Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (19 μέλη και 39 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαχαχαχα ελεος ρε.η να πω χοχοχοχο
ρε τρομοκρατη αμορφωτε πρεζοχουλιγκανε τι λεει ο μοικανος???
υπαρχει συλλογος των σιχαμενων στον πειραια & δεν το ξερω???
εγω τον κοντινοτερο που ξερω,ειναι αυτον στο περιστερι που ειναι στον πρωτο οροφο..
θα μας τρελλανει τελειως???

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
εγω τον κοντινοτερο που ξερω,ειναι αυτον στο περιστερι που ειναι στον πρωτο οροφο..
Έχουν φτιάξει το Σύλλογο για τους απογόνους της 16-1-2008 .....οι οποίοι και αναμένονται στις 16-10-2008 ..... οπότε και θα γίνουν τα εγκαίνια
Η Διεύθυνση είναι: Σφαλιάρας 4 & Καρπαζιάς γωνία ΤΚ 100 04  τηλ. 72 36 100

Μέχρι τα γεννητούρια τα γραφεία έχουν δικαίωμα να επισκέπτονται μόνον οι εγκυμονούσες της θύρας 13, της ΠΕΚ και του ΟΠΕΚ
Απαγορεύονται οι επισκέψεις στους έχοντες ήδη κάνει την αλλαγή φύλου .... και στους οπισθογεμισμένους τα 4 τελευταία χρόνια ...οι οποίοι δυστυχώς αποτελούν και το σύνολο των τριφυλλοφόρων
Ρητα απαγορεύονται οι διαδηλώσεις πέριξ των γραφείων
Αντίθετα επιτρέπονται οι δηλώσεις .... γιατι ως γνωστών οι αδήλωτες μεταφέρουν ασθένειες !!!

Επισκέπτης
Έχουν φτιάξει το Σύλλογο για τους απογόνους της 16-1-2008 .....οι οποίοι και αναμένονται στις 16-10-2008 ..... οπότε και θα γίνουν τα εγκαίνια
Η Διεύθυνση είναι: Σφαλιάρας 4 & Καρπαζιάς γωνία ΤΚ 100 04  τηλ. 72 36 100

Μέχρι τα γεννητούρια τα γραφεία έχουν δικαίωμα να επισκέπτονται μόνον οι εγκυμονούσες της θύρας 13, της ΠΕΚ και του ΟΠΕΚ
Απαγορεύονται οι επισκέψεις στους έχοντες ήδη κάνει την αλλαγή φύλου .... και στους οπισθογεμισμένους τα 4 τελευταία χρόνια ...οι οποίοι δυστυχώς αποτελούν και το σύνολο των τριφυλλοφόρων
Ρητα απαγορεύονται οι διαδηλώσεις πέριξ των γραφείων
Αντίθετα επιτρέπονται οι δηλώσεις .... γιατι ως γνωστών οι αδήλωτες μεταφέρουν ασθένειες !!!
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
δεν καταλαβες και στο περιστερι και στο χαιδαρι κλεισανε...τους εκλεισε ο σωφερ που δεν ειχε μπικικινια απο εισιτηρια.δεν εχουν οχι.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Επειδή η προκλήσεις με το απογόνους & απογόνους συνεχίζονται για μένα πλεον τα πράγματα είναι πολυ απλά
Στο εξής η αντίστοιχη λέξη για τους ΒΑΖΕΛΟΥΣ θα είναι : ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και τα συναφή της ....Λούγκρες, Στράκια, Ροζ κοριτσάκια,Αδελφές....και ότι άλλο παρεμφερές ....κάθε αναφορα μου σε αυτούς θα είναι ....με αυτόν τον τρόπο ....
Θα σταματήσω όταν σταματήσουν και αυτοί

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εκτος αν εννοει του κορυδαλλου που και αυτος σπανια απ οτι ξερω ανοιγει...ειχαμε παει μια βολτα...δειτε σχετικα..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Σωκρατης πηρε πανω την ομαδα!!!!!!!!!!
Αντε να δουμε τι προπονητη θα φερει!!!!!!!!!
Ιβιτσ ,αντε γεια εδινε τον Λεμονη και τον ηπιε....
τον ρουφιανο κανεις δεν αγαπησε...
36 για σας αδερφια 8-2-81

Επισκέπτης
Τι είναι αυτά που ποστάρετε ρε παιδιά???
Έλεος ρε..πάτε καλά??? :headbang:
ο αρης δεν ξερει τι ακριβως επιτρεπεται & τι οχι..
ο ρουφιανος που τον εδωσε εχει ποσταρει χειροτερα στο θρεντ των βαζελων με επιθεσεις οπαδων τους σε παικτες μας & στον ευθυμιαδη..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ο ρουφιανος που τον εδωσε εχει ποσταρει χειροτερα στο θρεντ των βαζελων με επιθεσεις οπαδων τους σε παικτες μας & στον ευθυμιαδη..

ισα μωρη τροτεζα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Κ εσένα σ επιασε ο καημός για τον ευθυμιάδη ε??? Λογικό, συμπαράσταση στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ από ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!!

Επισκέπτης
Κ εσένα σ επιασε ο καημός για τον ευθυμιάδη ε??? Λογικό, συμπαράσταση στους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ από ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!!
κανενας καημος δεν με επιασε κακομοιρε για τον ευθυμιαδη..
στα παπαρια μου αν βρεθηκε ενας βλακας & τον εδειρε..
οτι πληρωθηκε να κανει,το εκανε,οποτε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κανενας καημος δεν με επιασε κακομοιρε για τον ευθυμιαδη..
στα παπαρια μου αν βρεθηκε ενας βλακας & τον εδειρε..
οτι πληρωθηκε να κανει,το εκανε,οποτε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Τραβα καμιά ποδομαλακία μπας κ ξελαμπικάρεις, για χάρτινο πρωτάθλημα μπορεί να έκλαιγα, μόνο που εσείς δεν έχετε ίχνος από τσίπα πια. Οταν έρχεται ο στόλος τότε μόνο κλαίτε από χαρά...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ  ολα αυτα δηλαδη που ποσταρονται καθε πρωι ειναι καλυτερα?εξαλλου τι δειχνει το βιντεο?φιλικη επισκεψη ηταν....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
για την ιστορια,ο 'χαρος' ειναι απο τους φονιαδες του Μιχαλη...

Αυτα προβαλουν οι γαβροι εδω μεσα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ και το δημοσιευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ λιγο πριν,εχει το ονομα του..

καλα ελεγε ο Αριωνας οτι εδω μεσα κρυβονται πολλα.. :headbang:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε λαπλας τι μας λες.και ο μιχαλης ηταν καλο και αγιο παιδακι και ηταν εκει γιατι περναγε...και ηρθε σε εμαενα να πεις ποιος ειναι ο χαρος...μαθε πρωτα αν ξερουμε και εμεις κατι αν ασχολουμαστε με συνδεσμικα 20 χρονια και ελα να μας πεις.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ελα ρε λαπλας τι μας λες.και ο μιχαλης ηταν καλο και αγιο παιδακι και ηταν εκει γιατι περναγε...και ηρθε σε εμαενα να πεις ποιος ειναι ο χαρος...μαθε πρωτα αν ξερουμε και εμεις κατι αν ασχολουμαστε με συνδεσμικα 20 χρονια και ελα να μας πεις.
ρε διαβασε το αρθρο πριν,του βηματος,λεει το ονομα του
το ξερω οτι ειναι κοτα,χαιρω πολυ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ποιο αρθρο ρε φιλε τι λες τωρα.εγω τα ξερω απο αλλου και εχω διαβασει σχεδονν τα παντα απλα για να εχω μια δευτερη γνωμη.οσο για το αν ηταν κοτα δεν με νοιαζει.ξερω οτι ειχε βαρεσει πολλους δικους μας σε καβγαδες 10 με ενα.ξερω οτι εμεινε πισω στο ντου γιατι τραβαγε φωτογραφιες.ξερω οτι τον παρατησαν μονο του.και τη συνεχεια την ξερουμε ολοι.αλλα ολα αυτα δεν εγιναντυχαια ουτε χωρις λογο φυσικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom