Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ναι, αυτή την Ελίνα πώς δεν την έχουμε ξαναδεί τόσο καιρό στην σκηνή της Θεσσαλονίκης; Καλή φαίνεται!

Για τις άλλες, η Λουίζα μέτρια σε εμφάνιση αλλά παλιότερα φοβερή σε υπηρεσίες, η Στέλλα καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες, και το πουλέν του Αλέφαντου ντρέπομαι να ομολογήσω ότι δεν το έχω αξιολογήσει ποτέ!
πρεοδρε εσυ?? χανεις φιλε μου :)
προεδρε χρονια πολλα και να ξερεις σε τιμω ιδιετερα εισαι ρε παιδι σαν ο σοφος τις υποθεσης εμαθα πολλα απο σενα στα ξεκινηματα και θλιβομαι που σε χασαμε τελευταια

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
τις ειδα κουαρτετο μαικ χθες σε ενα καφε τις καβαλας χαμος εγινε δυνατες
αδερφε η ελινα ειναι στην αθηνα δεν εχω ιδεα απο υπηρεσιες κτλ

κουαρτετο? να σου τρεχουνε τα σαλια!!!! οχι σαν τις πατσαβουρες του ηρακλειου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πρεοδρε εσυ?? χανεις φιλε μου :)
προεδρε χρονια πολλα και να ξερεις σε τιμω ιδιετερα εισαι ρε παιδι σαν ο σοφος τις υποθεσης εμαθα πολλα απο σενα στα ξεκινηματα και θλιβομαι που σε χασαμε τελευταια

σε ευχαριστώ αγαπητέ αλενατόρε!
Ναι, δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους έχω αραιώσει τις επισκέψεις μου αλλά παρακολουθώ που και που τις όποιες εξελίξεις.
Όμως γι αυτή την Ελίνα που λες το λινκ της αγγελίας που έστειλες λέει Θεσσαλονίκη! Έχει ανεβεί για επαγγελματικό ταξιδάκι; Στις φωτό φαίνεται δυνατή αλλά κρίνοντας από άλλες περιπτώσεις (βλ. Λουίζα) αυτό δεν είναι απόλυτο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
σε ευχαριστώ αγαπητέ αλενατόρε!
Ναι, δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους έχω αραιώσει τις επισκέψεις μου αλλά παρακολουθώ που και που τις όποιες εξελίξεις.
Όμως γι αυτή την Ελίνα που λες το λινκ της αγγελίας που έστειλες λέει Θεσσαλονίκη! Έχει ανεβεί για επαγγελματικό ταξιδάκι; Στις φωτό φαίνεται δυνατή αλλά κρίνοντας από άλλες περιπτώσεις (βλ. Λουίζα) αυτό δεν είναι απόλυτο
προεδρε εχεις δικαιο η αγγελια ειναι παλια πριν κανα 4μηνο και βαλε ειχε ανοιξει θρεντ για αυτην επειδη ανεβενει θεσ/νικη τοτε τωρα δουλευει αθηνα και σπανια ερχεται εδω απλως επειδη την ειδα χθες και δεν εβρισκα αλλο τροπο ωστε να την δειτε για αυτο ανεβασα αυτην την αγγελια σορρυ για την παραπληροφορηση επρεπε να το τονισω

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
προεδρε εχεις δικαιο η αγγελια ειναι παλια πριν κανα 4μηνο και βαλε ειχε ανοιξει θρεντ για αυτην επειδη ανεβενει θεσ/νικη τοτε τωρα δουλευει αθηνα και σπανια ερχεται εδω απλως επειδη την ειδα χθες και δεν εβρισκα αλλο τροπο ωστε να την δειτε για αυτο ανεβασα αυτην την αγγελια σορρυ για την παραπληροφορηση επρεπε να το τονισω

Οκ, δεν πειράζει, απλά έτσι όπως την είδα εδώ μου κίνησε την περιέργεια γιατί πρώτον δεν την είχα ξαναδεί και δεύτερον απορώ αν είναι όντως τόσο εντυπωσιακή όσο φαίνεται!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Οκ, δεν πειράζει, απλά έτσι όπως την είδα εδώ μου κίνησε την περιέργεια γιατί πρώτον δεν την είχα ξαναδεί και δεύτερον απορώ αν είναι όντως τόσο εντυπωσιακή όσο φαίνεται!
καλη προεδρε και απο κοντα αλλα οπως βλεπεις τις φωτο εμπειρια εχεις μπορεις να κρινεις τι γινεται :2funny: :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
καλη προεδρε και απο κοντα αλλα οπως βλεπεις τις φωτο εμπειρια εχεις μπορεις να κρινεις τι γινεται :2funny: :2funny:

παω να αγιασω  αλε και δε μ'αφηνουνε οι καριολες αγιες μερες.τυχεροι ανθρωποι τα καρντασια :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ποια σε πειραξε παλι ρε?

ασε με ρε αλε θα χαστουκισω καμμια και θα με τρεχουνε γαμω τις ψευτοκαριολες . αγγελια:εντυπωσιακη ψηλη ξανθια 27 ετων διαφορετικου τυπου ενεργοπαθητικη με υπεροχο κορμι μπλα μπλα. τι σκατα θα περιμενεις να σου εμφανιστει? :think:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ασε με ρε αλε θα χαστουκισω καμμια και θα με τρεχουνε γαμω τις ψευτοκαριολες . αγγελια:εντυπωσιακη ψηλη ξανθια 27 ετων διαφορετικου τυπου ενεργοπαθητικη με υπεροχο κορμι μπλα μπλα. τι σκατα θα περιμενεις να σου εμφανιστει? :think:
χωρις φωτο??
το τερας του λοχνες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα αφου τα εχουμε πει 1000 φορες τραβεστι αν δεν δεις προσωπο δεν πας νομος η μαλλον αξιωμα καλυτερα :idiot: :idiot:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
χωρις φωτο??
το τερας του λοχνες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα αφου τα εχουμε πει 1000 φορες τραβεστι αν δεν δεις προσωπο δεν πας νομος η μαλλον αξιωμα καλυτερα :idiot: :idiot:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟ. δυο ειναι με φωτο και η ηβη στα χανια. παιρνω τηλ την καταξανθη εντυπωσιακη 27χρονη .εισαι οπως γραφεις? ειμαι και ακομα πιο πολυ. ποσο τοσο? απ ολα ?ανεση χρονου? ολα μεσα.και καβαλαω το μοτοσακο και παω.και χτυπω το κουδουνι.και ανοιγει η πορτα.....

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟ. δυο ειναι με φωτο και η ηβη στα χανια. παιρνω τηλ την καταξανθη εντυπωσιακη 27χρονη .εισαι οπως γραφεις? ειμαι και ακομα πιο πολυ. ποσο τοσο? απ ολα ?ανεση χρονου? ολα μεσα.και καβαλαω το μοτοσακο και παω.και χτυπω το κουδουνι.και ανοιγει η πορτα.....

και βλεπω μια κανα 1.65 χοντρη 45φευγα με στρινγ και πεμενα βυζια να κρεμονται και καταμαυρο μαλλι. γεια σου εγω  γεια αυτη .ρωταω εγω εδω ειναι για την αγγελια? ναι εδω. και ξαναρωταω η κοπελλα η εντυπωσιακη 27 καταξανθη ψηλη πανεμορφη που ειναι? εσυ εισαι η τσατσα απο οτι καταλαβα.αυτη που ειναι? ε και  μετα ξερεις τι εγινε  .........

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Χρόνια πολλά και καλά και από μένα σε όλους τους συναγωνιστές.
Την συγκεκριμένη που πόσταρε ο καλός φίλος ο Αλέφας την έχω συναντήσει πριν από πολλά χρόνια στην Αθήνα (8-9 αν θυμάμαι καλά).
Είναι post-οp (το μείον της για μένα) και όντως ήταν σαν μοντέλο...όχι πορνομοντέλο αλλά μοντέλο.Τρελή καύλα....
Από τον αριθμό τηλεφώνου την θυμήθηκα  :o :o  και όχι από τις φωτό, γιατί έχει αλλάξει αρκετά.
Ψηλή, καταπληκτικό κορμί και πανέμορφη. Την είχα πετύχει και με μια άλλη δίμετρη φίλη της σε βραδυνή έξοδο στην Καλλιθέα στα παλιά Μαμούνια
και όλο το μαγαζί βαρούσε μαλακία για πάρτη τους...   :2funny: :2funny: :rockon:
Όταν ξανακατέβηκα Αθήνα την έψαξα στο τηλέφωνο, αλλά είχε φύγει και είχε μετακομίσει αν θυμάμαι καλά Σέρρες (ή Λάρισα, αλλά μάλλον Σέρρες)
όπου εργαζόταν σε μπουρδέλο.
Από τις κορυφαίες με διαφορά Ελληνίδες τρανς με κορμί και πρόσωπο κόλαση...
Είμαι σε φάση ΠΑΥΣΗΣ, αλλιώς θα την έπαιρνα και τώρα τηλέφωνο να την ξυπνήσω... ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Χρόνια πολλά και καλά και από μένα σε όλους τους συναγωνιστές.
Την συγκεκριμένη που πόσταρε ο καλός φίλος ο Αλέφας την έχω συναντήσει πριν από πολλά χρόνια στην Αθήνα (8-9 αν θυμάμαι καλά).
Είναι post-οp (το μείον της για μένα) και όντως ήταν σαν μοντέλο...όχι πορνομοντέλο αλλά μοντέλο.Τρελή καύλα....
Από τον αριθμό τηλεφώνου την θυμήθηκα  :o :o  και όχι από τις φωτό, γιατί έχει αλλάξει αρκετά.
Ψηλή, καταπληκτικό κορμί και πανέμορφη. Την είχα πετύχει και με μια άλλη δίμετρη φίλη της σε βραδυνή έξοδο στην Καλλιθέα στα παλιά Μαμούνια
και όλο το μαγαζί βαρούσε μαλακία για πάρτη τους...   :2funny: :2funny: :rockon:
Όταν ξανακατέβηκα Αθήνα την έψαξα στο τηλέφωνο, αλλά είχε φύγει και είχε μετακομίσει αν θυμάμαι καλά Σέρρες (ή Λάρισα, αλλά μάλλον Σέρρες)
όπου εργαζόταν σε μπουρδέλο.
Από τις κορυφαίες με διαφορά Ελληνίδες τρανς με κορμί και πρόσωπο κόλαση...
Είμαι σε φάση ΠΑΥΣΗΣ, αλλιώς θα την έπαιρνα και τώρα τηλέφωνο να την ξυπνήσω... ;)
δαβιδ φιλαρακι αν δεν το επισημανα σορρυ ειναι οντως εξ αλλαγης την ειδα απο κοντα προχθες ειναι οντως πολυ εντυπωσιακη ακομη αν και οπως καταλαβενεις οι φωτο στην αγγελια δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα παρολα αυτα ειναι πολυ δυνατη
ειναι απο καβαλα στην καταγωγη οπου και βρησκεται αυτες τις μερες αλλα μενει μονιμα αθηνα και ανεβαινει θεσ/νικη (στα τοσο χρονια που παρακολουθω τις αγγελιες) σπανια και για πολυ λιγες μερες

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.368
Πόντοι
606
και βλεπω μια κανα 1.65 χοντρη 45φευγα με στρινγ και πεμενα βυζια να κρεμονται και καταμαυρο μαλλι. γεια σου εγω  γεια αυτη .ρωταω εγω εδω ειναι για την αγγελια? ναι εδω. και ξαναρωταω η κοπελλα η εντυπωσιακη 27 καταξανθη ψηλη πανεμορφη που ειναι? εσυ εισαι η τσατσα απο οτι καταλαβα.αυτη που ειναι? ε και  μετα ξερεις τι εγινε  .........

α ρε ξαδερφε τη σου κανουν...

Oru_Mila

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:rolleyes: :pipa1:Γεια σας παιδια! Ειμαι καινουργιος στο φορυμ!  Θελω να μαθω για την pamela. Η αλλιως Kristi.alexioy.!!
Ευχαριστω..

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Oru_Mila

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οι φοτο ειναι πειραγμενες στο ts-dating?? ειναι ακριβη?? λω να την παρω τηλ. σημερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom