Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κρόκους...τα κάνει όλα και συμφέρει....ο άνθρωπος ορχήστρα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
κρόκους...τα κάνει όλα και συμφέρει....ο άνθρωπος ορχήστρα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και η πλακα ειναι οτι θα κανει μεγαλη πλακα παλι στους αλλοθρησκους...θυμηθειτε το...το δεκεμβρη θα χουμε 10 βαθμους διαφορα τουλαχιστον....τον εχω ικανο να βαλει δικο του μετοχο στους πολυμετοχικους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι για κατασκοπια  :2funny: :2funny: :2funny:  το φανταζεστε να κανει κανα τετοιο?και να ξυπνησουν τ αλλο πρωι και να τα δουνε ολα γραμμενα στον πρωταθλητη? :2funny: :2funny: :2funny: τι σκεφτηκα ο πουστης...θα το χει σκεφτει κ ο κροκους

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μου αρέσει που κανα μήνα τώρα παρακαλάμε τον κάθε χλιμίτζουρα Ισπανό να μας κάνει την ... τιμή να έρθει στην ομάδα μας . :rolleyes:
Πάρτε τον Τάκαρο πίσω ρεεεεεε
Αλλά ξέχασα , δεν τον θέλει ο Χριστόγλου  :jerking:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Μου αρέσει που κανα μήνα τώρα παρακαλάμε τον κάθε χλιμίτζουρα Ισπανό να μας κάνει την ... τιμή να έρθει στην ομάδα μας . :rolleyes:
καλα αυτος εχει καταντησει γραφικος...μονο να τραπεζωνει τους ρουφιανους ξερει στο μικρολιμανο...αλλα τωρα πια τον εμαθε ολος ο κοσμος ποιος ειναι και τι κολληματα τραβαει...καλημερα αδελφια...καλα ρε πλεζουρα 07 50 τον νικοπολιδη ονειρευοσουνα? :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλημερα τελειωμενε πρεζοχουλιγκανε..
οχι ρε φιλε..
απλα ελυσα την απορια του spirosbof..
ο πλε ρε είναι ιδιωτικός υπάλληλος Δημοσίου Δικαίου της Κρόκους Α.Ε. 7 η ώρα χτυπάει κάρτα στο μπουρδέλα τελεία κομ......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σημερα ο αρχι-τσατσο-ΠΑΠΑΡΑΣ γραφει οτι πρεπει να παρουμε επιθετικο ΠΡΩΤΟ ονομα γιατι μεγαλωσε ο Νταρκο(μοντελο 1973) και εφυγε το Παλτο,για τον Τζολε(μοντελο 1972) τσιμουδια,δεν χρειαζομαστε αριστερο χαφ....,αλλα ο Τζολε συνεχεια του φερνει πελατεια στα μαγαζια του(τις καριολες που βγαινει) και αυτος δεν τον δινει στα ΜΜΕ και την γυναικα του.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε..τα ιδια λεω(αν μου επιτρεπεις)..δεν γουσταρω παιχτες στον ΘΡΥΛΟ που εχουν φορεσει την χιλιοχυμενη..
δεμ το ειπα για να σε πειραξω,απλως ορισμενα πραγματα πρεπει να αναγνωριζονται και να παραδεχονται,γιατι οταν σου εσωνε τα πεναλτυ με ξανθη και αρχιπουστα(και πολλα αλλα ακομη) ειμαι σιγουρος οτι πανηγυριζες και χοροπηδαγες σαν το κατσικι απ¨τη χαρα σου :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και εγώ της άποψης του πλεσουρ είμαι , αλλά ο συγκεκριμένος ποτε δεν φόρεσε πρασινη φανέλλα (τερματοφύλαξ γαρ).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ok, και μετά τη μεταγραφή του μέγιστου τερματοφύλακα Κόβατς (την πληροφορήθηκα κατά την επάνοδό μου στα πάτρια), αποδεικνύεται περίτρανα ποιος είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά...
Ο Κρόκους.
Μην Περιμένετε νέο προπνητή. Αλέφαντος πάλι θα είναι του χρόνου. Αποφάσισε να διώξει τον τρελοφανέλα, το Σηφάκη και να πάρει Κόβατς χωρίς ποπονητή. Οκ, και οι παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου κάνουνε μεταγραφές ερήμην προπονητή καμιά φορά, αλλά οι μεταγραφές αυτές είναι αναμφισβήτητες. Και όταν διώχνουν παίκτες ερήμην πορπονητή, διώχνουνε παίχτες παίρνοντας χρήματα ΠΑΝΤΑ. Εμείς τι κωοδιαχείριση κάνουμε του έμψυχου υλικού....ο θεός και η ψυχή του μόνο ξέρουνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συμπέρασμα πρώτο: Ο Κρόκους ήθελε να κρατήσει το Σεγκούρα και ο Ισπανός του την έκανε γυριστή (κατάλαβε πως εκείνος ΔΕΝ θα είχε κανένα λόγο για τίποτα - άλλη μια απόδειξη για μένα πως είναι έξυπνος άνθρωπος και όχι μαλέας)
Συμπέρασμα δεύτερο: Τώρα χτυπάει μεγάλες πόρτες ο Κρόκερμαν γιατί βλέπει πως θα ακούσει τα εξαμάξης από εμάς αν δεν το κάνει.
Συμπέρασμα τρίτο: ΔΕΝ γίναμε κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι, πάλι όλοι χιλόπιτα μας ρίχνουνε.
Συμπέρασμα τέταρτο: Πρώτα κλείνεις τον προπονητή και μετά διώχνεις τον τεχνικό διευθυντή που στον φέρνει αν δεν τον γουστάρεις. Τώρα τρέχει να κλείσει προπονητή και εμείς καθόμαστε με το πουλί στο χέρι περιμένοντας.
Συμπέρασμα πέμπτο: Αν και οι υπόλοιπες μεταγραφές γίνουνε σαν του Κόβατς...αιντεεεεεεεεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να καλημερίσω γενικά και την ομήγυρη....είμαι πολύ αγενής τελικά...
Σιχτηριασμένα πρακτοροσκουλήκια καλημέρα...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια...μοικανε ο κοβατς ηρθε αντι μπουτινα που εφυγε..και η θα κρατησει σηφακη που παιζει ακομα η θα παρει τον παρντο τον ισπανο του ηρακλη...κατ εμε νομιζω ο παρντο ειναι καλυτερος..οπου ειδανμε σηφακη φετος δεν μας εκανε καμμια εντυπωση...και αν παρει τον ισπανο θα πληρωσει πολλα παραπανω...αλλα φυσικα ο κοουτς ξερει τι θα κανει...ποιος κοουτς?ο θειος βρε...κατσε να γυρισει απο αμερικα και βλεπουμε...καθε μερα γκρινιαζουμε..περναει ο καιρος θα ρθουν  τα προκριματικα και ακομα θα ψαχνουμε...ασε που υποψιαζομαι οτι αν ειναι να παρει κανα παιχτη ονομα θα παρει κανα συνταξιουχο στο πολυ τελος της μεταγραφικης περιοδου για να δει τι θα κανει με προκριματικα τσαμπιονς λιγκ...γιατι τοτε καμμια σοβαρη ομαδα δεν πουλαει παιχτη που βασιζεται πανω του...αιντεεεεε καλημερεςςςς :headbang: :headbang: :headbang:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα ΜΑγκες Οπαδοι του ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΟΥ Ολυμπιακου μας!!!!
Δεν προλαβαινω να γραφω συχνα αυτες τις μερες λογω δουλειας !!!!
Βλεπω οτι ανυσηχείτε για το Θεμα του Προπονητη ???
Μα γιατι???
αφου ο "Θειος" εχει Δωσει ΣΑΦΕΙΣ οδηγιες να προσληφθει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προπονητης !!!
μαλλον ο Βαλβερδε με 4.5 εκ Ευρω Κλειστο Συμβολαιο !!!
να ΑΠΟΛΥΘΕΙ τον Νοεμβριο, να αναλαβει μετα ο Παντοβιτς με τον Νινιαδη
και ο [glow=red,2,300]ΘΡΥΛΟΣ[/glow] να ΞΑΝΑκανει ΝΤΑΜΠΛ....
και [glow=red,2,300]Τελικα τον Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία[/glow]....
Οπως ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα ΜΑγκες Οπαδοι του ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΟΥ Ολυμπιακου μας!!!!
Δεν προλαβαινω να γραφω συχνα αυτες τις μερες λογω δουλειας !!!!
Βλεπω οτι ανυσηχείτε για το Θεμα του Προπονητη ???
Μα γιατι???
αφου ο "Θειος" εχει Δωσει ΣΑΦΕΙΣ οδηγιες να προσληφθει ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προπονητης !!!
μαλλον ο Βαλβερδε με 4.5 εκ Ευρω Κλειστο Συμβολαιο !!!
να ΑΠΟΛΥΘΕΙ τον Νοεμβριο, να αναλαβει μετα ο Παντοβιτς με τον Νινιαδη
και ο [glow=red,2,300]ΘΡΥΛΟΣ[/glow] να ΞΑΝΑκανει ΝΤΑΜΠΛ....
και [glow=red,2,300]Τελικα τον Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία[/glow]....
Οπως ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
o αλεξανδρης η ο γκογκιτς με μπαντοβιτς..ο νινι δεν θελει να μπλεξει και καλυτερα σκαουτερ κανει δουλιτσα...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
o αλεξανδρης η ο γκογκιτς με μπαντοβιτς..ο νινι δεν θελει να μπλεξει και καλυτερα σκαουτερ κανει δουλιτσα...
Καλημερα!!
Ναι καποιος/καποιοι απο αυτους!!! ιΣως και ο Πουρσανιδης!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom