Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλημερα & καλη εβδομαδα χαρτινοπετσινοι υπαλληλοι..
τι ζορια τραβατε ρε με τον προπονητη???
τι ζορια τραβατε με ποιους πληρωσε-πληρωνει ο θειος???
τι ανακατευεστε???
οποιον προπονητη-παιχτες & να εχουμε,εμεις ΘΡΥΛΟΣ θα φωναζουμε & οτι & να γινει εμεις θα πανυγηριζουμε & τον Μαη του 09..
κουλαρετε λιγακι καλοκαιριατικα..
το οτι θα φωνάζουμε ΘΡΥΛΟΣ ειναι άσχετο. Το έχουμε ξαναπει πως δεν είμαστε Κοκκαλιακός αλλά Ολυμπιακός, ό,τι και να λένε οι αντίπαλοι που νομίζουν πως μας ξέρουν.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε κριτική. Δηλαδή δεν θα ασχολούμαστε με την ομάδα μας λες;;
και φυσικά δεν με νοιάζει το ποιούς πληρώνει και πόσα τους πληρώνει (περίπτωση Καστίγιο που είχα ξελαρυγγιαστεί να φωνάζω να μην ασχολείστε), αλλά με ενδιαφέρει να έχουμε ομάδα που να μου αρέσει να τη  βλέπω να παίζει μπάλα.
Γιατί δεν σου κρύβω αδερφέ, πως εμένα προσωπικά δεν μου λέει και πολλά πράγματα το να ΜΗΝ αντέχω να βλέπω μια ομάδα να παίχζει μπάλα αλλά στο τέλος να τη βλέπω να παίρνει πρωτάθλημα.

Και φυσικά γνώμη θα έχω και θα την εκφράζω όπως κάθε νοήμων άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οποιον προπονητη-παιχτες & να εχουμε,εμεις ΘΡΥΛΟΣ θα φωναζουμε & οτι & να γινει εμεις θα πανυγηριζουμε & τον Μαη του 09..
κουλαρετε λιγακι καλοκαιριατικα..
εσένα σου αρέσει να φωνάζεις το χειμώνα όταν δεν αλλάζει τίποτα;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.004
Πόντοι
22.785
Συναδελφακια γαυροι δυσκολο το βλεπω.........
τελειωσανε οι χαρες  :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπάρχει μια μαγική λεξούλα που λέγεται "κλειστό".....
Και τότε μιλάμε για πλήρη αποζημίωση εφόσον δεν υπάρχουν και άλλες ρήτρες......

Αλλά στην Ελλάδα το μόνο "κλειστό" είναι ο εγκέφαλος. Αντε να εξηγήσεις στον στόκο τον Ελληνα τι σημαίνει κλειστό με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης..........
το κλειστό αφορά το αν θα πάρει όλο το ποσό ή όχι. Το ετήσιο ποσό όμως είναι άλλο πράγμα. Αφορά το πόσα θα πάρει το χρόνο. Κάθε χρόνο υπολογίζεις στο μπάτζετ σου ΜΟΝΟ τα λεφτά που έχεις να δώσεις το χρόνο που θα τρέξει για ένα παίκτη ή προπονητή. Εκτός αν τον έχεις για διώξιμο και είναι να του σκάσεις ΟΛΗ την αποζημίωση.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
26 Μαη 1940, γεννηθηκε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ,ο τρομος καθε ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥ.
  Χρονια πολλα ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
36 23 13 για σας αδερφια 8-2-81!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να ζήσει και να μακροημερεύσει...αλλά να φέρει προπονητή και παικταράδες αμα θελει να τα έχουμε καλά μεταξύ μας...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να ζήσει και να μακροημερεύσει...αλλά να φέρει προπονητή και παικταράδες αμα θελει να τα έχουμε καλά μεταξύ μας...
Ορθον, ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,
οπως το 3-0 με την ΒΕΡΝΤΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
26 Μαη 1940, γεννηθηκε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ,ο τρομος καθε ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥ.
  Χρονια πολλα ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
36 23 13 για σας αδερφια 8-2-81!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπ φιλε Δεν εχεις καλη ενημερωση!!!!
ο Πρόεδρος του ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!, του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου , γεννήθηκε στις 27/05/1939!!!!
και ιδου Μέσα στην Σελίδα θα βρει κανείς όμορφα πράγματα για τον ΘΡΥΛΙΚΟ Προεδρο του Ολυμπιακου , τον ΤΡΟΜΟ και τον ΦΟΒΟ των αλλοθρήσκων όπως σωστά είπες....
π.χ έχει  5.700 εργαζομένους και Παρουσία σε 20 χώρες.....
Μπράβο ΣΩΚΡΑΤΗ !!!!!!!
Αύριο λοιπόν έχει Γενέθλια ο "Θειος"!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μαγκεs πατηστεwww.sport.gr/default.asp?pid=31]εδω,και[/URL] δεστε τη μεγαλη ΔΙΠΛΗ κλοπη κλοπη στα τελευταια δευτερολεπτα.1.Αντιαθλητικο φαουλ του Διαμαντιδη στο Βασιλοπουλο μετα τη βολη και 2.οταν σουταρει κατω απο την μπασκετα ο Πριντεζηs ο Μπατιστ χτυπαειτο ταμπλο δηλ. το καλαθι μετραει.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αλλα το μεγαλυτερο οργιο ειναι κατι πουδεν το εχει πει κανειs.στη ληξη του 3ου δεκαλεπτου βαζει τριποντο ο Γιασικεβιτσιουs και νομιζω ο Διαμαντιδηs?
δεν ειμαι σιγουροs,πιανει την μπαλλα απο το καλαθι οπωσ ακριβωs ο Τεοντοσιτs οταν εφαγε τεχνικη ποινη και οι διαιτητεs κανανε τουs Γερμανουs.Μιλαμε για πολυ γελιο αξιζει να το δειτε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οπ φιλε Δεν εχεις καλη ενημερωση!!!!
ο Πρόεδρος του ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!, του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου , γεννήθηκε στις 27/05/1939!!!!
και ιδου Μέσα στην Σελίδα θα βρει κανείς όμορφα πράγματα για τον ΘΡΥΛΙΚΟ Προεδρο του Ολυμπιακου , τον ΤΡΟΜΟ και τον ΦΟΒΟ των αλλοθρήσκων όπως σωστά είπες....
π.χ έχει  5.700 εργαζομένους και Παρουσία σε 20 χώρες.....
Μπράβο ΣΩΚΡΑΤΗ !!!!!!!
Αύριο λοιπόν έχει Γενέθλια ο "Θειος"!!!!

Μπράβο Σωκράτη;;; Μπράβο Σωκράτη;;;;;;;;;; Στην Ιντρακόμ δουλεύεις ρε συ; Μόνο έτσι στο συγχωρώ αυτό που μόλις είπες. Ο Θείος φίλε δεν είναι ο Ολυμπιακός. Υπήρχαμε πριν από αυτόν και θα υπάρχουμε και μετά από αυτόν.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μπράβο Σωκράτη;;; Μπράβο Σωκράτη;;;;;;;;;; Στην Ιντρακόμ δουλεύεις ρε συ; Μόνο έτσι στο συγχωρώ αυτό που μόλις είπες. Ο Θείος φίλε δεν είναι ο Ολυμπιακός. Υπήρχαμε πριν από αυτόν και θα υπάρχουμε και μετά από αυτόν.
Ναι αλλα υπαρχουμε με μεγαλυτερη περηφανια απο τοτε που ηρθε αυτοs

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Μοικανε ειπε κανεις οτι ο "Θειος" ειναι ο Ολυμπιακος???? βεβαιως και υπηρχαμε Πριν απο αυτον!!!!
και εστω και με Δυσκολιες θα υπηρχαμε και "χωρις" αυτον!!!!
αλλα αυτο τι σημαινει??? οτι πρεπει να δουλευω στην Ιντρακομ για να θαυμασω εναν Ανθρωπο που Ηγείται της ομαδας που αγαπω??
και ειναι κακο  να τον Θαυμαζω και σαν επιχειρηματια????
που ειναι το κακο δηλαδη???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σόρρυ, αλλά δεν τον έχω πρότυπό μου σαν επιχειρηματία. Ούτε σαν άνθρωπο. Τον θεωρώ γενικώς καλό πρόεδρο για το Θρύλο, αλλά μέχρι εκεί. Είναι πανέξυπνος και εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις που του τύχανε.
Αλλά ΚΑΝΕΝΑΝ μα ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα επευφημήσω έτσι. Μπράβο θα πω στο παιδί μου που κατάφερε να κάνει την άσκηση που του έβαλα. Μπράβο θα πω στη γυναίκα μου που με ανέχεται. Μπράβο θα πω σε κάποιον που κάνει αγαθοεργίες.
Μπράβο σε κάποιον που κάνει επιχειρήσεις με αμφίβολους τρόπους δεν πρόκειτια να πω. Δικαίωμα σου βέβαια εσύ να κάνεις ό,τι θέλεις. Αλλά εγώ δεν θαυμάζω κανέναν από δαύτους.
Ως άνθρωπο που ηγείται της ομάδας που αγαπώ ΔΕΝ θα τον θαυμάσω, απλά θα τον επικροτήσω εάν κάνει κάτι να μεγαλώσει την ομάδα μου με πρώτιστο γνώμονα την ομάδα και όχι την τσέπη του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι αλλα υπαρχουμε με μεγαλυτερη περηφανια απο τοτε που ηρθε αυτοs
αυτό το συζητάμε αν θέλεις. Συμφωνώ πάντως. Αν και ήμουνα περήφανος σαν Ολυμπιακός ακόμα και στην Ευρώπη που έπαιρνα το πουλί τόσα χρόνια. Η ήττα ή η νίκη είναι στο παιχνίδι. Το να είσαι οπαδός μιας ομάδας δεν έχει να κάνει μόνο με τα αποτελέσματα. Είναι περισσότερο βιώματα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αυτό το συζητάμε αν θέλεις. Συμφωνώ πάντως. Αν και ήμουνα περήφανος σαν Ολυμπιακός ακόμα και στην Ευρώπη που έπαιρνα το πουλί τόσα χρόνια. Η ήττα ή η νίκη είναι στο παιχνίδι. Το να είσαι οπαδός μιας ομάδας δεν έχει να κάνει μόνο με τα αποτελέσματα. Είναι περισσότερο βιώματα.
Σωστα μιλαs δεν διαφωνω.Oλοι οι οπαδοι στην τελικη ειναι περηφανοι για την ομαδατουs.Δεν ειναι το ιδιο ομωσ να σου πιανουν tον κωλο και να μην μπορειs να αντιδρασειs,με το να εχειs δυναμικη παντα και να σε υπολογιζουν ολοι,Και αυτο το καταφεραμε επι εποχηs ΚΟΚΚΑΛΗ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μαγκεs πατηστεwww.sport.gr/default.asp?pid=31]εδω,και[/URL] δεστε τη μεγαλη ΔΙΠΛΗ κλοπη κλοπη στα τελευταια δευτερολεπτα.1.Αντιαθλητικο φαουλ του Διαμαντιδη στο Βασιλοπουλο μετα τη βολη και 2.οταν σουταρει κατω απο την μπασκετα ο Πριντεζηs ο Μπατιστ χτυπαειτο ταμπλο δηλ. το καλαθι μετραει.
επιμενω,τα αισχη στο μπασκετ τα ειδατε?Ειδατε να διαμαρτυρεται κανεναs βαζελοs φαιρπλαιεισταs?Αν γινοντουσαν αυτα στο ποδοσφαιρο ειs βαροστουs τι θα ειχε γινει?Ειδατε να γραφει τιποτα κανεναs δημοσιογραφοs ?Tο απολυτο πνιξιμο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα [glow=red,2,300]Πρωταθλητες[/glow] και [glow=red,2,300]Κυπελουχοι[/glow]
δηλαδη [glow=red,2,300]Ν Τ Α Μ Π Λ Ο Υ Χ Ο Ι [/glow]
ελευθερος ο Βαλβερδε εμαθα ??
και ξεκιναει "μαχη" με την Χεταφε τωρα???
Αντε να δουμε και αυτο το καλοκαιρινο Σιριαλ!!!! αν και πιστευω πως οτι γραφεται ειναι μονο για
να πουλανε "καποιοι" Εφημεριδες, και πως οι "Φυλακες" εχουν Γνωση......
Για το Μπασκετ εγω την Γνωμη μου την Εχω πει και θα την Ξαναπω ....
ο [glow=red,2,300]ΔΡΑΚΟΣ[/glow] θα κριθει του Χρονου που θα φτιαξει την ομαδα ΜΟΝΟΣ του απο ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!
οσο για τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ των "Γνωστων"  θα πω μονο οτι ειναι Τουλαχιστον ΝΤΡΟΠΗ να φερεσαι ετσι στον Ανθρωπο που εχει συνδεσει το ονομα του
με τις Μεγαλυτερες Επιτυχιες του Αθληματος......
Σκεφτητε τι θα εγραφαν οι "αντικειμενικοι" αν στην θεση των "γνωστων", κοντων Μουκαδορων ηταν ο Κοκκαλης....
Α και μια που αναφερα το Ονομα του ....
[glow=red,2,300]ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ[/glow] !!!!! σημερα ειναι τα γενεθλια του !!!!!!
ΠΑΝΤΑ να σε φοβουνται !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom