Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
ρε μεγαλε αν εχεις παει στρατο το ΠΟΥΣΤΟΝΕΟΣ ειναι φραση που λενε στουε νεοπες..
αν εισαι μικρος,λογικο να μην το ξερεις.
αντε ξεκολλα τωρα,μιλαω με τους τσατσους των Mods

Ρε μαχίμι άσε τα ξεκόλλα και τις ψευτομαγκιές και μην ξοδεύεσαι στο πληκτρολόγιο για να δικαιολογηθείς.

Σίγουρα σε έχει κάνει πολύ αντρούτσο η θητεία σου οπότε σου είναι δύσκολο να την ξεχάσεις, αλλά όταν βρίζεις ολυμπιακούς σε τόσες σελίδες δεν είναι και τόσο λογικό να σκεφτώ πως μιλάς σαν λέουρας (και καλά...).
Συνέχισε να μιλάς με τους μοντς και μάθε επιτέλους πόσο με πληρώνουν για να σε βρίζω...Οι ψυχολόγοι το ονομάζουν σύνδρομο καταδίωξης παλιέ..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ρε μαχίμι άσε τα ξεκόλλα και τις ψευτομαγκιές και μην ξοδεύεσαι στο πληκτρολόγιο για να δικαιολογηθείς.

Σίγουρα σε έχει κάνει πολύ αντρούτσο η θητεία σου οπότε σου είναι δύσκολο να την ξεχάσεις, αλλά όταν βρίζεις ολυμπιακούς σε τόσες σελίδες δεν είναι και τόσο λογικό να σκεφτώ πως μιλάς σαν λέουρας (και καλά...).
Συνέχισε να μιλάς με τους μοντς και μάθε επιτέλους πόσο με πληρώνουν για να σε βρίζω...Οι ψυχολόγοι το ονομάζουν σύνδρομο καταδίωξης παλιέ..

ελα ξεκολλα τωρα..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παντως πιστεω οτι φταιει ο ΟΤΕ...
εξαλλου η ΠΟΑ δεν εχει ΠΑΓΙΟ.....

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους του χασικλήδες-ναρκομανείς-εμπόρους-υπαλλήλους-πράκτορες του πιο βρωμερού λιμανιού της Ελλάδας...Τι κάνετε ??? (εκτός από το να είστε συνέχεια με την σφουγγαρίστρα στο χέρι και να μαζεύετε τα κλάματα που έχουν ΧΥΘΕΙ παντού)

Υ.Γ. Pleasura θα ανέβεις στον τελικό με τον Αρούλη ???? Εγώ όπως σου είπα δεν θα πάω αλλά ένας στρατός 5-10 ατόμων μάλλον θα πάει και θα με εκπροσωπήσει !!!
καλησπερα βορειε μαθητευομενε χουλιγκανοπρεζακια..
εξυπακουεται οτι θα ειμαι στο καυτατζογριο..
δεν χανω τετοιο γλεντι..

Επισκέπτης
ποιητη χρονια ψαχνω την λυση αλλα τιποτε..
τα δερνεις,κλαινε..
τα γαμας,θελουν & αλλο..
εχεις να προτεινεις κατι???

Επισκέπτης
βρε laplace........ήμαρτον...!!!!     :S
τι ημαρτον ρε..
μας βαζετε να βριζουμε & εσεις το παιζετε κυριοι..
ουστ..
ααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ουτε στην ΨΠΣ δεν γινεται καλα αυτο το παρλιακο & ο παππους σαπιοκοιλιας..
δεν εχουν βγει ακομη τα αναλογα φαρμακα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και εγω αληθεια γραφω οταν λεω οτι ο 6ος στολος γαμουσε στην τρουμπα,ψεμα ειναι?
επομένως όσοι βάζελοι είναι στον Πειραιά (έχετε και τέτοιους) και έχετε και σύνδεσμο κιόλας, είναι κι αυτοί απόγονοι;
Μήπως θες να μας πεις πως όλες οι πουτάνες της περιοχής εκείνη την εποχή ήταν πειραιότισσες;
Ή μήπως πως όλες είχαν ολυμπιακά φρονήματα;
και μήπως μπορείς θες να μου πεις πως όλος ο Πειραιάς είναι απόγονος κάποιου στόλου και εσείς είστε η Άρια φυλή;
Και κατά τα άλλα δεν βρίζετε...Το "βάζελος ή το γαύρος" δεν αποτελούν πλέον βρισιές όπως δεν είναι το "γριές", το σκουλήκια κλπ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μεγαλε αν εχεις παει στρατο το ΠΟΥΣΤΟΝΕΟΣ ειναι φραση που λενε στουε νεοπες..
αν εισαι μικρος,λογικο να μην το ξερεις.
αντε ξεκολλα τωρα,μιλαω με τους τσατσους των Mods
επειδή έχω πάει στρατό αδερφέ...εγώ ποτέ δεν άκουσα τη λέξη πούστονέος. Το νέος ήτο νιούμπας τα άκουγα.
Ελπίζω για σένα να μην υπήρχε λόγος που να άκουγες τη συγκεκριμένη φράση...αλλαά να ξέρεις είναι βρισιά.

Επισκέπτης
επομένως όσοι βάζελοι είναι στον Πειραιά (έχετε και τέτοιους) [size=20pt]και έχετε και σύνδεσμο κιόλας,[/size] είναι κι αυτοί απόγονοι;
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το καλυτερο ανεκδοτο της ημερας..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
quote author=Lastmoican link=topic=6952.msg506927#msg506927 date=1210247730]
επειδή έχω πάει στρατό αδερφέ...εγώ ποτέ δεν άκουσα τη λέξη πούστονέος. Το νέος ήτο νιούμπας τα άκουγα.
Ελπίζω για σένα να μην υπήρχε λόγος που να άκουγες τη συγκεκριμένη φράση...αλλαά να ξέρεις είναι βρισιά.
[/quote]
   :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
quote author=Lastmoican link=topic=6952.msg506927#msg506927 date=1210247730]

:rockon:
και τώρα αυτό τι σχέση έχει με αυτό που έγραψα;;
Γμτ...δεν καταλαβαίνω...οιρμός σκέψης δεν υπάρχει;;

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Τέτοια πόυτσα η πιο ωραία έχει μόνο στον Περαία
Και πουτάνα πιο τσαχπίνα έχει μόνο η Αθήνα

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ρε πλέζουρ το τελευταίο ποστάρισμα στο θρεντ "λευτεριά στην Παναθα" το είδες ????
......Ακόμα γελάω !!!!!!!

Επισκέπτης

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16