Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε πράκτορες και "αλλόθρησκους"  :grin:

Ένας κίτρινος Πειραιάς ή μια κόκκινη Φιλαδέλφεια, ανάμεσα στα άλλα που κατά καιρούς γράφονται, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Χαβαλέ κάνουμε, όσοι μπορούμε και όσοι αντέχουμε, και όποιος δεν το σηκώνει ξυδάκι και στο κελί του να πάρει τα φαρμακάκια του.

Το τι κάνει η ομάδα που υποστηρίζω λίγο με ενδιαφέρει. Περνά ευχάριστα η ώρα μου και, όπως και πιο πάνω γράφω, χαβαλέ κάνουμε. Στο πέος μου αν ξαναφάμε 4 ή 14 απο οποιαδήποτε ομάδα του χρόνου ή φέτος ή δεν ξέρω και εγώ πότε. Στομάχι έχω και το αντέχω το πείραγμα. Ελεύθερα....

Όμως μην περιμένετε να ανεχτώ τον οποιονδήποτε κερατά που πετάει σποντούλες δεξιά και αριστερά για εκδικήσεις, για συναντήσεις κλπ ωραία χουλιγκανικά.
Μην περιμένετε, επίσης, την ανοχή μου σε αυτούς που χρησιμοποιούν λεξούλες τύπου ¨απόγονος¨, ¨τούρκος¨, ¨βούλγαρος¨ κλπ κλπ. Και που είσαι φασιστόμουτρο της κλανιάς, ελεύθερο φόρουμ είναι. Σημασία δεν έχει που το γράφεις αλλά τι σκατά γράφεις  :cool2: :cool2: :cool2:

Όσοι απο εδώ μέσα έχετε κάνει τις φιλίες σας, μπράβο σας και να χαίρεστε τους φίλους σας.
Μια χάρη μόνο.
Μην τους υπερασπίζεστε όταν γράφουν για μάνες, βρίζουν τα Θεία και δίνουν, ή ζητούν, ¨ραντεβουδάκια¨.
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!
εχεις πολυ δικιο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Καλημερα Αδελφια!!!!
ολα καλα Σημερα???
Οσο αφορα την "ανακωχη"....
Δεν προκειται περι ανακωχης αλλα απλα ΣΙΧΑΘΗΚΑ να βριζω και να βριζομαι...
Νιωθω οτι προσβαλω τον εαυτο μου με αυτο τον Τροπο,,,,
Αυτα....

Στην Ομαδα μας Τωρα !!!!
Θα μας Τρελανει ο Σωκρατης μου φαινεται ετσι?
ΟΛΕΣ οι Εφημεριδες Γραφουν η καθε μια Διαφορετικα Πραγματα.....
Αυριο εχει φιλικο με Αστερα και θα Παω !!!
Οποιος Θελει ας Στειλει Pm να βρεθουμε!!!

Ari ολα καλα Φιλε???
Φίλε Καλημέρα .....Σιχάθηκες λες να βρίζεις και να βρίζεσαι ....σε συμβουλεύω να το ξεπεράσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα .....Αν και αυτό θα είναι τελικά αναποφευκτο ....γιατί πόσο θα αντέξεις να σε βρίζουν και να μην μιλάς ? ........Μία γαμημένη νίκη έκαναν στο γυναικείο βόλει και θα νόμιζε κανείς ότι περάσαν τελικό Τσάμπιονς Λίγκ..... σκέψου να ξεκινήσουν και τα μπασκετικά !!!
Απλά θα σου θυμίσω ότι το 90% των οπαδών των άλλων ομάδων δεν υποστηρίζουν την ομάδα τους ...απλα από κόμπλεξ είναι Αντιολυμπιακοί ....
Δικαίωμα σου φίλε να μην εμπλέκεσαι σε πληκτροκαβγάδες ..... αλλά αργα ή γρήγορα θα αγανακτήσεις ....πράγμα που συνέβη και σε μένα .....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
[size=14pt]Οι σκέψεις του Κόκκαλη[/size]

Το νέο μοντέλο διοίκησης που ακολούθησαν οι «ερυθρόλευκοι» τη φετινή σεζόν είναι δεδομένο ότι πήγε... περίπατο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το μόνο σίγουρο είναι πως την ευθύνη όλων των θεμάτων αναλαμβάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο πρόεδρος της ομάδας του λιμανιού είναι αυτός που θα έχει την ευθύνη για τον νέο προπονητή αλλά και για τις μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα έχει δίπλα του κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύεται και έχει καλή γνώμη για τις ικανότητές τους.

Ενας εξ αυτών είναι ο Ανδρέας Νινιάδης, ο σκάουτερ των Πειραιωτών, τον οποίο έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών και όλα δείχνουν ότι επίκειται αναβάθμισή του. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει κάνει πολλές «κατασκοπευτικές» αποστολές, έχει παρακολουθήσει πολλούς ποδοσφαιριστές και όλοι στου Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του «Νίνι». Αυτό φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Σωκράτη Κόκκαλη, το αντίθετο μάλιστα, και σύντομα επίκειται η αναβάθμιση του Νινιάδη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν πρόκειται να έχει τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή, αφού είναι απόφαση του προέδρου των πρωταθλητών η συγκεκριμένη θέση να μην καλυφθεί από κάποιον. Πολύ απλά ο Νινιάδης θα συνεχίσει να παρακολουθεί παίκτες, θα προτείνει στη διοίκηση και σίγουρα θα έχει και ορισμένες επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Το ομιχλώδες τοπίο πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Αρη. Μέχρι τότε δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια ανακοίνωση ή αλλαγή από πλευράς Κόκκαλη, αφού αυτό που προέχει για τους «ερυθρόλευκους» είναι η κατάκτηση και αυτού του τροπαίου. Το βέβαιο όπως προαναφέραμε είναι ότι ο Νινιάδης θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο στα δρώμενα της ομάδας.

Ενα επίσης σημαντικό στοιχείο που έχει να κάνει με τον μεταγραφικό προσανατολισμό των «ερυθρόλευκων» είναι η επιθυμία του Σωκράτη Κόκκαλη για την απόκτηση Ελλήνων παικτών. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να δει περισσότερους Ελληνες παίκτες στου Ρέντη και εδώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις από πλευράς Κόκκαλη. Ηδη ακούστηκε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει μεταγραφή από τον ελληνικό χώρο, η οποία θα κάνει «πάταγο» και το μυαλό όλων πηγαίνει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο του ΠΑΟΚ, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιωνόταν από τους πρωταθλητές.

Σε ό,τι αφορά το θέμα προπονητή, ούτε εκεί θα υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, εκτός και αν ο Κόκκαλης θελήσει να αιφνιδιάσει, κάτι άλλωστε που αποτελεί πάγια τακτική του προέδρου των «ερυθρόλευκων». Χθες ο Κόκκαλης δεν πήγε όπως φημολογούνταν στου Ρέντη για να συναντηθεί με τον Σεγκούρα, αλλά, αν ο Κόκκαλης ήθελε να συναντήσει τον Ισπανό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορεί να τον έχει ήδη δει εκτός Ρέντη.

«Παίζει» πάντα ο Λίνεν
Μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να εμφανίστηκε ιδιαίτερα «ζεστός» για την παραμονή του Σεγκούρα στη σύσκεψη της Τετάρτης, όμως δεν έχει ακόμη καταλήξει 100% σε αυτήν την απόφαση. Γνωρίζει άλλωστε πως αυτή η απόφαση θα φέρει και αρκετές αντιδράσεις από τον κόσμο που θέλει να έρθει νέος προπονητής για να αναλάβει την ομάδα. Από την στιγμή που ο Ιβιτς απομακρύνθηκε κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό όπως ο Μπερέτα «κάηκαν» για τα καλά.

Η περίπτωση όμως του Εβαλντ Λίνεν παραμένει δυνατή όπως έλεγαν χθες «ερυθρόλευκες» πηγές όπως σε δεύτερη μοίρα και αυτή του Φατίχ Τερίμ. Ουσιαστικά αν ο Κόκκαλης αποφασίσει να αφήσει τον Σεγκούρα στην ομάδα, αλλά σε άλλο πόστο, τότε ή ο Γερμανός ή ο Τούρκος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Με τα όσα έχει δείξει ο Κόκκαλης έως τώρα ο Λίνεν είναι πιο κοντά στο πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Συνάντηση με Σεγκούρα
Μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να μην πήγε χθες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλήσει με τον Χοσέ Σεγκούρα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα, σίγουρα πριν από τον τελικό της 17ης Μαΐου, θα τα πει απο κοντά με τον Ισπανό τεχνικό. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως χθες αργά το βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να έχει συναντηθεί με τον Σεγκούρα το βράδυ της Τετάρτης, φήμες όμως που δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα.

Ο Κόκκαλης δείχνει πως κινείται προσεκτικά για την επόμενη μέρα έχοντας αυτήν τη στιγμή τον Σεγκούρα στο μυαλό του ως τη λύση για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και για τη νέα χρονιά, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό θα συμβεί με σιγουριά. Εκτίμηση των περισσοτέρων ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι πως ο Σεγκούρα θα μείνει αλλά σε άλλο πόστο και ο Κόκκαλης θα προχωρήσει στην πρόσληψη νέου προπονητή.

Πηγή: goalday.gr

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μία γαμημένη νίκη έκαναν στο γυναικείο βόλει και θα νόμιζε κανείς ότι περάσαν τελικό Τσάμπιονς Λίγκ..
Δε χαρήκαμε που νικήσαμε!!! Χαρήκαμε που είδαμε τις κούκλες σας από κοντά!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον αντε καλο Σ.Κ.!!!
Την κανω γιατι εχω και Γιορτη Σημερα!!!
Καλα να περνατε Ολοι και τα λεμε απο Δευτερα!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Απόσπασμα από το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Η Γάτα

gatalit3.jpg

Το ρίξανε έξω ή μου φαίνεται τα παληκάρια μας ???  :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπορει να βαλει και Φορμα και να κατσει και στον Παγκο !!!!

το εχω ξαναπει....εχω την εντυπωση πως το ονειρο του ειναι να παιξει παγκοτερμα σε τελικο τσου λου και να δινει οδηγιες στον επιθετικο που να κινηθει για να τραβηξει πανω του την αμυνα του αντιπαλου....
ρε δεν παμε καλααααααααααααα
του χρονου μας βλεπω να κανω αυτα που κανανε οι Παναθηναϊκοί φέτος με τη σωφερατζα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους ολυμπιακους και μη...διαβαζω οτι ο τζιγγερ ειπα στη συνελευση της επο οτι με αυτα που ειπε ο ντεμης ισως θα πρεπε να παρεμβει ο εισαγγελεας.και επειδη πολυ κολλητοι γινανε παναθηναικοι και αεκτζηδες περιμενω γνωμες...παραθετω και σχετικο κειμενο απο σπορ φμ                  
Ο κ. Γκαγκάτσης, φέρεται να είπε ότι η ομοσπονδία δεν «χαρίζει» πρωταθλήματα σε κανέναν και πως ενήργησε με μοναδικό γνώμονα την νομιμότητα. Πέρα από αυτό, τόνισε ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί την ΕΠΟ, αλλά και τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θέση πήρε και ο κ. Βαρδινογιάννης, λέγοντας ότι αφενός δεν πρέπει να ποινικοποιείται το ποδόσφαιρο, αλλά σε τόσο ευαίσθητα θέματα, ίσως θα έπρεπε να έχουμε παρέμβαση εισαγγελέα. Ο κ. Κόκκαλης απέφυγε να πάρει θέση επί του θέματος.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το εχω ξαναπει....εχω την εντυπωση πως το ονειρο του ειναι να παιξει παγκοτερμα σε τελικο τσου λου και να δινει οδηγιες στον επιθετικο που να κινηθει για να τραβηξει πανω του την αμυνα του αντιπαλου....
ρε δεν παμε καλααααααααααααα
του χρονου μας βλεπω να κανω αυτα που κανανε οι Παναθηναϊκοί φέτος με τη σωφερατζα
καλημέρα αρούρια......θα φτάσετε σε τέτοια καταντια βρε?.....φωτία στα μπατζάκια σας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως τα νέα δείγματα κρόκους μόνο καλά και ελπιδοφόρα δεν είναι...με την αρχή της προετοιμασίας θα δούμε...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ψιτ, Τάλε.....

Έχουμε τον πράκτορ....συγγνώμη σωφέρ ήθελα να γράψω να δουλεύει υπέρ μας  ;) ;) ;) ;)
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλημέρα αρούρια......θα φτάσετε σε τέτοια καταντια βρε?.....φωτία στα μπατζάκια σας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως τα νέα δείγματα κρόκους μόνο καλά και ελπιδοφόρα δεν είναι...με την αρχή της προετοιμασίας θα δούμε...
Ισα μωρη κουνελα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ψιτ, Τάλε.....

Έχουμε τον πράκτορ....συγγνώμη σωφέρ ήθελα να γράψω να δουλεύει υπέρ μας  ;) ;) ;) ;)
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
εχω αρχισει και πιστευω οτι ο τζιγγερ ειναι ολυμπιακος απο αντιδραση στη φαμιλια  :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλημερα σε ολους ολυμπιακους και μη...διαβαζω οτι ο τζιγγερ ειπα στη συνελευση της επο οτι με αυτα που ειπε ο ντεμης ισως θα πρεπε να παρεμβει ο εισαγγελεας.και επειδη πολυ κολλητοι γινανε παναθηναικοι και αεκτζηδες περιμενω γνωμες...παραθετω και σχετικο κειμενο απο σπορ φμ                  
Ο κ. Γκαγκάτσης, φέρεται να είπε ότι η ομοσπονδία δεν «χαρίζει» πρωταθλήματα σε κανέναν και πως ενήργησε με μοναδικό γνώμονα την νομιμότητα. Πέρα από αυτό, τόνισε ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί την ΕΠΟ, αλλά και τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θέση πήρε και ο κ. Βαρδινογιάννης, λέγοντας ότι αφενός δεν πρέπει να ποινικοποιείται το ποδόσφαιρο, αλλά σε τόσο ευαίσθητα θέματα, ίσως θα έπρεπε να έχουμε παρέμβαση εισαγγελέα. Ο κ. Κόκκαλης απέφυγε να πάρει θέση επί του θέματος.
Καλημέρα!
Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να εξετάζονται σοβαρά τέτοιες καταγγελίες!Βέβαια αυτό δεν έχει γίνει σε σοβαρότερες περιπτώσεις στο παρελθόν...τώρα θα γίνει?Έτσι ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει!Στην Ελλάδα το παν είναι να κερδίσεις την μάχη των εντυπώσεων!Δες τι τιμωρίες πέσανε στην Πορτογαλία...όπου κι εκεί υπάρχει "βρωμιά" αλλά τουλάχιστον εξετάζουν σοβαρά τις καταγγελίες που γίνονται...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πράκτωρ Γάτε,
τα έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν αυτά.
Και για να δανειστώ και κάτι που έγραψαν στο δικό σας χθές, με πορδές δεν βάφεις αυγά.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κύριος Βανδής ή ο κάθε κύριος Σωφέρ.
Στον εισαγγελέα μπορούν να πάνε να καταθέσουν τις απόψεις τους αντί να κάνουν δηλωσούλες του κώλου, ήτοι πορδές, στις εφημερίδες????
Εδώ σε θέλω Πράκτορα....

Άρη, κάτσε να δούμε τι "δωράκι" θα μας κάνει πάλι ο Σωφέρ.....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δηλωσεις που μετα δεν παραδεχοντε οπως ο κοκοριβαλντο :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ψιτ, Τάλε.....

σωστός........... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εχω αρχισει και πιστευω οτι ο τζιγγερ ειναι ολυμπιακος απο αντιδραση στη φαμιλια  :2funny: :2funny: :2funny:
και αυτό σωστό...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
καλά...εσύ στον κόσμο σου.....φιλάκια..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα σας συνμπουρδελιάρηδες γαύροι... Τι γίνεται με αυτόν τον Κροκους... Πάει να μας τρελάνει... Τα πήρε όλα πάνω του???? :think:
το καλύτερο μου το είπαν στο γραφείο.
"έτσι που το πάει ο κόκκαλης στο τέλος θα διώξει και τον Πέτρο"...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ένα μήνα έξω ο Λεονάρντο
Ο Ντε Τζίσους Λεονάρντο μπορεί να κάνει σχέδια για τις διακοπές του και μόνο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν αφού χάνει οριστικά τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τον έσω πλάγιο σύνδεσμο (διάταση) επιβεβαιώθηκαν μετά την μαγνητική τομογραφία που έβγαλε σήμερα ο Βραζιλιάνος.

Ο Λεονάρντο θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά, μετά από τέσσερις εβδομάδες αφού η «φιλική» κλωτσιά του Κυριάκου αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρή…

Εντωμεταξύ τα νεότερα για την κατάσταση του Τάσου Πάντου θα γίνουν γνωστά αύριο όταν και ο έμπειρος μπακ θα οδηγηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου για την μαγνητική τομογραφία.
Η πρώτη διάγνωση για τον Πάντο αναφέρει ένα απλό τράβηγμα που είναι ακόμα άγνωστο αν θα τον αφήσει και αυτόν εκτός τελικού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom