Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]Προεδρε και ολα  να ειναι δεν αξιζουν μια οι πεταμενες του εξωτερικου. καλυτερα να δινουμε τα λεφτα μας στην ελλαδα. να προτιμουμε ελληνιδες και οχι ξενες. οπως και να το κανουμε οι δικες εχουν τον τροπο να γυρισουν το χρημα ξανα σε μας. οι ξενες το μονο που κανουν ειναι να τα παιρνουν και φευγουν. ασε που τις εχω και ικανες να μην  δινουν λεφτα ουτε για φαγητο και να εχουν ενα ή ακομα και 2 και καλα αγαπητικους οι οποίοι αυτοι κανουν ολα τα εξοδα. αποτελεσμα? τα λεφτα μενουν σε αυτες καθαρα και οι μαλακες πληρωνουν σχεδον ολα τα εξοδα τους. σιχτηρ πια με τις γαμιολες . ηρθαν εδω λες και εμεις εχουμε τα εκατομμύρια. στην γερμανια και στην ολανδια παιρνουν 80-100 ευρω το πολυ πολυ και εδω ζητανε τ'αντερα τους. ας τις δωσουμε σουτ απο εδω. εχουμε δικα μας κοριτσια που αξιζουν πιο πολλα απο αυτες. [/size]

Φίλε Χρήστο συμφωνώ μαζί σου και σε ιδεολογικό επίπεδο (δηλαδή καλύτερα να μην συνεισφέρουμε στο να βγαίνει μαύρο χρήμα από την χώρα σε τέτοιους καιρούς) αλλά και σε πρακτικό γιατί τα λεφτά που ζητάνε αυτές είναι παράλογα και υπέρογκα για τέτοιους καιρούς!
Για μένα προσωπικά οι ταρίφες τους είναι άπιαστες, δεν μπορώ να βάλω τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη για κάτι τέτοιο.
Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος: τις περισσότερες από αυτές τις νοτιοαμερικάνες λίγες δικές μας τις πιάνουν σε εμφάνιση και απ' ότι διαβάζω τουλάχιστον συχνά είναι καλές στις υπηρεσίες τους, οπότε συγκριτικά, αν το πάρουμε από την πλευρά του πελάτη, από το να δώσεις ένα 100άρι σε μια εντυπωσιακή ελληνίδα που θα σου βγει μάπα και ξεπέτα των 10 λεπτών (δεν είμαι ο πιο έμπειρος εδώ μέσα αλλά παλιότερα είχα 2 τέτοιες εμπειρίες - μία με την Ηλέκτρα και άλλη μία με τρανς από Αθήνα με site που δεχόταν στην Καλαμαριά) τότε καλύτερα το 150άρι στην βραζιλιάνα αν αξίζει από πλευράς σέρβις.
Ακόμα καλύτερα, βέβαια, μια ντόπια τρανς σε καλύτερη τιμή, με καλή εμφάνιση και καλές υπηρεσίες, αλλά όπως είπε και ο Mike νωρίτερα κάτι τέτοιο δύσκολα παίζει...

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

φέρνει όντως, αν και η φωτό της "Ζίνας" είναι μικρή... Θα μπορούσε
Αν είναι η Αντζελίνα τι σημαίνει αυτό; Τι ξέρουμε γι αυτήν; Αξίζει;

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Φίλε Χρήστο συμφωνώ μαζί σου και σε ιδεολογικό επίπεδο (δηλαδή καλύτερα να μην συνεισφέρουμε στο να βγαίνει μαύρο χρήμα από την χώρα σε τέτοιους καιρούς) αλλά και σε πρακτικό γιατί τα λεφτά που ζητάνε αυτές είναι παράλογα και υπέρογκα για τέτοιους καιρούς!
Για μένα προσωπικά οι ταρίφες τους είναι άπιαστες, δεν μπορώ να βάλω τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη για κάτι τέτοιο.
Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος: τις περισσότερες από αυτές τις νοτιοαμερικάνες λίγες δικές μας τις πιάνουν σε εμφάνιση και απ' ότι διαβάζω τουλάχιστον συχνά είναι καλές στις υπηρεσίες τους, οπότε συγκριτικά, αν το πάρουμε από την πλευρά του πελάτη, από το να δώσεις ένα 100άρι σε μια εντυπωσιακή ελληνίδα που θα σου βγει μάπα και ξεπέτα των 10 λεπτών (δεν είμαι ο πιο έμπειρος εδώ μέσα αλλά παλιότερα είχα 2 τέτοιες εμπειρίες - μία με την Ηλέκτρα και άλλη μία με τρανς από Αθήνα με site που δεχόταν στην Καλαμαριά) τότε καλύτερα το 150άρι στην βραζιλιάνα αν αξίζει από πλευράς σέρβις.
Ακόμα καλύτερα, βέβαια, μια ντόπια τρανς σε καλύτερη τιμή, με καλή εμφάνιση και καλές υπηρεσίες, αλλά όπως είπε και ο Mike νωρίτερα κάτι τέτοιο δύσκολα παίζει...

χρηστο καλησπερα. προεδρε το μονο που πρεπει να κανουν οι δικες μας ειναι να ειναι καθαρες να προσφερουν καλες υπηρεσιες και οχιξεπετες  και να φτιαχνουν λιγο ακομη την εμφανιση τους. τοτε θα τις τιμα πολυς κοσμος που δεν μπορει να δωσει οτι ζητανε  αδικως πολλες φορες οι βραζιλιανες που κακα τα ψεμματα εχουν μεγαλο ποσοστο ξεπετας..

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
φέρνει όντως, αν και η φωτό της "Ζίνας" είναι μικρή... Θα μπορούσε
Αν είναι η Αντζελίνα τι σημαίνει αυτό; Τι ξέρουμε γι αυτήν; Αξίζει;

ειναι καλο. το πηρα περυσι ιουλιο . καθαρη ,ευγενικη ,σχετικα μικρο βυζακι, ευγενεστατη,ατριχη , ωραια ποδια γυμνασμενα, σφιχτα κωλομερια, δεκτικη ,στα χαδια τα οποια και ανταποδιδει ορεξατα.κανονικα προσοντα.ενεργοπαθητικη.εγω ειμαι ενεργητικος αλλα καταλαβα οτι εχει δυνατοτητες για παθητικους. αν ειναι αυτη την συστηνω

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Πρεοδρε μου μην ξεχναμε οτι αυτα που γραφουμε και διαβαζουμε εμεις τα διαβαζουνε και οι δικες μας και μετα η ολη τους συμπεριφορα ειναι πολυ ασχημε προς εμας οταν διαβαζουν οτι οι βραζυλιανες ειναι πιο καλες και ολα αυτα που γραφουμε. θα μου πεις ειναι αυτο σωστο να το κανουν? οχι. απλα αντιδρουν αναποδα με αυτο που θα επρεπε να κανουν. αντι να φτιαχτουν καινα συμαζευτουν γινονται πιο κακες. αλλα ειναι σιγουρο πως οι πιο πολλες ξενες ειναι ξεπετες και αυτες ακι απλα στον βωμο της ομορφιας δεν κοιταμε την γενικη εικονα και την εξυπηρετηση. τελος πιστευω πως εχουμε πολυ καλες παρουσιες ελληνικες και στην θεσσαλονικη και στην αθηνα. αξιζει νομιζω να κανουμε μαι γενικη κουβεντα με πολλα κοριτσια μας και να βγαλουμε τα εσωψυχα μας στο τι θα θελαμε. ολα γινονται. ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε μπορουμε να βρουμε τροπο

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
δεν πρεπει να ειναι η angelina ρε παιδια.ναι ερχεται θεσσαλονικη καποιες φορες αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτην στην φωτο.και βασικα αν googlarete το τηλ βγαινει και αλλη αγγελια με μια λουκια 50αρα οποτε κατι αλλο παιζει.μουφα μου φαινεται.

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χρηστο καλησπερα. προεδρε το μονο που πρεπει να κανουν οι δικες μας ειναι να ειναι καθαρες να προσφερουν καλες υπηρεσιες και οχιξεπετες  και να φτιαχνουν λιγο ακομη την εμφανιση τους. τοτε θα τις τιμα πολυς κοσμος που δεν μπορει να δωσει οτι ζητανε  αδικως πολλες φορες οι βραζιλιανες που κακα τα ψεμματα εχουν μεγαλο ποσοστο ξεπετας..

καλησπερα και καλη χρονια και σε σενα φιλε μου  +10000000000000000 και λιγα εβαλα στο συλογισμο σου. αυτο ειναι το θεμα φιλε μου αν καθησουν να φτιαχτουν οι δικες μας ειναι στερια αλογα γκομεναρες απιαστες . δεν πιανουν μια οι ξενοξεπετες

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
δεν πρεπει να ειναι η angelina ρε παιδια.ναι ερχεται θεσσαλονικη καποιες φορες αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτην στην φωτο.και βασικα αν googlarete το τηλ βγαινει και αλλη αγγελια με μια λουκια 50αρα οποτε κατι αλλο παιζει.μουφα μου φαινεται.

εγω ειπα οτι κατι μου θυμιζει χωρις να παιρνω και ορκο αλλα για αντζελινα μου κανει

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
καλησπερα και καλη χρονια και σε σενα φιλε μου  +10000000000000000 και λιγα εβαλα στο συλογισμο σου. αυτο ειναι το θεμα φιλε μου αν καθησουν να φτιαχτουν οι δικες μας ειναι στερια αλογα γκομεναρες απιαστες . δεν πιανουν μια οι ξενοξεπετες

αφου δεν επενδυουν στη δουλεια και στο μελλον τους τι να τους πεις. λες και καθε παπαροξεπετα που ερχεται για αρπαχτη ειναι καλυτερη απο τα αλογα τα δικα μας...............

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Πω, έχεις δίκιο ρε φίλε, και μας σώζεις από μεγάλη ξενέρα απ ότι φαίνεται!
Άρα η φωτό πρέπει είναι μούφα, είτε είναι της Αντζελίνας είτε άλλης.
Αυτή η Λουκία 50άρα είναι αγγελία-παγίδα, μεγάλο μπάζο από κοντά, καμία σχέση με τις φωτογραφίες καμιάς από τις δύο αγγελίες. Μάλλον βάζει ότι φωτογραφίες να 'ναι για να ψαρέψει κανέναν κακόμοιρο...
Αλλά τι νομίζει; Ότι θα πάει ο άλλος και θα πει "ε μπορεί να μην είσαι ούτε μιλφάρα ούτε γαμάτη τρανς και να είσαι τρίμπαζο, αλλά μια που έκανα τον κόπο να έρθω ας ρίξω ένα μανίκι..."
Αίσχος! Μακριά!

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Δίκιο έχεις ρε Χρηστάρα, αλλά αν και έχουμε πολλά αξιόλογα κομμάτια αρκετές από αυτές, συχνά οι πιο εμφανίσιμες μάλιστα, που καβαλάνε το καλάμι, είναι μεγάλες ξεπέτες, χειρότερες από τις βραζιλιάνες...
Οπότε τουλάχιστον ας φτιάξουν αυτό για να έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Ειδικά που με το ίντερνετ έχουμε την δύναμη να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον και αν κάποια είναι συστηματική ξεπέτα θα μαθευτεί γρήγορα

submale28

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μαλλον ετσι ψαρευει.το τηλ το θυμαμαι και απο παλιοτερα σε αλλες αγγελιες οτι να ναι.απλα δεν ημουνα τελειως σιγουρος.παντως επιμενω ετσι κι αλλιως οτι δεν ειναι η αντζελινα γιατι δεν ειχε ποτε αγγελια δικια της με αλλο ονομα,δεν το παιζει ενεργητικη καθαρα οπως σε αυτην την αγγελια,ουτε καν το τηλ δεν ειναι το ιδιο.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Πω, έχεις δίκιο ρε φίλε, και μας σώζεις από μεγάλη ξενέρα απ ότι φαίνεται!
Άρα η φωτό πρέπει είναι μούφα, είτε είναι της Αντζελίνας είτε άλλης.
Αυτή η Λουκία 50άρα είναι αγγελία-παγίδα, μεγάλο μπάζο από κοντά, καμία σχέση με τις φωτογραφίες καμιάς από τις δύο αγγελίες. Μάλλον βάζει ότι φωτογραφίες να 'ναι για να ψαρέψει κανέναν κακόμοιρο...
Αλλά τι νομίζει; Ότι θα πάει ο άλλος και θα πει "ε μπορεί να μην είσαι ούτε μιλφάρα ούτε γαμάτη τρανς και να είσαι τρίμπαζο, αλλά μια που έκανα τον κόπο να έρθω ας ρίξω ένα μανίκι..."
Αίσχος! Μακριά!

προεδρε λεμε παντα και ειδικα στους νεους να μην καθονται στις ψευτικες ,να μην κολλανε ,να μην ντρεπονται , και να φευγουνε εαν δεν ειναι οτι διαφημιζει καθε μια. αυτες πρεπει να ντρεπονται στην τελικη που κοροιδευουνε. ειτε τρανς ειναι ειτε cg ειτε ct οτι σκατα και ναναι.  

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Μαλλον ετσι ψαρευει.το τηλ το θυμαμαι και απο παλιοτερα σε αλλες αγγελιες οτι να ναι.απλα δεν ημουνα τελειως σιγουρος.παντως επιμενω ετσι κι αλλιως οτι δεν ειναι η αντζελινα γιατι δεν ειχε ποτε αγγελια δικια της με αλλο ονομα,δεν το παιζει ενεργητικη καθαρα οπως σε αυτην την αγγελια,ουτε καν το τηλ δεν ειναι το ιδιο.

ασπετα ρε μαστορια να παρω να ρωτησω την αντζελινα να το ξεκαθαρισουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom