Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα Οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ
ολα καλα?
Πολυ μεγαλη Απωλεια Ο Λεοναρντο εν οψει τελικου Κυπελου....
Και απο οτι γραφεται η ομαδα ψιλο-βαραει διαλυση .....
Τι να πω .....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στη σέντρα !
Εδώ και πολλές δεκαετίες, το ποδόσφαιρο στις περισσότερες ομάδες έχει συνδυαστεί με τα ξενύχτια των ποδοσφαιριστών, το κυνήγι των διοικήσεων και κάποια πρόστιμα για τον ίδιο λόγο.

Ποδοσφαιριστής που ξενυχτάει γίνεται πάντοτε θέμα αλλά το όνομά του δεν γίνεται ευρύτερα γνωστό για λόγους προστασίας. Όμως, ο Ολυμπιακός του 2008 ανατρέπει ακόμα και αυτή τη συνήθεια !

Σήμερα Σάββατο, δημοσιεύονται σε δύο εφημερίδες οι εικόνες από «παρασπονδία» των παικτών του Ολυμπιακού και συνοδεύονται με πηχαίους τίτλους.
Το χαρακτηριστικό δε του «θράσους» αυτής της εξόδου είναι το ότι υπήρχε και επαγγελματίας φωτογράφος για να αποθανατίσει τις πόζες των παικτών!

Η αφορμή είναι μία έξοδος σε ένα club, μετά από πρόσκληση του Χρήστου Πατσατζόγλου (άγνωστος ο λόγος της πρόσκλησης).
Στο club παραβρέθηκαν 15 ποδοσφαιριστές, η προσέλευση ήταν μεταμεσονύκτια και η αποχώρηση …με το πρώτο φως της ημέρας.
Για την έξοδο αυτή οι παίκτες είχαν λάβει άδεια από τον Σεγκούρα ο οποίος τους είχε ζητήσει να μην το παρακάνουν, πιστεύοντας μαλλον πως θα πήγαιναν σε κάποιο …παιδότοπο για μπλε πορτοκαλάδα.

Από κει και πέρα, ο δυστυχής (γιατί περί δυστυχούς πρόκειται) Σεγκούρα έβαλε και πάλι τις φωνές το επόμενο απόγευμα για το ξενύχτι. Δεν ξέρουμε πάντως και αν του απάντησε και κανείς από τους παίκτες που είχαν τον πονοκέφαλο του hangover και δεν είχαν όρεξη να τον ακούνε….

Συμπεράσματα

Ενώ ο τελικός του Κυπέλλου γίνεται σε μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ! Στις προπονήσεις γίνεται χαβαλές και τα βράδια …. η σοβαρή δουλειά!
Χωρίς αυτό να ισχύει για αρκετούς ποδοσφαιριστές, η κατάσταση θυμίζει σχολική τάξη που έχει «κενό» και τα παιδιά χοροπηδάνε!

Στο ρόλο του στρυφνού γυμνασιάρχη, ο Χοσέ Σεγκούρα, φωνάζει, μαλώνει αλλά ΔΕΝ υπολογίζεται από κανέναν!
Απαντες ξέρουν πως ο Ισπανός είναι για να φεύγει, ακόμα κι αν ο Κόκκαλης επιμείνει να τον κρατήσει (θα το αναλάβει ο κόσμος…). Επόμενη πράξη του έργου θα είναι να του κολλήσουν και χαρτάκια του Ισπανού ή κανα στρατιωτικό «πυροφάνι»….

Την ώρα λοιπόν που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τρίβει τα χέρια του (αυτός γνωρίζει καλύτερα από όλους τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού), στους «ερυθρόλευκους» ΔΕΝ υπάρχει προπονητής, ΔΕΝ υπάρχει τεχνικός Διευθυντής και όπου να’ναι θα φύγει και ο Κόκκαλης (ταξίδι στην Τουρκία) και δεν θα μπορεί να πάει στου Ρέντη.

Οι όποιες προσπάθειες γίνονται από τον Τύπο (κατά το σημερινό παράδειγμα) δε, θα ξεχαστούν γρήγορα από τους παίκτες….

Τον ρόλο λοιπόν του «μπαμπούλα» πρέπει να παίξουν πλέον οι αρχηγοί της ομάδας (Τζόρτζεβιτς, Νικοπολίδης, Στολτίδης) αλλά ΚΥΡΙΩΣ οι οπαδοί από την κερκίδα του «Γ.Καραϊσκάκης» σήμερα το απόγευμα.

Ετσι ξαφνικά λοιπόν, το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης αποκτά ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον!

Για να μην παίρνει όμως η μπάλα άπαντες, οφείλουμε να πούμε ότι στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί φαίνονται 16 παίκτες. Είναι οι Πατσατζόγλου, Μπράβο, Γκαλέτι, Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Λαμπρόπουλος, Αντζας, Σηφάκης, Σίσιτς, Μπούτινα, Μενδρινός, Μήτρογλου, Αντζας, Τοροσίδης, Λούα Λούα και Λεονάρντο.

* Πολλοί από τους πιτσιρικάδες είναι στις φωτογραφίες. Η διαδοχή - ανανέωση συνεχίζεται !!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ 

Κάποιοι λειτουργούν εντελώς αντιεπαγγελματικά  
   Κύριε πρόεδρε,

Το αστείο νομίζω ότι παρατράβηξε. Σας έλεγα και προχθές, με αφορμή το φιλικό-παρωδία απέναντι στον Λεβαδειακό, ότι σε κάποιους έπεσε βαρύ το γλέντι μετά τη φιέστα και φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Η πλάκα, όμως, συνεχίζεται. Και μοιάζουν ορισμένοι να μην έχουν αντιληφθεί ότι μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει έναν τελικό Κυπέλλου, όπου διεκδικεί κάτι περισσότερο από ένα τρόπαιο! Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Σεγκούρα έβαλε γκάζια στους παίκτες του, με αφορμή την απόδοσή τους στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Και η στενοχώρια των ποδοσφαιριστών ήταν προφανώς τόσο μεγάλη, που είπαν να βγουν το βράδυ να ξεσκάσουν! Ναι, δεν κάνω πλάκα. Θα τα διαβάσατε και στο ρεπορτάζ. Οι περισσότεροι απ’ τους παίκτες βγήκαν προχθές το βράδυ έξω και γύρισαν… χθες το πρωί στα σπίτια τους! Κι όλα αυτά, μόλις μία εβδομάδα πριν απ’ τον τελικό!!!
Δε λέω ότι πρέπει να κλειδαμπαρωθούν μέσα. Ούτε είμαι αντίθετος στις συνευρέσεις και στις πρωτοβουλίες που μπορεί να φέρουν τους παίκτες ακόμα πιο κοντά. Μπορούσαν, όμως, να πάνε για φαγητό και να γυρίσουν μια φυσιολογική ώρα στα σπίτια τους. Είναι δυνατόν, τη στιγμή που θα ’πρεπε στο μυαλό τους να μη βρίσκεται τίποτα άλλο πέραν του μεγάλου αγώνα που έρχεται, να κάνουν έξοδο σε νυχτερινό κλαμπ, να προσέρχονται σ’ αυτό στις 12-1 το βράδυ και να φεύγουν ξημερώματα; Μιλάμε για αδιανόητα πράγματα!
Δεν έχει σημασία ποιος το διοργάνωσε. Μπορούσε την πρόσκληση να την απευθύνει ο καθένας. Aυτό που ενοχλεί είναι ότι ορισμένοι –και, δυστυχώς, είναι πολλοί αυτοί…- λειτουργούν εντελώς αντιεπαγγελματικά!
Αν εξαιρέσεις, άλλωστε, τον Γκαλέτι, ο οποίος πήγε, ήπιε ένα ποτήρι χυμό και έφυγε σχεδόν μία ώρα αργότερα, οι υπόλοιποι ξεφάντωσαν! Γλέντησαν, λες και είχαν πάρει το νταμπλ. Κι αυτά τα ξενύχτια και τα πανηγύρια εκ των προτέρων γνωρίζετε, ασφαλώς, πού καταλήγουν συνήθως…
Ειλικρινά, κύριε πρόεδρε, αδυνατώ να διανοηθώ τον τρόπο σκέψης τους.
·    Δεν παίρνουν χαμπάρι, άραγε, τι συμβαίνει γύρω τους;
·    Δεν έχουν αντιληφθεί πόσο πολύ θέλουν η διοίκηση και ο κόσμος του Ολυμπιακού αυτό το Κύπελλο;
·    Δεν γνωρίζουν πως, παρά τη χαρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι φίλαθλοι ελάχιστα ικανοποιήθηκαν απ’ το θέαμα που παρακολούθησαν φέτος από εκείνους;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ζουν σε άλλον κόσμο. Απ’ την άλλη, δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου ότι είναι πιθανόν να γράφουν τις αντιδράσεις των φιλάθλων στα παλιά τους τα παπούτσια. Κι απ’ ό,τι έμαθα, τέτοιες αντιδράσεις υπήρξαν και σ’ εκείνο το μαγαζί που πήγαν να γλεντήσουν προχθές…
Αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχουν καταλάβει, είναι τη σπουδαιότητα και τη δυσκολία του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου. Δεν είναι μόνο ότι σ’ ένα ενενηντάλεπτο κρίνεται ένας τίτλος. Είναι και ότι η ομάδα που θα βρουν απέναντί τους, ο Άρης, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από εκείνους, έχοντας συνεχή παιχνίδια και, μάλιστα, αρκετά δύσκολα.
Αφήστε που θα ’πρεπε και οι πιο παλιοί να μιλήσουν στους ξένους και για την παράμετρο Μπάγεβιτς. Πάντοτε, όταν παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό, έχει ένα κίνητρο παραπάνω. Το θυμάστε κι απ’ τον τελικό Κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον ΠΑΟΚ, που όλοι πήγαιναν για σίγουρο νταμπλ κι έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια και τέσσερα γκολ στην πλάτη. Δεν πιστεύω να το ξέχασαν οι πιο παλιοί; Αλλά τι να λέμε τώρα. Εδώ κανονίζουν βραδινές εξόδους, αυτά θα θυμούνται…
Ο τελικός του Κυπέλλου κρίνει πολλά. Για πολλούς. Ή, πιο σωστά, για ΟΛΟΥΣ. Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι παίκτες, όσο πιο γρήγορα μαζευτούν και φροντίσουν ν’ αυτοσυγκεντρωθούν και να προετοιμαστούν σοβαρά για το ματς αυτό, τόσο πιο πολλές ελπίδες θα ’χουν να κάνουν το νταμπλ.
Και μαζί, να κάνουν καλές διακοπές…

Με σεβασμό

ΥΓ. 1: Κύριε πρόεδρε, κάποιος με είχε... προϊδεάσει εδώ και καιρό. Και εγώ είχα φροντίσει, με τη σειρά μου, να σας ενημερώσω τις πολύ... πρώτες μέρες του Απρίλη με το εξής κείμενο: «Είχα μια συνομιλία με έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που μιλά άπταιστα την ισπανική γλώσσα, αλλά δεν είναι Ισπανός, ούτε καν από ισπανόφωνη χώρα. Μου είπε κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο που βρίσκεται καθημερινά στα πρωτοσέλιδα της ελληνικής ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, πράγματα τα οποία, όσο και να ήθελα να πιστέψω, δεν μπορούσα. Μου φάνηκαν τόσο τραβηγμένα που άρχισα να πονηρεύομαι. Το έψαξα το θέμα γιατί μου κίνησε την περιέργεια στο μέγιστο βαθμό. Μου την κίνησε, επειδή το συγκεκριμένο άτομο έχει κάνει δουλειές -όχι δουλειά, αλλά δουλειές- με το πρόσωπο που κατηγορούσε και ψάχτηκα να βρω αν τα σπάσανε και τώρα βγάζει… χολή. Ρώτησα και έμαθα ότι οι σχέσεις τους είναι καλύτερες από ποτέ. Γιατί, όμως, υπήρξε το θάψιμο; Για ποιο λόγο; Δεν ξέρω… Ίσως ο “κατήγορος” βγήκε εκτός ρούχων από την πολιτική τού “κατηγορουμένου”. Ποια είναι αυτή; Όπως χαρακτηριστικά μου ειπώθηκε από τον καταγγέλλοντα “ο κ. Τάδε έχει ως προτεραιότητα το χρήμα και μετά την ομάδα, αντί να έχει ως προτεραιότητα την ομάδα και μετά το χρήμα”. Σας δίνω τροφή για προβληματισμό; Ίσως. Μπορεί, όμως και να σας προαναγγέλλω την κατάληξη του φιλοχρήματου». Αυτά σας είχα μεταφέρει πριν από ένα μήνα και κάτι μέρες. Δικαίωση της πηγής μου; Πείτε το κι έτσι...
ΥΓ. 2: Ρε συ, Ρίμπο, πες μου πώς το κάνεις αυτό…
ΥΓ. 3: Έχει πολλά νέα παιδιά αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Και καλό θα είναι, κύριε πρόεδρε, να καταλάβουν από τώρα ποιος είναι ο σωστός δρόμος. Αργότερα, ίσως να είναι αργά και για τους ίδιους, και για τον Ολυμπιακό…
ΥΓ. 4: Λύνεται, απ’ ό,τι μαθαίνω, το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την ασφαλή και έγκαιρη μετάβαση στο Καυταντζόγλειο των οπαδών του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν με ιδιωτικά μέσα για τη Θεσσαλονίκη. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα, διότι αν ψάχνουμε μετά να βρούμε ποιος… έφταιγε, δεν θα υπάρχει νόημα. Το θέμα είναι να υπάρχει προνοητικότητα και όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά απ’ όλους…
ΥΓ. 5: Δεν ξέρω αν ο Βραζιλιάνος κατέβηκε να υπογράψει στην ΑΕΚ ή αν κατέβηκε στην Αθήνα για τίποτε άλλο. Αυτό που ξέρω είναι ότι εθεάθη σε μπουζούκια της Αθήνας με γνωστό ρεπόρτερ Παναθηναϊκού και άλλους γνωστούς Παναθηναϊκούς να τα πίνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!! Και όσοι τον είδαν, τρόμαξαν με το ουίσκι που κατέβασε.
ΥΓ. 6: Υπομονή, προηγείται το ματς με τον Άρη.
ΥΓ. 7: Ρίμπο, πες μου πώς το κάνεις αυτό… Πες μου, γιατί θα σκάσω…
ΥΓ. 8: Θυμάστε τι είχα γράψει, την Τετάρτη, για το ματς του Κυπέλλου Ιταλίας, Κατάνια – Ρόμα; Ότι έπεσε η απόδοση στο «διπλό» της Ρόμα (από το 2,00 στο 1,80), μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι δεν θα «σκοτωνόταν» για την πρόκριση η Κατάνια, επειδή ενδιαφέρεται περισσότερο για το ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Ρόμα, που θα γίνει την τελευταία αγωνιστική. Κι είχα επισημάνει ότι οι «μπουκ» δεν αποκλείουν την… τράμπα. Να δώσει την πρόκριση η Κατάνια, για να κερδίσει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Και κατέληγα, με την εξής φράση: «Βέβαια, η Ρόμα περνάει και με ισοπαλία».
ΥΓ. 9: Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα. Η Κατάνια είχε το… μυαλό της στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε. Όχι όμως με ήττα, αλλά με ισοπαλία, αφού το πρώτο ματς είχε λήξει με 1-0 υπέρ της Ρόμα. Προηγήθηκε στο σκορ η Ρόμα και μετά από δύο λεπτά ισοφάρισε η Κατάνια. Με το «Χ», η Ρόμα πήρε την πρόκριση και οι «μπουκ» μάζεψαν όλο το χρήμα, που είχε πονταριστεί στο «διπλό».
ΥΓ. 10: «Βλέπει» και Αναστόπουλο ο Σπανός…
Απο το Χθεσινο (100508) φυλο του Πρωταθλητη

(Το site του "Πρωταθλητη")

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
1.Εκτος απο τους Ποδοσφαιριστες που "φαινονται" στις Φωτογραφιες .....
Υπηρχαν και "Αλλοι" που ηξεραν πως να Κρυφτουν απο τον Φωτογραφικο Φακο???.....Τιποτα "Λεουρες"???
2. Ο Γκαλετι Πηγε ΜΟΝΟ για 1 ωρα και ηπιε Χυμο Πορτοκαλι....
3. Η Θυρα 7 που βρεθηκε στο Μαγαζι Οντως Αγριεψε.....ΠΟΛΥ ....
Καποιος πρεπει να τους Πει ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αδέρφια αλήτες πουλιά...
καταθέτω την ταπεινή μου άποψη για δύο θέματα:
Πρώτα για το φετινό πρωτάθλημα.
Συμπεράσματα:
1. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν περισσότερο ανταγωνιστικό γιατι οι ψαλίδα των μεγάλων με τους μεσαίους μίκρυνε. Με την ίδια απόδοση πέρυσι ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα ματσάκια χαλαρά. Δεν άλλαξε η απόδοση του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι. Οι μικρότερες ομάδας αποθρασύνθηκαν και καλά έκαναν κατά την άποψή μου αν θέλουμε κάποια στιγμή να δούμε πρωτάθλημα.
2. Ο Ολυμπιακός έπαιξε το ίδιο ποδόσφαιρο με πέρσι αλλά υποτίθεται πως φέτος είχε καλύτερους παίκτες σε σχέση με πέρσι. Αυτό σημαίνει αδιαφορία. Και φυσικά είναι ένας από τους λόγους που ΑΕΚ και ΠΑΟ χτύπησαν το πρωτάθλημα φέτος, ασχέτως βαθμολιγίας τελικής. Άλλωστε για μένα δεν έχει σημασία αν το πήραμε ή αν θα το έπαιρνε η ΑΕΚ. Και δεν έχει και σημασία αν ήταν ένα πόντο στο τέλος η ΑΕΚ ή δυο ο ΟΣΦΠ. Η ουσία είναι πως περίπατος δεν ήταν για κανέναν φέτος.
3. Τα πλέυ όφφ βοήθησαν στο να παλεύουνε οι ομάδες μέχρι τέλος όλες. ΑΝ καταργηθούν για μένα θα είναι λάθος. Του χρόνου φυσιολογικά θα έχουμε καλές και δυνατε΄ς ομάδες εκτός ΠΟΚ (Αρης, Ηρακλής, Αστέρας, Πανιώνιος, Λάρισα, ίσως ο ΠΑΟΚ και ίσως και καμιά από αυτες που ανεβαίνει). Το πήρανε το νόημα κάποιοι πως πρέπει να επενδύσουνε. Αλλά αν δεν υπάρχει κίνητρο δεν θα σφαχτεί κανείς στο τέλος. Από πλευράς δε χρησιμοτητας της διαδικασίας...ακόμα και φέτος ο δεύτερος πήγε τρίτος είτε το διάλεξε έιτε όχι, οπότε η αμφίρροπη μάχη επιβεβαιώθηκε. Αν καταργηθο΄ύν θα είναι λάθος.
4. Ελπίζω να μη γίνει αφαίμαξη των καλών ομάδων φέτος. Αστέρας, Αρης, Ηρακλής, Λάρισα πρέπει να σταθεοποιήσουν μια ραχοκοκκαλιά ομάδας με καλούς παίκτες. Η Ξάνθη πρέπει να βρει κάτι καλύτερο. Ο Εργοτέλης να ανέβει.
5. Προτιμώ να χάνω το πρωτάθλημα από μια καλύτεη ομάδα παρά να το παίρνω και να μου τη λένε για παπαριές για διαιτησίες και έγγραφα. Αλλά να είναι καλύτερη η άλλη ομάδα. Όπως ήταν η ΑΕΚ επί Μπάγεβιτς. Όχι με μιτζιθροκεφτέδες να συζητούνε για πρωτάθλημα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε στα του Οίκου μας.
1. Ο Κόκκαλης φασκέλωσε μια ολόκληρη χρονιά. Ξεκινωντας λέγαμε πως δεν χρειάζονται μόνο νέοι παίκτες αλλά και αναδόμηση από την αρχή της ομάδας. Αναδόμηση έγινε για να την ξαναγκρεμίσουμε στο τέλος. Η κατασκευαστική του Κόκκαλη παρακαλώ να μη φτιάξει το σπίτι μου, το θέλω για μίνιμουμ 50 χρόνια.
2. ΛΑΘΟΣ Κόκκαλη, μεγάλο φάουλ και πέρασε στα ψιλά μια δήλωσή του: Του λέγανε οι δημοσιογράφοι για τις κινήσεις του Παο για πολυμετοχικά κεφάλαια κλπ και απαντάει: Ας δούμε τι θα κάνουνε και μετά θα κάνουμε κι εμείς τα δικά μας. Έτσι θα τα αφήσουμε;;
Και λέω. Από πότε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ακολουθεί στις εξελίξεις; Από πότε ο leader σε μια αγορά ακολουθει το δευτεροτρίτο; Γιατί κωλοτούμπες κύριε Κόκκαλη; Δεν έχεις μέλη; Γιατί δεν τα ρωτάς για βασικά θέματα με ένα "τύπου" δημοψήφισμα; Όχι ποιον να κρατήσεις και ποιον να διώξεις, αλλά τι στρατηγική να ακολουθήσεις. Γιατί δεν μας κάνεις μέτοχους στην απόφαση αλλά μόνο αποδέκτες;
3. Ο Ολυμπιακός θα κάνει επενδύσεις ανά τριετία, όπως ακριβώς και οι ανανεώσεις των διαρκείας. Θυμηθείτε το...
Το πρόβλημα είναι τι χτικιό θα βγάζουμε στο μετ΄ξύ.

Τον Άρη....πώς θα τον πάρουμε; Θα τον βγάλουμε έξω το προηγούμενο βράδυ που είναι ασυνήθιστοι οι παίκτες του στα ξενύχτια;;

Επισκέπτης
3. Ο Ολυμπιακός θα κάνει επενδύσεις ανά τριετία, όπως ακριβώς και οι ανανεώσεις των διαρκείας. Θυμηθείτε το...
καμια σχεση με τα κερασια..
δεν υπαρχουν 3ετη διαρκειας..απο την περιοδο 07-08,οποιος ηθελε απλα εκανε ανανεωση του διαρκειας του για την τρεχουσα περιοδο..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ, δεν το ήξερα. Άλλωστε δεν παίρνω διαρκείας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πλέζουρα, παίχτηκε μαλακία από το κατεστημένο. Νομίζω πως έγινε συνομωσία.
Έπρεπε την έκθεση να την κάνουνε το επόμενο Π-Σ-Κ.
Να τους πάμε μέσα τους Αρειανούς παίκτες βόλτα να χάσουνε την μπάλα...μετά θα παίζανε στο γήπεδο ΜΟΝΟ το πουλί τους....γμτ.....αδικιαααααααααααααααααααααα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα σ ολους..διαβαζα πιο πανω οτι ελεγε οτι βρεθηκε λυση για ασφαλεια των μεμονωμενων που θα ανεβουν θεσσαλονικη...εγω δεν θα παω γιατι σαββατο μεσημερι πεταω για εξω.αλλα εχω πολυ σοβαρες ενδειξεις οτι θα γινει ενας χαμος στη θεσσαλονικη το σαββατο.μακαρι να μην εχουμε παλι νεκρους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καμια σχεση με τα κερασια..
δεν υπαρχουν 3ετη διαρκειας..απο την περιοδο 07-08,οποιος ηθελε απλα εκανε ανανεωση του διαρκειας του για την τρεχουσα περιοδο..
Οι υπάλληλοι της Κρόκους Α.Ε. έχουν διαρκείας εφ όρου ζωής.

Επισκέπτης
καλημερα σ ολους..διαβαζα πιο πανω οτι ελεγε οτι βρεθηκε λυση για ασφαλεια των μεμονωμενων που θα ανεβουν θεσσαλονικη...εγω δεν θα παω γιατι σαββατο μεσημερι πεταω για εξω.αλλα εχω πολυ σοβαρες ενδειξεις οτι θα γινει ενας χαμος στη θεσσαλονικη το σαββατο.μακαρι να μην εχουμε παλι νεκρους.
καλημερα χουλικανοπρεζακια του καναπε..
οπως ξερεις,ολα παιζονται σε τετοιες φασεις..
το κακο ειναι οτι παντα την πληρωνουν οι ασχετοι με το "αθλημα"..
θα τα πουμε σημερα στο βολευ???

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα χουλικανοπρεζακια του καναπε..
οπως ξερεις,ολα παιζονται σε τετοιες φασεις..
το κακο ειναι οτι παντα την πληρωνουν οι ασχετοι με το "αθλημα"..
θα τα πουμε σημερα στο βολευ???
εχω ενα επαγγελματικο ραντεβου στο γαλατσι.το μεσημερι.μετα ισως να ρθω ειμαι πολυ κοντα ετσι κ αλλοιως.τωρα για πανω δεν ξερω αν θα πληρωσουν ασχετοι τη μπαλλα αλλα ακουσα οτι κατεβαινουν 1500 σερβοι με εμας και 1000 παρτιζανοι.μαλιστα με 2 ημερες εκδρομες..το βολλευ στις 7 ειναι?πηρες καποτιδια? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχω ενα επαγγελματικο ραντεβου στο γαλατσι.το μεσημερι.μετα ισως να ρθω ειμαι πολυ κοντα ετσι κ αλλοιως.τωρα για πανω δεν ξερω αν θα πληρωσουν ασχετοι τη μπαλλα αλλα ακουσα οτι κατεβαινουν 1500 σερβοι με εμας και 1000 παρτιζανοι.μαλιστα με 2 ημερες εκδρομες..το βολλευ στις 7 ειναι?πηρες καποτιδια? :2funny: :2funny: :2funny:
αμα ειναι ετσι,αλλαζουν τα κοζια..ναι στις 7 γαμαει η 7..καποτιδια θα μοιραζονται δωρεαν στην εισοδο μαζι με τα συνηθη δωρεαν ναρκωτικα,ευγενικη χορηγια της κροκους α.ε.. :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αμα ειναι ετσι,αλλαζουν τα κοζια..ναι στις 7 γαμαει η 7..καποτιδια θα μοιραζονται δωρεαν στην εισοδο μαζι με τα συνηθη δωρεαν ναρκωτικα,ευγενικη χορηγια της κροκους α.ε.. :2funny: :2funny: :2funny:
θα τηλ αν ειναι να μου παρεις εισιτηριο αν πας νωριτερα .οκ?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλημέρα στους φανατικούς-πρεζάκηδες-λεμέδες-χασισέμπορους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΘΡΥΛΕ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...
ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ

protathlitislpl7.jpg

Επισκέπτης
Καλημέρα στους φανατικούς-πρεζάκηδες-λεμέδες-χασισέμπορους του [size=24pt]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ[/size]
καλημερα μαθητευομενο πρεζοχουλιγκανακι..
γιατι ρε βαζεις εφημεριδες που γραφουν οτι ο ΘΡΥΛΟΣ σηκωνει κουπες & στον στιβο???εισαι αλητης ρε..ουστ κατακαθι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom