Νέα

Θράσος.... από τους οικονομικούς μετανάστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απο που πηρες με συκωτακια ? Απο αυτο που ειναι εκει που φευγουν τα αστικα για ΚΤΕΛ ? Αν λες αυτο πηγαινα κι εγω παλαιοτερα, εφτιαχνε πολυ καλη αραβικη πιτα, αλλα τελευταια τη χαλασε.
Παντως οσες φορες περνουσα απο εκει και με γυναικα μερικες φορες, ποτε δεν με πειραξε κανεις.

Απο Σοφοκλεους αναμεσα στα κινεζικα νομιζω (κοντα στην αγορα)

οπως κατεβαινεις απο αθηνας νομιζω δευτερο προς τριτο στενο στα αριστερα σου

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι, που όταν έκλεισαν την Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν...

Αλήθεια, τι απέγινε αυτή η κίνηση; Εννοώ των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.
Θυμάμαι θα κάνανε κάτι ανοιχτές συγκεντρώσεις, αλλά έγιναν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αμαν πια ανοιξτε τα σπιτια σας στους μεταναστες , και η ΕΕ θα σας δωσει επιδοτηση .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Να σας πω ότι οι "κακόμοιροι μετανάστες" Αφγανοί στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν σε πολυκατοικία πρόβατα στην ταράτσα τα οποία και... πηδάνε. Πολυπολιτισμικό...
Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι, που όταν έκλεισαν την Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν, τα σκουλήκια του ΤΣΥΡΙΖΑ πήγαν να τους βγάλουν ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες.
Λοιπόν, αρκετά με τα αφροασιατικά σκουπίδια. Να πάνε στο διάολο ή πίσω στις χώρες τους!

Στο τέλος του ραμαζανίου τα σφάζουν στις πολυκατοικίες, διότι σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση κάθε οικογένεια πρέπει να σφάζει ένα πρόβατο για τη γιορτή.
Αν μένατε στην ίδια πολυκατοικία θα δεχόσασταν την παραπάνω παράδοση ???
Ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ  :think:
Μήπως στην πολυπολιτισμικότητα υπάρχουν κάποια όρια  :think:   

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
καλα,ο ΣΥΡΙΖΑ εχει παρει τον κατηφορο και παει να πιασει πατο με ορισμενες απο τις θεσεις του σε δοαφορα θεματα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
καλα,ο ΣΥΡΙΖΑ εχει παρει τον κατηφορο και παει να πιασει πατο με ορισμενες απο τις θεσεις του σε δοαφορα θεματα

δυστυχώς οι ψευτοπροοδευτικές ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ακούγονται, ο κόσμος που μένει σε περιοχές σαν τον Αγ. Παντελεήμονα που έχουν γίνει γκέτο όχι μόνο δεν ακούγεται, αλλά τους παρουσιάζουν ως ακροδεξιούς, φασίστες, εχθρούς των μεταναστών. ΝΤΡΟΠΗ  :headbang: :headbang: :headbang:   

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Εδω ρε τα μουνοπανα παρουσιασαν ως χρυσαυγιτες τους πολιτες που πλακωσαν στο ξυλο τα"αναρχικα"σκουπιδια στην Πατρα..

Pelotas

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ τα περισσότερα κόμματα της Βουλής ( ΠΛΗΝ ΛΑΟΣ και ισως ΚΚΕ ) θελουν να τους δώσουν και δικαίωμα ψήφου.Οποτε σε μερικά χρόνια ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ θα φτιάξουν δικό τους κόμμα και θα παίζουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα της ΕΛΛΑΔΑΣ.
Οι πουλημένοι οι πολιτικοί μας τα εχουν κάνει ΚΩΛΟΣ.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Ολα αυτα καλα που λετε αλλα δεν πατε στο Guru bar? στο Soul? στο Pak Indi?στο Μαγκαζε η στο Νixons ολα αυτα εκει γυρω ειναι! Παω συχνα και με την γυναικα μου Δεν με πειραξε κανεις... Σιγουρα δεν ειναι ωραιο το θεαμα με τα πρεζακια και τους μαυρους με τα κλεμμενα ποδηλατα αλλα οχι και γκετο!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ολα αυτα καλα που λετε αλλα δεν πατε στο Guru bar? στο Soul? στο Pak Indi?στο Μαγκαζε η στο Νixons ολα αυτα εκει γυρω ειναι! Παω συχνα και με την γυναικα μου Δεν με πειραξε κανεις... Σιγουρα δεν ειναι ωραιο το θεαμα με τα πρεζακια και τους μαυρους με τα κλεμμενα ποδηλατα αλλα οχι και γκετο!

μου θυμίζει την λογική του νεοέλληνα "τι με νοιάζει εμένα, εγώ μένω αλλού".

Αν έμενες στον Αγ. Παντελεήμονα θα σε ενοχλούσε η κατάσταση φίλε μου, αλλά εμένα όχι γιατί μένω πολύ μακριά.....δεν είναι κακό να προσπαθούμε να μπούμε στη θέση άλλων νομίζω... 

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Μα φυσικα και με ενοχλει! Ειπα απλα οτι δεν ειναι γκετο που δεν μπορει να μπει ανθρωπος... Και φυσικα δεν δικαολογω τους μεταναστες ( οσους ειναι παρανομοι) απλα ειπα και πιστευω οτι ειναι ο ευκολος στόχος... Ουτε πιστευω οτι ειναι γραφικοι ουτε μου αρεσει που μου κλεψαν το ποδηλατο και το βρηκα στην Μενανδρου για πουλημα και οι μπατσοι εκαναν οτι δεν με εβλεπαν. Απλα θεωρω οτι οι φταιχτες ειναι Ελληνες και αυτοι που τους παιρνουν για μαυρη δουλεια γιατι ειναι φτηνοι και μετα γκρινιαζουν, και αυτοι που απλα δεν τους ξεκαθαριζουν δια της νομιμου οδου γιατι τα μασανε!!! ΑΥΤΑ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στο τέλος του ραμαζανίου τα σφάζουν στις πολυκατοικίες, διότι σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση κάθε οικογένεια πρέπει να σφάζει ένα πρόβατο για τη γιορτή.
Αν μένατε στην ίδια πολυκατοικία θα δεχόσασταν την παραπάνω παράδοση ???
Ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ  :think:
Μήπως στην πολυπολιτισμικότητα υπάρχουν κάποια όρια  :think:   
Τώρα μεταξύ μας, κάτι παρόμοιο είχα ζήσει κι εγώ στας Αγγλίας που προσπαθήσαμε να σουβλίσουμε αρνί πασχαλιάτικα.
Ούτε σούβλες βρήκαμε, ούτε μπορούσαμε να βρούμε αρνί παρά μόνο σε φιλετάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μας την είπαν οι γείτονες γιατί τους φάνηκε βάρβαρο το έθιμο μας  ;) ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τώρα μεταξύ μας, κάτι παρόμοιο είχα ζήσει κι εγώ στας Αγγλίας που προσπαθήσαμε να σουβλίσουμε αρνί πασχαλιάτικα.
Ούτε σούβλες βρήκαμε, ούτε μπορούσαμε να βρούμε αρνί παρά μόνο σε φιλετάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μας την είπαν οι γείτονες γιατί τους φάνηκε βάρβαρο το έθιμο μας  ;) ;)

Χα, χα, χα,
Που να δεις 10 υποψήφια Ph.D. πάνω από αυτοσχέδια σούβλα φτιαγμένη από σωλήνα από εργαστήριο και να προσπαθούν να σουβλίσουν.

Και για να βρεις αρνί πρέπει να έχεις φίλο κανένα βοσκό (που λέει ο λόγος).
Για κατσικάκι δε, ούτε κατά διάνοια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλήθεια, τι απέγινε αυτή η κίνηση; Εννοώ των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.
Θυμάμαι θα κάνανε κάτι ανοιχτές συγκεντρώσεις, αλλά έγιναν τα γεγονότα του Δεκεμβρίου.

απο κατοικους παντω που γνωριζω οτι ητανε στην περιβοητη αυτη διαμαρτυρια εχω μαθει οτι οντως πηγαν χρυσαυγιτες οι οποιοι πλακωθηκαν με τους συριζιωτες και στο μεσο οι κατοικοι της περιοχης.........

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στη περίπτωσή σας...η σφαγή του ζώου εντός πολυκατοικίας. Πέραν του θλιβερού θεάματος τίθεται και θέμα δημόσιας υγείας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

που να δεις εμεις που ψαχναμε να φτιαξουμε και κοκορετσι.......ασε........μας θεωρουσαν κανιβαλους ρε :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Tι ωραια νεοελληνικα-χριστιανικα εθιμα,να σουβλιζεις ενα ζωο,και να χοροπηδας σαν καννιβαλος ακουγοντας κλαρινα...
ενω οταν το τρως σε φιλετακια ειναι καλυτερα.. εκει αλλαζει! αχαχαχα
το μονο που αλλαζει ειναι οτι το ενα μας φρικαρει κ μας χαλαει την αισθητικη μας.. κ μετα πως να το φαμε??!?!?!?!

οπως μια γνωστη μου που αποφασισε να μη τρωει κρεας γιατι ειναι βαρβαρο το γεγονος οτι σκοτωνουν  τα ζωα αλλα δεν της κοβει το μυαλο οτι κ το ζαμπον που συνεχιζει να παιρνει απ το σουπερμαρκετ απο καποιο σφαγμενο ζωακι προερχεται

εγω εχω αλλη απορια επειδη δεν καταλαβα την παρεμβαση του στεκαςΑΕ:
Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στη περίπτωσή σας...η σφαγή του ζώου εντός πολυκατοικίας. Πέραν του θλιβερού θεάματος τίθεται και θέμα δημόσιας υγείας.
το αρνι θα το επαιρνε ζωντανο κ θα του εκοβε το νημα της ζωης ο κρητικος στη πολυκατοικια??? *P εσεις ετσι κανετε εδω περα?? δεν τα παιρνετε απ το κρεοπωλειο δλδ ετοιμα σφαγμενα κ τα βαζετε στις σουβλες? *P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο στεκας μπαιτ μιλαει για τους αφγανους και το συγκρινει με τον κρητικο.......

και λεει οτι ο κρητικος προφανως δεν εξετρεφε ολη τη χρονια ενα κατσικι σπιτι του στην αγγλια για να το σφαξει το πασχα :P

αλλα αναφερει οτι καποιοι αφγανοι ειχανε προβατα στην ταρατσα τους (Για το ραμαζανι?) αν καταλαβα καλα δηλαδη.......

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Για οσους μενουν Αθηνα να σουβλισουν τα παιρνουν ετοιμα απο κρεοπωλεια.
Ασε που πλεον ειναι τοσο ακριβα που οι Αθηναιοι εχουν κανει μοδα τα μπαρμεκιου εδω. Μαλλον στεκα δε τα ξερεις αυτα.
Οσοι ειναι απο χωριο και πανε για να σουβλισουν ενα 70% τα σφαζουν οι ιδιοι.
Εχω τυχει να ειμαι μπροστα σε τετοια φαση να βλεπω ενα μικρο κατσικακι αμεριμνο και μετα να τρεχει το αιμα σαν πιδακας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom