Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κατσε να δεις που αν μεινει ο σιχαμενος παντοφλακιας του χρονου οταν ειναι να ρθουν καραισκακη θα ναι η τραυματιας η τιμωρημενος.
αν θα μεινει???ηδη εχει βαλει αγγελια για δευτερη & τριτη δουλεια μηπως καταφερει να εξοφλησει τον θειο..
οι φημες οτι θα κυκλοφορει στα μεσημεριαναδικα να κλαιει μαζι με την ρουλα κρινονται ως αναληθεις & ακρως κακοβουλες..

Επισκέπτης
χοντρη πουτσα τρωνε τα αρειανα..
Α1: Άρης-Μαρούσι 56-67 (4ο δεκάλεπτο)
τι κακο ειναι αυτο που εχουν παθει ρε???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
που ακριβως???
εχει & ταμπελα???
ασε μας ρε μοικανε..
άμα σου λέω...
δεν είναι κακό να υπάρχουν. φαντάζομαι πως δεν νιώθουν και ιδιαίτερα καλά με τον περίγυρο.
Άλλωστε και στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν Ολυμπιακοί. και σύνδεσμοι κλπ. Το ό,τι είναι στον Πειραια πλειοψηφία ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αεκτζήδες και βάζελοι.

Επισκέπτης
παραγκα & στο μπασκετακι..

Τιμωρίες για Μαρούσι και ΑΕΚ..

Τα επεισόδια (είσοδος οπαδών) που έλαβαν χώρα μετά από το τέλος του β' προημιτελικού των πλέι-οφ κόντρα στον Άρη στοίχισαν ακριβά στο Μαρούσι. Η αθηναϊκή ομάδα τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ της επιβλήθηκε ακόμη πρόστιμο 1,200 ευρώ. Γλίτωσαν την τιμωρία οι παίκτες του Άρη. Βαρύτατο πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει επίσης η ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο β' προημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το σκεπτικό...

-το Μαρούσι τιμωρήθηκε:

α) για την παρατήρηση που γράφτηκε στο Φ.Α. για εκτεταμένης έντασης υβριστικά συνθήματα, επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 1.200,00€ και
β) για την ρίψη ενός μπουκαλιού με νερό, αναπτήρων μικροαντικειμένων, τη βιαιοπραγία σε βάρος του αγωνιστικού διευθυντή της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, την υβριστική συμπεριφορά και την απόπειρα βιαιοπραγίας κατά του Α και Γ διαιτητή, την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, και τη συμπλοκή με παίκτες και παράγοντες του ΑΡΗ, ποινή της διεξαγωγής εντός έδρας αγώνα της χωρίς την παρουσία θεατών για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες,
για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 5-5-2008.

-η ΑΕΚ τιμωρήθηκε:

α) για καθεμία από τις τρεις παρατηρήσεις που γράφτηκαν στο Φ.Α. για εκτεταμένης έντασης υβριστικά συνθήματα, επίπληξη και πρόστιμο 1.200,00€, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 3.600,00€ και
β) για την επανειλημμένη ρίψη κροτίδων και άλλων αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου, πρόστιμό 15.000,00€,
για τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 5-5-2008

Στην ΑΕΚ ΚΑΕ μετά την συμπλήρωση, κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2007-08, πέντε (5) επιπλήξεων, κατόπιν προειδοποιήσεων, οι οποίες έγιναν με την κοινοποίηση προς αυτήν των υπ’ αριθμ. 80/21-12-2007, 18/22-2-2008, 26/6-3-2008 και 38/8-5-2008 αποφάσεών του άνω Δικαιδοτικού Οργάνου, που επέβαλαν τις ποινές επίπληξης, επιβάλλεται:
α) ποινή της διεξαγωγής εντός έδρας αγώνα της χωρίς την παρουσία θεατών για μία (1) αγωνιστική ημέρα, η οποία θα εκτελεστεί την επόμενη μετά την έκδοση της παρούσας απόφασης αγωνιστική ημέρα κατά την οποία θα είναι γηπεδούχος και σε περίπτωση που μεταξύ της έκδοσης της απόφασης και του αγώνα μεσολαβεί χρονικό διάστημα μικρότερο από πέντε ημέρες, η απόφαση θα εκτελεστεί την μεθεπόμενη αγωνιστική και
β) χρηματικό πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ΕΥΡΩ (4.400,00).

Επισκέπτης
άμα σου λέω...
δεν είναι κακό να υπάρχουν. φαντάζομαι πως δεν νιώθουν και ιδιαίτερα καλά με τον περίγυρο.
Άλλωστε και στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν Ολυμπιακοί. και σύνδεσμοι κλπ. Το ό,τι είναι στον Πειραια πλειοψηφία ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αεκτζήδες και βάζελοι.
καλαααααααααααααααα..το που εχουμε εμεις συνδεσμους το ξερω πολυ καλα..για τον πειραια θα μας πεις που εχουν συνδεσμο οι σιχαμενοι???

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
σαν τη φαση στο πολο φιλε τιποτα.γεμισε η πισινα σαμπρελλες και μπρατσακια.ενας φιλος μου πηρε της κορης του το σωσιβιο μια ελαφινα ροσ.ειχα χεστει στο γελιο.γελαγανε και οι μπατσοι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_kosteno4.jpg[/img[/URL]]
"Εντάξει... Χάσαμε 4-0, αλλά δεν πρέπει να το πάρουμε βαριά... Πρέπει να είμαστε ήρεμοι..."
[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_kafesribo4_2.jpg[/img[/URL]]
"Ριβάλντο; Ριβάλντο;"
[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_kafesribo4_2.jpg[/img[/URL]]
"Ρε'σεις! Λιποθύμησε!"
[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_kafesribo4_1.jpg[/img[/URL]]
"Ριβάλντο; Ελα ρε'συ! Σύνελθε! Μια τεσσάρα ήταν πως κάνεις έτσι;..."

Επισκέπτης
σαν τη φαση στο πολο φιλε τιποτα.γεμισε η πισινα σαμπρελλες και μπρατσακια.ενας φιλος μου πηρε της κορης του το σωσιβιο μια ελαφινα ροσ.ειχα χεστει στο γελιο.γελαγανε και οι μπατσοι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7..
πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος λεμε..
ξεφτιλισμενοι ψευτες..

Επισκέπτης
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_kostenlinen.jpg[/img[/URL]]
"Κύριε Λίνεν την Κυριακή παίζουμε μαζί..."
[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_kostenlinen.jpg[/img[/URL]]
"Ηρεμα, ε;..."

Επισκέπτης
Βορεάδης στο ΣΕΦ

Ο Λάζαρος Βορεάδης θα διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών, στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον νικητή της αναμέτρησης του Άρη με το Μαρούσι, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο.

1ος Αγώνας - Σάββατο, 10 Μαΐου 2008

ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός-Νικητής (Άρης-Μαρούσι) Βορεάδης-Κορομηλάς Ηλ.-Παπαπέτρου (Μάνος)

2ος Αγώνας - Τρίτη, 13 Μαϊου 2008

19:10 Νικητής (Άρης-Μαρούσι)-Ολυμπιακός Πιτσίλκας-Σπυρίδωνος-Μπήτης (Σιμητόπουλος)

3ος Αγώνας - Πέμπτη, 15 Μαϊου 2008

ΣΕΦ 19:00 Ολυμπιακός-Νικητής (Άρης-Μαρούσι) Ζαβλανός-Τανατζής-Αφεντουλίδης (Σγουρός)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλαααααααααααααααα..το που εχουμε εμεις συνδεσμους το ξερω πολυ καλα..για τον πειραια θα μας πεις που εχουν συνδεσμο οι σιχαμενοι???
μακάρι να ήξερα. Αυτόν του κορυδαλλού τον ξέρω κι εγώ, είναι κοντά στην πλατεία Δαβάκη.
Αλλά τον άλλον κάποια στιγμή τον είχε πάρει το μάτι μου και μια μέρα είχα δει και πανό τους στο γήπεδο.
Τώρα τι να σου πω. Είμαι σίγουρος πως ξέρεις περισσότερα, μια και εγώ δεν είμαι συνδεσμίτης, αλλά αυτά ξέρω, αυτά λέω.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ε ρε πουστη το κερατο μου το δα.βορεαδης ;ρςειθηθη;ρ΄ψθ;ος3ρη ψιθιαιλθσγφ παμε για τιμωρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom