Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ αναφερθηκες σε συγγενικο μου προσωπο καραγκιοζακο..σαλτα & γαμησου λοιπον & φερε μας την εισπραξη γιατι εχουμε & εκτος εδρας αποστολες ακομη..οσο για το ποιος τραβαει ζορια & μαρτυραει,το βλεπουμε καθε ημερα με την κλαψομουνιαση σας επι παντος επιστητου..
στα αμιγως αθλητικα,μετραω ηδη 5 κουπες & εσυ 1..διεκδικω 3 ακομη & εσυ 2..κλασε μας λοιπον τον πουτσο & τραβα να συνεχισεις το ψηστηρακι για τον αλεξη..
ετσι & αλλιως
δεν γινεται αλλιως
αιωνια λαγος-ορειβατης ησουν-εισαι & θα παραμεινεις,δηλαδη οπου σε βρισκω θα σε ξεκωλιαζω ανευ σιελου..
δεν έχω όρεξη ρε παπάρα σήμερα. Μίζερε.
Πάλι κλαψομουνιάζεσαι γιατί δεν γαμείς...........
Και αφού τα θέλει ο κώλος σου εμείς γαμάμε και τζάμπα και επί χρήμασι.
Και επί γης ειρήνη κολοκυθόσπορε.

Υ.Γ.
Και στα αμιγώς αθλητικά...
Μια χαρά γκροβερ σου έγινε εψές η ροδέλα και ακόμα μιλάς. Ανύπαρκτε αγάμητε που δε λουφάζεις ακόμα κι όταν το αίμα από την ροδέλα σου ρέει άφθονον.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημερα μαγκες!!!
Πολλα ονοματα γραφονται και ακουγονται για την θεση του Προπονητη !!!
και λογικα θα ακουστουν και θα γραφτουν αλλα τοσα μεχρι να επιλεξει ο "Μεγαλος"
αφου ειναι Γνωστο πια οτι ΜΟΝΟ αυτος αποφασιζει....Ιδωμεν....
Λιγες μερες εμειναν για τον Τελικο οπου θα κριθουν πολλα .....
Διαφωνώ αδερφέ.
Τι περιμένεις δηλαδή να κριθεί;;
Αν πάρεις το κύπελλο τι θα αλλάξει; Δεν χρειάζεσαι προπονητή; Δεν χρειάζεσαι τεχνικό διευθυντή;
Δεν χρειάζεσαι πρόεδρο που να σέβεται τα λεφτά που δίνει τόσος κόσμος για την ομάδα;
Τίποτα δεν κρίνεται από το κύπελλο. Ίσως καναδυό παίκτες...αλλά μην νομίζεις πως δεν είναι ειλημμένες αποφάσεις. Αφού διώχνει Ίβιτς και Σεγκούρα, νομίζεις θα κολώσει σε παίκτες;
Εγώ πάντως περιμένω να δω πώς θα είναι η ομάδα μετά το πέρας των μεταγραφών συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή. Και φυσικά επιμένω πως με τα προκριματικά τόσο νωρίς, το να φέρει ένα προπονητή νέο στο ελληνικό πρωτάθλημα, νέο στην ομάδα και ενδεχομένως νέο και στο τσου λου....μπορεί να φάμε πολύ εύκολα την ψω-λού, αν δεν κάνει αρκετή προετοιμασία (που σημαίνει αν δεν έρθει νωρίς)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσυ αναφερθηκες σε συγγενικο μου προσωπο καραγκιοζακο..σαλτα & γαμησου λοιπον & φερε μας την εισπραξη γιατι εχουμε & εκτος εδρας αποστολες ακομη..οσο για το ποιος τραβαει ζορια & μαρτυραει,το βλεπουμε καθε ημερα με την κλαψομουνιαση σας επι παντος επιστητου..
στα αμιγως αθλητικα,μετραω ηδη 5 κουπες & εσυ 1..διεκδικω 3 ακομη & εσυ 2..κλασε μας λοιπον τον πουτσο & τραβα να συνεχισεις το ψηστηρακι για τον αλεξη..
ετσι & αλλιως
δεν γινεται αλλιως
αιωνια λαγος-ορειβατης ησουν-εισαι & θα παραμεινεις,δηλαδη οπου σε βρισκω θα σε ξεκωλιαζω ανευ σιελου..

δεν έχω όρεξη ρε παπάρα σήμερα. Μίζερε.
Πάλι κλαψομουνιάζεσαι γιατί δεν γαμείς...........
Και αφού τα θέλει ο κώλος σου εμείς γαμάμε και τζάμπα και επί χρήμασι.
Και επί γης ειρήνη κολοκυθόσπορε.

Υ.Γ.
Και στα αμιγώς αθλητικά...
Μια χαρά γκροβερ σου έγινε εψές η ροδέλα και ακόμα μιλάς. Ανύπαρκτε αγάμητε που δε λουφάζεις ακόμα κι όταν το αίμα από την ροδέλα σου ρέει άφθονον.....
ρε μαλάκες θα σταματήσετε;;
τι σας έπιασε;
Ρε πλέζουρα...είπαμε να κάνουμε πού και πού και λίγο πλάκα και να δεχόμαστε κιόλας. Δεν σου είπε και τίποτα...
και αυτό με το συγγενικό σου πρόσωπο πραγματικά χούμορ το είδα.
χαλαρά ρε σεις...σιγά μην μαλλώνουμε τώρα και για 12 γκιόσες σε τεραίν. Άλλωστε...εγώ ψιλο-χοντρο χάλια τις είδα ούτως ή άλλως...
ηρεμαααααααααααααααααααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκες θα σταματήσετε;;
τι σας έπιασε;
Ρε πλέζουρα...είπαμε να κάνουμε πού και πού και λίγο πλάκα και να δεχόμαστε κιόλας. Δεν σου είπε και τίποτα...
και αυτό με το συγγενικό σου πρόσωπο πραγματικά χούμορ το είδα.
χαλαρά ρε σεις...σιγά μην μαλλώνουμε τώρα και για 12 γκιόσες σε τεραίν. Άλλωστε...εγώ ψιλο-χοντρο χάλια τις είδα ούτως ή άλλως...
ηρεμαααααααααααααααααααα
αυτό είπα και γω ρε μοικάνε..... ήμαρτον....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ερυθρόλευκος ο Καρντόσο
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο Οράσιο Καρντόσο θα φορά την νέα χρονιά την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Αργεντινό μέσο που ήταν προσωπική επιλογή του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη.

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή για τους πρωταθλητές Ελλάδας που δαπάνησαν 2 εκ. ευρώ για να φέρουν στο Λιμάνι τον σκληροτράχυλο μέσο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες 1 εκ. ευρώ θα πάρει ο Αστέρας Τρίπολης και από 500.000 ευρώ ο παίκτης και ο μάνατζερ

Aν ειναι Αληθινο το Παραπανω Δημοσιευμα τοτε Προκειται Για ΤΕΡΑΣΤΙΑ Επιτυχια του "Θειου"!!!!
Μπραβο αν καταφερε να παρει το Καλυτερο Αμυντικο Χαφ του Ελληνικου Πρωταθληματος  (μαζι με τον Φερναντεζ του Πανιωνιου ειναι οι ΜΟΝΟΙ παιχτες που ηθελα στον Ολυμπιακο!!!!)
Ξαναλεω Ομως "ΑΝ ειναι Αληθεια" !!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Διαφωνώ αδερφέ.
Τι περιμένεις δηλαδή να κριθεί;;
Αν πάρεις το κύπελλο τι θα αλλάξει; Δεν χρειάζεσαι προπονητή; Δεν χρειάζεσαι τεχνικό διευθυντή;
Δεν χρειάζεσαι πρόεδρο που να σέβεται τα λεφτά που δίνει τόσος κόσμος για την ομάδα;
Τίποτα δεν κρίνεται από το κύπελλο. Ίσως καναδυό παίκτες...αλλά μην νομίζεις πως δεν είναι ειλημμένες αποφάσεις. Αφού διώχνει Ίβιτς και Σεγκούρα, νομίζεις θα κολώσει σε παίκτες;
Εγώ πάντως περιμένω να δω πώς θα είναι η ομάδα μετά το πέρας των μεταγραφών συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή. Και φυσικά επιμένω πως με τα προκριματικά τόσο νωρίς, το να φέρει ένα προπονητή νέο στο ελληνικό πρωτάθλημα, νέο στην ομάδα και ενδεχομένως νέο και στο τσου λου....μπορεί να φάμε πολύ εύκολα την ψω-λού, αν δεν κάνει αρκετή προετοιμασία (που σημαίνει αν δεν έρθει νωρίς)
Δεν Εννοούσα αυτο ρε φιλε!!!
Εχεις Δικιο συμφωνω σε αυτο που λες!!!!

Επισκέπτης
Ερυθρόλευκος ο Καρντόσο
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο Οράσιο Καρντόσο θα φορά την νέα χρονιά την φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Αργεντινό μέσο που ήταν προσωπική επιλογή του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη.

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή για τους πρωταθλητές Ελλάδας που δαπάνησαν 2 εκ. ευρώ για να φέρουν στο Λιμάνι τον σκληροτράχυλο μέσο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες 1 εκ. ευρώ θα πάρει ο Αστέρας Τρίπολης και από 500.000 ευρώ ο παίκτης και ο μάνατζερ

Aν ειναι Αληθινο το Παραπανω Δημοσιευμα τοτε Προκειται Για ΤΕΡΑΣΤΙΑ Επιτυχια του "Θειου"!!!!
Μπραβο αν καταφερε να παρει το Καλυτερο Αμυντικο Χαφ του Ελληνικου Πρωταθληματος  (μαζι με τον Φερναντεζ του Πανιωνιου ειναι οι ΜΟΝΟΙ παιχτες που ηθελα στον Ολυμπιακο!!!!)
φιλε μου ο καλυτερος αμυντικος χαφ ειναι ο ματος. και ο φερναντεζ ειναι επιθετικος χαφ.οσο για το καρντοσο σκληρος ναι ατεχνος και χωρις να μπορει να δημιουργει δε. τα 2 ειναι πολλα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Προπονηταρας μαζι με τεχνικο διευθυντη δεν κολανε μεταξυ τους,θα γινει πανικος!!!!!!
Τωρα γ,,,, τις εφημεριδες που σωνει και καλα πρεπει να παιξει βασικος ο ΤΕΩΣ ποδοσφαιριστης Πατσα.
Επιπλεον ..... την Σπορντεη με τον δηθεν φανατικο και γνησιο γαυρο Μπαμπη, αριστερο χαφ δεν χρειαζομαστε εκει παιζει το Τοτεμ!!!!!!!!!!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου ο καλυτερος αμυντικος χαφ ειναι ο ματος. και ο φερναντεζ ειναι επιθετικος χαφ.οσο για το καρντοσο σκληρος ναι ατεχνος και χωρις να μπορει να δημιουργει δε. τα 2 ειναι πολλα.
εγώ πάντως που τον είδα στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική για 5 κόκκινες ήταν το άτομο όλο πόδια στα χέρια έδινε..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγώ πάντως που τον είδα στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική για 5 κόκκινες ήταν το άτομο όλο πόδια στα χέρια έδινε..
Eμοιζε στον Παπασταθοπουλο ,Αβρααμ Παπαδοπουλο....και γενικα ολους οσους αβανταρουν οι εφημεριδες και παιζουν σαν νιντζα χωρις να παιρνουν καρτες
36 Σπαρτακε για να μην ξεχνιομαστε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ερυθρόλευκος ο Καρντόσο

το πόσες μαλακίες θα ακούσουμε...
πιο πριν δεν μας είχαν σίγουρο τον Κλέιτον;;
έχω ένα μικρό καλάθι, θες να το κρατήσεις γιατί πέφτουνε πολλά κεράσια;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συμφωνώ. Δεύτερος Ζε Ελίας είναι ΄πως έχω ξαναπεί.
Και δεν είναι δοκιμασμένος σε μεγάλη ομάδα όπως και ο Κλέιτον, αν και αυτό δεν λέει και τίποτα. Ο Κυριάκος δηλαδή που έγινε αμυντικός περιοπής ήτανε; Όλοι από κάπου ξεκινάνε.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο καθενας εχει την Γνωμη του....
Ο Καρντοσο εκανε ΣΑΦΩΣ καλυτερο Πρωταθλημα απο τον ΜΑτος....
Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι και καλυτερος
ο Ματος ειναι και Καλυτερος και σε Καλυτερη Ηλικια
απλα ΔΕΝ αγοραζεται απο τον Ολυμπιακο ....
Καρντοσο και Φερναντεζ για ΕΜΕΝΑ οι αποκαλυψεις του Πρωταθληματος....
Η γνωμη μου ειναι αυτη.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το πόσες μαλακίες θα ακούσουμε...
πιο πριν δεν μας είχαν σίγουρο τον Κλέιτον;;
έχω ένα μικρό καλάθι, θες να το κρατήσεις γιατί πέφτουνε πολλά κεράσια;;
Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ !!!
αυτο ειπα και Εγω !!!
και για να πω την Γνωμη μου για τους παιχτες του Φετινου Πρωταθληματος (εκτος απο Ολυμπιακο Αεκ και Παο)
1. Καρντοσο
2. Φερνατνεζ
3. Φιλομενο
4. Χουτος(ισως και νουμερο 1 αφου εβαλε 10 γκολ σε 11 παιχνιδια)
5. Γιαντσης
6. Ααρον
7. Γκαρσια
8. Τσιμπουρ
Αυτοι για εμενα ειναι οι Καλυτεροι φετος !!!
Δεν ξερω αν ξεχνω καποιον.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Και ο Κόκε φίλε προσωπικά θεωρώ ότι έκανε καλή χρονιά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξεχνάς τον Κλειτον.
ρατζίνσκι (αν και σε κακή ηλικία)
Γκαρσία
Σπυρόπουλος
Χούτο
Χούτο
Χούτο (βάλτον άλλες 10 φορές γιατί ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτόν τον είχαμε και ήταν αλλος παίκτης.
Γμτ μου, αυτός πώς και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του με εμάς; Ούτε κοντρόλ δεν μπορούσε να κάνει ο παπάρας. Μακάρι να τον καλέσει και ο Ρεχαγκλίδης και να παίξει και μπαλάρα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Φίλε Μοϊκανε,
ο Χούτος, Χούτος, Χούτος, έχει μάνατζερ τον μπαμπάκα του.....και ο μπαμπάκας του αγαπάει πολύ το παιδί του.
Καλιά που έφυγε, καλή του συνέχεια μακριά απο εμάς....

Καλησπέρα επιστήμονες  :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Νομίζω πως ο μπαμπάς βγήκε από τη μέση.
Τέλος πάντων...δυστυχώς δεν είναι έλληνας ο Ριβάλντο να τον καλέσουμε στην Εθνική....χιχιχι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και ο Κόκε φίλε προσωπικά θεωρώ ότι έκανε καλή χρονιά
μέτριος παίκτης κατά τη γνώμη μου.
Για μένα ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟ ήταν ο κωλοτούμπας Σαλπιγγίδης. Μετά ο καραγκούνης.
Για την ΑΕΚ υπάρχει αμφιβολ΄΄ια πως ήταν αποκάλυψη ο Μπλάνκο;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom