Νέα

Θράσος.... από τους οικονομικούς μετανάστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σήμερα έκανα το λάθος να περάσω από την Σοφοκλέους στο κομμάτι από Αθηνάς προς Πειραιώς για να βγω στη Λένορμαν.Τόση μαυρίλα δεν έχω ξαναδεί.Κάποιος τσαμπουκάς έγινε και είχαν συμπλακεί 5 άτομα.Μπουνιές κλοτσιές,χαμός...Ο ταξιτζής κλείδωσε τις πόρτες και έκλεισε τα παράθυρα για παν ενδεχόμενο.Η ΕΛ.ΑΣ πιο κάτω στη συμβολή με την Πειραιώς,και δεν ενδιαφέρθηκε.Και σωστά κατά την άποψη μου.Ένας νεκρός αράπης,και η Ελλάδα θα καεί εκ νέου...Άραγε πώς βοηθούν την εθνική οικονομία που λένε μερικοί,όταν αργόσχολοι κάθονται στα πεζοδρόμια;Μήπως με την προώθηση ναρκωτικών;Καιρός να φεύγουν.Ας μείνουν όσοι πραγματικά χρειάζονται και όχι όλοι.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το κρατος το συμφερει να εχει αυτους τους λαθρομεταναστες και λοιπους που λεμε για να τσεπωνει εκατομμυρια ευρω απο την ευρωπαικη ενωση!

Και ακους τους πολιτικους να κοροιδευουν τον λαουτζικο οτι ΘΑ γινουν οι εγκαταστασεις για τους μεταναστες και αλλες τετοιες μπουρδες.......θα θα θα............
Εδω δε δινουν λεφτα για τα αυτονοητα εκει θα τα δωσουν?

Αυτη η χωρα με τετοια πολιτικη που εχει σε ολα τα θεματα μονο πισω μπορει να πηγαινει!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Σήμερα έκανα το λάθος να περάσω από την Σοφοκλέους στο κομμάτι από Αθηνάς προς Πειραιώς για να βγω στη Λένορμαν.Τόση μαυρίλα δεν έχω ξαναδεί.Κάποιος τσαμπουκάς έγινε και είχαν συμπλακεί 5 άτομα.Μπουνιές κλοτσιές,χαμός...Ο ταξιτζής κλείδωσε τις πόρτες και έκλεισε τα παράθυρα για παν ενδεχόμενο.Η ΕΛ.ΑΣ πιο κάτω στη συμβολή με την Πειραιώς,και δεν ενδιαφέρθηκε.Και σωστά κατά την άποψη μου.Ένας νεκρός αράπης,και η Ελλάδα θα καεί εκ νέου...Άραγε πώς βοηθούν την εθνική οικονομία που λένε μερικοί,όταν αργόσχολοι κάθονται στα πεζοδρόμια;Μήπως με την προώθηση ναρκωτικών;Καιρός να φεύγουν.Ας μείνουν όσοι πραγματικά χρειάζονται και όχι όλοι.

περασες απο Σοφοκλεους ρε θηριο ?
ρεσπεκτ !!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν ξέρω από που προκύπτει αυτός ο φόβος για τις περιοχές κοντά στην Ομόνοια, στην Σωκράτους, στην Γερανίου.
Δεν ξέρω αν αυτοί που τα λένε έχουν περάσει ποτέ από πραγματικά επικίνδυνες περιοχές που βρωμάνε μπαρούτι (σε άλλες χώρες) .

Ούτε τα πρεζάκια ούτε οι οικονομικοί μετανάστες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Χθές το βράδυ για παράδειγμα περνούσα από την Σοφοκλέους και πήρα ένα σάντουϊτς με φαλάφελ από τον Αιγύπτιο. Μου την έπεσε ένα πρεζάκι.
Αλλά μου μιλούσε στον πληθυντικό, με το σεις και με το σας και με το κύριε.

Καμιά τσαντιά σε γυναίκα μπορεί να κάνουν τα πρεζάκια (αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε πολλές περιοχές της Αθήνας).
Ας μην τα παραλέμε.

Από την άλλη μεριά, το θέαμα της πραμάτειας που απλώνεται στον δρόμο και οι τσιλιαδόροι, ο πανικός και οι μαύροι γάζελοι που τρέχουν όταν εμφανίζεται η Δημοτική Αστυνομία δεν συναντάται σε καμία άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Πιθανόν και σε καμία άλλη πρωτεύουσα γενικώς.

Αλλά δεν φταίνε μόνον αυτοί που πουλάνε τις μαϊμούδες. Φταίνε αυτοί που τα εισάγουν και κυρίως τα διακινούν. Φταίει η ΕΑ γιατί δεν κάνει τις συλλήψεις που πρέπει γιατί πρόκειται για αντίγραφα μαϊμού.
Αλλά κυρίως φταίνε αυτοί που τα αγοράζουν έχοντας την ψευδαίσηθη ότι προσθέτουν μία νότα γκλαμουριάς στην κατά τα άλλα μουντή ζωή τους.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το ίδιο λάθος είχα κάνει πριν 2 χρόνια με τη μηχανή,και μάλιστα στις 23:00...Ευτυχώς δεν είχε κίνηση και πέρασα με γκάζι από το κομμάτι εκείνο.Αν κάνει λάθος κάποια γκόμενα να περάσει από εκεί,θα βγει σαν την Silvia Saint όχι στην ομορφια,αλλά στο ξεχείλωμα  :grin:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Φταίει η ΕΑ γιατί δεν κάνει τις συλλήψεις που πρέπει γιατί πρόκειται για αντίγραφα μαϊμού.

Αν αρχίσει συλλήψεις,θα βγουν οι γνωστοί "φιλοσοφημένοι" και θα φωνάζουν για "σύλληψη κακόμοιρου οικονομικού μετανάστη".Ποιος θα αναλάβει το πολιτικό κόστος;

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Να σας πω ότι οι "κακόμοιροι μετανάστες" Αφγανοί στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν σε πολυκατοικία πρόβατα στην ταράτσα τα οποία και... πηδάνε. Πολυπολιτισμός...
Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι, που όταν έκλεισαν την Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν, τα σκουλήκια του ΤΣΥΡΙΖΑ πήγαν να τους βγάλουν ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες.
Λοιπόν, αρκετά με τα αφροασιατικά σκουπίδια. Να πάνε στο διάολο ή πίσω στις χώρες τους!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να σας πω ότι οι "κακόμοιροι μετανάστες" Αφγανοί στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν σε πολυκατοικία πρόβατα στην ταράτσα τα οποία και... πηδάνε. Πολυπολιτισμός...Αυτά τα λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι, που όταν έκλεισαν την Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν, τα σκουλήκια του ΤΣΥΡΙΖΑ πήγαν να τους βγάλουν ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες.
Λοιπόν, αρκετά με τα αφροασιατικά σκουπίδια. Να πάνε στο διάολο ή πίσω στις χώρες τους!

:o

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, παίδες!
Η παροιμία "δός του θάρρος του χωριάτη και θ' ανέβει στο κρεβάτι" βρίσκει νομίζω την απόλυτη εφαρμογή της εδώ!Για να μη πω και το "μάθαν ότι γαμ.., πλακώσανε κι οι.."!
Η cd/dvd-πειρατεία είναι παράνομη πράξη λένε.Προφανώς και είναι.Είδατε ποτέ να συλλαμβάνουν κάποιον απ' τους (κακομοίρηδες γιατί είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας αυτοί)Αφρικανούς που τα διακινούν ακόμη και στις παραλίες το καλοκαίρι?Αμ το άλλο?Οι ..υπαίθριες τσαντοαγορές (από Λουί Βοιϊτόν μέχρι ό, τι βάλει ο νους σου)στην Ερμού (και όχι μόνο)? Υποτίθεται ότι είναι ο ορισμός του παραεμπορίου.Είδατε να φοβούνται τον νόμο οι συμπαθέστατοι κατά τα άλλα Αφρικάνοι?
Νομίζω ότι κακώς γίνεται λόγος για θράσος.Απλούστατα: οι ξένοι κατάλαβαν για τα καλά πλέον ότι ζουν στη χώρα της ατιμωρησίας και του "παρα" (παρακράτος, παραπαιδεία, παραοικονομία και βάλε...)και αποθρασύνθηκαν! Και πούμαστε ακόμη....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.705
Πόντοι
22.785
πουζουμε;;;

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Xθές το βράδυ για παράδειγμα περνούσα από την Σοφοκλέους και πήρα ένα σάντουϊτς με φαλάφελ από τον Αιγύπτιο.

Ωραια τα φαλαφελ επαιρνα κι εγω αρκετες φορες απο εκει
αλλα εκοψα απο τοτε που εφαγα με συκωτακια μεσα και με επιασε διαρεια μετα πονου στο στομαχι
μου αρεσε επισεις και το γαλα τους (ξυνογαλα νομιζω ειναι)

Τωρα παιρνω μονο απο αυτο που βρισκεται στην Βαθης 3ης Σεπτεβριου

αν και ειναι πολυ πιο ακριβο ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙ και εχει ποικιλια γευσεων.......

το συστεινω ανεπιφυλακτα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Είχα περάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πάμπολες φορές απο εκεί μέσα.
Τελευταία φορά πρίν 20 μέρες πριν μπώ είχα πορτοφόλι και με 550 Ε, για να πληρώσω!
Βγήκα χωρίς πορτοφόλι και δεν κατάλαβα πώς??
Αισθάνθηκα μέγας μαλ...ς!

Η δημοτική καλή είναι για να κόβει κλήσεις  :jerking:.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Απλως ειχαμε την ατυχια να γεννηθουμε σε αυτη την ανεκδιηγητη χωρα............
Δε διορθωνεται τιποτα, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να φυγεις σε αλλη χωρα με οτι δυσκολιες συνεπαγεται αυτο.
Παντως το μεγαλυτερο ανεκδοτο που ακουσα ποτε ειναι οτι η Ελλαδα ειναι Ευρωπαικη χωρα! :S :S  για πολλα γελια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.705
Πόντοι
22.785
μιν νομιζετε οτι αλου ινε καλα κ ι φιγι
ινε ι λισι λαθος...
παντου τα ιδια ινε
ι ελαδα ινε οτι καλιτερο γι αφτο που θελουμε εμισ να θελουμε

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
το θρασος θελει θρασος για να αντιμετωπιστει. ξυλο και τσαμπουκας σε οποιους μεταναστες κανουν μαλακιες. Μονο ο φοβος φυλάει τα ερημα, ειδικα τους εξαθλιωμενους και λιμαγμενους μεταναστες. Για να τα βουταει το συριζα εβαλε μανδυα ιδεολογιες αδελφοσυνης και μαλακιας και μας εχει ζαλισει τον ερωτα. Οποιος τους γουσταρει τρελα να τους παρει αγκαλιτσα στο κρεβατι του.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Είχα περάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πάμπολες φορές απο εκεί μέσα.
Τελευταία φορά πρίν 20 μέρες πριν μπώ είχα πορτοφόλι και με 550 Ε, για να πληρώσω!
Βγήκα χωρίς πορτοφόλι και δεν κατάλαβα πώς??
Αισθάνθηκα μέγας μαλ...ς!

Η δημοτική καλή είναι για να κόβει κλήσεις  :jerking:.

Θυμισου αν σε πλησιασαν τιποτα κοπελες
γιατι τετοια κανουν κατι συμμοριες γυναικων (ρουμενες κυριως) που συχναζουν σε στασεις λεωφορειων - σκαλες ηλεκτρικου ομονοιας και εξω απο τραπεζες
ενω σε τραπεζες βαζουν ενα κοριτσακι κοντα στα μηχανηματα αναληψης και οταν δει καποιον η καποια να σηκωνει αρκετα δινει σημα και τον την ακολουθουν απο πισω

Επισκέπτης
Ωραια τα φαλαφελ επαιρνα κι εγω αρκετες φορες απο εκει
αλλα εκοψα απο τοτε που εφαγα με συκωτακια μεσα και με επιασε διαρεια μετα πονου στο στομαχι
μου αρεσε επισεις και το γαλα τους (ξυνογαλα νομιζω ειναι)

Τωρα παιρνω μονο απο αυτο που βρισκεται στην Βαθης 3ης Σεπτεβριου

αν και ειναι πολυ πιο ακριβο ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙ και εχει ποικιλια γευσεων.......

το συστεινω ανεπιφυλακτα

Απο που πηρες με συκωτακια ? Απο αυτο που ειναι εκει που φευγουν τα αστικα για ΚΤΕΛ ? Αν λες αυτο πηγαινα κι εγω παλαιοτερα, εφτιαχνε πολυ καλη αραβικη πιτα, αλλα τελευταια τη χαλασε.
Παντως οσες φορες περνουσα απο εκει και με γυναικα μερικες φορες, ποτε δεν με πειραξε κανεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.705
Πόντοι
22.785
Απο που πηρες με συκωτακια ? Απο αυτο που ειναι εκει που φευγουν τα αστικα για ΚΤΕΛ ? Αν λες αυτο πηγαινα κι εγω παλαιοτερα, εφτιαχνε πολυ καλη αραβικη πιτα, αλλα τελευταια τη χαλασε.
Παντως οσες φορες περνουσα απο εκει και με γυναικα μερικες φορες, ποτε δεν με πειραξε κανεις.
να ερθο εκι ψιλα στα ορι που ισε να φιγο
λιγο απο το θοριβο

Επισκέπτης
να ερθο εκι ψιλα στα ορι που ισε να φιγο
λιγο απο το θοριβο

Αυτη την εποχη ? θα βερεθεις τη ζωης σου ρε. Θα ερθεις το καλοκαιρι με το vothro που θα κανουμε ενα μεγαλο παρτυ με live μουσικη, μασες και πιωματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom