Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μακάρι να ήξερα. Αυτόν του κορυδαλλού τον ξέρω κι εγώ, είναι κοντά στην πλατεία Δαβάκη.
Αλλά τον άλλον κάποια στιγμή τον είχε πάρει το μάτι μου και μια μέρα είχα δει και πανό τους στο γήπεδο.
Τώρα τι να σου πω. Είμαι σίγουρος πως ξέρεις περισσότερα, μια και εγώ δεν είμαι συνδεσμίτης, αλλά αυτά ξέρω, αυτά λέω.
ρε φιλε το πανο δεν ειναι σωνει και καλα απο συνδεσμο.δεν εχουν αλλο.πλεζουερ σου χω πει στορυ που μια φορα ενας μαθητης λυκειου καμινιωτης απλωσε στο σεφ πανο καμινια θυρα 13?χοχοχοχο.καταλαβαινεις...

Επισκέπτης
μακάρι να ήξερα. Αυτόν του κορυδαλλού τον ξέρω κι εγώ, είναι κοντά στην πλατεία Δαβάκη.
Αλλά τον άλλον κάποια στιγμή τον είχε πάρει το μάτι μου και μια μέρα είχα δει και πανό τους στο γήπεδο.
Τώρα τι να σου πω. Είμαι σίγουρος πως ξέρεις περισσότερα, μια και εγώ δεν είμαι συνδεσμίτης, αλλά αυτά ξέρω, αυτά λέω.
ουτε εγω ημουν-ειμαι-θα γινω συνδεσμιτης αλλα ΞΕΡΩ οτι δεν υπηρξε & ΔΕΝ προκειται να υπαρξει ΠΟΤΕ συνδεσμος των αλλοθρησκων στην β Πειραια..

Επισκέπτης
ρε φιλε το πανο δεν ειναι σωνει και καλα απο συνδεσμο.δεν εχουν αλλο.πλεζουερ σου χω πει στορυ που μια φορα ενας μαθητης λυκειου καμινιωτης απλωσε στο σεφ πανο καμινια θυρα 13?χοχοχοχο.καταλαβαινεις...
ναι μωρε..σαν ενα παιδακι που ειχε εμφανιστει εδω πριν κανα μηνα που ομολογησε οτι ηταν δικο του το πανι της τουρκαλας που καιγοταν στην 7..τι να κανεις???ειχαμε & εμεις στην παιδικη στεγη που μεγαλωσα κατι χαζα..ξερεις..για προπονηση..τι να κανεις???
ρωτησα & το πρωι τον ζωγραφο αν εχει καμια λυση..
εγω μεχρι τωρα ξερω οτι οταν τα δερνεις,κλαινε..
οταν τα γαμας,θελουν κι' αλλο..
τεραστιο προβλημα..
δυσκολοτερο & απο τον τετραγωνισμο του κυκλου..

Επισκέπτης
Α1: Άρης-Μαρούσι 79-85 (τελικό)

ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

με τον βωβο παιζουμε & μαλιστα στο οακα χωρις κοσμο..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όχι με το Βωβό.
Με τον κολλητό του σωφέρ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχήν Καλησπέρα Σε όλους..
Λοιπόν Η Γνώμη μου είναι ότι  η Κατάσταση έχει ξεφύγει απ ο κάθε έλεγχο  και γι αυτό μπορούμε να βρούμε Πολλά αιτια φταινε  ΠΟΛΛΟΙ και ανάμεσα τους και Εγώ !!!
Ντρέπομαι μερικές φορές για την Συμπεριφορά ΑΡΚΕΤΩΝ και του ΕΑΥΤΟΥ μου…επειδη φέρνω σε δύσκολη Θέση Αξιόλογα και  Αφανάτιστα άτομα όπως ο Ναυρχος ο Ταράτσα ο Bull η ο Lastmohican…..
Πρότεινα  να τελειώσει αυτή η κατάσταση και το πρωί,,,, και μερικοί Διαφώνησαν ανάμεσα τους και Φίλοι μου όπως ο Pleasure…..
Eγω έκανα μια κουβέντα με τον sonyp και του είπα το Παράπονο μου ότι «Ρε φίλε Έχω Οικογένεια, παιδιά και με αποκαλείς Απόγονο του στόλου?»
Συμφώνησε μαζί μου αλλά μου είπε αν Έχεις Παιδιά και οικογένεια Φρόντισε να μην Τα εκθέτεις με την Συμπεριφορά σου….
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ….

Ο καθένας εχει δικιο από την μερια του εδώ εκτος από μερικούς Σχιζοφρενείς …..
Προτείνω να Βρεθεί Λύση γιατι αυτή η κατάσταση είναι ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ….
Και το λιγότερο ΑΚΟΜΨΗ…..
Τα οπαδικα έχουν το γελιο τους, την Καζουρα τους, ακόμα και το «χώσιμο»
Αλλα εδώ η κατάσταση ξέφυγε….

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
"Ρε παιδιά, ας ασχοληθούμε λίγο με τον Παναθηναικό μας. Μπορεί να υπάρχει θέμα με την ασυλία κάποιων που βρίζουν και προσβάλουν εδώ μέσα (έχω αναφερθεί και στο παρελθόν), αλλά εμείς έχουμε θέματα που τρέχουν. Εκατό χρόνια γιορτάζουμε και μια ακόμα φορά περιμένουμε από τον Ζοτς και τα παιδιά του να μας ξελασπώσουν με ένα πρωτάθλημα. Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή καθαρή νίκη επί του γαύρου στον τάφο του ινδού να αποτελέσει έναυσμα για τη μεγάλη ανατροπή στο βόλει γυναικών. Το πρώτο βήμα έγινε. Ολα για όλα για τη νίκη μέσα στου Ρέντη την ερχόμενη Δευτέρα..."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χτεσινό ποστάρισμα από το Θρέντ των ροζ κοριτσιών με τα μουχλιασμένα κομπινεζον ....απίστευτο ...Επιτέλους είπαν ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!
Πονεμένη,Κατατρεγμένη,Φουκαριάρικη,Γυμνή ....αλλά πάντως ΑΛΗΘΕΙΑ ....Ρε τι έχουν πάθει οι λούγκρες χοντρή πλάκα τους έκανε φέτος ο Κρόκους και έτσι και τους ρίξει ο Δρακουμέλ κανένα μάρκαλο στο καλαθάκι θα μιλήσουν και οι μουγκοί !!!
Μιλάμε τώρα για Διονύσιο Σολωμό και πάνω ....
Και καρτέρει και καρτέρει μιαν ελέφτερη λαλιά
Τονα χτύπαε τ' αλλο χέρι από την απελπισιά
Αυτές οι κακόμοιρες όμως ......χτυπάει η μια τα κολομέρια της άλλης
Ρε είναι λαΙκή απαίτηση ....Να γίνει το γήπεδο της βαζελίνης στην Συγγρού .... Να μην ξεποδαριάζονται με τις γόβες να πηγαίνουν στον Βοτανικό
Ρε ξεπούλησε η Victoria's secret στριγκάκια και βυζοκάψουλες για τους οπαδούς της ΠΕΚ (Πονεμένοι,Επαίτες,Κακομοίρηδες)
Παυλίτσος και Θανάσάκης μοίρασαν ότι ψυχοφάρμακο είχαν μπας και γλυτώσουν τα "κορίτσια" απ' την κατάθλιψη και τις αυτοκτονίες
Από βδομάδα η "Λαχανί" θα δίνει δώρο με κάθε φύλλο και ένα τρίφυλλο ....τριφύλλι
Εμπρος για τα 101 χρόνια της Ροζ Ιστορίας του Ροζ Συλλόγου της χώρας .....Αλλά θα πάνε κι αυτά σαν τα 101 σκυλιά της Δαλματίας
ΣΤ' ΑΜΠΕΛΙ !!!!

Κατακαημένε Βάζελε τι σου 'μελε να πάθεις
Να σβήνεις τα κεράκια σου μες την Πλατεία Βάθης
Σαν το Πρεζάκι να ζητάς Πρωτάθλημα και πάλι
και να σου ρίχνει ο Έφηβος σφαλιάρες στο κεφάλι

Σαν ζαλισμένος περπατάς και σιγομουρμουρίζεις
Μέχρι το τέσσερα μετράς κι ύστερα κλαψουρίζεις
"Μάνα γιατί με γέννησες και μ' έκανες βαζέλα
δεν φτάνει που με σκίσανε μου βάλαν και κορδέλλα"

Μα εγω που είμαι ποιητής θα σε υποστηρίξω
Με ένα γλυκό νανούρισμα θα σε αποκοιμήσω
Κοιμήσου Βαζελίνο μου κοιμήσου όπου ναναι
Το δυοχιλιάδες εκατό πάλι δικά σου θάναι

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα σ ολους.ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.εγω εχω δηλωσει εξ αρχης οτι μεχρι πριν δυο τρια χρονια ημουν μελος συνδεσμου στα καμινια.εγω ανεβασα συγκεκριμενο βιντεακι χωρις να ξερω οτι τετοια δεν ανεβαινουν.αν ειναι να μπαναριστω πραγματικα δεν με νοιαζει καθολου.για καποιοιυς η ζωη αρχιζει και τελειωνει στα οπαδικα θρεντς.για εμας που καποτε ειμαστε πολυ σκληροι σαν οπαδοι και εχουμε ματωσει σε γηπεδα δρομους κλπ αυτα ειναι της πλακας και τωρα τα αφησαμε πισω.αλλα να λετε απογονοι και να μαστε απο πειραια και να λετε για καταπρασινο πειραια και κατακιτρινο ελεος δηλαδη.η εισαστε 15 χρονων και παιζετε ακομα το πουλακι σας η δεν ξερετε τι σας γινεται.λες και πρεπει να λεμε εμεις για κοκκινη φιλαδελφεια η κοκκινους αμπελοκηπους.δεν το καναμε ποτε.και οσο λετε ασυναρτησιες εγω θα τα χωνω.δεν εχω τσακωθει με κανεναν εδω κατα καιρους εχω κανει καλες κουβεντες και παναθηναικους και αεκτζηδες και για μπαλλα και για μπασκετ.δεν ηξερα ιστορια περι ανακωχης τωρα το δα σε χθεσινοβραδυνα μηνυματα αλλα οπως εμαθα καποιοι ετρεξαν να με δωσουν.και αν μπαναρουν ενα γαβρο τι ρε παιδες?θα τον παιξετε και θα χυσετε στο πληκτρολογιο?τοση καυλα?και εννοειται κανεις παναθηναικος η αεκτζης δεν μου εστειλε π.μ. να μου πει αδελφε κουλαρε και αστο η καποτε να με βρισει.αν δειτε τη χθεσινοβραδυνη κουβεντα με λαστμοικαν εγω την εκοψα και ειπα τελος γιατι ολα αυτα τα αφησα στο παρελθον και οπως ειπε και ο κρις δεν ειμαστε παιδακια ειμαστε οικογενειαρχες αλλα ξερουμε τι γινεται και δεν οδηγει καπου....τελος και ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανενας ευαισθητουλης και αν καποιος το θελει απολογουμαι κιολας για ψιλοτσακωμους της πλακας κατι πλακιτσες με ποστ εφημεριδων και φωτο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Αν λες για το δικο μου ποστ που εκανα στο θρεντ μας ειναι ενα αστειακι ειρωνικο που γινετε εδω και πολλους μηνες και ουδεποτε εχει δημιουργηθει προβλημα... ;) ;) ;)

Ετσι και αλλιως ξερετε και εσεις οι ιδιοι ποιοι ειναι εριστικοι εδω μεσα  ;) ;) ;) :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αν λες για το δικο μου ποστ που εκανα στο θρεντ μας ειναι ενα αστειακι ειρωνικο που γινετε εδω και πολλους μηνες και ουδεποτε εχει δημιουργηθει προβλημα... ;) ;) ;)

Ετσι και αλλιως ξερετε και εσεις οι ιδιοι ποιοι ειναι εριστικοι εδω μεσα  ;) ;) ;) :grin:
γενικα μιλησα φιλε.δεκτο ομως αυτο που λες.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια!!!!
ολα καλα Σημερα???
Οσο αφορα την "ανακωχη"....
Δεν προκειται περι ανακωχης αλλα απλα ΣΙΧΑΘΗΚΑ να βριζω και να βριζομαι...
Νιωθω οτι προσβαλω τον εαυτο μου με αυτο τον Τροπο,,,,
Αυτα....

Στην Ομαδα μας Τωρα !!!!
Θα μας Τρελανει ο Σωκρατης μου φαινεται ετσι?
ΟΛΕΣ οι Εφημεριδες Γραφουν η καθε μια Διαφορετικα Πραγματα.....
Αυριο εχει φιλικο με Αστερα και θα Παω !!!
Οποιος Θελει ας Στειλει Pm να βρεθουμε!!!

Ari ολα καλα Φιλε???

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Αν εμπαινα στο δικο σας το θρεντ και ποσταριζα και τετοιο λογικο να ειμουν μαλακας.. :jerking:
Αν ποσταριζε καποιος για κατακοκκινη Φιλαδελφεια η κατακοκκινους Αμπελοκηπους φυσικα και θα επεφτε γελιο..

Εξαρτατε την σκοπια που τα βλεπει ο καθενας και τι μυαλο κουβαλαει στην γκλαβα του  :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα Αδελφια!!!!
ολα καλα Σημερα???
Οσο αφορα την "ανακωχη"....
Δεν προκειται περι ανακωχης αλλα απλα ΣΙΧΑΘΗΚΑ να βριζω και να βριζομαι...
Νιωθω οτι προσβαλω τον εαυτο μου με αυτο τον Τροπο,,,,
Αυτα....

Στην Ομαδα μας Τωρα !!!!
Θα μας Τρελανει ο Σωκρατης μου φαινεται ετσι?
ΟΛΕΣ οι Εφημεριδες Γραφουν η καθε μια Διαφορετικα Πραγματα.....
Αυριο εχει φιλικο με Αστερα και θα Παω !!!
Οποιος Θελει ας Στειλει Pm να βρεθουμε!!!

Ari ολα καλα Φιλε???
καλα καλημερα .ναι δεν ξερω μηπως παω και εγω.εχει και το μπασκετ αυριο νομιζω με μαρουσι οπου εχω διαρκειας..αν βολευει θα παω και στα δυο.νομιζω πως αυριο η μπαλλα ειναι με εισιτηριο ε?δεν ειναι οπως με λειβαδεια(ανοιχτες πορτες).οτι ο αλλος θα μας τρελλανει τα χω πει.λες και το ξερα και μετα τη συνεντευξη τυπου και αυτα που ειπε οτι εμεις το συστημα εμεις  τους παιχτες κλπ...ειπα καλα ο ιβιτς τα ξερει αυτα?τα λεει στις επαφες του?και αποδειχθηκα σωστος,οποιον ο κροκους εξυμνει τη δευτερα (για ιβιτς ειπε δικο μας παιδι δουλευει το μοντελο με τεχν διευθυντη..) τον απολυει τη τριτη...και χθες θα σου ποσταρω να δεις τι εγραψα..για σεγουρα που λεει ισως τον κανει τεχν διευθυντη...και για αλεξανδρη που χει εξωφυλλο στο φως...κατσε να τα βρω...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλημέρα σας συνμπουρδελιάρηδες γαύροι... Τι γίνεται με αυτόν τον Κροκους... Πάει να μας τρελάνει... Τα πήρε όλα πάνω του???? :think:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
χοχοχοχο δικαιωθηκα πιο γρηγορα...τελικα ο ιβιτς δεν του πε κατι γιατι δεν τον ειχε δει...χοχοχο πρπονητης εγω,βοηθος εγω,γυμναστης εγω,τεχνικος διευθυντης εγω και προεδρος χοχοχοχο καλημερα αλανια...αυτος ο κροκους θα μας τρελλανει.αν υπψιαστω οτι θα κρατησει το σεγουρα τι να πω θα παρακαλαμε να χασουμε το κυπελλο..εκτος και αν εχει τιποτα ετοιμο και δεν ξερει κανεις τιποτα.και φυσικα τοσο καιρο εφημεριδες και αθλητικα σαιτς δεν λεγανε οτι  ο κροκους απεφευγε τον ιλια αλλα οτι ψαχνει και θα τα πουνε απο βδομαδα σε βδομαδα.η μεγιστη μαλακια ειναι οτι παλι ολα πανε πισω.και αν αποδειχθουν αληθινα τα λεγομενα καποιων φιλων μου που λενε οτι ο αλεξανδρης στη κερκυρα και ο γκογκιτς σε εθνικο αστερα κανουν τ αγροτικο τους....καλημερα μαγκες.
ρε πουστη δεν καταπινα τη γλωσσα μου καλυτερα.τον αλεξανδρη εχει απ εξω στο φως σημερα.με κατι μπαντοβιτς νινιαδη και αλλους...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σας συνμπουρδελιάρηδες γαύροι... Τι γίνεται με αυτόν τον Κροκους... Πάει να μας τρελάνει... Τα πήρε όλα πάνω του???? :think:
Μπορει να βαλει και Φορμα και να κατσει και στον Παγκο !!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλημέρα σε πράκτορες και "αλλόθρησκους"  :grin:

Ένας κίτρινος Πειραιάς ή μια κόκκινη Φιλαδέλφεια, ανάμεσα στα άλλα που κατά καιρούς γράφονται, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Χαβαλέ κάνουμε, όσοι μπορούμε και όσοι αντέχουμε, και όποιος δεν το σηκώνει ξυδάκι και στο κελί του να πάρει τα φαρμακάκια του.

Το τι κάνει η ομάδα που υποστηρίζω λίγο με ενδιαφέρει. Περνά ευχάριστα η ώρα μου και, όπως και πιο πάνω γράφω, χαβαλέ κάνουμε. Στο πέος μου αν ξαναφάμε 4 ή 14 απο οποιαδήποτε ομάδα του χρόνου ή φέτος ή δεν ξέρω και εγώ πότε. Στομάχι έχω και το αντέχω το πείραγμα. Ελεύθερα....

Όμως μην περιμένετε να ανεχτώ τον οποιονδήποτε κερατά που πετάει σποντούλες δεξιά και αριστερά για εκδικήσεις, για συναντήσεις κλπ ωραία χουλιγκανικά.
Μην περιμένετε, επίσης, την ανοχή μου σε αυτούς που χρησιμοποιούν λεξούλες τύπου ¨απόγονος¨, ¨τούρκος¨, ¨βούλγαρος¨ κλπ κλπ. Και που είσαι φασιστόμουτρο της κλανιάς, ελεύθερο φόρουμ είναι. Σημασία δεν έχει που το γράφεις αλλά τι σκατά γράφεις  :cool2: :cool2: :cool2:

Όσοι απο εδώ μέσα έχετε κάνει τις φιλίες σας, μπράβο σας και να χαίρεστε τους φίλους σας.
Μια χάρη μόνο.
Μην τους υπερασπίζεστε όταν γράφουν για μάνες, βρίζουν τα Θεία και δίνουν, ή ζητούν, ¨ραντεβουδάκια¨.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom