλάδα και τώρα τα βλέπουμε μεε το κυάλι. Να θυμηθώ Γκόρσκι; Πούσκας; Πέτροβιτς; Μπλαχίν; και πόσοι άλλοι έχουν έρθει και στις άλλες ομάδες...
Για όσους θυμούνται τι διαβάζουνε στις φυλλάδες, να θυμήσω πως μπαινοβγαίνει πολύ ο Τσαλυχίδης...
Και εμένα με χαλάει αυτός πολύ...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν ξερω αδερφέ κηφήνα...
αυτό που ξέρω είναι πως δεν βλέπω καμία λογική σε αυτή τη μεταγραφή.
Και επίσης πάνε παλιά οι εποχές που τα κάναμε αυτά.
Αλλά και έτσι να είναι, είμαι σίγουρος πως καμιά ομάδα δεν θα θέλει να πάρει 34χρονο τέρμα και ξένο
Αλλά και έτσι να είναι, είμαι σίγουρος πως καμιά ομάδα δεν θα θέλει να πάρει 34χρονο τέρμα και ξένο
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μπορεί να ήταν το δωράκι σας προς την Καλαμαριά για την υπόθεση Βάλνερ!μήπως παίζει το σενάριο να πήραμε Κόβατς ώστε να τον δώσουμε αντάλλαγμα σε κάποια άλλη μεταγραφή?
για την θέση ξένου ναι δεν έχει λογική.δεν ξερω αδερφέ κηφήνα...
τώρα για το "34χρονος τερματοφύλακας" δε μου λέει και κάτι.
δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά πόσο χειρότερος απο τον κάθε Χαλκιά και Μορέτο να είναι?
ρε ουστόλοι οι υποψήφιοι για τον πάγκο του gay-roy
ο μασούριας να τους έκανε δωράκι? ε σίγουρα τρελάθηκε ο πρόεδραςΜπορεί να ήταν το δωράκι σας προς την Καλαμαριά για την υπόθεση Βάλνερ!
παοκτσήδες στο μετρό...για τον θρήνο και την αθήνα....οι γαύροι για να πάνε στο Καυτατζόγλειο κινητοποίησαν μέχρι και το....ΝΑΤΟ για να τους προστατέψει και ήρθανε μέσω...Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο
[youtube=425,350]MIQ78jpRn4A&feature=related[/youtube]
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε παλερμο, δεν την πουλάτε ολόκληρη στους γύφτους καλύτερα; Με τέτοιους ηλίθιους οπαδούς σαν εσένα μόνο για γύφτους είσαστε...όλοι οι υποψήφιοι για τον πάγκο του gay-roy
ουστ...κρύψου ανύπαρκτε ανεγκέφαλε
ρε ουστ! ! !παοκτσήδες στο μετρό...για τον θρήνο και την αθήνα....οι γαύροι για να πάνε στο Καυτατζόγλειο κινητοποίησαν μέχρι και το....ΝΑΤΟ για να τους προστατέψει και ήρθανε μέσω...Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ειπαμε...ουστ. Αν για σένα σημασία έχει το πώς πάει κάποιος στο γήπεδο για να δει την ομάδα του, εμάς μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι ομάδες μας εκεί μέσα.παοκτσήδες στο μετρό...για τον θρήνο και την αθήνα....οι γαύροι για να πάνε στο Καυτατζόγλειο κινητοποίησαν μέχρι και το....ΝΑΤΟ για να τους προστατέψει και ήρθανε μέσω...Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο
Πάρτε κανα δανεικό να μαζέψτε ομάδα από τις αλάνες και κανά γύφτο να συμπληρώσετε ενδεκάδα...και μετά ελάτε να παίξουμε.
Ουστ ανύπαρκτε.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.522
- Πόντοι
- 12.056
παοκτσήδες στο μετρό...για τον θρήνο και την αθήνα....οι γαύροι για να πάνε στο Καυτατζόγλειο κινητοποίησαν μέχρι και το....ΝΑΤΟ για να τους προστατέψει και ήρθανε μέσω...Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο
Οχι ρε γμτ....την ΑΕΚ ξεχασανε να την βρισουνε..
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 73.522
- Πόντοι
- 12.056
αν και ανύπαρκτοι,πάρε και το αεκακι44
[youtube=425,350]wWxMF83TfW4[/youtube]
Δεν σπαμαρω σε ξενα θρεντ...
Την μοιρα σας την ξερετε...μια ζωη
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτοί δεν έχουνε κουκούτσι μυαλό ρε σύ. Στόκος ανάθεμα είναι το μυαλό τους.
Ούτε ξέρουν γιατί χαίρονται. είναι ο ορισμός του χαζο-χαρούμενου.
Ούτε ξέρουν γιατί χαίρονται. είναι ο ορισμός του χαζο-χαρούμενου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις