You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
who is ΑΛΕ?
δεν ξερεις τον αλε? τον μεγαλο αλεφαντο? το μεγα μυστη και εκτιμητη-γνωστη της τραβελοκαταστασης της συμπρωτευουσας? τον συνφορουμιτη με περγαμηνες και αξιομνημονευτο μελος του μπουρδελα.κομ? να φυγεις ρε να πας αλλου!! ;) κοιτα λιγο πιο πανω στις προηγουμενες σελιδες και θα βρεις κατι
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πρέπει να είναι αυτή που έλεγαν ότι δούλευσε στις σέρρες. το τηλέφωνο πάντως της αγγελίας ηταν απενεργοποιημένοΧρόνια πολλά και καλά και από μένα σε όλους τους συναγωνιστές.
Την συγκεκριμένη που πόσταρε ο καλός φίλος ο Αλέφας την έχω συναντήσει πριν από πολλά χρόνια στην Αθήνα (8-9 αν θυμάμαι καλά).
Είναι post-οp (το μείον της για μένα) και όντως ήταν σαν μοντέλο...όχι πορνομοντέλο αλλά μοντέλο.Τρελή καύλα....
Από τον αριθμό τηλεφώνου την θυμήθηκα :o :o και όχι από τις φωτό, γιατί έχει αλλάξει αρκετά.
Ψηλή, καταπληκτικό κορμί και πανέμορφη. Την είχα πετύχει και με μια άλλη δίμετρη φίλη της σε βραδυνή έξοδο στην Καλλιθέα στα παλιά Μαμούνια
και όλο το μαγαζί βαρούσε μαλακία για πάρτη τους...
Όταν ξανακατέβηκα Αθήνα την έψαξα στο τηλέφωνο, αλλά είχε φύγει και είχε μετακομίσει αν θυμάμαι καλά Σέρρες (ή Λάρισα, αλλά μάλλον Σέρρες)
όπου εργαζόταν σε μπουρδέλο.
Από τις κορυφαίες με διαφορά Ελληνίδες τρανς με κορμί και πρόσωπο κόλαση...
Είμαι σε φάση ΠΑΥΣΗΣ, αλλιώς θα την έπαιρνα και τώρα τηλέφωνο να την ξυπνήσω... ;)
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
οι φοτο ειναι πειραγμενες στο ts-dating?? ειναι ακριβη?? λω να την παρω τηλ. σημερα!
ειναι κατω στην πιατσα...
κρατα μικρο καλαθι παντως.
οχι για προσοντα αν εισαι παθητικος αλλα για προσωπο και θηλυκοτητα...
onepiecerullez
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σορρυ ρε παιδια αλλα μπερδευτηκα!!τελικα τα κοριτσια ειναι καβαλα ή σαλονικα?μαλλον απο νεα χρονια εφθασε ή ωρα για ερωτικη συνευρεση.το θεμα ειναι να μην φαω φολα....
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
αυτη η φωτο παιδια πρεπει να ναι 10ετιας πεζει μια αγγελια νομιζω στο αδοος η στο φριλιστ η οποια εχω την υποψια οτι προκειται για το ιδιο πρωσοπο....
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
αυτη η φωτο παιδια πρεπει να ναι 10ετιας πεζει μια αγγελια νομιζω στο αδοος η στο φριλιστ η οποια εχω την υποψια οτι προκειται για το ιδιο πρωσοπο....
ωραιο μουνι...... αλλα μουνι δυστυχως ειπανε
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
ωραιο μουνι...... αλλα μουνι δυστυχως ειπανε
κητα αν ειναι ετσι οπως τη φωτο δεν θα με χαλαγε καθολου να σου πω την αληθεια αλλα κατι μου λεει οτι δεν ειναι.....
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
κητα αν ειναι ετσι οπως τη φωτο δεν θα με χαλαγε καθολου να σου πω την αληθεια αλλα κατι μου λεει οτι δεν ειναι.....
αφου στο λενε βρε αγραμματε
Απ: Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
« Απάντηση #1371 στις: χθες στις 09:24 »
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
χρησταρα στο διπλο ρολο ''που οταν πας με μια τρανς το διπλο ρολο θελεις και οποιος λεει το αντιθετο ειναι μεγας ψευτης'' ειναι ετη φωτος μπροστα απο τη δευτερη σε ΟΛΑ
το λεει αλεφαντος με δεκα υπογραφες και οποιος θελει ας βγει να μ αμφισβητησει με επιχειρηματα οχι με κουβεντες του κωλου
και εισαι κλωνος και εισαι ετσι και το να τα αλλο και καποιος μου ειπε και καποιος μου εστυλε πμ και ετυχε να ακουσω απο εναν αλλο και τα αρχιδια μας κουνιουνται
πηγες??? εδω πες τα μας με επιχειρηματα να μαθει και αυτος που δεν ξερει
Μαζι σου ειμαι μεγα αλεφαντε. δεν σε αμφισβητω ουτε μια στο εκατομμύριο. και εμενα μου αρεσε πολυ κιολας. αλλα οπως εχω προπει ειναι και θεμα χημειας, να σε γουσταρει και λιγο. δεν ξερω τι επαιξε με μενα αλλα μπορω να πω οτι ειναι τέλεια σε συμπεριφορα . πραγματικα ητανε αψογη απεναντι μου.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μαζι σου ειμαι μεγα αλεφαντε. δεν σε αμφισβητω ουτε μια στο εκατομμύριο. και εμενα μου αρεσε πολυ κιολας. αλλα οπως εχω προπει ειναι και θεμα χημειας, να σε γουσταρει και λιγο. δεν ξερω τι επαιξε με μενα αλλα μπορω να πω οτι ειναι τέλεια σε συμπεριφορα . πραγματικα ητανε αψογη απεναντι μου.
xronia polla χρησταρα
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
xronia polla χρησταρα
Ευχαριστω καλιτεχνη μου. ελειπα εξωτερικο και γυρισα σημερα. και το κακο ειναι οτι παλι θα φυγω αυριο. πλακωσε δουλεια πολυ και ειναι καιρος για κονομα. οεο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε σενα και στην οικογενεια σου
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
χρησταρα σε παω πολυ φιλε και το ξερεις και με τις περισσοτερες αποψη σου στο θεμα ειναι ταυτισμενοςΜαζι σου ειμαι μεγα αλεφαντε. δεν σε αμφισβητω ουτε μια στο εκατομμύριο. και εμενα μου αρεσε πολυ κιολας. αλλα οπως εχω προπει ειναι και θεμα χημειας, να σε γουσταρει και λιγο. δεν ξερω τι επαιξε με μενα αλλα μπορω να πω οτι ειναι τέλεια σε συμπεριφορα . πραγματικα ητανε αψογη απεναντι μου.
κανουμε λαθος οταν χρησημοποιουμε τη λεξη "ξεπετα" συλληβδην το εχω κανει και εγω επανω σε θυμο η σε νευρα αλλα ειναι και λαθος και αδικο για πολλες απο τις κοπελες
ναι συμφωνω οτι το πραγμα δεν ειναι πολλες φορες οπως το θελουμε ειτε γιατι δεν υπαρχει χημεια ειτε γιατι ειμαστε πολυ πιεστικοι σε κατι ειτε γιατι αλλα εχουμε στο μυαλο μας και αλλιως ειναι η πραγματικοτητα
βεβαια παλιοτερα μου περιεγραφε πολυ σοβαρος συναγωνιστης των αθηνων τι του συνεβει με πολυ γνωστη και πανεμορφη τρανς των αθηνων και πραγματικα η τυπισσα ηταν για σκοτωμα η λεξει ξεπετα ειναι λιγο απο αυτο που μου ελεγε ο ανθρωπος
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
αλε is back μαικ παληκαρι μου!!!
παιδια απο αγγελιες που παρακολουθω χρονια η τυπισσα ειναι κατα κυριο λογο στην αθηνα και πολυ σπανια ανεβαινει θεσ/νικη για λιγες μερες βαζοντας αγγελια
τωρα αν και εχω καταγωγη απο σερρες και υπαρχει μπουρδελο στη σερρες που φερνει αποκλειστικα τρανς αξ αλλαγης δεν θυμαμαι να την εχω πετυχει βεβαια τωρα που με ρωτατε θα κανω 1-2 τηλ στα σερρας ισως μαθω κατι
για την δε παμελα που ρωτατε την εχω πετυχει πολλες φορες κατω το προσωπο της καταπλικτικο περιπου η ισως οπως στις φωτο αλλα το κακο ειναι οτι την εχω πετυχει ολες τις φορες μεσα στο αυτοκινητο οποτε δεν μπορω να σας πω απο κορμι τπτ βεβαια η αληθεια ειναι οτι την ειδα μια φορα απο πολυ μακρια και ειναι πανυψηλη ισως ξεπρνα και το 1.90
παιδια απο αγγελιες που παρακολουθω χρονια η τυπισσα ειναι κατα κυριο λογο στην αθηνα και πολυ σπανια ανεβαινει θεσ/νικη για λιγες μερες βαζοντας αγγελια
τωρα αν και εχω καταγωγη απο σερρες και υπαρχει μπουρδελο στη σερρες που φερνει αποκλειστικα τρανς αξ αλλαγης δεν θυμαμαι να την εχω πετυχει βεβαια τωρα που με ρωτατε θα κανω 1-2 τηλ στα σερρας ισως μαθω κατι
για την δε παμελα που ρωτατε την εχω πετυχει πολλες φορες κατω το προσωπο της καταπλικτικο περιπου η ισως οπως στις φωτο αλλα το κακο ειναι οτι την εχω πετυχει ολες τις φορες μεσα στο αυτοκινητο οποτε δεν μπορω να σας πω απο κορμι τπτ βεβαια η αληθεια ειναι οτι την ειδα μια φορα απο πολυ μακρια και ειναι πανυψηλη ισως ξεπρνα και το 1.90
Ξέρει κανεις για αυτήν τίποτα?
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανεις για αυτήν τίποτα?
Δεν την έχω ελέγξει αλλά έχει ξανα-αναφερθεί εδώ από τους γνώστες του είδους ως αρκετά εμφανίσιμη και καλή στις υπηρεσίες απ' όσο θυμάμαι.
Είναι μόνιμα θεσ/νίκη αλλά για κάποιον λόγο το παίζει ότι έρχεται από Γερμανία απ' ότι λένε! Και γράφει την περιγραφή στα γερμανικά!!! Ποιος ξέρει γιατί...
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
αλε is back μαικ παληκαρι μου!!!
κατατοπισε τον κοσμο κοουτς βλεπω εντονη κινητικοτητα και ενδιαφερον απο νεους υποψηφιους τραβελλοσυναγωνιστες
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
τα εχουμε πει ολα ρε μαικ ας διαβασουν το θρεντκατατοπισε τον κοσμο κοουτς βλεπω εντονη κινητικοτητα και ενδιαφερον απο νεους υποψηφιους τραβελλοσυναγωνιστες
ρε μαικ απο ηρακλειο εισαι?εσυ εκανες ρε παιχτη την φαρσα με τον πουτση "ειμαστε φιαγμενοι ο ενας για τον αλλον''??σε εχω ικανω
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
τα εχουμε πει ολα ρε μαικ ας διαβασουν το θρεντ
ρε μαικ απο ηρακλειο εισαι?εσυ εκανες ρε παιχτη την φαρσα με τον πουτση "ειμαστε φιαγμενοι ο ενας για τον αλλον''??σε εχω ικανω
;)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
περιμενο πμ με λεπτομερειες μαικ