You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το ενα τοχει καταργησει στο αλλο δεν απανταει.......αυριο και ενημερωνω.
Πες της ότι αν είναι αυτή στην φωτογραφία, η Λουκία την έχει κλέψει και την πλασάρει για δική της!
Μου θυμίζει μια άλλη τραγική περίπτωση που είχα διαβάσει εδώ, ένα άλλο μπάζο, την Ηρώ, που βάζει αγγελία με την φωτό μιας βραζιλιάνας...
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δίκιο έχεις ρε Χρηστάρα, αλλά αν και έχουμε πολλά αξιόλογα κομμάτια αρκετές από αυτές, συχνά οι πιο εμφανίσιμες μάλιστα, που καβαλάνε το καλάμι, είναι μεγάλες ξεπέτες, χειρότερες από τις βραζιλιάνες...
Οπότε τουλάχιστον ας φτιάξουν αυτό για να έχουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Ειδικά που με το ίντερνετ έχουμε την δύναμη να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον και αν κάποια είναι συστηματική ξεπέτα θα μαθευτεί γρήγορα
Πρεοδρε μου αν δεν εχουν μυαλο και δεν κανουν τα αναλογα αυτες θα χανουν. απλα ειναι το κακο οτι μεγαλωσανε και παερπατησανε σε μια κοινωνια η οποια τις αδικεί σε πολλα θεματα και εχει σαν αποτελεσμα να τις κανει πιο εχθρικες και γενικα πιο κακιες στην ολη κινηση τους, ολα αυτα σε συνδυασμό και με την παντελή έλλειψη παιδειας τις κανουν να ειναι αυτο που εμεις βρισκουμε οταν παμε αν εξαιρεσεις μερικες οι οποιες ειναι πολυ φιλοσοφημενες βλεπεις οτι στεκονατι καλα στην εργασιας τους και γενικα η υπηρεσίες που προσφέρουν ειναι ανωτατες απο περιβάλλον μεχρι συζητηση και γενικα χαλαρο στυλ.δεν ειναι τυχαιο οτι απο τις τοσες ωραιες παρουσιες ελληνιδων εχουν ξεχωρισει 4-5 το πολυ. εγω εχω την τυχη καθε τοσο να ειμαι εξωτερικο και να μπορω να συγκρινω πολλα στο θεμα επαγγελματισμού των εξω κοριτσιων με τα δικα μας. αξιον αναφορας ειναι επισης οτι και εμεις οι πελατες πολλες φορες εχουμε αδικο σε πολλα. αυτο ειναι μεγαλο θεμα που δεν ειναι του παροντος θρεντ. αλλα καλο ειναι ολοι μας να κανουμε την αυτοκριτική μας ωστε να μπορουμε να ειμαστε καλύτεροι σε ολους τους τομεις του αγοραιου σεξ.
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω φοβαμαι οτι μαλλον ειναι η ιδια με την Ηρω βασικα..γιατι εχει 3-4 τηλ εκεινη.
Έχεις δίκιο, γιατί τώρα που το θυμάμαι ο συνάδελφος που είχε γράψει για την "Ηρώ" είχε πει ότι η διεύθυνσή της ήταν κάπου πιο πάνω από το Ράδιο Σίτι. Αυτό το μπάζο πρέπει να έχει βάλει 3-4 τηλ και 3-4 άσχετες φωτογραφίες από άλλες γκόμενες και τρανς και όποιον πάρει ο χάρος...
βασικα η Ηρω ειναι μια που παλια ειχε σπιτι τσιμισκη σε ενα στενακι.που το επαιζε αφεντρα με κατι σκυλακια στο σπιτι οπως εχουν αναφερει πολυ παλια αρκετοι.τωρα αλλαξε σπιτι και πηγε προς ευζωνων καπου εκει κοντα.δεν θυμαμαι τωρα το ονομα της αλλα βαζει ακομα και τωρα αγγελιες στον αγγελιοφορο και απο τι ειδα και στα αλλα σαιτ αρα πολυ πιθανον να ειναι η ιδια.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
προεδρε γραφω μονο και μονο για σενα για λογους σεβασμου επειδη υπηρξες μεγας δασκαλος στο παρελθον και εισαι στην επιτροπη σοφων τις πολης μαζι με al,david,castellΤα κορίτσια αυτά τι σας λένε;
Η πρώτη κάτι μου θυμίζει, την δεύτερη σίγουρα δεν την έχω ξαναδεί ποτέ! Καινούργιες; Ή τίποτα αφίξεις εξ Αθηνών;
Εκτός αν φταίει που όπως λένε κάποιοι συναγωνιστές και έχουν δίκιο, έχω μείνει πολύ καιρό εκτός αθλήματος και έμεινα πίσω!
(αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα τις τελευταιες μερες με μια "κυρια"της πολης μας. μεγαλη πουστια στον κυρ νικο μεσο fb αλλα το επομενο διαστημα μολις ανακαλυψω ποια ειναι ακριβως θα περασει ευχαριστες μερες απο εδω για αυτο την συνιστω να στυλει πμ συντομα πια ειναι και γιατι εκανε αυτη τη μαλακια)
λοιπον προεδρε η πρωτη ειναι η λαουρα με την κορμαρα με σουπερ σεχυ εμφανιση την πεφτει μαζαρακη και γιαννιτσων γωνια ειναι για αλλαγη κινητηρα οπως εχω πει παλια
η δευτερη ειναι το ενα εκ των δυο τρομερων βουλγαρο-τρανς εκει στην γιαννιτσων στο μεταξυ μας αν περασεις και ειναι μαζεμενες ολες ξεχωρισουν σαν την μυγα μεσα στο γαλα αυτα τα δυο το αλλο πραγματικα ειναι πολυ καλο αυτο συναγωνιστης μου ειπε οτι ειναι μετριο στον αγωνα
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βασικα η Ηρω ειναι μια που παλια ειχε σπιτι τσιμισκη σε ενα στενακι.που το επαιζε αφεντρα με κατι σκυλακια στο σπιτι οπως εχουν αναφερει πολυ παλια αρκετοι.τωρα αλλαξε σπιτι και πηγε προς ευζωνων καπου εκει κοντα.δεν θυμαμαι τωρα το ονομα της αλλα βαζει ακομα και τωρα αγγελιες στον αγγελιοφορο και απο τι ειδα και στα αλλα σαιτ αρα πολυ πιθανον να ειναι η ιδια.
άνα γεια σου, φίλε sub, θυμάμαι από παλιά την είχα πετύχει κάπου εκεί, σε φάση που πάλι ισχυριζόταν ότι είναι κάτι άλλο!
Της είχα πει ευγενέστατα ότι έτσι χαραμίζει και τον δικό μου χρόνο και τον δικό της και είχα φύγει, αλλά από τότε φαίνεται την έχω πετύχει ξανά τηλεφωνικά γιατί πρέπει να έχει φτιάξει άπειρα ψεύτικα προφίλ που δεν έχουν καμία σχέση ούτε μεταξύ τους ούτε με την πραγματική "Ηρώ" ή πώς διάολο την λένε...
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προεδρε γραφω μονο και μονο για σενα για λογους σεβασμου επειδη υπηρξες μεγας δασκαλος στο παρελθον και εισαι στην επιτροπη σοφων τις πολης μαζι με al,david,castell
(αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα τις τελευταιες μερες με μια "κυρια"της πολης μας. μεγαλη πουστια στον κυρ νικο μεσο fb αλλα το επομενο διαστημα μολις ανακαλυψω ποια ειναι ακριβως θα περασει ευχαριστες μερες απο εδω για αυτο την συνιστω να στυλει πμ συντομα πια ειναι και γιατι εκανε αυτη τη μαλακια)
λοιπον προεδρε η πρωτη ειναι η λαουρα με την κορμαρα με σουπερ σεχυ εμφανιση την πεφτει μαζαρακη και γιαννιτσων γωνια ειναι για αλλαγη κινητηρα οπως εχω πει παλια
η δευτερη ειναι το ενα εκ των δυο τρομερων βουλγαρο-τρανς εκει στην γιαννιτσων στο μεταξυ μας αν περασεις και ειναι μαζεμενες ολες ξεχωρισουν σαν την μυγα μεσα στο γαλα αυτα τα δυο το αλλο πραγματικα ειναι πολυ καλο αυτο συναγωνιστης μου ειπε οτι ειναι μετριο στον αγωνα
Αγαπητέ αλενατόρε σε ευχαριστώ θερμά για την απάντηση και για τα καλά λόγια, αν και πλέον νομίζω ότι δεν έχω τα φώτα για να συγκαταλέγομαι στους "σοφούς".
Απόδειξη ότι αυτές τις δύο κυρίες δεν της είχα καθόλου υπόψη μου, ενώ από τα λεγόμενά σου βλέπω ότι είναι γνωστές αξίες!
Το δεύτερο και καλύτερο βουλγαρο-τρανς ποιο είναι; Βρίσκεται καθόλου στο ίντερνετ;
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
προεδρε ειλικρινα στα ξεκινηματα (αν και τις περισσοτερες τις ειχα γυρισει πριν αρχισω να μπαινω εδω οποτε ειχα προσωπικη αποψη)εσυ και οι προαναφερωμενει συναγωνιστες υπηρξατε μοναδικη και μεγαλη δασκαλοιΑγαπητέ αλενατόρε σε ευχαριστώ θερμά για την απάντηση και για τα καλά λόγια, αν και πλέον νομίζω ότι δεν έχω τα φώτα για να συγκαταλέγομαι στους "σοφούς".
Απόδειξη ότι αυτές τις δύο κυρίες δεν της είχα καθόλου υπόψη μου, ενώ από τα λεγόμενά σου βλέπω ότι είναι γνωστές αξίες!
Το δεύτερο και καλύτερο βουλγαρο-τρανς ποιο είναι; Βρίσκεται καθόλου στο ίντερνετ;
τωρα τη λαουρα αν εστω και μια φορα εχεις κανει βολτα στον οπαπ την ξερεις σιγουρα απλως δεν μπορει να την θυμηθεις ειναι σχεδον παντα με τον κωλο πεταμενο εξω
αν και εχω πολυ πολυ καιρο που εχω παει με
το αλλο βουλγαρακι ειναι αυτο:και πραγματικα ειναι μοναδικο στο κλαρινο καταπληκτικη τεχνικη πρωτη φορα συναντησα τετοιο πραγμα λες και εχει μοτερ στη γλωσσα
νομιζω ο καλυτερος πανω απο 3 λεπτα με το ρολοι δεν μπορει να αντεξει
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
autin teleutaia vlepw kanei parea me tin stellafox pantos ale.tin exei kai sto blog tis i stella mazi me tin sofia kai tin giota.egw den tin dokimasa alla den iksera oti itan voulgara.
για να το πει ο αλε ισχυει. καλησπερα κοουτς. ποια κουφαλα σε πειραξε να την βαλω στο προγραμμα οταν ανεβω πανω?
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προεδρε ειλικρινα στα ξεκινηματα (αν και τις περισσοτερες τις ειχα γυρισει πριν αρχισω να μπαινω εδω οποτε ειχα προσωπικη αποψη)εσυ και οι προαναφερωμενει συναγωνιστες υπηρξατε μοναδικη και μεγαλη δασκαλοι
τωρα τη λαουρα αν εστω και μια φορα εχεις κανει βολτα στον οπαπ την ξερεις σιγουρα απλως δεν μπορει να την θυμηθεις ειναι σχεδον παντα με τον κωλο πεταμενο εξω
αν και εχω πολυ πολυ καιρο που εχω παει με
το αλλο βουλγαρακι ειναι αυτο:και πραγματικα ειναι μοναδικο στο κλαρινο καταπληκτικη τεχνικη πρωτη φορα συναντησα τετοιο πραγμα λες και εχει μοτερ στη γλωσσα
νομιζω ο καλυτερος πανω απο 3 λεπτα με το ρολοι δεν μπορει να αντεξει
Ευχαριστώ και πάλι, αγαπητέ αλενατόρε, και χαίρομαι αν βοήθησα.
Η αλήθεια είναι ότι στις πιάτσες έχω να πάω πολύ καιρό αλλά και παλιότερα δεν ήταν το αγαπημένο μου γιατί προτιμούσα διακριτικά ραντεβού με τηλέφωνο από το να κόβω βόλτες στις πιάτσες σε περίεργες ώρες. Ίσως γι' αυτό δεν θυμάμαι την Λάουρα.
Αλλά καλό κομμάτι πάντως, και το βουλγαράκι που λες ακόμη καλύτερο! Μου κάνει εντύπωση το fb, όμως, νόμιζα ότι δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για τέτοιες δουλειές...
Οι κυρίες αξίζουν σίγουρα μια δοκιμή στο εγγύς μέλλον
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ετσι οπως τα λες ειναιautin teleutaia vlepw kanei parea me tin stellafox pantos ale.tin exei kai sto blog tis i stella mazi me tin sofia kai tin giota.egw den tin dokimasa alla den iksera oti itan voulgara.
αν εχεις περασει βραδυ απο το μεταξυ μας εκει εξω αναμεσα στα κροκοδιλια που κυκλοφορουν εκει ξεχωριζουν δυο αυτες ειναι αν θυμαμε καλα κυριως πιπα κανουν 20 ευρω
την δευτερη αξιζει καποιος να την δοκιμασει εστω και σαν εμπειρια ειναι μοναδικο φενομενο
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
μαικ πραγματικα μου εχει κανει τετοια ζημια που ουτε η ιδια μπορει να το φανταστει απλως τι συνιστω να αποκαλυφθει απο μονη διοτι την πλιασιαζω και αν την ανακαλυψω εγω ποια ειναι θα εχουμε μεγαλα πραγματα ειλικρινα θα γραψω αγγελους απο εδω και οχι μονογια να το πει ο αλε ισχυει. καλησπερα κοουτς. ποια κουφαλα σε πειραξε να την βαλω στο προγραμμα οταν ανεβω πανω?
τετοια τυχη που ειχε καλυτερα τζοκερ να επαιζε να τα κονομουσε κιολας παρα αυτο που εκανε εντελως κουτουρου
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
μαικ πραγματικα μου εχει κανει τετοια ζημια που ουτε η ιδια μπορει να το φανταστει απλως τι συνιστω να αποκαλυφθει απο μονη διοτι την πλιασιαζω και αν την ανακαλυψω εγω ποια ειναι θα εχουμε μεγαλα πραγματα ειλικρινα θα γραψω αγγελους απο εδω και οχι μονο
τετοια τυχη που ειχε καλυτερα τζοκερ να επαιζε να τα κονομουσε κιολας παρα αυτο που εκανε εντελως κουτουρου
αμα ειναι για μαπες παιρνω τους μισους απο αριστερα και τους μισους απο δεξια σαν τον οβελιξ. σφυρα και ξερεις............. εκει να δεις μαπες.
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 585
- Πόντοι
- 6.060
Προσθέτω την δική μου εμπειρία για την εν λογω "Βουλγαρο - κορασίδα". Κορμαρα αβυζη, πολυ συμπαθητική και καθαρη. Μιλα καλα ελληνικά απο εργαλείο μικρο δεν ειναι για ενεργητικό αγώνα πιπα πολυ καλη και τιμη ανταγωνιστικότατη. Θεωρώ καλη επιλογη για ενεργητικους. Δωστε προσοχη αυτα που λέει για τις υπολοιπες του συναφιού της, κατα τα λεγόμενά της πεφτει πολυ κλεψιμο σε πορτοφόλια και τέτοια.ετσι οπως τα λες ειναι
αν εχεις περασει βραδυ απο το μεταξυ μας εκει εξω αναμεσα στα κροκοδιλια που κυκλοφορουν εκει ξεχωριζουν δυο αυτες ειναι αν θυμαμε καλα κυριως πιπα κανουν 20 ευρω
την δευτερη αξιζει καποιος να την δοκιμασει εστω και σαν εμπειρια ειναι μοναδικο φενομενο
papa_iolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδες.! Σκεφτομαι να παω με την νινα! κανεις καμια κριτικη να με βοηθησει!!Ευχαριστω..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις