Νέα

Θράσος.... από τους οικονομικούς μετανάστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγω πρωσωπικα το εχω κοψει εδω και κατι μηνες,και μπορω να σου πω οτι δεν μου εχει λειψει....ασε και το αλλο  οτι ο ανθρωπος δεν ειναι σαρκοφαγο  ον..

Δεν θα πω τη γνώμη μου για τους vegetarians...

Ωστόσο, ο homo sapiens είναι παμφάγος- και μάλιστα η κατανάλωση κρέατος συνέβαλε στην εξέλιξη του είδους και το κρέας αποτελεί κατά κοινή ομολογία απαραίτητο στοιχείο μιας ισορροπημένης διατροφής (και μην πει κανάς βεγκετάριαν ότι αναπληρώνεται με ξηροκάρπια- αυτά μόνο συμπληρώνουν το τσίβας στα σκυλάδικα)...

Εννοείται βέβαια ότι το παν είναι στην ποσότητα και στην ποιότητα...
Η υπερκατανάλωση κρέατος είναι πράγματι επικίνδυνη για τον οργανισμό και το περιβάλλον...
Προσωπικά τρώω μια φορά τη βδομάδα κόκκινο κρέας και 2-3 άσπρο και αποφεύγω τα αλλαντικά...

Στο θέμα μας τώρα:

Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η μπούρδα της πολυπολιτισμικότητας...
Στ' @@ μου αν οι μουσουλμάνοι έχουν έθιμο να σφάζουν αρνιά στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, να κόβουν κλειτορίδες, να παντρεύονται με προξενιό, να μαστιγώνονται σε κοινή θέα...
Εντό είναι ελλάντα και ευρώπη...
Έχουμε κάποιους κανόνες- προσοχή δε λέω να μη γιορτάσουν κόσμια τις θρησκευτικές τους τελετές ή τις εθνικές τους επετείους αλλά να σέβονται τους κανόνες υγιεινής και τους νόμους του κράτους υποδοχής...
Ειδάλλως ας πάνε στο Ισλαμαμπαντ και στην Καμπούλ να γαμάνε όσες κατσίκες θέλουν...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάντως μέχρι πριν από μερικά χρόνια υπήρχε κοπάδι και τσοπάνης στο Πάτημα Χαλανδρίου.
Ήταν πολύ σουρεαλιστικό θέαμα να βλέπεις ανάμεσα στα οικόπεδα και τα σπίτια να περνάνε τα πρόβατα και να βοσκάνε.

Τώρα βέβαια τα οικόπεδα έγιναν μεζονέττες.

Κοπάδι πάντως στην Αχαρνών δεν έχω δει, από που πήραν οι Αφγανοί (μάλλον Κούρδοι) το πρόβατο;

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Πάντως μέχρι πριν από μερικά χρόνια υπήρχε κοπάδι και τσοπάνης στο Πάτημα Χαλανδρίου.
Ήταν πολύ σουρεαλιστικό θέαμα να βλέπεις ανάμεσα στα οικόπεδα και τα σπίτια να περνάνε τα πρόβατα και να βοσκάνε.

Τώρα βέβαια τα οικόπεδα έγιναν μεζονέττες.

Κοπάδι πάντως στην Αχαρνών δεν έχω δει, από που πήραν οι Αφγανοί (μάλλον Κούρδοι) το πρόβατο;

Εδω βρηκε η Θωδη αρνι δε θα εβρισκαν οι αφγανοι. :tooth: :tooth: :tooth:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια μας πειρανε χαμπαρι και οι ξενοι τι μπουρδελο ειμαστε στην ελλαδα,και μας εκμεταλευωντε,και αν γινει καμια στραβη με την ελλαδιτσα μας θα μας γαμησουνε οι μπασταρδοι.στην μπουκα μας εχουν ολοι οι ξενοι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αρκανς συγγνωμη αλλα την ελλαδιτσα οποτε θελουμε τη θυμομαστε.......

οι ξενοι καλα κανουν οσοι μας εχουν στη μπουκα γιατι ηρθαν σε μια ανοργανωτη χωρα με ανωργανωτους και ξενοφοβικους ανθρωπους και διαπιστωσαν οτι μονο η πονηρια και η απατεωνια βασιλευει....ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται....δεν ειναι τυχαιο οτι οι ιδιες ρατσες σε αλλες χωρες (αυστραλια-αγγλια πχ) ειναι αλλοι ανθρωποι....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω με αυτα που λες,αλλα το μπουρδελο κανταντησαν οι πολιτικοι και ολοι εμεις που τους ψηφηζουμε.το θεμα ειναι οτι ολοι θελουν να γινουν δημοσιοι υπαλληλη και δεν βλεπουν οτι το κρατος παει για διαληση.οι ξενοι μολις γινει κανενα κραχ οικονομικο θα ψαχτουνε αμεσως για αλλου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
συμφωνω με αυτα που λες,αλλα το μπουρδελο κανταντησαν οι πολιτικοι και ολοι εμεις που τους ψηφηζουμε.το θεμα ειναι οτι ολοι θελουν να γινουν δημοσιοι υπαλληλη και δεν βλεπουν οτι το κρατος παει για διαληση.οι ξενοι μολις γινει κανενα κραχ οικονομικο θα ψαχτουνε αμεσως για αλλου.

καλα τωρα παμε σε αλλα θεματα.....αυτα ειναι φαυλος κυκλος και με κουραζει.....το θεμα ειναι οτι οταν η χωρα υποδοχης ειναι μπαχαλο και προερχεσαι απο μια ακομα πιο μπαχαλο χωρα σαφως και θα εκτροχιαστεις......επισης ειναι γεγονος οτι οι πολιτες ΚΑΙ οι μεταναστες απο ενα σημειο και επειτα θελοντας και μη αφομοιωνονται στο κοινωνικο συστημα και γινονται μερος αυτου......

ενας πακιστανος στην αγγλια δεν εχει καμια σχεση με εναν πακιστανο στην ελλαδα.........γιατι και ενας αγγλος δεν εχει καμια σχεση με εναν ελληνα φυσικα......

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε παιδια ξεκοληστε πια με τα διατροφικα ....ΕΛΕΟΣ

και το αν ειναι η δεν ειναι γκετο και επικινδυνη η κατασταση....
αμαν αμαν πια, τι αλλο θα διαβασουμε εδω ?

Εδω το θεμα ειναι πως θα μπορουσε η χωρα να [size=10pt][size=10pt]αποφυγει[/size][/size] την γκετοποιηση

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Τρεις φορες είδα τον τιτλο για να δω ότι είμαι στο τοπικ που διάλεξα.

Δεν ξέρω για τα κοκορέτσια και που κολάν με τους οικονομικους μεταναστες αλλά τα συνεργεία μου τα ελληνικά έρχονται οικοδομή και φέρνουν μπρικάκι, καφεδάκι, ζαχαρίτσα και φαγάκι. Οι κ@*^^$# βόρειοι γειτονες μας ζητάν με ύφος καφέ και μπύρα! Ανατράφηκαν με την πεποίθηση ότι οι Ελληνες τους χρωστάνε κάτι !!!  :jerking:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Κατά τη γνώμη ΜΟΥ, έτσι ? Ο άλλος φίλος ας πει τη δικιά του

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε παιδια ειναι απλο.καταρχην τους δινουμε ολες τις αθλιες δουλειες,δευτερον τους φερομαστε υποτιμητικα σε σχεσει με τους ελληνες,εκτος δουλειας δεν θελουμε να εχουμε σχεσεις μαζι τους.εχει κανενας κολλητο αλβανο,πακιστανο,ρωσσοποντιο,και αλλους τετοιους?οταν βγαινουν εξω και πανε σε κανενα καλο μαγαζι στη καλυτερη θα τους σνομπαρουν,και στην χειροτερη θα φανε πορτα.ολα αυτα αυτοι τα καταλαβαινουν,ασχετα που κανουν τους χαζους.προσωπικα εγω τους γραφω στα αρχιδια μου,αν δεν τους αρεσει να πανε στις κολοχωρες τους με τα καθεστοτα που εχουν να τους γαμανε.ετσι και αλλιως εχουν γεννηθη δουλοι,στις χωρες τους δουλευαν τζαμπα για το κρατος,εδω τουλαχιστον πληρωνωντε.αμα δεν τους αρεσει να πανε να γαμηθουνε ας φυγουν.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κατ'αρχας να διευκρινησουμε κατι οσον αφορα τις καφετεριες που εχουν βαλει τραπεζια στα πεζοδρομια...
Ο χωρος που καταλαμβανουν ΔΕΝ ειναι ΤΖΑΜΠΑ....Υπαρχουν περιοχες της Αθηνας,που οι καφετεριες πληρωνουν μεχρι και 1000 ευρω ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ το χρονο στο Δημο Αθηναιων.Αρα για 100 τετραγωνικα πεζοδρομιο μπροστα στη καφετερια,πληρωνουν 100.000 ευρω το χρονο.
Οι πλανοδιοι οικονομικοι μεταναστες,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ?
Οποιος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ λοιπον για το καθεστως αυτο,το οποιο ισχυει εδω και πολλες δεκαετιες,καλο ειναι να μη πεταει αρλουμπες για δημιουργια εντυπωσεων.
Τωρα οσον αφορα τη γενικευση του θεματος που επιχειρηθηκε απο πολλους,για τη κατασταση που ισχυει στην Ελλαδα με τους μεταναστες...Θα πω μονον τα εξης..
α)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ οι μεταναστες ιδιοι...
β)Οι μαυροι υπαρχουν στην Ελλαδα,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρονια...Πολυ πριν εισελθουν οι πακιστανο-ρωσσο-αλβανο-βουλγαρο-ρουμανοι κλπ κλπ...Και ειναι απο αυτους που εχουν δημιουργησει ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ προβληματα.
γ)ΜΗΝ ΕΞΙΣΩΝΟΥΜΕ τους Ελληνες μεταναστες,της δεκαετιας του 60,με τα πολλα κουμασια που εχουν ερθει τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα...
Γιατι τα εμετικα ανθρωποειδη του ΣΥΡΙΖΑ,για να παραπλανησουν και να υποστηριξουν τις ανιστορητες και φασιστικα επικινδυνες θεσεις τους,"ξεχνουν" οτι τα χρονια εκεινα,ΥΠΗΡΧΕ σχεδιο και οργανωση απο τις χωρες που ειχαν ανοιξει τα συνορα για να υποδεχτουν οικονομικους μεταναστες και για τον αριθμο,αλλα και για "το ποιον" αυτων που θα εισελθουν...
Οι "υποψηφιοι" περνουσαν απο ιατρικες εξετασεις...Και αν ειχες ενα χαλασμενο δοντι σε γυρναγαν πισω...
Εδω στην Ελλαδα βεβαια,δεν ελεγχουν ΚΑΝ ποιος μπαινει και ποιος βγαινει...Πανοραμικη ακτινογραφια ανω-κατω γναθου θα ζητουσανε?

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Γιατι τα εμετικα ανθρωποειδη του ΣΥΡΙΖΑ,για να παραπλανησουν και να υποστηριξουν τις ανιστορητες και φασιστικα επικινδυνες θεσεις τους,"ξεχνουν" οτι τα χρονια εκεινα,ΥΠΗΡΧΕ σχεδιο και οργανωση απο τις χωρες που ειχαν ανοιξει τα συνορα για να υποδεχτουν οικονομικους μεταναστες και για τον αριθμο,αλλα και για "το ποιον" αυτων που θα εισελθουν...
Οι "υποψηφιοι" περνουσαν απο ιατρικες εξετασεις...Και αν ειχες ενα χαλασμενο δοντι σε γυρναγαν πισω...
Εδω στην Ελλαδα βεβαια,δεν ελεγχουν ΚΑΝ ποιος μπαινει και ποιος βγαινει...Πανοραμικη ακτινογραφια ανω-κατω γναθου θα ζητουσανε?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ετσι...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
εγω εχω αλλη απορια επειδη δεν καταλαβα την παρεμβαση του στεκαςΑΕ:το αρνι θα το επαιρνε ζωντανο κ θα του εκοβε το νημα της ζωης ο κρητικος στη πολυκατοικια??? *P εσεις ετσι κανετε εδω περα?? δεν τα παιρνετε απ το κρεοπωλειο δλδ ετοιμα σφαγμενα κ τα βαζετε στις σουβλες? *P

χα, χα stekas Α.Ε. μου αρέσει, θυμάσαι βλέπω τις επιχειρηματικές ιδέες μου για εξαγωγές ελλεηνίδων....μπράβο σου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν, δεν διάβασες τα προηγούμενα, εννοούσα τους Αφγανούς που σφάζουν πρόβατα σε πολυκατοικίες, σε αντιδιαστολή με τους Έλληνες στο εξωτερικό που δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο.  

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
καλα το μαθενε οτι γαμιωμαστε και πλακωσανε και οι γυφτοι εαν δεν το εχετε ακουσει το βλεπετε καθε μερα στην αθηνα ......περαστικα 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε εγω τους γραφω στα αρχιδια μου σαν να μην υπαρχουν καθολου.και αν μου κανει κανενας και τιποτα ξερω τι θελουν οι μπασταρδοι ξυλο μονο με ξυλο καταλαβαινουν και τιποτα αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom