You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_48119.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτό εννούσα με το ΤΑΙ ΜΠΡΕΙΚ.............
Αχ ρε πούστη μακ πάλι με κάβλωσες.......
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ωραιες παρουσιες ο βαζελος γενικα....μαλλον βαζελος θα γινω στο βολλευ κ το μπασκετ...να ειμαι παντου νικητης...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι μωρό μου.... Κάποιος πρέπει να δουλεύει και κάποιος πρέπει να γαμάει......ασχετε σεσημασμενε φλωρε,το παιχνιδι εγινε στον ρεντη..
τους φακους αγαπουλη τους χρειαζεσαι προφανως εσυ γιατι εγω ειμαι χορτατος προ πολλου..εχω γαμησει-γαμαω(& βεβαια οχι επι χρημασει)πολυ καλυτερα μουνια απο τις 22 που επαιζαν εχτες..
απο τις πουτανες σας παντως ευχαριστως θα εσκιζα τον κωλο της μαυρουλας αλλα εχτες ετσι & αλλιως ημουν εκει για εντεταλμενη υπηρεσια απο την κροκους α.ε & οχι για να ονειρευομαι τα καρβελια που εσυ ονειρευοσουν..
Υ.Γ.
μακ; γιατί εγώ δεν χορταίνω ποτές; Μάλλον δε γέρασα ακόμα αρκετά όπως η καταρράκτω.......
Επισκέπτης
ουτε εγω...ουτε εγω...μακ; γιατί εγώ δεν χορταίνω ποτές; Μάλλον δε γέρασα ακόμα αρκετά όπως η καταρράκτω.......
Επισκέπτης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ μικρέ στο βόλλευ είμαι βαζελόγαυρος......
ωραιες παρουσιες ο βαζελος γενικα....μαλλον βαζελος θα γινω στο βολλευ κ το μπασκετ...να ειμαι παντου νικητης...
Επισκέπτης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
βαποράκι του μπουρνόβα και καρότσα της στεριάς πόσα τάληρα γυρεύεις στον
ΠλΕζουΡΑΙΑ να με πας....
ΠλΕζουΡΑΙΑ να με πας....
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/1196961968_photo6-12.jpg[/img[/URL]]
[img]http://img514.imageshack.us/img514/2495/300adamslarajx2.jpg
για παρτη σου πλεζουρα....
[img]http://img514.imageshack.us/img514/2495/300adamslarajx2.jpg
για παρτη σου πλεζουρα....
Επισκέπτης
το ποιος εχει καταρακτη φαινεται ξεκαθαρα απο τις φωτο που ποσταρει ο θεος..η κυταριτιδα εμφανεστατη,ο ενας κωλος περισσοτερο πεσμενος απο τον αλλον..χαρας τα γουστα σας..χαρισμα σας οι σαβουρες..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Υπάρχει το λεγόμενο ξεσκαρτάρισμα παπούκο κάτι που στο πειραιά μερικοί αγνοούν την ύπαρξή του...........το ποιος εχει καταρακτη φαινεται ξεκαθαρα απο τις φωτο που ποσταρει ο θεος..η κυταριτιδα εμφανεστατη,ο ενας κωλος περισσοτερο πεσμενος απο τον αλλον..χαρας τα γουστα σας..χαρισμα σας οι σαβουρες..
Καλά ρε γερο μπεμπέτο... Η γιαγιά σου η πειραιώτισσα μικρό δε σε έβαζε να καθαρίζεις τον αρακά;;;;;;;;;;;;
Επισκέπτης
καλυτερα νεκρος παρα αιωνια λαγος..ωραιες παρουσιες ο βαζελος γενικα....μαλλον βαζελος θα γινω στο βολλευ κ το μπασκετ...να ειμαι παντου νικητης...
Επισκέπτης
μαλακοπιτουρα καλη η πλακιτσα αλλα καλο θα ηταν να αφηνεις τους συγγενεις απ' εξω για να μην σου κανω την ροδελα γκροβερ(το εννοω)..Υπάρχει το λεγόμενο ξεσκαρτάρισμα παπούκο κάτι που στο πειραιά μερικοί αγνοούν την ύπαρξή του...........
Καλά ρε γερο μπεμπέτο... Η γιαγιά σου η πειραιώτισσα μικρό δε σε έβαζε να καθαρίζεις τον αρακά;;;;;;;;;;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ούτε να κανελλώνεις το ριζόγαλο;μαλακοπιτουρα καλη η πλακιτσα αλλα καλο θα ηταν να αφηνεις τους συγγενεις απ' εξω για να μην σου κανω την ροδελα γκροβερ(το εννοω)..
Καλά ρε πορνόγερε; Κάνουμε πλάκα και συ αρχίζεις τις μαλακίες;
Τι δουλειά έχουν οι συγγενείς ρε;
Μάλλον σε πόνεσε πολύ εχθές η ψωλιά από τα κουρίτσα...
Δεν πειράζει..... Ερχεται και άλλη στον τάφο...... Δεν τελείωσε το μαρτύριό σου......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε καλά ούτως ή άλλως σεξουλικά νεκρός είσαι ήδη.......καλυτερα νεκρος παρα αιωνια λαγος..
Επισκέπτης
εσυ αναφερθηκες σε συγγενικο μου προσωπο καραγκιοζακο..σαλτα & γαμησου λοιπον & φερε μας την εισπραξη γιατι εχουμε & εκτος εδρας αποστολες ακομη..οσο για το ποιος τραβαει ζορια & μαρτυραει,το βλεπουμε καθε ημερα με την κλαψομουνιαση σας επι παντος επιστητου..ούτε να κανελλώνεις το ριζόγαλο;
Καλά ρε πορνόγερε; Κάνουμε πλάκα και συ αρχίζεις τις μαλακίες;
Τι δουλειά έχουν οι συγγενείς ρε;
Μάλλον σε πόνεσε πολύ εχθές η ψωλιά από τα κουρίτσα...
Δεν πειράζει..... Ερχεται και άλλη στον τάφο...... Δεν τελείωσε το μαρτύριό σου......
στα αμιγως αθλητικα,μετραω ηδη 5 κουπες & εσυ 1..διεκδικω 3 ακομη & εσυ 2..κλασε μας λοιπον τον πουτσο & τραβα να συνεχισεις το ψηστηρακι για τον αλεξη..
ετσι & αλλιως
δεν γινεται αλλιως
αιωνια λαγος-ορειβατης ησουν-εισαι & θα παραμεινεις,δηλαδη οπου σε βρισκω θα σε ξεκωλιαζω ανευ σιελου..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις