Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε Ταράτσα πες του του μαλάκα που θα μας πει και φιλάθλους του καναπέ......
Πες του ότι σε τέτοια παιχνίδια ζητάνε και ταυτότητες στα πέριξ εάν σε πετύχουν ξέμπαρκο....
Είπαμε ρε αγάμητε, όσους πάρουν αυτοκίνητο, όχι όσους πάνε οργανωμένα. Οι ανυποψίαστοι έχουν το πρόβλημα. Οχι κάτι αληταριά σαν και σένα..........
Τα αληταριά τα προστατεύουν τα στρουμφάκια.....
Οι χύμα τρώνε τις χύμες.
Αιντε μη γαμήσω κάνα κιλντίγκι...
Αυτοί μόνο δέρνουν ρε, δεν τους έχει ακουμπήσει ποτέ κανείς!
Για να προειδοποιήσω τους άλλους το έκανα, να κρυφτούν! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι και να ειναι φιλε και οπου και να ανηκει αυτες ειναι κινησεις που μονο θρασυδηλοι κανουν!!!
πανε τωρα 100 ατομα και την πεφτουν σε 5-6 κα,ι νομιζουν πως εχουν αρχειδια.....αμ δεν ειναι ετσι....................
υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που οι ανυποψίστοι αγνοούν....
Την πρώτη φορά που είχα πάει επάνω με δύο κολλητούς ξέμπαρκα και με αυτοκίνητο, ευτυχώς μας είχαν προειδοποιήσει....
Μαλάκες....
Μην τυχόν και ρωτήσετε...
"Ρε αδερφέ πώς πάμε στο γήπεδο;"
Την πούτσισες......... Το τουτού το αφήσαμε σε σπίτι συγγενικού προσώπου και πήγαμε με ταξί....
Αυτό που μοιάζει με περιπολικό ξέρει ο ταράτσας.... ;) :) :) :) :) :) :) :)

Επισκέπτης
Ρε Ταράτσα πες του του μαλάκα που θα μας πει και φιλάθλους του καναπέ......
Πες του ότι σε τέτοια παιχνίδια ζητάνε και ταυτότητες στα πέριξ εάν σε πετύχουν ξέμπαρκο....
Είπαμε ρε αγάμητε, όσους πάρουν αυτοκίνητο, όχι όσους πάνε οργανωμένα. Οι ανυποψίαστοι έχουν το πρόβλημα. Οχι κάτι αληταριά σαν και σένα..........
Τα αληταριά τα προστατεύουν τα στρουμφάκια.....
Οι χύμα τρώνε τις χύμες.
Αιντε μη γαμήσω κάνα κιλντίγκι...
δεν υπαρχει ανυποψιαστος ρε τελειωμενε φλωρε..
εχουμε περασει ειδικη εκπαιδευση απο την κροκους α.ε..
τραβα κλαψε στα πολιτικα σου λεω & μην ασχολεισαι με αντρικα αθληματα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλημερα πρακτορια...ο καθενας λεει τη μαλακια του εδω μεσα.λες και θα φυγει ενα μαξι ξεκαρφωτο.μιλαμε θα ναι πανω απο 500 με 600 αμαξια και θα νια πανω και οι σερβοι απ οτι λενε πα τη παρασκευη.
ρε φιλαράκο δεν αναφέρομαι σε αρρώστους που πάνε για πόλεμο...... Μιλάω για φυσιολογικούς ανθρώπους που πάνε να δούνε μπάλλα.... Εσείς πάτε να ξεσπάσετε την αγαμία σας....

Υ.Γ.
Μη ξεχάσετε να πάρετε και τιε σφεντόνες.
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε σ αυτό το κωλοχανείο....
Ακου έρχονται και οι Σέρβοι......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συγγνώμη έχω ξεχάσει ....
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν πάνε πλέον στο γήπεδο.
Ο ζωολογικός κήπος είναι πιο ασφαλής...... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλημέρα χούλιγκανς-μέλη-πράκτορες-λεμέδες-τσάτσοι-υπάλληλοι της Μεγαλύτερης Ομάδας Της Ελλάδας... ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....

protathlitisluf6.jpg

Η ημέρα του τελικού με τα σκουλίκια στο Καυτατζόγριο πλησιάζει.. Είστε έτοιμοι ???? :think: :rockon:

notosmagikosmp6.jpg

Επισκέπτης
Καλημέρα χούλιγκανς-μέλη-πράκτορες-λεμέδες-τσάτσοι-υπάλληλοι της Μεγαλύτερης Ομάδας Της Ελλάδας... ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....
Είστε έτοιμοι ???? :think: :rockon:
καλημερα βορειε μαθητευομενε χουλιγκανοπρεζακια..
εμεις ετοιμοι ειμαστε..οι παικτες μας ομως μαλλον δεν ειναι & δεν την βλεπω καλα την δουλεια..

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
απο του χρονου θα στρωσει η ομαδα ρε μη φοβαστε....
ο σωκρατες ειναι πολυ μπροστα......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αύξηση στην προσέλευση κόσμου στα γήπεδα

Αύξηση, για δεύτερη συνεχή σεζόν, υπήρξε στα εισιτήρια των ομάδων της Super League τη φετινή περίοδο. Συγκεκριμένα, πέρυσι είχαν διατεθεί 1.483.832 εισιτήρια, ενώ φέτος 1.569.514, δηλαδή υπήρξε αύξηση της τάξεως του 5,7%. Όσον αφορά τον μέσο όρο κάθε αγωνιστικής, ήταν 52.317 έναντι 49.508 το 2006/07, ενώ ανά αγώνα ήταν 6.540 αντί 6.176.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μεγαλύτερη προσέλευση, σε σχέση με την περσινή χρονιά, είχαν οι δύο από τους τρεις συλλόγους που υποβιβάστηκαν (σ.σ. Ατρόμητος-Απόλλων Καλαμαριάς) και ο ΠΑΟΚ. Επίσης, θετικά ήταν τα… αποτελέσματα για τις ομάδες της ΑΕΚ και του Εργοτέλη, οι οποίες είχαν αύξηση της τάξεως του 25%.

Περισσότερα εισιτήρια, σε σχέση με πέρυσι, «έκοψε» και ο Ολυμπιακός κατά 8%. Το «Καραϊσκάκη» υποδέχθηκε κατά μέσο όρο 24.200 «ερυθρόλευκους» οπαδούς, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε 22.412. [size=15pt]Αυτό φέρνει τους πρωταθλητές πρώτους στη διάθεση εισιτηρίων ανά αγώνα.[/size]

Στην κόντρα του κόσμου με τη διοίκηση εξηγείται η κατακόρυφη πτώση των εισιτηρίων που διέθεσε ο Παναθηναϊκός τη φετινή περίοδο. Εξάλλου, οι «πράσινοι» φέτος μεταφέρθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου από το ΟΑΚΑ, για να γιορτάσουν τα 100ά γενέθλιά τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Ομάδες Αγ. Σύνολο 2007/08 Μ.Ο. Σύνολο 2006/07 Μ.Ο. Απόκλιση

Ολυμπιακός 15 362.994 24.200 336.183 22.412 +8%

ΑΕΚ 15 323.258 21.551 258.458 17.231 +25%

ΠΑΟΚ 15 170.908 11.394 125.042 8.336 +37%

Παναθηναϊκός 15 138.188 9.213 215.354 14.357 -36%

Άρης 15 115.682 7.712 130.780 8.719 -12%

Λάρισα 15 70.929 4.729 67.873 4.525 +4%

Ηρακλής 15 56.527 3.768 56.709 3.741 +1%

Εργοτέλης 15 51.272 3.418 41.075 2.739 +25%

ΟΦΗ 15 47.006 3.314 48.977 3.265 -4%

Αστέρας Τρίπολης 15 45.676 3.045 Δεν συμμετείχε την προηγούμενη περίοδο

Ατρόμητος 15 36.405 2.427 27.963 1.864 +30%

Πανιώνιος 15 35.586 2.372 44.098 2.940 -19%

Απόλλων Καλαμαριάς 15 27.952 1.863 19.045 1.270 +47%

Βέροια 15 27.181 1.812 Δεν συμμετείχε την προηγούμενη περίοδο

Λεβαδειακός 15 26.128 1.742 Δεν συμμετείχε την προηγούμενη περίοδο

ΠΑΝΤΑ πρωτος ο [glow=red,2,300]"Πυρινος"[/glow] Κοσμος του ΘΡΥΛΟΥ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
cover80208ot0.jpg

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ετσιιιιιιι τωρα και εγω αυτο εβλεπα στον σπορ φμ και τον κροκους που πηγε ρεντη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασχετε η παε εχει νοικιασει parking στα μαλγαρα για οσους ανεβουν με το αυτοκινητο τους..
τραβα κλαψε στα πολιτικα & ασε τις νουθεσιες παλιοσεσημασμενε φλωρε..
εχουν γνωση οι φυλακες..
οσοι ξεκαρφωτοι βρεθουν στην πολη με αθηναικες πινακιδες μπορει να υποστουν τις γνωστες παπαριες των μπουγατσοκιμαδων..
ρε πλέζουρα...σόρρυ κιόλας, αλλά γιατί του απαντάς έτσι; Τι είπε και σε έθιξε; Γιατί του κάνεις προσωπική επίθεση; Δεν είπε τίποτα κακό. Σχόλιο έκανε.
Ηρεμείστε ρε σεις. Καταφέραμε να σταματήσουμε τα βρισίδια με τις μανάδες και τα παιδιά και αρπάζεστε τώρα χωρίς λόγο;; cool it...
και πάλι..σόρρυ κιόλας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αβρααμ, Δασκαλακης?
τον Αβραάμ τον ξέραμε εδώ και χρόνια.
Φέτος μάθαμε από την ΑΕΚ τον Μπλάνκο και τον Εντίνιο. Για μένα βγάλανε μάτια.
Ασχέτως οπαδισμού. Αν δεν τους είχε η ΑΕΚ τίποτα δεν θα έκανε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλιστα ....και τωρα τι ειναι αυτο ? μαγκια?ειναι μαγκια να σπασεις το αμαξι καποιου μαζι με αλλους 50-60
χαπακωμενους?αισθανεσαι υπερηφανος γιαυτο?θα ηθελες να ερθεις μονος σου να προσπαθησεις να σπασεις το δικο μου??
ειμαι εδω στην αθηνα και σου υποσχομαι πως θα ειμαι εντελως μονος μου .σε αυτες τις περιπτωσεις τι κανεις?
συνεχιζεις να κανεις το κουτσαβακι?(ε  παληκαρα ηθελα να πω...)
ρε σεις ...παναθηναϊκός είναι ο άνθρωπος....χαλαρώστε...μια άποψη είπε...εσείς άμα θέλετε πάρτε το αυτοκίνητό σας. Και κάντε τον νταή εκεί ή όπου αλλού θέτε.
ήμαρτον πια, λες και δεν έχουμε θρηνήσει θύματα από τα νταηλίκια καυλωμένων οπαδών...
ένα ματς είναι...δεν πάτε σε πόλεμο. Αυτά βλέπουνε και οι άλλοι γκασμάδες πάνω και κάθε φορά που ανεβαίνει ο Ολυμπιακός νομίζουν πως θα κάνουν αγώνα πυγμαχίας...

Επισκέπτης
ρε πλέζουρα...σόρρυ κιόλας, αλλά γιατί του απαντάς έτσι; Τι είπε και σε έθιξε; Γιατί του κάνεις προσωπική επίθεση; Δεν είπε τίποτα κακό. Σχόλιο έκανε.
Ηρεμείστε ρε σεις. Καταφέραμε να σταματήσουμε τα βρισίδια με τις μανάδες και τα παιδιά και αρπάζεστε τώρα χωρίς λόγο;; cool it...
και πάλι..σόρρυ κιόλας.
καλα κανεις & ζητας συγνωμη γιατι ο περσονας δεν χρειαζεται δικηγορους & εγω δεν γουσταρω παρεμβασεις-παραινεσεις..επισης θα επρεπε να ειχες καταλαβει οτι εχουμε δικη μας διαλεκτο..ακομη θα επρεπε να ειχες καταλαβει οτι οταν αρπαζομαι,μιλαω πολυ χειροτερα..με λιγα λογια,δουλεια σου..τις νουθεσιες αλλου..μπαμπα εχω..σου υπενθυμιζω οτι το site εχει mod's & admin's για τυχον παρεκλισεις εξω απο τα ορια που εχει θεσει..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αύξηση στην προσέλευση κόσμου στα γήπεδα

Άρης 15 115.682 7.712 130.780 8.719 -12%

Λάρισα 15 70.929 4.729 67.873 4.525 +4%
για μένα αυτά τα παραπάνω είναι ανεξήγητα πάντως. Η Λάρισα και ο Αρης που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιο φέτος είχαν μηδαμινή άνοδο και πτώση. Και άντε πες πως η Λάρισα δεν έχει μεγάλο γήπεδο. Ο Άρης γιατί έπεσε σε εισητήρια;;
Δηλαδή αυτοί πάνε γήπεδο μόνο όταν είναι έτοιμος να πέσει στη δεύτερη κατηγορία;;;

Από τα παράλογα....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα κανεις & ζητας συγνωμη γιατι ο περσονας δεν χρειαζεται δικηγορους & εγω δεν γουσταρω παρεμβασεις-παραινεσεις..επισης θα επρεπε να ειχες καταλαβει οτι εχουμε δικη μας διαλεκτο..ακομη θα επρεπε να ειχες καταλαβει οτι οταν αρπαζομαι,μιλαω πολυ χειροτερα..με λιγα λογια,δουλεια σου..τις νουθεσιες αλλου..μπαμπα εχω..σου υπενθυμιζω οτι το site εχει mod's & admin's για τυχον παρεκλισεις εξω απο τα ορια που εχει θεσει..
δικαίωμά σου να μιλάς όπως θες και σε όποιον θες πλέζουρα, δεν τίθεται θέμα. Όπως δεν τίθεται θέμα πως μπορώ και εγώ να λέω τη γνώμη μου όποτε θεωρώ. Μπορεί να είμαι φάουλ ορισμένες φορές, αυτό είναι αναπόφευκτο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γράφω τη γνώμη μου χωρίς να προκαλώ κανέναν.
Όσο για τα λοιπά που γράφεις πως μπορείς να γράψεις και χειρότερα, είμαι σίγουρος, αλλά δεν με αφορά.
Αυτό μόνο που με αφορά είναι αυτό που έγραψα. Προτιμώ να διαβάζω και να γράφω για την ομάδα μας (και για τις άλλες όποτε γράφουμε αλλού), παρά να διαβάζω βρισίδια μεταξύ των συναδέλφων εδώ μέσα.
Δεν είναι παραίρεση λοιπόν ούτε φυσικά θέλω να γίνω πατέρας σου, μου φτάνουν τα έξοδα των δυό μου κορών.Θέλω όμως να προστατέψω τα 10 λεπτά ή 2 ώρες της χαλάρωσής μου μπροστά στον υπολογιστή χωρίς δουλειά. Ελπίζω να σεβαστείς την επιθυμία μου όπως σέβομαι τις απόψεις σου και το χαρακτήρα σου κι εγώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε σεις ...παναθηναϊκός είναι ο άνθρωπος....χαλαρώστε...μια άποψη είπε...εσείς άμα θέλετε πάρτε το αυτοκίνητό σας. Και κάντε τον νταή εκεί ή όπου αλλού θέτε.
ήμαρτον πια, λες και δεν έχουμε θρηνήσει θύματα από τα νταηλίκια καυλωμένων οπαδών...
ένα ματς είναι...δεν πάτε σε πόλεμο. Αυτά βλέπουνε και οι άλλοι γκασμάδες πάνω και κάθε φορά που ανεβαίνει ο Ολυμπιακός νομίζουν πως θα κάνουν αγώνα πυγμαχίας...

μοικάνε είπαμε αδελφέ..... Το προφανές στην Ελλάδα είναι ουτοπία...
Αμέσως μόλις έφυγα για δουλειά το πρωί ο Μιχάλης Λεάνης από το σπορ εφ εμ έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα....
Περιέγραφε το ξύλο που έφαγαν μπροστά στα μάτια του στο Λευκό πύργο άτομα σε αυτοκίνητο με Αθηναικές πινακίδες.

Ο άλλος λέει για το πού έχει κανονίσει η ΠΑΕ να αφήσουν τα αυτοκίνητα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.
Ο ανυποψίαστος Αθηναίος πολίτης που μπορεί να περνάει από Θεσσαλονίκη εκείνη την ημέρα τυχαία, ή για δουλειά, δεν ασχολείται με ποδόσφαιρο αλλά φέρει τα διακριτικά άλλης πόλης να πάει να γαμηθεί.
Εγώ λοιπόν λέω να πάτε να γαμηθείτε όλοι εσείς οι υποψιασμένοι. Μάσε τους όλους μοικάνε.....
Γαύροι, βάζελοι και λοιποί ανώμαλοι, εάν γουστάρετε να πλακώνεστε αναμεταξύ σας στ αρχίδια μας πράξτε το ελεύθερα. Οι λοιποί δε σας φταίνει τίποτα....
Αλλιώς το αδίκημα πλέον είναι ιδιώνυμο. Για όποιον υποψιασμένο γνωρίζει τι σημαίνει αυτό........ Εκεί στη Σαλλονίκη το γνωρίζουν κάτι ΠΑΟΚΙΑ καλά τελευταία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και γω σε αγαπάω μωρό μου... Και επειδή ξέρω ότι κάπου στο σπίτι της γριάς θα είσαι μέσα σου εύχομαι ολόψυχα να πανηγυρίσεις τον τελευταίο σου τίτλο για την επόμενη δεκαετία......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom