alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!Καλημέρα σε πράκτορες και "αλλόθρησκους"
Ένας κίτρινος Πειραιάς ή μια κόκκινη Φιλαδέλφεια, ανάμεσα στα άλλα που κατά καιρούς γράφονται, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Χαβαλέ κάνουμε, όσοι μπορούμε και όσοι αντέχουμε, και όποιος δεν το σηκώνει ξυδάκι και στο κελί του να πάρει τα φαρμακάκια του.
Το τι κάνει η ομάδα που υποστηρίζω λίγο με ενδιαφέρει. Περνά ευχάριστα η ώρα μου και, όπως και πιο πάνω γράφω, χαβαλέ κάνουμε. Στο πέος μου αν ξαναφάμε 4 ή 14 απο οποιαδήποτε ομάδα του χρόνου ή φέτος ή δεν ξέρω και εγώ πότε. Στομάχι έχω και το αντέχω το πείραγμα. Ελεύθερα....
Όμως μην περιμένετε να ανεχτώ τον οποιονδήποτε κερατά που πετάει σποντούλες δεξιά και αριστερά για εκδικήσεις, για συναντήσεις κλπ ωραία χουλιγκανικά.
Μην περιμένετε, επίσης, την ανοχή μου σε αυτούς που χρησιμοποιούν λεξούλες τύπου ¨απόγονος¨, ¨τούρκος¨, ¨βούλγαρος¨ κλπ κλπ. Και που είσαι φασιστόμουτρο της κλανιάς, ελεύθερο φόρουμ είναι. Σημασία δεν έχει που το γράφεις αλλά τι σκατά γράφεις
Όσοι απο εδώ μέσα έχετε κάνει τις φιλίες σας, μπράβο σας και να χαίρεστε τους φίλους σας.
Μια χάρη μόνο.
Μην τους υπερασπίζεστε όταν γράφουν για μάνες, βρίζουν τα Θεία και δίνουν, ή ζητούν, ¨ραντεβουδάκια¨.
εχεις πολυ δικιο