You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kavla_agori
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια χαρα σε ολους.
Επιτελους ενα θρεντ για ts-lovers με ατομα που καταλαβαινουν και καταλαβαινονται. Διαβασα τισ τελευταιες 15 σελιδες και δεν βρηκα αυτο που με ενδιαφερει οποτε ισως καποιος/α μπορει να βοηθησει. Ψαχνω κοπελα απο θεσσ, ενεργητικη, με καλο εργαλειο, που να γουσταρει αγορια bottom καυλιαρικα. Γνωριζετε κατι ενδιαφερον?
Ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους
Επιτελους ενα θρεντ για ts-lovers με ατομα που καταλαβαινουν και καταλαβαινονται. Διαβασα τισ τελευταιες 15 σελιδες και δεν βρηκα αυτο που με ενδιαφερει οποτε ισως καποιος/α μπορει να βοηθησει. Ψαχνω κοπελα απο θεσσ, ενεργητικη, με καλο εργαλειο, που να γουσταρει αγορια bottom καυλιαρικα. Γνωριζετε κατι ενδιαφερον?
kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Γεια χαρα σε ολους.
Το πρωτο λινκ ξεκολιαζει πολυ καλα. καθαρη ευγενικη και σωστη.χωρος αισθησιακος ερωτικος και γεματος καυλα. Το δευετρο και αυτη πολυ καλο γαμησι και θα σε κανει να ποναει η σουφρα σου. το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι λιγο μεγαλη σε ηλικια. Το τριτο λινκ πολυ καλη και πολυ σκληρο και χοντρο εργαλειο και παντα ετοιμοπολεμο. γαμησι καλο και παθητικο και ενεργητικο. χωρος λουξ πολυ καθαρος . Το τεταρτο δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα συναγωνιστες εχουν γραψει πολυ καλα σχόλια. το πεμπτο λινκ και αυτη πολυ καλη θυληκη ερωτικη με καθαρο χωρο εργαλειο καλο. ενεργετικη και παθητικη. σε μενα ητανε καπως γρηγορη. ισως δεν με γουσταρε. δεν εξρω. αλλα ο μεγας αλεφαντος πινει νερο στο ονομα της. λεει πολυ καλη. για να λεει κατι παραπανω θα ξερει απο μενα. μιλα στα τηλ τους και αποφασισε σε ποια θα πας. Αν θελεις πηγαινε σε ολες και πες και εσυ την γνωημη σου. καθε γνωμη πολυτιμη για ολους.
καλα να περασεις
kavla_agori
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νασαι καλα φιλε για το λεπτομερες ποστ. θα ποσταρω γνωμη οταν θα βρεθω με καποια/ες.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
χρησταρα στο διπλο ρολο ''που οταν πας με μια τρανς το διπλο ρολο θελεις και οποιος λεει το αντιθετο ειναι μεγας ψευτης'' ειναι ετη φωτος μπροστα απο τη δευτερη σε ΟΛΑ
το πεμπτο λινκ και αυτη πολυ καλη θυληκη ερωτικη με καθαρο χωρο εργαλειο καλο. ενεργετικη και παθητικη. σε μενα ητανε καπως γρηγορη. ισως δεν με γουσταρε. δεν εξρω. αλλα ο μεγας αλεφαντος πινει νερο στο ονομα της. λεει πολυ καλη. για να λεει κατι παραπανω θα ξερει απο μενα. μιλα στα τηλ τους και αποφασισε σε ποια θα πας. Αν θελεις πηγαινε σε ολες και πες και εσυ την γνωημη σου. καθε γνωμη πολυτιμη για ολους.
καλα να περασεις
το λεει αλεφαντος με δεκα υπογραφες και οποιος θελει ας βγει να μ αμφισβητησει με επιχειρηματα οχι με κουβεντες του κωλου
και εισαι κλωνος και εισαι ετσι και το να τα αλλο και καποιος μου ειπε και καποιος μου εστυλε πμ και ετυχε να ακουσω απο εναν αλλο και τα αρχιδια μας κουνιουνται
πηγες??? εδω πες τα μας με επιχειρηματα να μαθει και αυτος που δεν ξερει
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.281
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
ερχεται 26 του μηνα!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/6678_3_1306792861.jpeg[/img[/URL]]
[/quote]αντε παλι με τις βραζιλιανες
εχουμε τωρα δυο φωτο τι μια πανω απο την αλλη πες μου τωρα εσυ ποια ειναι ποιο καλη η δικια μας η τουτη??χωρις κομπλεξ αντικειμενικα μιλαμε τωρα
χρονια πολλα...μηπωσ ξερεται καμια με κοκκινο fiat seioinceto και ενα κοκκινο smart στην περιοχη του οπαπαντε παλι με τις βραζιλιανες
εχουμε τωρα δυο φωτο τι μια πανω απο την αλλη πες μου τωρα εσυ ποια ειναι ποιο καλη η δικια μας η τουτη??χωρις κομπλεξ αντικειμενικα μιλαμε τωρα
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-LAOURAtS-6995905&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=LAOURA%20tS[/URL]
[/quote]
κατεβαινει αθηνα
abla24
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
[quote author=megas_alefantos]
αντε παλι με τις βραζιλιανες
[/quote]
πως γινεται να μιλησεις αντικειμενικα οταν συγκρινεις μονο εμφανιση? Να πω θα βαλεις μεσα και υπηρεσιες, τιμη κλπ οκ!
:S
ενταξει στην τελικη ο καθενας κανει τις επιλογες του
αντε παλι με τις βραζιλιανες
[/quote]
πως γινεται να μιλησεις αντικειμενικα οταν συγκρινεις μονο εμφανιση? Να πω θα βαλεις μεσα και υπηρεσιες, τιμη κλπ οκ!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
εχεις ιδεα για τις υπηρεσιες τις βραζιλιανας??πως γινεται να μιλησεις αντικειμενικα οταν συγκρινεις μονο εμφανιση? Να πω θα βαλεις μεσα και υπηρεσιες, τιμη κλπ οκ!
οταν ψαχνεις να βρεις το μοναδικο κριτηριο που εχεις δεν ειναι η εμφανιση?
και στην τελικη ρε σεις πρωτιματε ρε τις ελληνιδες εδω ζουν εδω κοινουνται εδω μενει το χρημα αυτες 4 μερες θα ειναι εδω θα τσεπωσουν το μαρουλι και γεια σας δειτε το θεμα λιγο πατριωτικα και λιγο επαγγελματικα ειδικα εσεις που ειστε ιδ.υπαλληλοι και ελ.επαγγελματιες μερες που ειναι
Υ.Γ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πως λεμε προτιματε τα ελληνικα προιοντα... !εχεις ιδεα για τις υπηρεσιες τις βραζιλιανας??
και στην τελικη ρε σεις πρωτιματε ρε τις ελληνιδες εδω ζουν εδω κοινουνται εδω μενει το χρημα αυτες 4 μερες θα ειναι εδω θα τσεπωσουν το μαρουλι και γεια σας δειτε το θεμα λιγο πατριωτικα και λιγο επαγγελματικα ειδικα εσεις που ειστε ιδ.υπαλληλοι και ελ.επαγγελματιες μερες που ειναι
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
γιατι τυπε αμφιβαλλεις σ αυτο που λεω???οι περισσοτερες τρανς αν οχι ολες ειναι υπερκατανωλατικα οντα οσο δεν φανταζεσαι αν κατεβουν ειδικα στην τσιμισκη ειναι ικανες να ξοδεψουν σε μια ωρα οσο ενας μεσος ανθρωπος ολο το χρονοπως λεμε προτιματε τα ελληνικα προιοντα... !
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εχεις ιδεα για τις υπηρεσιες τις βραζιλιανας??
+ 10000000000 κοουτς ετσι ακριβως ειναι.
respect! ;)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
αφιερωμενο στο αδυνατισμενα κοριτσια τις καβαλας που τα ειδε ο αλεφαντος χθες και του εφυγε το στομα κατω ειναι κουκλαρες και μπραβο τους
κοουτς εκτος απο την συμπαθεια σου τη λια η δευτερη λεει?
cap
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πες μου επισης κ η ΕΛΙΝΑ τι λεει τιμη περιοχη υπηρεσιες?
ProedrosWoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι, αυτή την Ελίνα πώς δεν την έχουμε ξαναδεί τόσο καιρό στην σκηνή της Θεσσαλονίκης; Καλή φαίνεται!
Για τις άλλες, η Λουίζα μέτρια σε εμφάνιση αλλά παλιότερα φοβερή σε υπηρεσίες, η Στέλλα καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες, και το πουλέν του Αλέφαντου ντρέπομαι να ομολογήσω ότι δεν το έχω αξιολογήσει ποτέ!
Για τις άλλες, η Λουίζα μέτρια σε εμφάνιση αλλά παλιότερα φοβερή σε υπηρεσίες, η Στέλλα καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες, και το πουλέν του Αλέφαντου ντρέπομαι να ομολογήσω ότι δεν το έχω αξιολογήσει ποτέ!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
τις ειδα κουαρτετο μαικ χθες σε ενα καφε τις καβαλας χαμος εγινε δυνατες
αδερφε η ελινα ειναι στην αθηνα δεν εχω ιδεα απο υπηρεσιες κτλ