Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Sangint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν την έχω ελέγξει αλλά έχει ξανα-αναφερθεί εδώ από τους γνώστες του είδους ως αρκετά εμφανίσιμη και καλή στις υπηρεσίες απ' όσο θυμάμαι.
Είναι μόνιμα θεσ/νίκη αλλά για κάποιον λόγο το παίζει ότι έρχεται από Γερμανία απ' ότι λένε! Και γράφει την περιγραφή στα γερμανικά!!! Ποιος ξέρει γιατί...  :huh:

από τιμές? επίσης βρήκα και αυτήν...
τι ρολο βαράει?

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
από τιμές? επίσης βρήκα και αυτήν...
τι ρολο βαράει?

γι αυτήν τα είπαν λεπτομερώς τα παιδιά στις αμέσως προηγούμενες σελίδες!
Τιμές για Σοφία δεν ξέρω, όπως σου είπα δεν την έχω τσεκάρει ποτέ, κάνε ένα search στο φόρουμ και όλο και κάτι θα βρεις για περισσότερες πληροφορίες

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
τη μεθοδο R T F T την ξερεις βεβαια ε?

Και για αυτούς που δεν ξέρουνε τη μέθοδο
R ead
T he
F ucking
T opic

Καλό mike.
Και χρόνια πολλά και καλά σε όλους τουσ συναγωνιστές αλλά φυσικά και στις πολεμίστριες της ηδονής.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Και για αυτούς που δεν ξέρουνε τη μέθοδο
R ead
T he
F ucking
T opic

Καλό mike.
Και χρόνια πολλά και καλά σε όλους τουσ συναγωνιστές αλλά φυσικά και στις πολεμίστριες της ηδονής.

ε μα ειπαμε. απο τα τοσα που εχουν ειπωθει στις προηγουμενες 2 σελιδες μονο που δεν εμεινε εγκυος  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα να πουμε :headbang: :headbang: :headbang:
ρε τι γινεται θα τρελαθουμε εντελως......
σιγα σιγα και τα αδεσποτα που ειναι στο κεντρο θα αρχισουν τις βιζιτες δεν παμε καλα

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα να πουμε :headbang: :headbang: :headbang:
ρε τι γινεται θα τρελαθουμε εντελως......
σιγα σιγα και τα αδεσποτα που ειναι στο κεντρο θα αρχισουν τις βιζιτες δεν παμε καλα
εχι κατι μπρατσα ομως....δικεφαλο τρικεφαλο τουμπανο τα χει,να σου κατσει μπουκετο να τρεχεις χιλιομετρα!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εχι κατι μπρατσα ομως....δικεφαλο τρικεφαλο τουμπανο τα χει,να σου κατσει μπουκετο να τρεχεις χιλιομετρα!!!
ναι τωρα που το ειπες γεμισα το παμ-περς :jerking: :jerking:
αντε ποιος ο πρωτος ηρωας του εχω σπεσιαλ βιδεο απο το youtube να του αφιερωσω οταν θα ερθει εδω να μας τα πει

gymalanaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια επειδη ειμαι νεος στις τραβελοκαταστασεις μια ψηλη εντυπωσιακη ξανθια στην 26ης Οκτωβριου στις αρχες ποια ειναι την εχει παρει-τον εχει παρει κανεις?

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ναι τωρα που το ειπες γεμισα το παμ-περς :jerking: :jerking:
αντε ποιος ο πρωτος ηρωας του εχω σπεσιαλ βιδεο απο το youtube να του αφιερωσω οταν θα ερθει εδω να μας τα πει
ε καποιος θα την παρει δεν μπορει...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Παιδια επειδη ειμαι νεος στις τραβελοκαταστασεις μια ψηλη εντυπωσιακη ξανθια στην 26ης Οκτωβριου στις αρχες ποια ειναι την εχει παρει-τον εχει παρει κανεις?

στην πατησιων εννωεις

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060

Χρονια πολλά σε όλους.
Σοφία γνωστη και ως Αντιγόνη. Παλια χτυπουσε 26ης Οκτωβρίου με ένα μπλε Micra πολλη όμορφη με ωραιο σωμα μονο για ενεργητικους διοτι απο προσόντα δεν. Εχω πολλα χρόνια να πάω μαζί της μπορω να θυμηθω οτι ηταν ευγενικηγ και καλη επαγγελματίας. Η επιλογη δική σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom