Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας παιδες.! Σκεφτομαι να παω με την νινα! κανεις καμια κριτικη να με βοηθησει!!Ευχαριστω..

μια πολυ καλη επιλογη . ανετη φιληκη ευχαριστη και πολυ σωστη. καθαρο περιβαλλον επαγγελαμτισμος σωστος. χυμο ποτακι και χαλαρη κουβεντα πρωτα . μετα σε περναει μεσα και αναλογα τι θες σου ξηγιεται ενεργητικη και παθητικη . εξισου καλη σε και τα 2. ελπιζω να σε βοηθησα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
μια πολυ καλη επιλογη . ανετη φιληκη ευχαριστη και πολυ σωστη. καθαρο περιβαλλον επαγγελαμτισμος σωστος. χυμο ποτακι και χαλαρη κουβεντα πρωτα . μετα σε περναει μεσα και αναλογα τι θες σου ξηγιεται ενεργητικη και παθητικη . εξισου καλη σε και τα 2. ελπιζω να σε βοηθησα.

νινα αριστη επιλογη και προπαντων ομορφο και καλο παιδι.οτι εγραψε ο χρηστος ισχυει.

+1000

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χρηστο, ευχαριστω.

δεν κανει τιποτα. ειναι χρεος ολων μας να δινουμε σωστο ραπορτο. κοιτα να περσασεις καλα

νινα αριστη επιλογη και προπαντων ομορφο και καλο παιδι.οτι εγραψε ο χρηστος ισχυει.

+1000

σωστος ο μιχαλης. ετσι μονο θα εχουμε εγκυρη πληροφορηση. ενας για ολους και ολοι για εναν.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
δεν κανει τιποτα. ειναι χρεος ολων μας να δινουμε σωστο ραπορτο. κοιτα να περσασεις καλα

σωστος ο μιχαλης. ετσι μονο θα εχουμε εγκυρη πληροφορηση. ενας για ολους και ολοι για εναν.
και εσυ ενας απο τους πιο ευγενικους ανδρες που εχω γνωρισει ...

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
585
Πόντοι
6.060
Γεια σας παιδες.! Σκεφτομαι να παω με την νινα! κανεις καμια κριτικη να με βοηθησει!!Ευχαριστω..
Εγω θα σου προτεινα να το ψαξεις μεσα στο site γιατι υπαρχουν και πολλες αρνητικές κριτικές για την Νινα σε μένα πχ 3-4 φορές που πηγα μαζί της ποτε δεν μου εκατσε η καλη φάση. Νομιζω υπηρχε και θεμα με το ονομά της αλλα τωρα δεν το βλεπω πιά κατα τα αλλα οπως πάντα η επιλογη δική σας.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Εγω θα σου προτεινα να το ψαξεις μεσα στο site γιατι υπαρχουν και πολλες αρνητικές κριτικές για την Νινα σε μένα πχ 3-4 φορές που πηγα μαζί της ποτε δεν μου εκατσε η καλη φάση. Νομιζω υπηρχε και θεμα με το ονομά της αλλα τωρα δεν το βλεπω πιά κατα τα αλλα οπως πάντα η επιλογη δική σας.

Προσωπικά σε θεωρώ λίρα εκατό φίλε  ;)
Κι εγώ έχω διαβάσει διάφορα αρνητικά σχόλια (τα περισσότερα επικεντρώνονται στην μεγαλύτερη διάθεσή της για παθητικά προγράμματα),
αλλά την δικαιολογώ γιατί μάλλον από εμφάνιση την λες χωρίς φόβο και πάθος μάνα του μουνιού  :)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
σορρυ αγορια που επεμβαινω στην κουβεντα σας αλλα απο μια πλευρα ειναι λογικο αυτο το προτυπο τρανς(απο εμφανιση γιατι δεν την ξερω την κοπελα) να μην κανει ενεργητικο...ειναι γυναικα καθαρα οπως φαινεται...μπραβο νινακι,θεα!!!!!

papa_iolas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω παιδες, οπως και να χει.! Αλλα πρωτα απ όλα τη νινα!!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
σορρυ αγορια που επεμβαινω στην κουβεντα σας αλλα απο μια πλευρα ειναι λογικο αυτο το προτυπο τρανς(απο εμφανιση γιατι δεν την ξερω την κοπελα) να μην κανει ενεργητικο...ειναι γυναικα καθαρα οπως φαινεται...μπραβο νινακι,θεα!!!!!

Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις φίλος.
Και θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω μαζί σου.
Η εμφάνισή της είναι το όπλο της και αυτό είναι ένα αντικειμενικό γεγονός.
Αγγίζει το τέλειο (ειδικά αν την συγκρίνεις με τις υπόλοιπες) και την έχω δει αρκετές φορές.
Έτη φωτός ομορφότερη-εντυπωσιακότερη από τις άλλες και έτη φωτός μικρότερη σε ηλικία (3 πραγματικά χρονάκια = 1 έτος φωτός  :2funny: :2funny: :2funny:)

Ωστόσο δεν παύει να είναι και αυτή  pre-op trans, συνεπώς η πλειονότητα των πελατών αναζητεί και κάτι άλλο.
Όσοι έχουν κόλλημα με αποκλειστικά παθητικές τρανς είναι ελάχιστοι (Άσχετα αν εδώ μέσα 9 στους 10 δηλώνουν αποκλειστικά και μόνο ενεργητικοί  ;) )
Οι περισσότεροι γουστάρουν ενεργοπαθητικές και αρκετοί γουστάρουν απλώς παιχνιδάκια και όχι γαμήσι.

Προσωπικά θεωρώ ότι το πρότυπο της σύγχρονης τρανς είναι αυτή που έχει όσο το δυνατόν περισσότερο θηλυκά χαρακτηριστικά (πρόσωπο, σώμα), ενώ παράλληλα είναι versatile,
δηλαδή πολύπλευρη στο ρόλο της, λειτουργώντας και ενεργητικά και παθητικά.
Πίστεψέ με υπάρχουν πολλές κοπέλες (κυρίως στο εξωτερικό) με το εμφανισιακό επίπεδο της Νίνας που δεν είναι αυστηρά παθητικές

Για να μην παρεξηγηθώ όμως εγώ δεν ξέρω αν είναι αυστηρά και μόνο παθητική η συγκεκριμένη. Γνωρίζω μόνο ότι προτιμάει να είναι παθητική.
Υπήρξε άλλωστε παράθεση από έγκριτο φίλο εδώ μέσα για πλήρη ικανοποίησή του από τον ενεργητικό ρόλο της Νίνας.
Άρα? Μήπως όλα είναι θέμα χημείας, μέρας, διάθεσης κλπ κλπ.?

Τέλοσπάντων μεγάλη συζήτηση ανοίγουμε και δεν θα οδηγήσει πουθενά ως συνήθως.
Η κοπέλα όντως μετράει πολύ και κάποτε θα την επισκεφτώ και εγώ και θα σας πω τις εντυπώσεις μου  :rockon:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αγγίζει το τέλειο (ειδικά αν την συγκρίνεις με τις υπόλοιπες) και την έχω δει αρκετές φορές.
Έτη φωτός ομορφότερη-εντυπωσιακότερη από τις άλλες και έτη φωτός μικρότερη σε ηλικία (3 πραγματικά χρονάκια = 1 έτος φωτός  :2funny: :2funny: :2funny:)

Ωστόσο δεν παύει να είναι και αυτή  pre-op trans, συνεπώς η πλειονότητα των πελατών αναζητεί και κάτι άλλο.
Όσοι έχουν κόλλημα με αποκλειστικά παθητικές τρανς είναι ελάχιστοι (Άσχετα αν εδώ μέσα 9 στους 10 δηλώνουν αποκλειστικά και μόνο ενεργητικοί  ;) )
Οι περισσότεροι γουστάρουν ενεργοπαθητικές και αρκετοί γουστάρουν απλώς παιχνιδάκια και όχι γαμήσι.

Προσωπικά θεωρώ ότι το πρότυπο της σύγχρονης τρανς είναι αυτή που έχει όσο το δυνατόν περισσότερο θηλυκά χαρακτηριστικά (πρόσωπο, σώμα), ενώ παράλληλα είναι versatile,
Πίστεψέ με υπάρχουν πολλές κοπέλες (κυρίως στο εξωτερικό) με το εμφανισιακό επίπεδο της Νίνας που δεν είναι αυστηρά παθητικές

Για να μην παρεξηγηθώ όμως εγώ δεν ξέρω αν είναι αυστηρά και μόνο παθητική η συγκεκριμένη. Γνωρίζω μόνο ότι προτιμάει να είναι παθητική.
Υπήρξε άλλωστε παράθεση από έγκριτο φίλο εδώ μέσα για πλήρη ικανοποίησή του από τον ενεργητικό ρόλο της Νίνας.

Η κοπέλα όντως μετράει πολύ και κάποτε θα την επισκεφτώ και εγώ και θα σας πω τις εντυπώσεις μου  :rockon:

εχεις δικιο...πολυ ωραια η παραθεση σου..κι εγω δεν γνωριζω τι κανει η νινα..δεν εχω ετσι κι αλλιως σχεση με θεσσαλονικη,απλα το λεω αυτο βαση της δικιας μου σκεψης λογω της εμφανισης της.απλα επειδη εγω ειμαι παθητικος,αν δεν γουσταρεις ενεργητικο δεν το κανεις..σαν ιδεα με απωθει να πηδαγα εναν αντρα ενω μου αρεσει το αντιθετο...τωρα για θεμα χημειας με καποιον δεν εχω πολλες εμπειριες για να το ξερω σιγουρα αλλα οσο χημεια και να μου εβγαζε καποιος δεν νομιζω να τον πηδαγα..αν μου το ζηταγε θα ξενερωνα..και με τις τρανς το ιδιο ισχυει για μενα,δεν εχω παει με καποια σε ενεργητικο ρολο...απλα αν η αλλη το γουσταρει το ενεργητικο νομιζω φαινεται οταν σκληραινει αυτο το κατι..αν οταν παει να διεισδυσει πεσει τοτε λογικα προτιμαει παθητικο

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

η νινα ειναι καλη σε καθε ρολο. απλα στο παθητικο ειναι το καλυτερο της γιατι το κανει πιο πολυ κεφι.αλλωστε ειναι pre-op και εαν δεν ηθελε καθολου παθητικο πιστευω θα το ελεγε εξ αρχης.. οσο για εμφανιση και χωρο τα καλυτερα.

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
και εσυ ενας απο τους πιο ευγενικους ανδρες που εχω γνωρισει ...

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. εννοειτε πως και εσυ εισαι μια αξιολη παρουσια εδω μεσα, αλλα, και γενικα στον χώρο του επαγγελματος σου . Αψογη επαγγελματιας φιληκη, ανετη προσυτη, και παντα με ενα χαμογελο για ολους και για ολα. η συνευρεση μαζι σου ειναι μια απολαυση σε καθε επιπεδο,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ. Ειχα την τυχη να απολαυσω τα χαδια σου και την τελεια συμπεροφορα σου. Ευγενεστατη και συμθαθιτηκη . προσωπικα παντα μενω σκλαβωμένος μαζι σου απο την γενικη εικονα και τον χαρακτηρα σου.

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. εννοειτε πως και εσυ εισαι μια αξιολη παρουσια εδω μεσα, αλλα, και γενικα στον χώρο του επαγγελματος σου . Αψογη επαγγελματιας φιληκη, ανετη προσυτη, και παντα με ενα χαμογελο για ολους και για ολα. η συνευρεση μαζι σου ειναι μια απολαυση σε καθε επιπεδο,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ. Ειχα την τυχη να απολαυσω τα χαδια σου και την τελεια συμπεροφορα σου. Ευγενεστατη και συμθαθιτηκη . προσωπικα παντα μενω σκλαβωμένος μαζι σου απο την γενικη εικονα και τον χαρακτηρα σου.

γεια σου χρηστο...απο τις παρεμβασεις σου στο φορουμ εχω συμπαιρανει οτι εισαι πολυ καλο παιδι και ενας απο τους πιο σοβαρους εδω

petros_000_000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι ειναι αυτη ρε γιατρε? τρανς?  :think:

έτσι δηλώνει, και απο τις φωτογραφίες ένα φουσκωματάκι φαίνεται .. Απλά επειδή γράφει πως "η Ζωή επιστρέφει" είπα μήπως κανείς την γνωρίζει ..

petros_000_000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ξερει κανεις τιποτα για την  Natasha277….? Φενετε πολι καλο καυλακι     

την έχω επισκευτεί εγώ. Δεν με ενθουσίασε. Δεν της σηκωνόταν με τίποτα(ίσως να φταίω και εγώ  :2funny: ) , αλλά στα θετικά βάζω την μη-πίεση χρόνου, όλα έγιναν άνετα δίχως βιασύνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom