str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω πρωσωπικα το εχω κοψει εδω και κατι μηνες,και μπορω να σου πω οτι δεν μου εχει λειψει....ασε και το αλλο οτι ο ανθρωπος δεν ειναι σαρκοφαγο ον..
Δεν θα πω τη γνώμη μου για τους vegetarians...
Ωστόσο, ο homo sapiens είναι παμφάγος- και μάλιστα η κατανάλωση κρέατος συνέβαλε στην εξέλιξη του είδους και το κρέας αποτελεί κατά κοινή ομολογία απαραίτητο στοιχείο μιας ισορροπημένης διατροφής (και μην πει κανάς βεγκετάριαν ότι αναπληρώνεται με ξηροκάρπια- αυτά μόνο συμπληρώνουν το τσίβας στα σκυλάδικα)...
Εννοείται βέβαια ότι το παν είναι στην ποσότητα και στην ποιότητα...
Η υπερκατανάλωση κρέατος είναι πράγματι επικίνδυνη για τον οργανισμό και το περιβάλλον...
Προσωπικά τρώω μια φορά τη βδομάδα κόκκινο κρέας και 2-3 άσπρο και αποφεύγω τα αλλαντικά...
Στο θέμα μας τώρα:
Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η μπούρδα της πολυπολιτισμικότητας...
Στ' @@ μου αν οι μουσουλμάνοι έχουν έθιμο να σφάζουν αρνιά στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, να κόβουν κλειτορίδες, να παντρεύονται με προξενιό, να μαστιγώνονται σε κοινή θέα...
Εντό είναι ελλάντα και ευρώπη...
Έχουμε κάποιους κανόνες- προσοχή δε λέω να μη γιορτάσουν κόσμια τις θρησκευτικές τους τελετές ή τις εθνικές τους επετείους αλλά να σέβονται τους κανόνες υγιεινής και τους νόμους του κράτους υποδοχής...
Ειδάλλως ας πάνε στο Ισλαμαμπαντ και στην Καμπούλ να γαμάνε όσες κατσίκες θέλουν...