1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γεια σου Βρά παικταρά
Γεια σου persona ολυμπιακαρα καλα εισαι?Γεια σου Βρά παικταρά
βρε καλώς τον βρασίδος....ποιά σε γυρεύει βρε?.......μάντεψε...Γεια σου crish, ολα καλα εδω?
Προεδρε προπονητη θελουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
περσόνα πσυχάρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΓεια σου persona ολυμπιακαρα καλα εισαι?
Εχουμε Προπονητη Ρε φιλε Βρασιδα .....Γεια σου crish, ολα καλα εδω?
Προεδρε προπονητη θελουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
xoxoxoxoxo υπονοεις κατι?οχι θα το κανουμε κεντρο διερχομενων..εχουμε παιχτες και οποιους παρω θα το πω εγω,συστημα εχω και αν αλλαξει θα το πω εγω και βοηθους γιατρους γυμναστες εχουμε...χοχοχο....καλημερα αδελφια,παντως αν γινει καμμια στραβη και παρει βαλβερδε επειδη εχω νοβα και βλεπω ισπανια και παντα τον ηθελα γιατι ειναι για μενα αυτη τη στιγμη αυτος και ο σουστερ οι καλυτεροι στην ισπανια μακαρι να τον αφησει και να τον αφησουμε εμεις να δουλεψει...εχει βγαλει και γαμω τα παιχτακια και ειναι κοουτς,κοβει το ματι του στο ματς...για εμενα χλωμο μου μοιαζει να ρθει...αλλα μακαρι...στον σπορ φμ εχει τη συνεντευξη του τακαρου ο οποιος οπως ειναι φυσικο βγαζει τη πικρα του....μακαρι να πας εξω να μεγαλουργησεις τακαρε...ο χοχοχο δεν σου αξιζει....Εχουμε Προπονητη Ρε φιλε Βρασιδα .....
Και ειναι και Πολυνικης!!!
11 Πρωταθληματα εχει παρει....
ο "Θειος"!!!!
Προπονηταρας !!!
Με υποβιβασες εγω προσωπικα ειμαι ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ του Πειραια, και για να μορφωνεσεθειε ψυχαρα ολυμπιακαρα
κατι ακουσα οτι θα βγαλει και δελτιο να παιζει κανα 5' μαζι με τον ρωσιδη στα τελευταια ματς του πρωταθληματος
καλημερα κατακαθια του λιμανιου
καλησπερα χουλιγκανοπρεζακια..θειε ψυχαρα ολυμπιακαρα
κατι ακουσα οτι θα βγαλει και δελτιο να παιζει κανα 5' μαζι με τον ρωσιδη στα τελευταια ματς του πρωταθληματος
καλημερα κατακαθια του λιμανιου
επιστημονικη αναλυση,για φαντασου να ειχε παραμεινει νησι??Με υποβιβασες εγω προσωπικα ειμαι ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ του Πειραια, και για να μορφωνεσε
η λεξη Πειραιας ειναι Προελληνικη και ο Πειραιας ηταν νησι το οποιο ενωθηκε με την Αττικη απο τις αποθεσεις του Κηφισου.
36 23 13 για σας ΑΔΕΡΦΙΑ 8-2-81
γεια σου αρχιχουλιγκανκαλησπερα χουλιγκανοπρεζακια..
μπα..ευτυχως η μια κουπα ηταν χαρτινη & φετος γλυτωσα το λουμπαγκο..γεια σου αρχιχουλιγκαν
εχεις πιαστει στους ωμους???
οσο δεν βαζουν μυαλο θα ποναει ο κωλος τουςμπα..ευτυχως η μια κουπα ηταν χαρτινη & φετος γλυτωσα το λουμπαγκο..
η μεγαλη πλακα ειναι οτι ηδη αρχισαν να μας πρηζουν τα παπαρια οι πρωταθλητες του καλοκαιριου..
μιλαμε για πολυ κλαμα
& τεραστια πικρα..
Ο Ναος ειναι κτισμενος ακριβως πανω στις αποθεσεις του Κηφισου!!!!!!!!!!!επιστημονικη αναλυση,για φαντασου να ειχε παραμεινει νησι??