Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
URL]]

Επισκέπτης
paogirlsgx2.jpg

ωραιες παρουσιες ο βαζελος γενικα....μαλλον βαζελος θα γινω στο βολλευ κ το μπασκετ...να ειμαι παντου νικητης... :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασχετε σεσημασμενε φλωρε,το παιχνιδι εγινε στον ρεντη..
τους φακους αγαπουλη τους χρειαζεσαι προφανως εσυ γιατι εγω ειμαι χορτατος προ πολλου..εχω γαμησει-γαμαω(& βεβαια οχι επι χρημασει)πολυ καλυτερα μουνια απο τις 22 που επαιζαν εχτες..
απο τις πουτανες σας παντως ευχαριστως θα εσκιζα τον κωλο της μαυρουλας αλλα εχτες ετσι & αλλιως ημουν εκει για εντεταλμενη υπηρεσια απο την κροκους α.ε & οχι για να ονειρευομαι τα καρβελια που εσυ ονειρευοσουν..
ναι μωρό μου.... Κάποιος πρέπει να δουλεύει και κάποιος πρέπει να γαμάει......
:booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

Υ.Γ.
μακ; γιατί εγώ δεν χορταίνω ποτές; Μάλλον δε γέρασα ακόμα αρκετά όπως η καταρράκτω.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βαποράκι του μπουρνόβα και καρότσα της στεριάς πόσα τάληρα γυρεύεις στον
ΠλΕζουΡΑΙΑ να με πας.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/1196961968_photo6-12.jpg[/img[/URL]]

[img]http://img514.imageshack.us/img514/2495/300adamslarajx2.jpg

assetslarget1041473735ld1.jpg

για παρτη σου πλεζουρα....

Επισκέπτης
το ποιος εχει καταρακτη φαινεται ξεκαθαρα απο τις φωτο που ποσταρει ο θεος..η κυταριτιδα εμφανεστατη,ο ενας κωλος περισσοτερο πεσμενος απο τον αλλον..χαρας τα γουστα σας..χαρισμα σας οι σαβουρες..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ποιος εχει καταρακτη φαινεται ξεκαθαρα απο τις φωτο που ποσταρει ο θεος..η κυταριτιδα εμφανεστατη,ο ενας κωλος περισσοτερο πεσμενος απο τον αλλον..χαρας τα γουστα σας..χαρισμα σας οι σαβουρες..
Υπάρχει το λεγόμενο ξεσκαρτάρισμα παπούκο κάτι που στο πειραιά μερικοί αγνοούν την ύπαρξή του...........

Καλά ρε γερο μπεμπέτο... Η γιαγιά σου η πειραιώτισσα μικρό δε σε έβαζε να καθαρίζεις τον αρακά;;;;;;;;;;;;

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Υπάρχει το λεγόμενο ξεσκαρτάρισμα παπούκο κάτι που στο πειραιά μερικοί αγνοούν την ύπαρξή του...........

Καλά ρε γερο μπεμπέτο... Η γιαγιά σου η πειραιώτισσα μικρό δε σε έβαζε να καθαρίζεις τον αρακά;;;;;;;;;;;;

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
μαλακοπιτουρα καλη η πλακιτσα αλλα καλο θα ηταν να αφηνεις τους συγγενεις απ' εξω για να μην σου κανω την ροδελα γκροβερ(το εννοω)..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλακοπιτουρα καλη η πλακιτσα αλλα καλο θα ηταν να αφηνεις τους συγγενεις απ' εξω για να μην σου κανω την ροδελα γκροβερ(το εννοω)..
ούτε να κανελλώνεις το ριζόγαλο;

Καλά ρε πορνόγερε; Κάνουμε πλάκα και συ αρχίζεις τις μαλακίες;
Τι δουλειά έχουν οι συγγενείς ρε;
Μάλλον σε πόνεσε πολύ εχθές η ψωλιά από τα κουρίτσα...
Δεν πειράζει..... Ερχεται και άλλη στον τάφο...... Δεν τελείωσε το μαρτύριό σου......

Επισκέπτης
ούτε να κανελλώνεις το ριζόγαλο;

Καλά ρε πορνόγερε; Κάνουμε πλάκα και συ αρχίζεις τις μαλακίες;
Τι δουλειά έχουν οι συγγενείς ρε;
Μάλλον σε πόνεσε πολύ εχθές η ψωλιά από τα κουρίτσα...
Δεν πειράζει..... Ερχεται και άλλη στον τάφο...... Δεν τελείωσε το μαρτύριό σου......
εσυ αναφερθηκες σε συγγενικο μου προσωπο καραγκιοζακο..σαλτα & γαμησου λοιπον & φερε μας την εισπραξη γιατι εχουμε & εκτος εδρας αποστολες ακομη..οσο για το ποιος τραβαει ζορια & μαρτυραει,το βλεπουμε καθε ημερα με την κλαψομουνιαση σας επι παντος επιστητου..
στα αμιγως αθλητικα,μετραω ηδη 5 κουπες & εσυ 1..διεκδικω 3 ακομη & εσυ 2..κλασε μας λοιπον τον πουτσο & τραβα να συνεχισεις το ψηστηρακι για τον αλεξη..
ετσι & αλλιως
δεν γινεται αλλιως
αιωνια λαγος-ορειβατης ησουν-εισαι & θα παραμεινεις,δηλαδη οπου σε βρισκω θα σε ξεκωλιαζω ανευ σιελου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom