daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
περιμενο πμ με λεπτομερειες μαικ
δεν θες να ξερεις πιστεψε με.
περιμενο πμ με λεπτομερειες μαικ
περιμενο πμ αν εισαι εσυ η ξερεις ποιος ειναι λεγε ρε φιλεδεν θες να ξερεις πιστεψε με.
περιμενο πμ αν εισαι εσυ η ξερεις ποιος ειναι λεγε ρε φιλε
Δεν την έχω ελέγξει αλλά έχει ξανα-αναφερθεί εδώ από τους γνώστες του είδους ως αρκετά εμφανίσιμη και καλή στις υπηρεσίες απ' όσο θυμάμαι.
Είναι μόνιμα θεσ/νίκη αλλά για κάποιον λόγο το παίζει ότι έρχεται από Γερμανία απ' ότι λένε! Και γράφει την περιγραφή στα γερμανικά!!! Ποιος ξέρει γιατί...
από τιμές? επίσης βρήκα και αυτήν...
τι ρολο βαράει?
από τιμές? επίσης βρήκα και αυτήν...
τι ρολο βαράει?
τη μεθοδο R T F T την ξερεις βεβαια ε?
τη μεθοδο R T F T την ξερεις βεβαια ε?
Και για αυτούς που δεν ξέρουνε τη μέθοδο
R ead
T he
F ucking
T opic
Καλό mike.
Και χρόνια πολλά και καλά σε όλους τουσ συναγωνιστές αλλά φυσικά και στις πολεμίστριες της ηδονής.
εχι κατι μπρατσα ομως....δικεφαλο τρικεφαλο τουμπανο τα χει,να σου κατσει μπουκετο να τρεχεις χιλιομετρα!!!κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα να πουμε
ρε τι γινεται θα τρελαθουμε εντελως......
σιγα σιγα και τα αδεσποτα που ειναι στο κεντρο θα αρχισουν τις βιζιτες δεν παμε καλα
ναι τωρα που το ειπες γεμισα το παμ-περςεχι κατι μπρατσα ομως....δικεφαλο τρικεφαλο τουμπανο τα χει,να σου κατσει μπουκετο να τρεχεις χιλιομετρα!!!
ε καποιος θα την παρει δεν μπορει...ναι τωρα που το ειπες γεμισα το παμ-περς
αντε ποιος ο πρωτος ηρωας του εχω σπεσιαλ βιδεο απο το youtube να του αφιερωσω οταν θα ερθει εδω να μας τα πει
Παιδια επειδη ειμαι νεος στις τραβελοκαταστασεις μια ψηλη εντυπωσιακη ξανθια στην 26ης Οκτωβριου στις αρχες ποια ειναι την εχει παρει-τον εχει παρει κανεις?
στην πατησιων εννωεις
στην θεσσαλονικη βρε μαλακα
εντελυ εχεις δικιο sory ρε mike
Ξέρει κανεις για αυτήν τίποτα?