Επισκέπτης
εγω εχω & στο πανω μωρη κωλογρια..μια τρίχα απ τ αρχίδια μου θες να πεις...
Στο πάνω κεφάλι δεν έχει μείνει τπτ.
εγω εχω & στο πανω μωρη κωλογρια..μια τρίχα απ τ αρχίδια μου θες να πεις...
Στο πάνω κεφάλι δεν έχει μείνει τπτ.
καλημερα αρχιπρακτορα ανατολικης μεσογειου..Χαιρετώ πράκτορες και επιστήμονες της Κρόκους Α.Ε.
Για κρατάτε μαζί σας, όσοι πάτε επάνω, τίποτα ζαρζαβατικά.....ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα.
Αει σιχτίρ πάλι
καλησπερα πρεζοαμμορφωτοι πρακτορες.τι εκανε παλι αυτος ο χαβαλουα ρε σεις...μαρεσει που οι αλλοι ολοιιιιιιιιιιι μαζιιιιιιιιιιιιι για εωα κυπελλακι εχουν χαλασει το κοσμο....τοση στερηση ρε αλλοθρησκοι πια?ελεος...παρτε ενα αλτζιντα σοκολατα καραμελα.Χαιρετώ πράκτορες και επιστήμονες της Κρόκους Α.Ε.
Για κρατάτε μαζί σας, όσοι πάτε επάνω, τίποτα ζαρζαβατικά.....ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα.
Αει σιχτίρ πάλι
μαγος εισαι???το περιεργο ειναι να το παρουμε μετα απο τοση ρεμπελοσυνη..Παιδες εγω πιστευω οτι τελικα δεν θα το παρουμε
καλησπερα πρεζοχουλιγκανε..καλησπερα πρεζοαμμορφωτοι πρακτορες.τι εκανε παλι αυτος ο χαβαλουα ρε σεις...μαρεσει που οι αλλοι ολοιιιιιιιιιιι μαζιιιιιιιιιιιιι για εωα κυπελλακι εχουν χαλασει το κοσμο....τοση στερηση ρε αλλοθρησκοι πια?ελεος...παρτε ενα αλτζιντα σοκολατα καραμελα.
και εγω χλωμους μας κοβω...μη κανει κανα μπραφ κανας μητρογλου ομως και δεις μεταααα..... ;)μαγος εισαι???το περιεργο ειναι να το παρουμε μετα απο τοση ρεμπελοσυνη..
και μονο οτι καταφερατε να εμφανιζεστε ως αουτσαιντερ και εμεις ως το φαβορι,ειναι η πρωτη μεγαλη σας επιτυχια.Ως Αρειανος,θα ημουν πιο καλα να το πηγαινα στο λαου-λαου,αθορυβα και χωρις φανφαρες,οπως καποτε ο παοκ.Παιδες εγω πιστευω οτι τελικα δεν θα το παρουμε και μακαρι να διαψευστω.
Να κατι το ντεφορμαρισμα της τελευταιας περιοδου, κατι απο τα ξενυχτια,
κατι απο το κλιμα στα αποδυτηρια, κατι οτι παιζουμε "εκτος", κατι ο Μπαγεβιτς.
Μακαρι λεω και παλι να διαψευστω.
θα καθαρισει ο κασναφερης μωρε..αφου το λεει η σαρδελιτσα,ετσι θα 'ναι..και μονο οτι καταφερατε να εμφανιζεστε ως αουτσαιντερ και εμεις ως το φαβορι,ειναι η πρωτη μεγαλη σας επιτυχια.Ως Αρειανος,θα ημουν πιο καλα να το πηγαινα στο λαου-λαου,αθορυβα και χωρις φανφαρες,οπως καποτε ο παοκ.
και μονο οτι καταφερατε να εμφανιζεστε ως αουτσαιντερ και εμεις ως το φαβορι,ειναι η πρωτη μεγαλη σας επιτυχια.Ως Αρειανος,θα ημουν πιο καλα να το πηγαινα στο λαου-λαου,αθορυβα και χωρις φανφαρες,οπως καποτε ο παοκ.
τους ξεφτυλίσαμε μέσα στην έδρα τους...όσο για την κερκίδα δεν ακούστηκαν οι ανύπαρκτοι,μόνο εμείς υπήρχαμε....με αποκορύφωμα προς το τέλος το ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΥΟΥΟΥ....
ρε γκαλμπ τι ασχολεισαι με τα ανηλικα?Ρε κακόμοιρε μιλάς ???