Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.350
Πόντοι
606
καβλα το μωρο καμια εμπυρεια δεν εχουμε ακουσει ομως....

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
και δεν φαινεται γνωστο ουτε εχει πολλες φωτογραφιες1  :tickedoff:

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τα κορίτσια αυτά τι σας λένε;

Η πρώτη κάτι μου θυμίζει, την δεύτερη σίγουρα δεν την έχω ξαναδεί ποτέ! Καινούργιες; Ή τίποτα αφίξεις εξ Αθηνών;
Εκτός αν φταίει που όπως λένε κάποιοι συναγωνιστές και έχουν δίκιο, έχω μείνει πολύ καιρό εκτός αθλήματος και έμεινα πίσω!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
19/9 με 25/9; Κάτι δεν μου φαίνεται πολύ επίκαιρο...  :huh:

Μούφα μυρίζει γενικώς από το προφίλ της αλλά και από την πολύ αρνητική κριτική που έχει στο συγκεκριμένο σάιτ...
Προφανώς μπέρδεψε τον Ιανουάριο με το Σεπτέμβριο...Οψόμεθα....

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Μούφα μυρίζει γενικώς από το προφίλ της αλλά και από την πολύ αρνητική κριτική που έχει στο συγκεκριμένο σάιτ...

πολλες κανουν copy paste μια φορα το about me χωρις να κοιταξουν απαραιτητα τι γραφει

την πολυ αρνητικη κριτικη εννοεις οτι την εχει γενικα το site η εννοεις οτι εχουν αφησει κριτικη για αυτην στο site?

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
αρα εσυ τελικα λες οτι ηρθαν 2 yasmines εδω

γιατι στην αρχη ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να ηρθε μονο η μια. ειπα και εγω, τοσο πολυ αλλαξε?  :o :rolleyes:

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχει ξαναερθει σε αυτες τις ημερομηνιες προεδρε απλα εβαλε το about me οπως ητανε  :headbang: :headbang:

Αχα, ε γι' αυτό και το μπέρδεμα! Απ' τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραίο μωρό, αν και πάντα είναι λίγο "επεξεργασμένες", αλλά αν έχει την γνωστή βραζιλιάνικη ταρίφα είναι απλησίαστη...
Ψάχνω για μία τρανς που να είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή, καλή στις υπηρεσίες της και σε καλή τιμή, αλλά μάλλον πιο πιθανό είναι να υπάρχει ο Αϊ-Βασίλης παρά κάτι τέτοιο...!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Αχα, ε γι' αυτό και το μπέρδεμα! Απ' τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραίο μωρό, αν και πάντα είναι λίγο "επεξεργασμένες", αλλά αν έχει την γνωστή βραζιλιάνικη ταρίφα είναι απλησίαστη...
Ψάχνω για μία τρανς που να είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή, καλή στις υπηρεσίες της και σε καλή τιμή, αλλά μάλλον πιο πιθανό είναι να υπάρχει ο Αϊ-Βασίλης παρά κάτι τέτοιο...!

το αλλο με τον τοτο το ξερεις βεβαια ε? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

David, τον Ιανουάριο που τον βλέπετε ρε παιδιά και δεν τον βλέπω εγώ; Προφανώς κάτι απ αυτό το site μου διαφεύγει

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το αλλο με τον τοτο το ξερεις βεβαια ε? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ναι, το έχω καταλάβει προ πολλού ότι δεν παίζει τέτοιο πράγμα, αλλά έστω 2 από τα 3 (εμφάνιση, υπηρεσίες, τιμή) να ισχύουν καλά είναι. Από 1 στα 3 και κάτω είναι πεταμένα λεφτά, ακόμη και αν είναι λίγα

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μαλλον θα ειναι γριούλα οπαδος του ηρακλέως δεν εξηγείται αλλιώς

Ισως παιζει και αυτο . τελικα οσο μεγαλωνω μαθαινω ποοοοολλά στην ζωη μου. ρε τι σου ειναι η ζωη τελικα...

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

άλλη μία καινούργια παρουσία και μέχρι προσφάτως άγνωστη για μένα. Απ την φωτογραφία φαίνεται καλή από αυτή την απόσταση αλλά η κάνει περισσότερο για ΤV, όχι τρανς, και η περιγραφή τρομάζει λίγο!
Τελευταία ή βλέπω πολλά καινούργια (και αμφιβόλου ποιότητας) πρόσωπα ή έχω χάσει επεισόδια!
Γενικά τι καλό κυκλοφορεί στην πόλη αυτή την στιγμή;

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ναι, το έχω καταλάβει προ πολλού ότι δεν παίζει τέτοιο πράγμα, αλλά έστω 2 από τα 3 (εμφάνιση, υπηρεσίες, τιμή) να ισχύουν καλά είναι. Από 1 στα 3 και κάτω είναι πεταμένα λεφτά, ακόμη και αν είναι λίγα

[size=10pt]Προεδρε και ολα  να ειναι δεν αξιζουν μια οι πεταμενες του εξωτερικου. καλυτερα να δινουμε τα λεφτα μας στην ελλαδα. να προτιμουμε ελληνιδες και οχι ξενες. οπως και να το κανουμε οι δικες εχουν τον τροπο να γυρισουν το χρημα ξανα σε μας. οι ξενες το μονο που κανουν ειναι να τα παιρνουν και φευγουν. ασε που τις εχω και ικανες να μην  δινουν λεφτα ουτε για φαγητο και να εχουν ενα ή ακομα και 2 και καλα αγαπητικους οι οποίοι αυτοι κανουν ολα τα εξοδα. αποτελεσμα? τα λεφτα μενουν σε αυτες καθαρα και οι μαλακες πληρωνουν σχεδον ολα τα εξοδα τους. σιχτηρ πια με τις γαμιολες . ηρθαν εδω λες και εμεις εχουμε τα εκατομμύρια. στην γερμανια και στην ολανδια παιρνουν 80-100 ευρω το πολυ πολυ και εδω ζητανε τ'αντερα τους. ας τις δωσουμε σουτ απο εδω. εχουμε δικα μας κοριτσια που αξιζουν πιο πολλα απο αυτες. [/size]

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

άλλη μία καινούργια παρουσία και μέχρι προσφάτως άγνωστη για μένα. Απ την φωτογραφία φαίνεται καλή από αυτή την απόσταση αλλά η κάνει περισσότερο για ΤV, όχι τρανς, και η περιγραφή τρομάζει λίγο!
Τελευταία ή βλέπω πολλά καινούργια (και αμφιβόλου ποιότητας) πρόσωπα ή έχω χάσει επεισόδια!
Γενικά τι καλό κυκλοφορεί στην πόλη αυτή την στιγμή;

κατι θυμιζει απο αντζελινα...... μπας και???? www.adoos.gr/post/19509127/icurreniiexcliiiipoundicurreni_angelina_6950252618]http://www.adoos.gr/post/19509127/icurreniiexcliiiipoundicurreni_angelina_6950252618[/url]

www.sexgr.net/transexual/ad8782-energopathitiki-travesti-angelina-6950252618]http://www.sexgr.net/transexual/ad8782-energopathitiki-travesti-angelina-6950252618[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom