Νέα

Θράσος.... από τους οικονομικούς μετανάστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Κατ'αρχας να διευκρινησουμε κατι οσον αφορα τις καφετεριες που εχουν βαλει τραπεζια στα πεζοδρομια...
Ο χωρος που καταλαμβανουν ΔΕΝ ειναι ΤΖΑΜΠΑ....Υπαρχουν περιοχες της Αθηνας,που οι καφετεριες πληρωνουν μεχρι και 1000 ευρω ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ το χρονο στο Δημο Αθηναιων.Αρα για 100 τετραγωνικα πεζοδρομιο μπροστα στη καφετερια,πληρωνουν 100.000 ευρω το χρονο.
Οι πλανοδιοι οικονομικοι μεταναστες,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ?
Οποιος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ λοιπον για το καθεστως αυτο,το οποιο ισχυει εδω και πολλες δεκαετιες,καλο ειναι να μη πεταει αρλουμπες για δημιουργια εντυπωσεων.
Τωρα οσον αφορα τη γενικευση του θεματος που επιχειρηθηκε απο πολλους,για τη κατασταση που ισχυει στην Ελλαδα με τους μεταναστες...Θα πω μονον τα εξης..
α)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ οι μεταναστες ιδιοι...
β)Οι μαυροι υπαρχουν στην Ελλαδα,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρονια...Πολυ πριν εισελθουν οι πακιστανο-ρωσσο-αλβανο-βουλγαρο-ρουμανοι κλπ κλπ...Και ειναι απο αυτους που εχουν δημιουργησει ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ προβληματα.
γ)ΜΗΝ ΕΞΙΣΩΝΟΥΜΕ τους Ελληνες μεταναστες,της δεκαετιας του 60,με τα πολλα κουμασια που εχουν ερθει τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα...
Γιατι τα εμετικα ανθρωποειδη του ΣΥΡΙΖΑ,για να παραπλανησουν και να υποστηριξουν τις ανιστορητες και φασιστικα επικινδυνες θεσεις τους,"ξεχνουν" οτι τα χρονια εκεινα,ΥΠΗΡΧΕ σχεδιο και οργανωση απο τις χωρες που ειχαν ανοιξει τα συνορα για να υποδεχτουν οικονομικους μεταναστες και για τον αριθμο,αλλα και για "το ποιον" αυτων που θα εισελθουν...
Οι "υποψηφιοι" περνουσαν απο ιατρικες εξετασεις...Και αν ειχες ενα χαλασμενο δοντι σε γυρναγαν πισω...
Εδω στην Ελλαδα βεβαια,δεν ελεγχουν ΚΑΝ ποιος μπαινει και ποιος βγαινει...Πανοραμικη ακτινογραφια ανω-κατω γναθου θα ζητουσανε?

καλά εσύ κι οι όμοιοι σου ότι διαφορετικό το πετάς στο σύριζα, δηλαδή δεν μπορεί να δεχτεί το μυαλό σου ανένταχτους?

Σιγά μην πληρώνουνε κι εκατομμύρια για να έχουνε τραπεζάκια, που ζεις ; Ρεμουλαδιστάν είναι, κάνε μια διαιρεσοαφαίρεση στο λογαριασμό που βγάζεις, πολλά τα ζυγίζεις. Και ρε φίλε θες δε θες με ενοχλεί το ότι και στο τελευταίο διαθέσιμο τετραγωνικό έχουν απλωθεί τραπεζοκαθισματοτεντογκαζοσομπες αιντε μπράβο, όπως το ίδιο με ενοχλεί αν απλώνει ο μαύρος κόκκινος πράσινος σκιστομάτης ή μη ένα σεντόνι και δεν μπορώ να περάσω. Αλλά πιο πολλές είναι οι καφετεριες, με ενοχλούν περισσότερο.

Μετά ποιος σου είπε για μετανάστες Καζαντζίδη;
Ξεχνάς το κύμα που ερήμωσε τα νησιά το 1900, το 1906, και πάει λέγοντας;
Εγώ για αυτούς λέω ότι η εξαθλίωση τους έστειλε μακριά και λόγω αυτής κάνανε εποποιεία ρεμούλας όπου βρεθήκανε. Ληστείες, αλητεία, απάτες και και και. όχι όλοι, σίγουρα.

και να τελειώσω ότι τους προτιμάω πλανόδιους να πουλάνε τσάντες μουφέξ, ομπρέλλες και άλλες τέτοιες ιστορίες παρά να σπρώχνουνε πρέζα

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλά εσύ κι οι όμοιοι σου ότι διαφορετικό το πετάς στο σύριζα, δηλαδή δεν μπορεί να δεχτεί το μυαλό σου ανένταχτους?

Σιγά μην πληρώνουνε κι εκατομμύρια για να έχουνε τραπεζάκια, που ζεις ; Ρεμουλαδιστάν είναι, κάνε μια διαιρεσοαφαίρεση στο λογαριασμό που βγάζεις, πολλά τα ζυγίζεις. Και ρε φίλε θες δε θες με ενοχλεί το ότι και στο τελευταίο διαθέσιμο τετραγωνικό έχουν απλωθεί τραπεζοκαθισματοτεντογκαζοσομπες αιντε μπράβο, όπως το ίδιο με ενοχλεί αν απλώνει ο μαύρος κόκκινος πράσινος σκιστομάτης ή μη ένα σεντόνι και δεν μπορώ να περάσω. Αλλά πιο πολλές είναι οι καφετεριες, με ενοχλούν περισσότερο.

Μετά ποιος σου είπε για μετανάστες Καζαντζίδη;
Ξεχνάς το κύμα που ερήμωσε τα νησιά το 1900, το 1906, και πάει λέγοντας;
Εγώ για αυτούς λέω ότι η εξαθλίωση τους έστειλε μακριά και λόγω αυτής κάνανε εποποιεία ρεμούλας όπου βρεθήκανε. Ληστείες, αλητεία, απάτες και και και. όχι όλοι, σίγουρα.

και να τελειώσω ότι τους προτιμάω πλανόδιους να πουλάνε τσάντες μουφέξ, ομπρέλλες και άλλες τέτοιες ιστορίες παρά να σπρώχνουνε πρέζα
φιλτατε  εκει στο τριγωνο της πρεζας ,παντως Ομονοια, Πειραιως, Πλατεια Θεατρου την πρεζα μαυροι και κατι ταριφες τη σπρωχνουν ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
οι δε μαυροι απο οσο εμαθα μπηκαν και με πολυ χαμηλες τιμες και σπασανε την αγορα , τωρα για τους μεταναστες ,αυτες ειναι κανονικα δουλειες του Κρατους που για αλλη μια φορα ειναι απλως ανυπαρκτο. 

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ρε δε πανα πνιγούνε όλοι στην πρέζα τους

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
H λυση ειναι μια,ιδρυση Freikorps <Ελεύθερα Σώματα> απο πολιτες και παραδειγματικη τιμωρια για οσους μεταναστες δεν σεβονται τιποτα.

Εμεις δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ειναι Αλβανοι Πακιστανοι Μαυροι
Ολους εμας ενωνοι η Ελλας.
warnwarn.gif
 Ρατσιστικό μήνυμα και προτροπή προς επίθεση! Πρόσεχε λίγο τι γράφεις δημόσια!

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω σταθηκα στην κουβεντα που ειπε ο ξενος στον ''δικο μας'' γερο και εσεις το ριξατε στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ ....

τι να πω ΛΥΠΑΜΑΙ .........

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια μου καλα
σε απλα suomi
[move][size=12pt]no oikonomikoi metanastes no poutanes[/size][/move]

Επισκέπτης
Τόσο η Κούνεβα καλή της ώρα όσο και ο παππούς ζήτησαν το αυτονόητο: Να εφαρμοστεί ο Νόμος...
Ο παππούς τη γλίτωσε φθηνά, η Κούνεβα πάλι όχι...
Ποιος νομος?Εαν νομιζεις οτι ο παππους,που ειναι"στατικος"και οχι γυρολογος,εχει αδεια για το τμημα του πεζοδρομιου που καταλαμβανει-οπως οι κουλουρτζηδες και οι κασταναδες π.χ.-κανεις λαθος:ΚΑΝΕΝΑΣ λαχειοπωλης δεν εχει αδεια απο τον Δημο.Επειδη ομως ενα σοβαρο τμημα του τζιρου τους πηγαινει στο Κρατος,οι μπατσοι δεν ασχολουνται.

Δεν υπηρχε θεμα εφαρμογης η υπερασπισης οποιασδηποτε μορφης νομιμοτητας,απλα εγινε ενας καυγας για την πιατσα και τιποτε αλλο.
Μαγεύονται από τις "ομορφιές" όμως και μένουν...
Σοβαρο ρολο παιζει και το Μεσογειακο κλιμα-ΔΕΝ κανω καθολου πλακα.
Και επειδή ντιπ ηλίθιος δεν είμαι (συ είπας) αλλά έχω μια ροπή στη συνομωσιολογία, γιατί έχω την εντύπωση ότι οι ίδιοι τύποι που βιτριόλισαν την κούνεβα μπορεί σε κάποιο σαλόνοι των ΒΠ να κόπτονται για τα δικαιώματα των μεταναστών (και θυμώνουν όταν τυχόν κάποιος μετανάστης τους αρνηθεί το ρόλο του προστάτη) ή ακόμη χειρότερα, να χρησιμοποιούν τους μετανάστες σε ένα ιδιορρυθμο εμπορικό πόλεμο με real estate προεκτάσεις;
Αυτοι οι απογευματινοι μπαφοι εχουν καταντησει η μαστιγα του φορουμ...μην πας στο περιπτερο για σοκολατα,θα καρφωθεις.
Εμεις δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ειναι Αλβανοι Πακιστανοι Μαυροι
Ολους εμας ενωνοι η Ελλας.
Μαθε πρωτα ορθογραφια ρε φασιστοειδες,που σε"ενωνοι"η Ελλαδα.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποιος νομος?Εαν νομιζεις οτι ο παππους,που ειναι"στατικος"και οχι γυρολογος,εχει αδεια για το τμημα του πεζοδρομιου που καταλαμβανει-οπως οι κουλουρτζηδες και οι κασταναδες π.χ.-κανεις λαθος:ΚΑΝΕΝΑΣ λαχειοπωλης δεν εχει αδεια απο τον Δημο.Επειδη ομως ενα σοβαρο τμημα του τζιρου τους πηγαινει στο Κρατος,οι μπατσοι δεν ασχολουνται.

Οι λαχειοπωλες δεν χρειαζονται αδεια (υπαρχει και καποιο διαταγμα πανω σε αυτο) και εκτος αυτου εκτελουν εργο για το κρατος

Απο που νομιζεις εσυ οτι πληρωνωνται αρκετα απο τα οργανα του κρατους ?

Οι λαχειοπωλες φιλε μου εκτελουν εργο για το κρατος
αφου ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα λαχεια του κρατους και μετα παιδευονται να μαζεψουν τα χρηματα τους συν το μικρο ποσοστο που τους αναλογει (11%)

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΟΛΟΙ γνωριζουμε οτι οι λεγομενοι ''οικονομικοι μεταναστες'' εχουν κατακλυσει την χωρα
(για να μην πω οτι κοντευουν να την καταλαβουν)

Αλλοι πετυχαινουν και ΜΠΡΑΒΟ τους ...
αλλοι παλι προσπαθουν χωρις αντικρυσμα να κανουν κατι με το καλο
αλλοι με το αγριο και αλλοι με παρανομους τροπους.....

Ολοι γνωριζουμε την παρουσα κατασταση στο κεντρο της Αθηνας και γυρω περιοχων και την σταση που τηρει η πολιτεια απεναντι τους

Σημερα λοιπον εκτελωντας δρομολογιο διανομης λαχειων σε πελατες μου απο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μερια(οπου απο την Ιπποκρατους και κατα μηκος της Πανεπιστημιου μετα τις 12:30 γινεται το αδιαχωρητο απο ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΤΛ μικροπωλητες οπου εκμεταλευονται την αλλαγη βαρδιας ? της δημοτικης αστυνομιας)
Κυριολεκτικα εμποδιζουν την ελευθερη διελευση των πεζων αφου πιανουν ΟΛΟ το πεζοδρομιο και αφηνουν ενα ΜΟΝΟΠΑΤΙ αναμεσα ισα να περασει ενας πεζος εχοντας βασικη προυποθεση να εχει καλη ισορροπια(ορθογραφικο λαθος)

Μιλησα με ενα συναδελφο μου προχωρημενης ηλικιας για την κατασταση αυτη....

Μου ειπε λοιπον οτι αφου τον εκλεισαν βαζοντας τον στην μεση και κυριολεκτικα κρυβοντας τον ....
αυτος (ο συναδελφος) τους ειπε αρχικα με ευγενεια να αφησουν ενα κενο ωστε να φαινεται η πραγματεια του και στη συνεχεια αρχισε να φωναζει μπας και φυγουν αφου ειδε οτι δεν χαμπαριαζουν πηγε να σπρωξει εναν για να κανει πιο περα και τι του ειπαν ??????

ΕΣΥ ΓΕΡΟΣ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΔΩ !!!!!!!
Αν αυτο δεν ειναι ΘΡΑΣΟΣ τι ειναι ?
Και μιλαμε για γερο που ειναι ΧΡΟΝΙΑ εκει ....

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ

Προπερσυ παλι στην Ομονοια οπου μαζευοντουσαν (τωρα οχι ευτυχως)
οταν μας εκλεισαν αντιδρασε η μητερα μου και ενας Αλβανος σηκωσε και ΧΕΡΙ
ευτυχως με την παρεμβαση γνωστων εκει τριγυρω χωρις να γινει τιποτα
(αχ και να ημουνα εκει δεν θα τον παιρνανε ΖΩΝΤΑΝΟ απο τα κουλαδια μου)

Θεωρω λοιπον οτι αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει εδω πριν εχουμε ακομη μεγαλυτερο προβλημα με δαυτους

Μπορειτε να λετε την γνωμη σας ωστε αν καποιος διαβαζει εδω
απο του υπευθυνους της δημοτικης η και της πολιτειας να κανουν κατι ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ (ανθρωποι ειναι) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
:huh: :huh: :huh:

Συμφωνώ πως κάποιοι μετανάστες είναι πολύ ενοχλητικοί. Ακριβώς το ίδιο ισχύει όμως και για τους λαχειοπώλες. Η γριά στο υπόγειο της Ομόνοιας (μια και μιλάς για κέντρο) είναι μία από αυτές. Την έχω πετύχει να βρίζει χυδαία αστυνομικούς και να αποκαλεί περαστικούς πρεζόνια. Άλλοι μπουκάρουν σε ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες για να πουλήσουν και είναι ακριβώς το ίδιο ενοχλητικοί με τους μαύρους που πουλάνε CD.

Για να ολοκληρώσω λοιπόν με το δικό σου συλλογισμό. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:huh: :huh: :huh:

Συμφωνώ πως κάποιοι μετανάστες είναι πολύ ενοχλητικοί. Ακριβώς το ίδιο ισχύει όμως και για τους λαχειοπώλες. Η γριά στο υπόγειο της Ομόνοιας (μια και μιλάς για κέντρο) είναι μία από αυτές. Την έχω πετύχει να βρίζει χυδαία αστυνομικούς και να αποκαλεί περαστικούς πρεζόνια. Άλλοι μπουκάρουν σε ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες για να πουλήσουν και είναι ακριβώς το ίδιο ενοχλητικοί με τους μαύρους που πουλάνε CD.

Για να ολοκληρώσω λοιπόν με το δικό σου συλλογισμό. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???

Η γρια βασω φιλε μου ειναι απο τους παλαιοτερους λαχειοπωλες στην πιατσα ...
κοντραρεται με τον απεναντι και οι δυο τους καταστρεφουν το επαγγελμα
(ντρεπομαι που τους εχω συναδελφους)

(55 ετη στο κουρμπετι ενω ειναι απιστευτα αθυροστομη φταιει και η ηλικια)

Εγω ειδα κι επαθα μεχρι να κατεβει κατω.......

Ομως αν κατσεις να συζητησεις μαζι της θα μαθεις πολλα πραγματα ....

Ειναι και αυτη συνεχες θυμα απο τα πρεζονια που γυρνανε και μας κλεβουν τα λαχεια ....... για την δοση τους αφου τα μεταπωλουν
σε αλλους συναδελφους μισοτιμης

Και τα εχει με τους αστυνομικους γιατι δεν πιανουν και κανεναν απο δαυτους ....

Οσο για τους ενοχλητικους λαχειοπωλες συμφωνω μαζι σου ...

Αφου παρα πολλοι απο αυτους ειναι αστοιχειωτοι κακομοιρηδες με την κακια εννοια της λεξης
και δυστυχως ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Ομως δεν πρεπει να παραβλεψουμε το γεγονος ...

Οτι λογω της αμορφωσιας της κακομοιριας και της ''καραβλαχικης'' νοοτροπειας τους
ειναι τα τελεια ΘΥΜΑΤΑ εκμεταλευσης των πρακτορων ......

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Άντε να πω και γω τα δικά μου επί του θέματος και ελπίζω να μη στενοχωρήσω τον axaxouxa και παρεκκλίνω  :)

Διατηρώ δική μου επιχείρηση και φορολογούμαι.
Το κράτος με ελέγχει από 15 μεριές και δεν μπορώ να κάνω λαμογιά (για τους κακοπροαίρετους αυτό).
Έχω συνάδελφους ανταγωνιστές, που σέβομαι και δεν εύχομαι την καταστροφή τους κι ας παλεύουμε κι οι δυο για μεγαλύτερο κομμάτι από την ίδια πίτα.
Και άλλα παρόμοια που βαριεμαι τώρα να γράψω (είναι και πρωΐ).

Ο αδελφός Κινεζο-Πακιστανο-μετανάστης, τί από τα παραπάνω κάνει ?
Ξέρει τί πάει να πει εφορία ?
ΦΠΑ ?
ΙΚΑ ?
Ένσημα ?
Σέβεται τους συνάδελφους του ?
Σέβεται τα περιστέρια που διωχνει από τα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου μήπως ?  :2funny:
Σέβεται τον κάθε ηλικιωμένο/φορτωμένο/βιαστικό πεζό που πρέπει να κάνει σλαλομ ανάμεσα στην πραμάτεια που πουλάει παράνομα ?
Γιατί δεν πάει στην οικοδομή, αλλά προτιμάει να πουλάει καλάμι ψαρέματος και τόξο στα φανάρια ?
Γιατί δεν πάει να κουβαλήσει και να κάνει χαμαλοδουλειά, εκμεταλλευόμενος τη χαζογκλαμουριά των Ελληναράδων που δε θέλουν να ζορίζονται ?
Πείτε μου.

Να τους λυπηθώ ?
Ε, όχι, συμπαθάτε με.
Συμπαθώ και λυπάμαι όλους τους μαγαζάτορες που έχουν πληγεί από όλους αυτούς τους τύπους και αυτή την κωλοκατάσταση απόλυτης ανοχής.
Το μεγαλύτερο μπουρδέλο είναι η Ελλαδάρα.
Και μερικοί χαρούμενοι λένε για δικαιώματα και συμπεριφορές  :jerking:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Κάθε άτομο έχει ξεχωριστεί προσωπικότητα. Είτε είναι Ελληνας, είτε αλλοδαπός. Οπως υπάρχουν  :jerking: ελληνες (σε κάθε τομέα), έτσι υπάρχουν και  :jerking: αλλοδαποί. 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Χθες εβλεπα την εκπομπη του Τριανταφυλοπουλου που εδειχνε τους λαθρομεταναστες που εχουν κανει καταυλισμους και συνωστιζονται κοντα στο λιμανι της Πατρας...
Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση,ειναι η αγχωτικη προσπαθεια που εκαναν οσοι συμμετειχαν στο πανελ,οπως και οι κατοικοι,απο τη μια να αναδειξουν τα προβληματα που δημιουργει αυτη η κατασταση αλλα απο την αλλη,να ΜΗ δημιουργηθει η εντυπωση πως ειναι ρατσιστες...
Ολες οι αποψεις ισορροπουσαν σε τεντωμενο σχοινι...
Ναι μεν δημιουργουνται αυτα,αυτα και αυτα τα προβληματα,αλλα απο την αλλη,δε φταινε ΑΥΤΟΙ (οι λαθρομεταναστες) αλλα το ΚΡΑΤΟΣ που δεν εχει δημιουργησει ενα καταυλισμο ωστε να ζουν αξιοπρεπως και μπλα μπλα μπλα...(ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ βεβαια πως σε αλλα ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ κρατη της Ευρωπης,θα τους ειχαν ριξει στη θαλασσα..)
Εφτασαν στο σημειο να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ και το γεγονος πως αρκετοι απο αυτους ερχονται φορτωμενοι με ΠΡΕΖΑ και τη διοχετευουν στην αγορα,γιατι πρεπει να βρουν και αυτοι με καποιο τροπο λεφτα για να επιβιωσουν...
ΓΙΑ ΟΛΑ λοιπον σε αυτη τη χωρα,ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

Πιστευω,οτι η κοινωνικη και ανθρωπινη ευαισθησια,που μας διακατεχει,ΠΡΕΠΕΙ να εχει και καποια ΟΡΙΑ...
Να βοηθουμε τους αναξιοπαθουντες μεχρι του σημειου που δεν διακυβευεται η προσωπικη μας επιβιωση...
Το Ελληνικο κρατος (οπως και ΚΑΘΕ κρατος),οφειλει ΠΡΩΤΑ να εξασφαλισει την στοιχειωδη ευμαρεια στους πολιτες της και ΜΕΤΑ με οσες δυναμεις του εχουν απομεινει,να βοηθαει τους υπολοιπους...
Πιστευω πως ΠΟΛΛΟΙ θα θεωρησουν αυτη την αποψη μου ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ...Ομως ειμαι σιγουρος πως η πλειοψηφια των Ελληνων πολιτων συντασεται με αυτη..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είπε ο Πιπίνος για το λιμανι της Πάτρας και θυμήθηκα την υπόθεση με τους Λιμενικούς.

www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=1912829]Λιμενικοί στο κύκλωμα δουλεμπόρων[/url]
Οργανωμένο κύκλωμα λιμενικών και νταλικέρηδων, το οποίο πλούτιζε με το υστέρημα των οικονομικών μεταναστών που έχουν κατακλύσει το λιμάνι της Πάτρας, προωθώντας τους στην Ιταλία, εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Τουλάχιστον τρεις λιμενικοί και δύο ιδιοκτήτες νταλίκας εμπλέκονται σύμφωνα με πληροφορίες στο κύκλωμα, που έστελνε κρυμμένους σε νταλίκες δεκάδες μετανάστες στη γειτονική χώρα. Υπάρχουν όμως ενδείξεις για συμμετοχή αρκετών ακόμα ατόμων, λιμενικών και ιδιωτών, γι αυτό οι δικογραφίες που πρόκειται να σχηματιστούν για την υπόθεση δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τις είκοσι.
Μέχρι αργά χτες δεν είχαν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από τις αστυνομικές αρχές της Αχαϊας. Σύμφωνα ωστόσο με ανεπίσημες πληροφορίες, στην Ασφάλεια της Πάτρας κρατούνταν τρεις λιμενικοί και δύο ιδιοκτήτες νταλίκας, ως βασικοί ύποπτοι για συμμετοχή στο κύκλωμα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους τρεις λιμενικούς είχε πάρει τιμητική διάκριση στο παρελθόν, για τη συμβολή του στην εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε λαθρομετανάστες. Οι πληροφορίες φέρουν το άτομο αυτό να αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα.

Επιχείρηση
Η επιχείρηση της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαϊας σε συνεργασία με τους άνδρες του τμήματος Εσωτερικών υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος ξεκίνησε χτες τα ξημερώματα με τις προσαγωγές υπόπτων και τελικά η προανακριτική διαδικασία επικεντρώθηκε σε έναν κελευστή, έναν λιμενοφύλακα και άλλον έναν λιμενικό.
Αξιωματικοί της ασφάλειας Πάτρας εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα που δρουν στο λιμάνι της Πάτρας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης η προανακριτική διαδικασία διεξαγόταν παρουσία τριών εισαγγελικών λειτουργών, ανδρών του τμήματος Εσωτερικών υποθέσεων και υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ..
Από την πρώτη στιγμή στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας βρέθηκε και ο πρόεδρος του Σωματείου του Λιμενικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Αντώνης Μπακόπουλος, δηλώνοντας ότι «μας λυπεί πραγματικά το γεγονός ότι συνάδελφοί μας προσήχθησαν στην Ασφάλεια ως ύποπτοι για τη συμμετοχή τους σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, τη στιγμή που εμείς καθημερινά κάνουμε τον αγώνα μας ενάντια σε αυτά τα κυκλώματα» κατέληξε.
Για το θέμα ενημερώθηκε και ο περιφερειακός διοικητής του Λιμενικού Σώματος Γρηγόρης Δικαίος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το λιμενικό σώμα δεν είχε καμία εμπλοκή στις έρευνες που διεξάγονταν για τη συμμετοχή λιμενικών σε κυκλώματα λαθρομετανάστευσης. «Τα στοιχεία έρχονται από την αστυνομία, η οποία χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα, εμείς δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, μόνο ότι έχουν προσαχθεί δύο άνδρες του Λιμενικού Σώματος της Πάτρας».
Στους κόλπους του Λιμενικού Σώματος επικράτησε αναστάτωση, καθώς η είδηση για εμπλοκή λιμενικών σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. «Δυστυχώς δεν είναι όλοι άγιοι σε αυτό τον τόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των λιμενικών υπαλλήλων Αντώνης Μπακόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες έγιναν με απόλυτη μυστικότητα από την Ασφάλεια Πάτρας σε συνεργασία με το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων και τελικά έφθασαν στα ίχνη των λιμενικών, οι οποίοι εντοπίστηκαν όχι εν ώρα υπηρεσίας αλλά στα σπίτια τους, στο κέντρο της Πάτρας. Παράλληλα ερευνάται και η συμμετοχή και άλλων εμπλεκομένων στο κύκλωμα.

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
«Σιωπή» από το ΥΕΝ και τον αρχηγό του Λιμενικού
Γιατί τόση σιωπή από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Θεόδωρο Ρεντζεπέρη, για μια τόσο σοβαρή υπόθεση; Τι κρύβεται πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών στην Πάτρα, με εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τουλάχιστον τρεις λιμενικούς, από τους οποίους ο ένας υπηρετούσε στην περιφέρεια και οι άλλοι δύο στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών;
Εγκυρες πηγές του «Εθνους» αναφέρουν πως οι λιμενικοί πιάστηκαν στα πράσα να φορτώνουν μαζί με έναν πολίτη λαθρομετανάστες σε φορτηγό, εκτός λιμανιού.
Αλλά από το ΥΕΝΑΝΠ, μέχρι αργά χθες, επισήμως μας απαντούσαν ότι οι λιμενικοί, ένας λιμενοφύλακας και δύο κελευστές, έχουν προσαχθεί, οι ανακρίσεις συνεχίζονται και πριν καταλήξουν δεν είναι δυνατόν να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι τρεις ή και όποιοι άλλοι λιμενικοί εμπλέκονται.
Ομως όλο το ΛΣ... βοά, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, πως υπάρχουν λιμενικοί σε κύκλωμα με λαθρομετανάστες και όχι μόνο, στην Πάτρα, σε νησιά στην παραμεθόριο, πιθανόν στο Λαύριο, όπου πριν από λίγο καιρό πιάστηκε ένας και την έκλεισαν περιέργως πολύ... γρήγορα την υπόθεση και σε άλλες περιοχές.
Δηλαδή, την ώρα που οι πολλοί αγωνίζονται με μισθό πείνας και εργάζονται νυχθημερόν, κάποιοι επίορκοι λαδοπόντικες έχουν μπει στα κυκλώματα με το ζεστό χρήμα και δίνουν πληροφορίες για τις ώρες περιπολιών των σκαφών ή συμμετέχουν πιο ενεργά, αμαυρώνοντας την εικόνα του Σώματος.
Τη χθεσινή υπόθεση αλλά και τις άλλες που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί, τις γνωρίζει η ηγεσία και το Εσωτερικών Υποθέσεων.
Το θέμα είναι γιατί δεν πράττουν και γρήγορα τα δέοντα, παρά τώρα, όπως φαίνεται εκ των υστέρων, που έπιασε τους τρεις η ΕΛΑΣ, συνεργάζεται και ο διευθυντής του Εσωτερικών Υποθέσεων του ΛΣ...
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και άλλοι λιμενικοί ή συνταξιούχοι στην υπόθεση και αυτό ερευνάται.
Πάντως, τον έναν λιμενοφύλακα, όλοι λίγο-πολύ τον υποπτεύονταν στο λιμάνι, ενώ ένας από τους τρεις ενεπλάκη πρόσφατα σε συμπλοκή αστυνομικών με λαθρομετανάστες, παρά το γεγονός ότι υπηρετεί στην περιφέρεια και δεν είχε δουλειά να βρίσκεται στο λιμάνι της Πάτρας.
Είναι βέβαιο πως η ηγεσία γνώριζε ή υποπτευόταν με σοβαρότατες ενδείξεις επίορκους λιμενικούς στην Πάτρα και όχι μόνο. Αλλά καθυστέρησε να αντιδράσει, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα. Εστω και τώρα, πρέπει να κοπούν τα... αγκάθια, όπου κι αν βρίσκονται, ακόμα κι αν έχουν συνεργάτες ή κάλυψη από άλλα υψηλά... επίπεδα στο Σώμα.
Εγκυρες πηγές πάντως μας διαβεβαίωσαν αργά χθες το βράδυ πως πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα και πως οι κατηγορίες θα είναι πιθανότατα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Π. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

ΕΚΡΥΨΑΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ... ΣΑΚ ΒΟΥΑΓΙΑΖ
Μέσα σε μεγάλα σακ βουαγιάζ είχαν κρύψει δύο αλλοδαπούς, προχτές, 31χρονος αλλοδαπός οδηγός ΙΧ και η σύζυγός του, με σκοπό να τους επιβιβάσουν σε πλοίο προς Ιταλία. Το ζευγάρι ανακαλύφθηκε από λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας. Οι δύο μετανάστες ήταν κρυμμένοι στο πίσω κάθισμα, όπου βρίσκονταν τα δύο σακ βουαγιάζ. Τόσο, οι δύο πρόσφυγες όσο και ο οδηγός και o συνοδηγός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=887362&catID=16]Μαφία λιμενικών σε δουλεμπόριο[/url]

Αλήθεια τι έγινε με την ΕΔΕ; Οεο;;;

Τι γίνεται με την υπόθεση αυτή;

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
θα ηθελα να προσεγγισω το θεμα της μεταναστευσης οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα.δε σας κρυβω το γεγονος οτι εχω φιλους μεταναστες και μεταναστριες αλλα παραλληλα με ενδιαφερει τοσο η κοινωνικη συνοχη οσο και η προκοπη αυτου του τοπου.
πρωτα απο ολα ας δουμε λιγο το φαινομενο πως ξεκινησε.ηταν στα 1992 οταν κατερρευσε η σοβιετικη ενωση που η παντοκρατειρα αμερικη σκεφτηκε το εξης¨''γιατι δε προσπαθω να βαλω στο οικονομικο παιχνιδι και τον υπολοιπο κοσμο με τελικο σκοπο εκτος απο στρατιωτικος παντοκρατορας να τους τα παιρνω και χοντρα?''
το σχεδιο αυτο υλοποιηθηκε με 2 σκελη.το πρωτο σκελος ειχε τη μορφη ανευρεσης σκλαβων.ευκολο ηταν.παντου πηγαν οι κραχτες που διαλαλουσαν οτι καπου αλλου υπαρχει ο''παραδεισος''και απο την αλλη υπηρχαν και οι κραχτες στις χωρες υποδοχης που αρχιζαν να λενε οτι οι ντοπιοι ειναι τεμπεληδες,οτι βαριουνται να δουλεψουν και αλλες φαιδροτητες(θα ηθελα να ρωτησω αυτους τους κυριους μεχρι το 1990 στην ελλαδα ποιοι εκαναν αραγε τις''βρωμικες''δουλειες.μηπως οι αρειανοι?)
το δευτερο σκελος ηταν ακομα πιο μαγκιορικο.η αμερικη ηθελε να ζησει πλουσιοπαροχα καταναλωνοντας πολυ περισσοτερα απο οτι παρηγαγε.πανε λοιπον στους κινεζους και τους λενε''θα αγοραζουμε τα προιοντα σας,θα σας επιτρεψουμε να εξαπλωθειτε σε ολο τον κοσμο,αλλα εσεις θα αγοραζετε τα κρατικα μας ομολογα,δηλαδη το χρεος μας.''οι κινεζοι συμφωνησαν.
ετσι ξαφνικα μεσα σε λιγα χρονια σε επιπεδο μεταναστευσης ειδαμε στιφη μεταναστων να ερχονται στην ευρωπη και ταυτοχρονα πληθος κινεζικων μαγαζιων να κατακλυζουν την αγορα.το σχεδιο των ΗΠΑ πηγαινε μια χαρα και μαλιστα διαλαλουσαν και επαιροντο οτι ο καπιταλισμος θα κανει αλματα μπροστα χαρη στην αναπτυξη του BRIC(BRAZIL,RUSSIA,INDIA,CHINA)
αυτα ολα μεχρι την οικονομικη κριση που μας ηρθε.γιατι αλλο τα ονειρα του καθε ανιδεου καπιταλιστη καιαλλο η πραγματικοτητα.η παγκοσμια φουσκα που εφτιαξαν παντου εσκασε και αυτο παρεσυρε τα παντα.
αυτο να μου το θυμηθειτε θα εχει μεγαλες επιπτωσεις και στο θεμα της μεταναστευσης.ειδατε οτι ξαφνικα απο ελευθερη παγκοσμια οικονομια ξαφνικα οι ΗΠΑ,η γαλλια και αλλες χωρες λενε ''επιχειρησεις θα επιχορηγηθειτε αλλα μονο στις εντος πατριδος βιομηχανιες''τουτεστιν αρχιζει και ξαναγυριζει ο οικονομικος προστατευτισμος
στην φιλελευθερη αγγλια,οι αγγλοι διαδηλωνουν οχι εναντια σε τριτοκοσμικους εργατες αλλα εναντια σε κοινοτικους εργατες,που νομικα θεωρουνται μη αλλοδαποι στα πλαισια της ευρωπαικης ενωσης
και τελος το σπουδαιοτερο.με την εκλογη ομπαμα αλλαζει και η αμερικανικη στρατηγικη.οι αμερικανοι αρχιζουν και φοβουνται παραπολυ σοβαρα την κινα και εχουν σκοπο να αγορασουν απο την κινα χρεωγραφα τους ενω παραλληλα πιεζουν την κινα για ανατιμηση του εθνικου της νομισματος του γουαν.η κινα για να διατηρει την ικανοτητα να απορροφα τους κινεζους που ερχονται απο τηνεπαρχια να εγκατασταθουν στις πολεις θελει αναπτυξη τουλαχιστον 8% κατι που πολυ δυσκολα θα διατηρηθει.
το ολο σχεδιο λοιπον πηγε στραφι.η πραγματικοτητα το ισοπεδωσε.αν λοιπον η βαθια αυτη κριση διατηρηθει συντομα θα δειτε αλλαγες και σε οτι αφορα τις σχεσεις κρατους μεταναστων.ενα μικρο παραδειγμα.στην ελλαδα μεχρι πρινλιγους μηνες για οποιον εμενε νομιμα 10 χρονια επροκειτο να χορηγηθει αδεια μακρα διαμενοντος αλλοδαπου.τωρα αυτο θα μετατραπει σε 10ετη αδεια.αν τα πραγματα γινουν πολυ πιο σκληρα μπορει να δουμε το κρατος ακομα πιο εναντιο στους αλλοδαπους.επαναλαμβανω οτι οσο και αν ακουγεται παραξενο ολα ξεκινουν απο τους σχεδιασμους απ'εξω.
τωρα οσον αφορα τη δικη μου γνωμη.πιστευω οτι πρεπει σα κρατος να δουμε ποσοι ειναι οι απαραιτητοι για την ελληνικη οικονομια.1 εκατομμυριο?2?5?οσοι ειναι πρεπει να εχουν πληρη επαγγελματικα δικαιωματα με τον ελληνα ωστε να μην λειτουργουν εναντιον του ανταγωνιστικα.οι υπολοιποι θα πρεπει να απελαθουν.με αυτον τον τροπο προστατευουμε και εμας,και τους νομιμους αλλα και τους ιδιους τους παρανομους που αλλιως πεφτουν θυματα εκμεταλευσης.
και κατι ακομα.να σταματησουν το παραμυθι οτι ''φτωχοι''αλλοδαποι καταφτανουν στην ελλαδα.γιατι τα 8 και τα 10 χιλιαδες δολλαρια που δινουν ειναι για τις χωρες τους μεγαλα ποσα.τα ατομα που ερχονται εδω ανηκουν στη μεσαια ταξη εκει,δε πεινανε.αυτοι που πεινανε δενε χουν την οικονομικη ,σωματικη και ψυχικη δυναμη να ερθουν.
και κατι ακομα,να σταματησουν και το παραμυθι του''φτωχου πλην τιμιου αλλοδαπου''που δουλευει ολημερις στο μαγαζακι του.γιανα ανοιξει ο αλλοδαπος μαγαζι πρεπει οταν κανει εναρξη εργασιων στην εφορια να δειξει βιβλιαριο που να εχει καταθεση σε τραπεζα στην ελλαδα 60 χιλιαδες ευρω.ξερετε πολλους φτωχους να χουν 60 χιλιαρικα?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες.αλλα αν η ελλαδα και οι μαλακες που την κυβερνουνε δεν αλλαξουν τη πολιτικη τους σε αυτα θεματα,και γινει ενα σοστο πλαισιο νομου ωστε ο καθε μαλακας να αλλοδαπος να μην αλωνιζει εδω μεσα δεν θα γινει τιποτα.αυτοι φτασανε σε σημειο να βγουνε με σπαθια και σφαχτουνε οπως κανουνε στης μπουρδελοχωρες τους που δεν υπαρχουν νομοι,(π.χ.αφρικανοι).τι θα πει πουλαω c.d.?τον μαζευεις και το στελνεις στην χωρα του.τι 8α πει πουλαω στο δρομο ζωνες,γυαλια,φακους,και οτι αλλη μαλακια υπαρχει τα οποια ολα ειναι και σαν προιοντα αχρηστα?τον μαζευεις και τον στελενεις απο εκει που ηρ8ε.αλλα ολα αυτα τα εχουν παει χαμπαρι αυτοι και ξερουν τι μπουρδελο ειναι και γιαυτο κανουν αυτα που κανουν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και τελος το σπουδαιοτερο.με την εκλογη ομπαμα αλλαζει και η αμερικανικη στρατηγικη.οι αμερικανοι αρχιζουν και φοβουνται παραπολυ σοβαρα την κινα και εχουν σκοπο να αγορασουν απο την κινα χρεωγραφα τους ενω παραλληλα πιεζουν την κινα για ανατιμηση του εθνικου της νομισματος του γουαν.η κινα για να διατηρει την ικανοτητα να απορροφα τους κινεζους που ερχονται απο τηνεπαρχια να εγκατασταθουν στις πολεις θελει αναπτυξη τουλαχιστον 8% κατι που πολυ δυσκολα θα διατηρηθει.

Αυτό που το είδες;

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
φιλε εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες.αλλα αν η ελλαδα και οι μαλακες που την κυβερνουνε δεν αλλαξουν τη πολιτικη τους σε αυτα θεματα,και γινει ενα σοστο πλαισιο νομου ωστε ο καθε μαλακας να αλλοδαπος να μην αλωνιζει εδω μεσα δεν θα γινει τιποτα.αυτοι φτασανε σε σημειο να βγουνε με σπαθια και σφαχτουνε οπως κανουνε στης μπουρδελοχωρες τους που δεν υπαρχουν νομοι,(π.χ.αφρικανοι).τι θα πει πουλαω c.d.?τον μαζευεις και το στελνεις στην χωρα του.τι 8α πει πουλαω στο δρομο ζωνες,γυαλια,φακους,και οτι αλλη μαλακια υπαρχει τα οποια ολα ειναι και σαν προιοντα αχρηστα?τον μαζευεις και τον στελενεις απο εκει που ηρ8ε.αλλα ολα αυτα τα εχουν παει χαμπαρι αυτοι και ξερουν τι μπουρδελο ειναι και γιαυτο κανουν αυτα που κανουν.
εχεις απολυτο δικιο αλλα ολα αυτα εντασονται στο σχεδιο που ειπα πριν.οτι ηθελαν να βαλουν στο παιχνιδι και τις τριτοκοσμικες χωρες μεσω της μεταναστευσης.αυτος που πουλα σιντι θα στειλει στην κενυα λεφτα και η κενυα θα παρει τα πανω της κλπ.
ομως επαναλαμβανω οτι επειδη στη ζωη κυριαρχουν οι πολλαπλες ανατροπες αν αυτη η κριση εχει βαθος και χρονικη διαρκεια τοτε ''αλλαζουν'' ολα οσα αφορουν την μεταναστευτικη πολιτικη.να σου θυμισω την προσφατη αποφαση της ευρωπαικης ενωσης οτι η παρανομη εισοδος αλλοδαπου τιμωρειται με 18 μηνη φυλακιση και 5 χρονια παραμενει εκτος ευρωπαικης ενωσης ακομα και αν  θελησει να ερθει νομιμα.αυτος ο νομος πριν καποια χρονια θα ηταν αδιανοητος.τα πραγματα σκληραινουν και θα σκληρυνουν πολυ.οταν η ανεργια καλπασει στην ευρωπη οι ανθρωποι θα παψουν λεκτικα να καταφερονται εναναντιον των λαθρομεναναστων και υπο τη μορφη κινηματων θα απαιτησουν την απομακρυνση τους.προχθες συμβουλος του γκορντον μπραουν του βρεττανου πρωθυπουργου ειπε οτι αναμενει ανοδο της ακροδεξιας στην ευρωπη.δες επισης την θεαματικη ανοδο της ακροδεξιας στη ρωσσια που οι φονοι μεταναστων αποτελουν καθημερινο φαινομενο(εντεχνα βεβαια ταυτοχρονα κρυβεται οτι οι ανεργοι ρωσσοι ειναι 4,5 εκατομμυρια)
η λυση βεβαια σε καμια περιπτωση δεν ειναι η βια.και μακρια απο μας η ακροδεξια και ο φασισμος.ακριβως ομως για να προλαβουμε τετοια φαινομενα λεω και ξαναλεω οτι πρεπει να μεινουν οσοι ειναι απαραιτητοι για την ελλαδα και μονο.αυτο δε σημαινει οτι ο αριθμος παραμενει στασιμος.αν πχ σε συνθηκες υφεσης μπορουμε να εχουμε 1 εκαττομυριο και αργοτερα η οικονομια αναπτυχθει και θελουμε 2 εκατομμυρια τοτε ξαναδεχομαστε αλλο ενα.αλλα παντοτε καθε φορα στα πλαισια ποσοι ειμαστε βιωσιμοι.και πιστεψε με επειδη οπως ειπα εχω πολλους φιλους αλλοδαπους και αυτοι που θελουν να ζησουν με ενα επιπεδο ζωης αυτη τη λυση θελουν.ειναι η πιο δικαιη,η πιο λειτουργικη και η πλεον σωστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom