Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ναι ρε..γεμισαν οι φυλακες μπαοκτζηδες..
ελα τώρα που κάνεις πως δεν ξέρεις...............
ακόμα γελάω με τις δηλώσεις που έκαναν στο αυτόφωρο...... Κλαψ λύγμ...... Ηταν στιγμιαίο λάθος......
Στο μεταγωγών τραγούδαγαν Πασχάλη........

Επισκέπτης
Ο ανυποψίαστος Αθηναίος πολίτης που μπορεί να περνάει από Θεσσαλονίκη εκείνη την ημέρα τυχαία, ή για δουλειά, δεν ασχολείται με ποδόσφαιρο αλλά φέρει τα διακριτικά άλλης πόλης να πάει να γαμηθεί.
εδω ειναι το θρεντ των επιστημονων ρε μαλακοπιτουρα..τραβα γραψε τον πονο σου στο θρεντ του ανυποψιαστου αθηναιου πολιτη..& αν υπαρχουν ακομη ανυποψιαστοι & βεβαια να πανε να γαμηθουν γιατι προφανως θα ειναι διανοητικα επιπεδου αμοιβαδας οποτε στα παπαρια μου οπως & ο καθε αλλος βλακας αυτου του πλανητη..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εδω ειναι το θρεντ των επιστημονων ρε μαλακοπιτουρα..τραβα γραψε τον πονο σου στο θρεντ του ανυποψιαστου αθηναιου πολιτη..& αν υπαρχουν ακομη ανυποψιαστοι & βεβαια να πανε να γαμηθουν γιατι προφανως θα ειναι διανοητικα επιπεδου αμοιβαδας οποτε στα παπαρια μου οπως & ο καθε αλλος βλακας αυτου του πλανητη..
να ρωτήσω κάτι αφελές τελείως.
Ποιος λέει πως τα Μπαόκια δεν θα μάθουν πού είναι το κλεισμένο πάρκινγκ και δεν θα το κάνουν καλοκαιρινό;;

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτήσω κάτι αφελές τελείως.
Ποιος λέει πως τα Μπαόκια δεν θα μάθουν πού είναι το κλεισμένο πάρκινγκ και δεν θα το κάνουν καλοκαιρινό;;
δεν ειναι κλειστο το παρκιν ρε συ μιλαμε για εκατονταδες αμαξια.μιλανε παντου και ξερουν οτι θα ναι στο καλοχωρι 7 χλμ εξω απο πολη.παντως μεχρι χθες δεν ειχαν τροπο για τα αυτα 7 χλμ να τους παρουν να πανε στο γηπεδο.

Επισκέπτης
δεν ειναι κλειστο το παρκιν ρε συ μιλαμε για εκατονταδες αμαξια.μιλανε παντου και ξερουν οτι θα ναι στο καλοχωρι 7 χλμ εξω απο πολη.παντως μεχρι χθες δεν ειχαν τροπο για τα αυτα 7 χλμ να τους παρουν να πανε στο γηπεδο.
ρε τι εχουμε παθει με τους καναπεδατους..
ουτε την προπαιδεια δεν ξερουν ρε γαμωτο..
τι σκατα κανει η κροκους α.ε???
υπαρχουν ακομη ανεκπαιδευτοι πρακτορες???
θα εισηγηθω την λειτουργια θερινων τμηματων..
ουφ..
θα μας σκασουν ρε αμορφωτε πρεζοχουλιγκανε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατσε να καταλαβω. είναι γνωστό το πάρκινγκ που θα πάνε τα αμάξια των Ολυμπιακών σε όλους και ΔΕΝ θα τα βρείτε σπασμένα;;; χμ...μακάρι, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε τι εχουμε παθει με τους καναπεδατους..
ουτε την προπαιδεια δεν ξερουν ρε γαμωτο..
τι σκατα κανει η κροκους α.ε???
υπαρχουν ακομη ανεκπαιδευτοι πρακτορες???
θα εισηγηθω την λειτουργια θερινων τμηματων..
ουφ..
θα μας σκασουν ρε αμορφωτε πρεζοχουλιγκανε..
το λενε ολα τα καναλια αυτο δεν τ ακουσα κανεις και ρωτανε?απορω δηλαδη... :rockon: θα τα φυλαει προφανως η αστυνομια ρε συ.ρε καποιο παρκιν να παιρνει κοντα στα 1000 αμαξια?γιατι χονδρικα υπολογιζονται με 3 ατομα το καθενα μεσα.αλανες θα ναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να σου μαραθει μωρη πουστογρια..
περιμένω στο μπαλκόνι καρτερικά και δε μαραίνεται ακόμα........Μαραμένα τα γιούλια κι οι βιόλες, και περιμένω ακόμα να τζουράρω τις καριόλες........ :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
κατσε να καταλαβω. είναι γνωστό το πάρκινγκ που θα πάνε τα αμάξια των Ολυμπιακών σε όλους και ΔΕΝ θα τα βρείτε σπασμένα;;; χμ...μακάρι, αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...
το καλοχωρι ξερεις που ειναι-πως ειναι???σε εκδρομη του ΘΡΥΛΟΥ εχεις παει ποτε???τα υπολοιπα αυτοκινητα της πολης να λυπασαι & οχι τα δικα μας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το λενε ολα τα καναλια αυτο δεν τ ακουσα κανεις και ρωτανε?απορω δηλαδη... :rockon: θα τα φυλαει προφανως η αστυνομια ρε συ.ρε καποιο παρκιν να παιρνει κοντα στα 1000 αμαξια?γιατι χονδρικα υπολογιζονται με 3 ατομα το καθενα μεσα.αλανες θα ναι.
ε ρε πάρτυ θα κάνουν πάλι οι φίλοι οι φανοποιοί στο Πέραμα..........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το καλοχωρι ξερεις που ειναι-πως ειναι???σε εκδρομη του ΘΡΥΛΟΥ εχεις παει ποτε???τα υπολοιπα αυτοκινητα της πολης να λυπασαι & οχι τα δικα μας..
το Καλοχώρι ξέρω πού είναι.
Σε εκδρομή δεν έχω πάει, όπως δηλώνω και στο άβατάρ μου είμαι προπονητής του καναπέ.
Αλλά θεωρώ μαλακία ειδικά όταν έχουν χαθεί ΖΩΕΣ από τις παπαροχουλιγκανιές να συνεχίζεται αυτή η λογική.
Και ΔΕΝ ακούω ειδήσεις γιατί όλη την εβδομάδα είμαι εκτός Αθηνών.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλη ερωτηση,κυριε κυριε να  απαντησω?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε εκδρομή δεν έχω πάει, όπως δηλώνω και στο άβατάρ μου είμαι προπονητής του καναπέ.
Αλλά θεωρώ μαλακία ειδικά όταν έχουν χαθεί ΖΩΕΣ από τις παπαροχουλιγκανιές να συνεχίζεται αυτή η λογική.
και ο πλέ μόνιμα εκτός Αθηνών είναι ..... Ανειλημμένες υποχρεώσεις της Κρόκους Α.Ε. Πρόσφατος αγαπημένος προορισμός η ΣΥΡΙΑ.......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εννοουσα και εκτός Ελλάδος.

Επισκέπτης
δεν υπαρχει λογικη στον οχλο..
οταν σου την πεφτουν,πρεπει να αμυνθεις..
δεν ασπαζομαι,ουτε επικροτω την βια,ομως δεν υπαρχει περιπτωση να μην αντισταθω σε οποιον σκεφτει οτι μπορει να ακουμπησει εστω & μια τριχα απο τα μαλλια μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom