You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
α ρε πρωτοπορε θειε..
αρχισαν να σε αντιγραφουν..
Προπονητής ο… πρόεδρος στη Σπάρτα Πράγας..
Μπορεί οι διοικητικές παρεμβάσεις προέδρων στα χωράφια των προπονητών να μην είναι σπάνιο φαινόμενο στο χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο ένας εξ αυτών δεν… άντεξε κι έχρισε εαυτόν τεχνικό και με τη βούλα. Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Σπάρτα Πράγας, Γιόζεφ Χόβανετς, ο οποίος αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στους δύο εναπομείναντες αγώνες μετά την παραίτηση του Μίχαλ Μπίλεκ. Αυτοί είναι ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς την Τρίτη και το ντέρμπι με την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Σλάβια (από την οποία απέχει δύο βαθμούς) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
α ρε πρωτοπορε θειε..
Μπορεί οι διοικητικές παρεμβάσεις προέδρων στα χωράφια των προπονητών να μην είναι σπάνιο φαινόμενο στο χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο ένας εξ αυτών δεν… άντεξε κι έχρισε εαυτόν τεχνικό και με τη βούλα. Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Σπάρτα Πράγας, Γιόζεφ Χόβανετς, ο οποίος αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στους δύο εναπομείναντες αγώνες μετά την παραίτηση του Μίχαλ Μπίλεκ. Αυτοί είναι ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς την Τρίτη και το ντέρμπι με την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Σλάβια (από την οποία απέχει δύο βαθμούς) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Επισκέπτης
καλημερα αμορφωτε υπαλληλε..καλημερα μαγκες
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ε αυτα βλεπει και ο Δικος μας .....αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
α ρε πρωτοπορε θειε..
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κρατιέμαι..................
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα φιλε !!!Χριστόφορε, μην.......
Γράψτα ελεύθερα
Καλημέρα πράκτορες και επιστήμονες.
τους γραφω κανονικα.....
για εμενα το κανω και την ηρεμια μου ΟΧΙ γι αυτους....
Αυτοι απλα ΔΕΝ υπαρχουν......
Επισκέπτης
καλημερα υπερπρακτορα ανατολικης μεσογειου..Χριστόφορε, μην.......
Γράψτα ελεύθερα
Καλημέρα πράκτορες και επιστήμονες.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γι αυτό δεν παρακολουθώ γυναικείο βόλλευ... Οποτε κάθομαι καβλώνω με τα κωλαράκια και χάνω την ουσία....Sure ,παιχνιδάρα !!!
Κρίμα όμως που μερικοί ανεγκέφαλοι δεν σεβάστηκαν τον ιδρώτα των κοριτσιών.
Καλά ρε μαλάκες όλοι.... Βλέπετε τέτοια κωλάρια και αντί να μπείτε μέσα να χουφτώσετε πλακώνεστε στι μάπες;
Ρε κοίτα κάτι ανέραστους που έχει αυτή η χώρα.......
Επισκέπτης
ξου ρε σεσημασμενε φλωρε που θα μας πεις & ανεραστους επειδη δεν μπαινουμε μεσα να χουφτωσουμε τις αθλητριες..Γι αυτό δεν παρακολουθώ γυναικείο βόλλευ... Οποτε κάθομαι καβλώνω με τα κωλαράκια και χάνω την ουσία....
Καλά ρε μαλάκες όλοι.... Βλέπετε τέτοια κωλάρια και αντί να μπείτε μέσα να χουφτώσετε πλακώνεστε στι μάπες;
Ρε κοίτα κάτι ανέραστους που έχει αυτή η χώρα.......
ποσο αγαμητος μπορει να εισαι για να εχεις τετοιες τασεις???
λιγο που δα και απο τηλεοραση αυτη η σιμανκοβα ειναι για πολλα....και η χατζηνικολαου τρελλο ατι.τη γνωρισα σε μια παρεα και ενοιωσα μικρουλης...ποιος εγω...1 85 120 κιλα....ξου ρε σεσημασμενε φλωρε που θα μας πεις & ανεραστους επειδη δεν μπαινουμε μεσα να χουφτωσουμε τις αθλητριες..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ας του πάρει παρακαλώ κάποιος ένα ζευγάρι φακούς επαφής....ξου ρε σεσημασμενε φλωρε που θα μας πεις & ανεραστους επειδη δεν μπαινουμε μεσα να χουφτωσουμε τις αθλητριες..
Ο καταρράκτης έπεσε βαρύς στη Δραπετσώνα.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λιγο που δα και απο τηλεοραση αυτη η σιμανκοβα ειναι για πολλα....και η χατζηνικολαου τρελλο ατι.τη γνωρισα σε μια παρεα και ενοιωσα μικρουλης...ποιος εγω...1 85 120 κιλα....
δεν ξέρω τι λέει ο μπαρμπα μητούσης, εγώ πάντως αλλιώς φανταζόμουν στο μυαλό μου εχθές το ΤΑΙ - ΜΠΡΕΙΚ
ρεντη μαστοραΑς του πάρει παρακαλώ κάποιος ένα ζευγάρι φακούς επαφής....
Επισκέπτης
Επισκέπτης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ξέρω εγώ τι λέω.............ρεντη μαστορα
το ονομα ιουλια σαλτσεβιτς σου λεει τιποτις?δεν ξέρω τι λέει ο μπαρμπα μητούσης, εγώ πάντως αλλιώς φανταζόμουν στο μυαλό μου εχθές το ΤΑΙ - ΜΠΡΕΙΚ
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ασχετε σεσημασμενε φλωρε,το παιχνιδι εγινε στον ρεντη..Ας του πάρει παρακαλώ κάποιος ένα ζευγάρι φακούς επαφής....
τους φακους αγαπουλη τους χρειαζεσαι προφανως εσυ γιατι εγω ειμαι χορτατος προ πολλου..εχω γαμησει-γαμαω(& βεβαια οχι επι χρημασει)πολυ καλυτερα μουνια απο τις 22 που επαιζαν εχτες..
απο τις πουτανες σας παντως ευχαριστως θα εσκιζα τον κωλο της μαυρουλας αλλα εχτες ετσι & αλλιως ημουν εκει για εντεταλμενη υπηρεσια απο την κροκους α.ε & οχι για να ονειρευομαι τα καρβελια που εσυ ονειρευοσουν..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις