Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
και εσυ αλεξανδρε τους λες βαζελους και πουστηδες αλλα 5 εκατομμυρια ελληνες,δεν σου ειπα κατι..
ουτε σε ειπα προσωπικα απογονο..
τελοσπαντων συνεχιστε την κουβεντουλα σας..
La place @ bordel, ήταν πολύ συγκινιτικό το μανιφέστο σου. Κρίμα που δεν έχουμε χούντα για να ενσωματωθεί στο εγχειρίδιο Ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού!
Σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον να εξερευνήσουμε κι άλλες πτυχές της Ιστορίας πέρα από τις κάπως μονόπλευρες που φιλότιμα μας προσφέρεις. Δεν ξέρω αν θυμάσαι το εμπάργκο των Ηνωμένων Εθνών σε βάρος της Ροδεσίας (τωρινής Ζιμπάμπουε) την δεκαετία του 60 και το γεγονός πως αλώνιζε κάποιος με το προσωνύμιο "καπετάνιος" στα στενά Μοζαμβίκης-Μαγαδασκάρης, ο οποίος το έσπαγε επανειλλημένως με το αζημίωτο βέβαια...
Επέτρεψε μου επίσης να γνωρίζω για κατάπτυστες συνάξεις του Ασλανίδη σε κτήματα στην Παλλήνη, όπου οι συμμετάσχοντες υποχρεούντο να φορέσουν καπελάκια του ΠΑΟ αλλά και να τραγουδήσουν και τον ύμνο του Βογιατζή υποχρεωτικά...
¨Οσον αφορά και το μπάσκετ, η ανωνυμία δυστυχώς δεν μου επιτρέπει να αναπαράγω υπεύθυνα τι μοιράστηκε μαζί μας -σε μία τυχαία παρέα- γνωστός διαιτητής του αθλήματος για τον Μπόλεκ και Λόλεκ που έχετε για πρόεδρους όσο και για το περίφημο σφύριγμα που δεν έγινε ποτέ τελικά...
Αφού είσαι λοιπόν της Ιστορίας, φόρα την (αποδεδειγμένα) ροζ φανέλα σου και βγες να πανηγυρίσεις που βγαίνεις 2ος και καταιδρωμένος με το σπαθί σου και με κάτι πεναλντάρες σαν αυτήν επί του Παπαδόπουλου στον ¨Αρη στο 87.