Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τους ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥΣ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!!

Κι όσοι δεν πήγαν στον τελικό (ούτε εγώ πήγα  :headbang: :headbang: :headbang: )

Ας απολαύσουν εδώ...  :grin: :grin: :grin:

[youtube=425,350]hVo7p50bibg[/youtube]

[youtube=425,350]Nt-4t7Zjhbk[/youtube]

[youtube=425,350]ichd-FMavRg[/youtube]

[youtube=425,350]uSShYBS2vF4[/youtube]

[youtube=425,350]ndBFeiXCg-I[/youtube]

[youtube=425,350]1jQU_I0F09Q[/youtube]

[youtube=425,350]FJhoW-jno-c[/youtube]

[youtube=425,350]0z3PXGM3Nk8[/youtube]

[youtube=425,350]dTBEJJCuVZ4[/youtube]

[youtube=425,350]RcNTuU4zVoA[/youtube]

[youtube=425,350]mRFaMeXuAhk[/youtube]

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
η πουτσα εχει φτασει στο ανεμοπτερο..
ρε τι επιστημονες εχουμε τελικα???
ααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ παιδιά...τα πήραμε λοιπόν όλα. Πάμε τώρα στην επόμενη μέρα; Γιατί για εμένα όπως και οι κλάψες έτσι και οι πανηγυρισμοί διαρκούν μόνο 1 μέρα.
Οπότε....πάμε να δούμε λίγο ψύχραιμα τι χρειαζόμαστε πέρα από τις μαλακίες που γράφουνε οι φυλλάδες:
1. Προπονητή. Για μένα πρέπει να είναι πρώτα από όλα οργανωτικός, μεθοδικός, αλλά να μπορεί να κάνει και σωστή ψυχολογία. Για μένα ο Λεμονής και ο Δώνης τα είχαν αυτά, το μόνο που δεν έχει κανείς τους είναι πρώτη μούρη στην Ευρώπη. Το έχω ξαναπεί πως και οι άλλοι που γίνανε προπονηταράδες και ήταν ξένοι έτσι ξεκίνησαν, οπότε δεν θα με χάλαγε, αλλά δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις.
Από τα ονόματα που κυκλοφορούν πάντα μου άρεσε ο Κούπερ (είμαι υπέρ της πειθαρχίας στα αποδυτήρια) αλλά ο έρωτάς μου είναι ο Οσιμ γμτ (που δεν ακούγεται). Ο Ιρουρέτα που επίσης ακούγεται μου αρέσει, αλλά ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ να τον αφήσουν να φτιάξει την ομάδα ακόμα και αν έρθουν χάλια αποτελέσματα στην αρχή. Το κέρατό μου, θέλω προπονητή για 3 χρόνια ακατέβατα!!! Ασχέτως αποτελεσμάτων τον πρώτο χρόνο! Ακόμα και να χάσουμε το πρωτάθλημα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
2. Ελλείψεις παικτών:
Μας λείπει οπωςδήποτε ένας καλός μπακ κεντρικός, αλλά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως προτιμώ να ενεργοποιήσουμε τον πιτσιρικά τον Παπαδόπουλο και να τον ρίξουμε στα βαθιά. Από προσωπική εμεπιρία ξέρω πως αν είναι να γίνει ένας παίκτης καλός (αν έχει τη στόφα που λέμε), μόνο έτσι θα το δείξει. Στα λάου-λάου πάντα επιπλέουνε και οι μέτριοι. Και εγώ μέτριο παίκτη δεν μπορώ να βλέπω, αρρωσταίνω. Γι'αυτό και ο Αβρααμης δεν μοθ κάθεται καλά.
Μας λείπει οπωσδήποτε ένα αριστερό χαφ που να βγάζει φωτιές. Ο τζόλε καλός, αλλά παπαλα. Και του χρόνου θέλω ο αριστερός χαφ να παίζει βασικός ο νέος, οχι ο Τζόλε.
Μας λείπει ένας αμυντικός χαφ που να είναι γρήγορος Στολτίδης. Αλλιώς ο Μπελούτσι δεν πρόκειται να παίξει ποτέ και άρα ποτέ δεν θα δικαιολογήσει την αξία του. Αυτήτη στιγμή δεν χωράει στην ενδεκάδα εκτός αν παίζουμε 4-5-1. Και πάλι δύσκολα.
Μας λείπει ένας γρήγορος επιθετικός με ουσία. Καλός ο Λούα ρε παιδιά, αλλά εγώ έχω μείνει με την εικόνα 3 επιθετικών που τρέχανε σαν κωλοφωτιές και βάζανε και γκολ: Του Βαζέχα, του Σαραβάκου και του Κρίστιανσεν. Ανάλογος είναι ο Σαλπιγγίδης, ασχέτως αν μου τη σπάει που είναι κωλοτούμπας και μίρλας. Ανάλογος είναι ο Καστίγιο, ο οποίος για μένα αν ήταν ακόμα στον Ολυμπιακό θα έπρεπε να παίζει ή βασικός αριστερός χαφ ή βασικός παρτενερ του Κόβα. Από ποιότητα έχει ο βλαμμένος, έλα που είναι κωλοπαίδι όμως.
Άλλο παίκτη ΔΕΝ θέλουμε! Για μένα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
3. Ελλείψεις παραγόντων.
Προσωπική άποψη είναι πως ο Τεχνικός Διευθυντής χρειάζεται. Αλλά χρειάζεται όταν αλλάζεις προπονητές σαν τα πουκάμισα κάθε χρόνο και πρέπει να έχεις κάποιον να χερίζεται τα θέματα που αφήνει ο προπονητής που φεύγει. Αν έχεις καλό προπονητή και σταθερό ΔΕΝ χρειάζεσαι Τεχν. Διευθυντή (μπορεί να μαλλώνουνε). Στο ρητό "όλοι οι καλοί χωράνε" το πρόβλημα είναι πάντα το πόσοι είναι όντως καλοί και ποιος τους κρίνει πως είναι αυτοί καλοί και όχι κάποιος άλλος.
Για μένα πάντα πρέπει να υπάρχει ένας που θα παίρνει τις τελικές αποφάσεις, ακόμα και αν ο ένας αυτός είναι πολυπρόσωπος (συμβούλιο). Υπόψην πως σαν τεχνοκράτης που είμαι, πιστεύω πως η κίνηση Βγενόπουλου θα δώσει ώθηση στην ΠΑΟ, γιατί βγάζει στον ΠΑΟ μια λογική διαχείρισης πολυμετοχικής πολυεθνικής εταιρίας, η οποία μου αρέσει. Και ελπίζω να πάει καλά για να ξυπνήσει ο γέρος και επιτέλους να αρχίσει να βλέπει σοβαρά κάποια πράγματα και να μην κάνει κουτουρού και να μας σαλτάρει όπως τώρα τελευταία.

Αν και το τονίζω και πάλι: με χάλασε παάρα πολύ αυτό που είπε στη συνέντευξή του: πως θα δει τι θα κάνουνε οι άλλοι και θα κάνει και ο ολυμπιακός τις κινήσεις του. Είμαστε leader αδερφέ, άρα εμείς χαράσουμε το δρόμο, δεν μας το δείχνουνε οι άλλοι....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μοικανε και ο Νταρκο δεν νομιζω να κανει του χρονου παρομοια χρονια,οπως και ο Τζολε,Στολτιδης θελουν αντικαταστατες και αυτοι να ερχονται απο παγκο.
Ο Αβρααμ,οπως και ο Παπασταθο αποδεικτηκε οτι ο γεροΝταρκο τους κανει οτι γουσταρει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, υποτίθεται όμως πως θα κρατήσουμε μήτρογλου και Μιχαλάκη τρέλα. και με σωστή διαχείριση (όχι μόνιμα ο ντάρκο ενδεκάδα ακούνητος), θα είναι μια χαρά. Προσωπικά πιστεύω πως ο Μιχαλάκης πρέπει να μείνει. Το σκαρί του είναι βαρύ όμως και θέλει παιχνίδια. Δεν είναι Κοβάσεβιτς, παίζει αλλιώς, έχει άλλο στυλ. Όμως ο Κωνσταντίνου μπορεί να σου κάνει και σουτ εκτός περιοχής, ο Ντάρκο όχι. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το νούμερο 1, που είναι ο τσάτσος του πάγκου (ο προπονητής)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι, υποτίθεται όμως πως θα κρατήσουμε μήτρογλου και Μιχαλάκη τρέλα. και με σωστή διαχείριση (όχι μόνιμα ο ντάρκο ενδεκάδα ακούνητος), θα είναι μια χαρά. Προσωπικά πιστεύω πως ο Μιχαλάκης πρέπει να μείνει. Το σκαρί του είναι βαρύ όμως και θέλει παιχνίδια. Δεν είναι Κοβάσεβιτς, παίζει αλλιώς, έχει άλλο στυλ. Όμως ο Κωνσταντίνου μπορεί να σου κάνει και σουτ εκτός περιοχής, ο Ντάρκο όχι. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το νούμερο 1, που είναι ο τσάτσος του πάγκου (ο προπονητής)
Γιαμενα ο Παλτος ειναι τελειωμενος και ο λογος ειναι οτι ειναι βαρυ σκαρι και δεν επενερχετε απο τοσο σοβαρο τραυματισμο.Απο δυναμη ειναι κτηνος αλλα δεν ξερει μπαλα,ο Μητρογλου ειναι πιο δυνατος απο τον Μιχαλακη αλλα πιο αμπαλος.Χρειαζομαστε επιθετικο στυλ καστιγιο που να παιζει μαζι με τον δυνατο σεντερ φορ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τον παπασταθόπουλο τι τον αναφέρεις Δεν τον θεωρώ παικταρά και δεν υπάρχει και περίπτωση να έρθει στο Θρύλο. Αλλά γενικώς στις κρίσεις μου για παίκτες θέλω να είμαι προσεκτικός. Βλέπεις θυμάμαι πως όταν είχε έρθει ο Άντζας στο ΄λιμάνι για 3 χρόνια δεν έπαιζε τίποτα. Και έπαιξε μόνο όταν ανέλαβε ο Λεμονής. Έγινε αμυντικός στα 28του αδερφέ! πιο πριν, αναζητούσε τη θέση του.
Για μένα αν πρέπει να κρατήσει και να χτίσει ο Ολυμπιακός κάτι είναι 4 παίκτες. Τον Παπαδόπουλο, τον Κατσικογιάννη, το Μήτρογλου και το Μενδρινό ακριβώς με τη σειρά που τους ανέφερα βάσει ταλέντου. Ειδικά τον Παπαδόπουλο τον έχω δει να παίζει όταν ήταν μικρούλης στα μικρά πρωταθλήματα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι ταλέντο μιλάμε. Και επειδή όπως έχω ξαναπεί έχω αρκετές γνωριμίες (κι επειδή η μπίσνα δεν έχει ηθική), όταν πριν 3 χρόνια με είχανε ρωτήσει από τον ΠΑΟ (δε λέω λεπτομέρειες) για το ποιος είναι ταλέντο αμυντικός να τον πάρουν και τους είχα πει αυτόν, ο παπαροΒέλιτς κοιτούσε έξω από την Ελλάδα. τους είχα πει και για ένα φιντανάκι στη Βουλγαρία αλλά δεν με είχανε ακούσει. Ο Ολυμπιακός τότε δεν κοιτούσε πιτσιρικάδες, δεν ήθελε να ακούσει. Πέρσι που κοιτούσε ...τον είδε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιαμενα ο Παλτος ειναι τελειωμενος και ο λογος ειναι οτι ειναι βαρυ σκαρι και δεν επενερχετε απο τοσο σοβαρο τραυματισμο.Απο δυναμη ειναι κτηνος αλλα δεν ξερει μπαλα,ο Μητρογλου ειναι πιο δυνατος απο τον Μιχαλακη αλλα πιο αμπαλος.Χρειαζομαστε επιθετικο στυλ καστιγιο που να παιζει μαζι με τον δυνατο σεντερ φορ
το έχω γράψει πιο πριν αυτό. Αλλά να μην είναι κωλοχαρακτήρας. Ο Μιχαλάκης είναι καλός όταν παίζεις φουλ επίθεση γιατί παίζει ξύλο. Αλλά μην ξεχνάς πως στον ΠΑΟ έπαιζε πολύ καλά ακόμα και όταν ο ΠΑΟ έπαιζε κρυφτούλι και τσούκου-τσούκου μπολ

Επισκέπτης
οκ παιδιά...τα πήραμε λοιπόν όλα. Πάμε τώρα στην επόμενη μέρα; Γιατί για εμένα όπως και οι κλάψες έτσι και οι πανηγυρισμοί διαρκούν μόνο 1 μέρα.
Οπότε....πάμε να δούμε λίγο ψύχραιμα τι χρειαζόμαστε πέρα από τις μαλακίες που γράφουνε οι φυλλάδες:
1. Προπονητή. Για μένα πρέπει να είναι πρώτα από όλα οργανωτικός, μεθοδικός, αλλά να μπορεί να κάνει και σωστή ψυχολογία. Για μένα ο Λεμονής και ο Δώνης τα είχαν αυτά, το μόνο που δεν έχει κανείς τους είναι πρώτη μούρη στην Ευρώπη. Το έχω ξαναπεί πως και οι άλλοι που γίνανε προπονηταράδες και ήταν ξένοι έτσι ξεκίνησαν, οπότε δεν θα με χάλαγε, αλλά δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις.
Από τα ονόματα που κυκλοφορούν πάντα μου άρεσε ο Κούπερ (είμαι υπέρ της πειθαρχίας στα αποδυτήρια) αλλά ο έρωτάς μου είναι ο Οσιμ γμτ (που δεν ακούγεται). Ο Ιρουρέτα που επίσης ακούγεται μου αρέσει, αλλά ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ να τον αφήσουν να φτιάξει την ομάδα ακόμα και αν έρθουν χάλια αποτελέσματα στην αρχή. Το κέρατό μου, θέλω προπονητή για 3 χρόνια ακατέβατα!!! Ασχέτως αποτελεσμάτων τον πρώτο χρόνο! Ακόμα και να χάσουμε το πρωτάθλημα.
φιλε μοικανε ο κουπερ οπου εχει παει μετα τη βαλενθια που ειχε ομαδαρα τοτε τις ομαδες τις εριξε κατηγορια με τελευταιο θυμα τη παρμα. δεν ειναι τυχαιο που τον διωχνουν πριν κλεισει εξαμηνο. ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο Κουπερ δυστυχως εχει παρει την κατω βολτα,οσον αφορα τον χαρακτηρα πχ Καστιγιο φταινε και οι εκαστοτε προπονητες γιατι ενω ηταν με διαφορα καλυτερος του φερονταν σαν να ειναι απλα ενας νεος παικτης.Ο καθε παικτης ειναι ξεχωριστος και οντως ο Νερι ηταν κολοπαιδαρας αλλα μηπως ο Ριμπο,ο Τζιο ΑΚΟΜΗ και ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΝΤΙΕΓΚΟ κολοπαιδαραδες δεν ηταν αλλα αντιμετωπιζοντουσταν με σεβασμο ενω οτον Νερι τον εγραφαν.
Ο Δικος μας Παπαδοπουλος πρεπει να παει σε ομαδα που να παιζει βασικος και μετα να ερθει.Ο Μενδρινος ειναι 23 οποτε δυσκολα να γινετε μεγαλος παικτης επρεπε ηδη να ειναι.Ο Λουα ειναι καλος παικτης βεβαια επιπολαιος στην τελικη προσπαθεια αλλα φταινε και στην διοικηση που δεν του φερονται με αναλογο σεβασμο,οπως και οι εφημεριδες επειδη ειναι κονγκολεζος(υπαχει ρατσισμος),ο κεντρικος αμυντικος που θα ερθει πρεπει να ξερει μπαλα να ειναι γρηγορος και καλος στο ψηλο παιχνιδι ετσι ωστε και οι μικροι να μαθουν απο αυτον

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε μοικανε ο κουπερ οπου εχει παει μετα τη βαλενθια που ειχε ομαδαρα τοτε τις ομαδες τις εριξε κατηγορια με τελευταιο θυμα τη παρμα. δεν ειναι τυχαιο που τον διωχνουν πριν κλεισει εξαμηνο. ;)
Διαφωνώ αδερφέ. Τι να σου πω. Γνώμη μου. Εγώ τον θεωρώ καλό προπονητή. Δεν τον κρίνω από τα αποτελέσματα αλλά από τον τρόπο δουλειάς του. Το θέμα με τον προπονητή είναι πως μπορείς να τον κρίνεις μόνο όταν η ομάδα που δουλεύει τον αφήνει να κάνει τη δουλειά του με τους κανόνες του.
Είναι το ίδιο σαν να λες σε ένα μάνατζερ να μανατζάρει μια ομάδα αλλά όπως θες εσύ, όχι οπως θέλει εκείνος.
Απλά πράγματα. Όσο για το τι έκανε ο Κούπερ στις άλες ομάδες, δεν ξέρω αδερφέ πως τον άφησαν να δουλέψει. Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά η γνώμη μου εδν αλλάζει εύκολα για αυτόν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Κουπερ δυστυχως εχει παρει την κατω βολτα,οσον αφορα τον χαρακτηρα πχ Καστιγιο φταινε και οι εκαστοτε προπονητες γιατι ενω ηταν με διαφορα καλυτερος του φερονταν σαν να ειναι απλα ενας νεος παικτης.Ο καθε παικτης ειναι ξεχωριστος και οντως ο Νερι ηταν κολοπαιδαρας αλλα μηπως ο Ριμπο,ο Τζιο ΑΚΟΜΗ και ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΝΤΙΕΓΚΟ κολοπαιδαραδες δεν ηταν αλλα αντιμετωπιζοντουσταν με σεβασμο ενω οτον Νερι τον εγραφαν.
Ο Δικος μας Παπαδοπουλος πρεπει να παει σε ομαδα που να παιζει βασικος και μετα να ερθει.Ο Μενδρινος ειναι 23 οποτε δυσκολα να γινετε μεγαλος παικτης επρεπε ηδη να ειναι.Ο Λουα ειναι καλος παικτης βεβαια επιπολαιος στην τελικη προσπαθεια αλλα φταινε και στην διοικηση που δεν του φερονται με αναλογο σεβασμο,οπως και οι εφημεριδες επειδη ειναι κονγκολεζος(υπαχει ρατσισμος),ο κεντρικος αμυντικος που θα ερθει πρεπει να ξερει μπαλα να ειναι γρηγορος και καλος στο ψηλο παιχνιδι ετσι ωστε και οι μικροι να μαθουν απο αυτον
Βόθρος άμεσον λάκτισμα......
Καλά ρε συγκρίνεις τον Χουνέρι με τον Ρίμπο, τον Ντιέγκο και τον Τζόλε; Ημαρτον.... Δεν είπα ότι δεν ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα, αλλά μέχρι να φτάσουν στο σημείο τους προηγούμενους να τους σέβονται είχαν φτύσει αίμα και είχαν πάρει ότι ασημικό κυκλοφορούσε στην αγορά που εργάζονταν.....

Επισκέπτης
ρεταλι εχω γινει απο την υπερκουπωση..
36 απο 72 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
23 απο 65 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
αντε γειααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
URL]]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τζιο=Τζοβανι,
εγω λεω απο χαρακτηρα ολοι ηταν ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ
οσον αφορα τον Τζολε απο χαρακτηρα ηταν νορμαλ και λιγο δημοσιογλυφτης

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα Οπαδοι του Μεγαλυτερου Αθλητικου Οργανισμου Στον Κοσμο
αλλη μια ΧΡΥΣΗ σελιδα προστεθηκε στις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ !!!!
που το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ εχει συνδεθει με την Ετυμηγορία της ΝΙΚΗΣ....
Οπως ελεγε και ο Πρώτος Ύμνος μας
ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ
ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ
ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ
ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Ποσο μικροι ειναι ολοι αυτοι που έπιασαν τον Ολυμπιακό μας , τον ΘΡΥΛΟ στο στομα τους??????
zewlakowpan_b.jpg

zewlakow_2008_5_17_20_21_31_b.jpg

xartakia_b.jpg

tzolekoupa_b.jpg

panomadiki_b.jpg

PROTA8LHTHS_b.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
και ο [glow=red,2,300]ΠΥΡΙΝΟΣ[/glow] λαος παντα Διπλα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του δοξασμενου  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας
ΛΑΟΣ και ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ !!!
Απιστευτο "δεσιμο"
goalkelemen_b.jpg

kaytanzogleio_b.jpg

galetti_2008_5_17_21_46_43_b.jpg

cup08-zeva2.jpg

cup08-teza.jpg

FOS_b.jpg

exedra_b.jpg

cup08-team.jpg

cup08-laos1.jpg

cup08-kovaiero.jpg