Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις φίλος.
Και θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω μαζί σου.
Η εμφάνισή της είναι το όπλο της και αυτό είναι ένα αντικειμενικό γεγονός.
Αγγίζει το τέλειο (ειδικά αν την συγκρίνεις με τις υπόλοιπες) και την έχω δει αρκετές φορές.
Έτη φωτός ομορφότερη-εντυπωσιακότερη από τις άλλες και έτη φωτός μικρότερη σε ηλικία (3 πραγματικά χρονάκια = 1 έτος φωτός
)
Ωστόσο δεν παύει να είναι και αυτή pre-op trans, συνεπώς η πλειονότητα των πελατών αναζητεί και κάτι άλλο.
Όσοι έχουν κόλλημα με αποκλειστικά παθητικές τρανς είναι ελάχιστοι (Άσχετα αν εδώ μέσα 9 στους 10 δηλώνουν αποκλειστικά και μόνο ενεργητικοί ;) )
Οι περισσότεροι γουστάρουν ενεργοπαθητικές και αρκετοί γουστάρουν απλώς παιχνιδάκια και όχι γαμήσι.
Προσωπικά θεωρώ ότι το πρότυπο της σύγχρονης τρανς είναι αυτή που έχει όσο το δυνατόν περισσότερο θηλυκά χαρακτηριστικά (πρόσωπο, σώμα), ενώ παράλληλα είναι versatile,
δηλαδή πολύπλευρη στο ρόλο της, λειτουργώντας και ενεργητικά και παθητικά.
Πίστεψέ με υπάρχουν πολλές κοπέλες (κυρίως στο εξωτερικό) με το εμφανισιακό επίπεδο της Νίνας που δεν είναι αυστηρά παθητικές
Για να μην παρεξηγηθώ όμως εγώ δεν ξέρω αν είναι αυστηρά και μόνο παθητική η συγκεκριμένη. Γνωρίζω μόνο ότι προτιμάει να είναι παθητική.
Υπήρξε άλλωστε παράθεση από έγκριτο φίλο εδώ μέσα για πλήρη ικανοποίησή του από τον ενεργητικό ρόλο της Νίνας.
Άρα? Μήπως όλα είναι θέμα χημείας, μέρας, διάθεσης κλπ κλπ.?
Τέλοσπάντων μεγάλη συζήτηση ανοίγουμε και δεν θα οδηγήσει πουθενά ως συνήθως.
Η κοπέλα όντως μετράει πολύ και κάποτε θα την επισκεφτώ και εγώ και θα σας πω τις εντυπώσεις μου