Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
mercedes ναι αλλα οχι μαυρο
Η Κριστυ που ηρθε απο Αθηνα
100% επαγγελματιας , χωρις αυτο να ειναι κακο.
οι τα πολλα ρεντ μπουλ που πινω και τα μαλμπορο με χαλανε εμενα η εσενα εχει να σε δει οφθαλμιατρος καιρο αλλιως δεν εξηγειται να βλεπω εγω μαυρο μερσεντες και να λες εσυ οτι δεν ειναι μαυρο :think: :think: :think: :think:
το 100% επαγγελματιας δεν το ειπα γιατι ηθελα να θιξω τις υπηρεσιες τις
τις οποιες δεν γνωριζω αλλα το ειπα με την εννοια οτι δεν κατεβενει κατω σε καθημερινη βαση

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α ρε γιαννουλα !!!!!

Και μετα αναρωτιομαστε εμεις :  γιατι ειναι εχθρικες και αποτομες οι κοπελες απεναnτι μας? γιατι ειναι ειρωνικες πολλες φορες? γιατι μιλανε αποτομα σε μας? γιατι δεν φαιρονται φιλικα ? γιατι μας χλευάζουν ? γιατι μας κατηγορουν ? γιατι μας την μπαινουν και μας βριζουν? Εδω φιλοι μου ειναι η απαντηση των οσων ερωτηματικων μας βασανιζουν. δεν τυγχανουιν σεβασμο μας δεν δεινουν σεβασμο σε μας. Αισχος και ντροπη για τα αρχιδια αυτα που κανανε αυτο το βιντεακι. δεν εχω να πω τιποτα αλλο .φιλε john αυτο ηθελε να το κανω μπολντ. οεο συγνωμη.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
κι αυτο φιλε Χρηστο ειναι αστειακι μπροστα σε κατι αλλα που γινονται και δεν παιρνουμε χαμπαρι..ομιλω εκ πειρας..καλο Σαββατοβραδο :)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
κι αυτο φιλε Χρηστο ειναι αστειακι μπροστα σε κατι αλλα που γινονται και δεν παιρνουμε χαμπαρι..ομιλω εκ πειρας..καλο Σαββατοβραδο :)

Γλυκιά μου TZOYLI τα ξερω και τα άλλα σχεδον ολα. ετυχε να εχω πολυ στενη σχεση με κοπελα σαν εσενα και ξερω τι τραβανε καθε βραδυ σε πιατσες ,καφε, δρομο, σπιτι, και γενικα τι συμπεριφορες εχουν να αντιμετωπίσουν απο ολους εμας τους πελατες. ειναι δυσκολο να μπεις στην ψυχολογια των κοριτσιων με ολα αυτα που περνανε. Και φυσικο και αναμενόμενο μετα να μην εχουν εμπιστυσυνη σε κανεναν και τιποτα. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ουτε ζωα ουτε απο πετρα. εχουν και αυτες αισθηματα και συνείδηση. απλα γινονται κακες γιατι εμεις τις ωθούμε . η γαμημενη έλλειψη παιδείας που διακατέχει τους πιο πολλους ελληνες ειναι αυτο που τελικα εχει ενα μεγαλο μεριδιο ευθύνης . ευχομαι αυτο που ειδαμε να γινει μαθημα σε πολλους και απο εδω μεσα ωστε να ειναι πιο φιλικοι με τα κοριτσια και πιο ευγενικοι . για να λαβεις σεβασμο πρεπει να να δίνεις σεβασμο . δεν θελω να κουράσω και να γινω γραφικός λεγοντας τα ιδια και τα ιδια παντα. εχουμε το μυαλο να καθησουμε και να σκεφτουμε τι επιτελους πρεπει να κανουμε για να περναμε καλα .
Φιλικά πάντα
Χρήστος

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
οι τα πολλα ρεντ μπουλ που πινω και τα μαλμπορο με χαλανε εμενα η εσενα εχει να σε δει οφθαλμιατρος καιρο αλλιως δεν εξηγειται να βλεπω εγω μαυρο μερσεντες και να λες εσυ οτι δεν ειναι μαυρο :think: :think: :think: :think:
το 100% επαγγελματιας δεν το ειπα γιατι ηθελα να θιξω τις υπηρεσιες τις
τις οποιες δεν γνωριζω αλλα το ειπα με την εννοια οτι δεν κατεβενει κατω σε καθημερινη βαση

ρε συ δεν ειναι μαυρο...
ενα πρασινο που ασημιζει ειναι...
με πινακιδες στερεας ελλαδας.

για την ιδια λεμε

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ετσι εινε παιδια σεβασμοσ και αγαπη σε ολα τα κοριτσια ιεροδουλεσ-τρανσ κτλ κτλ.
καλεσ γιορτεσ σε ολουσ.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε συ δεν ειναι μαυρο...
ενα πρασινο που ασημιζει ειναι...
με πινακιδες στερεας ελλαδας.

για την ιδια λεμε
clk οχι slk ναι με πινακιδες στερεας ελλαδας 97-98 μοντελο και δεν ειναι μαυρο η μια παραλλαγη του μαυρου και ειναι πρασινο που ασημιζει
η αληθεια ειναι οτι τεστ αχρωματοψιας δεν εχω κατι ποτε λες να εχω?? :think: :think: :think:

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0
Παρασκευη βραδυ, μετα απο καιρο, καταθεση στη Φιονα.
Η φατσα δυστυχως αρκετα σπασμενη, η επιδερμιδα αναγλυφη και το ενα ματι πιο κλειστο απ το αλλο.
ΑΛΛΑ,
επειδη πηγαμε σπιτι της
το σωμα σε αψογη κατασταση,
η ψωλαρα περιποιημενη και στητη
και 69 για πολυ ωρα.
Μετα καθησε στη πουτσα μου και χοροπηδουσε επανω της μεχρι να χυσει.
Εβγαλε ποταμια.
Αξιξε και το τελευταιο σεντ απο τα  €100 που πηρε.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αξιοοοοσσσσσ  :rockon: :rockon:    σου προτινω και αλλεσ δυο φιλε μου
την ξανθια κελλυ απο την 26ησ οκτωμβριου.
και την νανα την κυπρια απο τη γιανιτσων.

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
267
Πόντοι
0
αξιοοοοσσσσσ  :rockon: :rockon:    σου προτινω και αλλεσ δυο φιλε μου
Tην Νανα την πηρα προ μηνος, εγραψα και σχετικο Thread.
Tην Κελλυ δεν τη βρηκα, αλλα εχω παει καλαμαρια στο σπιτι της παλιοτερα και περασα απιθανα!

ProedrosWoo

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παρασκευη βραδυ, μετα απο καιρο, καταθεση στη Φιονα.
Η φατσα δυστυχως αρκετα σπασμενη, η επιδερμιδα αναγλυφη και το ενα ματι πιο κλειστο απ το αλλο.
ΑΛΛΑ,
επειδη πηγαμε σπιτι της
το σωμα σε αψογη κατασταση,
η ψωλαρα περιποιημενη και στητη
και 69 για πολυ ωρα.
Μετα καθησε στη πουτσα μου και χοροπηδουσε επανω της μεχρι να χυσει.
Εβγαλε ποταμια.
Αξιξε και το τελευταιο σεντ απο τα   €100 που πηρε.

Με την Φιόνα, απ' ότι το είχα συζητήσει αναλυτικά με συναγωνιστές παλαιότερα, παίζει πολύ το θέμα χημείας! Αν σε γουστάρει θα είναι άψογη μαζί σου αλλά αν σε πάρει στραβά θα είναι ψυχρή και θα σε ξεπετάξει. Ευτυχώς εγώ ανήκα στην πρώτη κατηγορία τη 1-2 φορές που βρέθηκα μαζί της πριν χρόνια.
Όμως ρε γμτ €100 με τα σημερινά δεδομένα είναι αρκετά λεφτά!

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Γλυκιά μου TZOYLI τα ξερω και τα άλλα σχεδον ολα. ετυχε να εχω πολυ στενη σχεση με κοπελα σαν εσενα και ξερω τι τραβανε καθε βραδυ σε πιατσες ,καφε, δρομο, σπιτι, και γενικα τι συμπεριφορες εχουν να αντιμετωπίσουν απο ολους εμας τους πελατες. ειναι δυσκολο να μπεις στην ψυχολογια των κοριτσιων με ολα αυτα που περνανε. Και φυσικο και αναμενόμενο μετα να μην εχουν εμπιστυσυνη σε κανεναν και τιποτα. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ουτε ζωα ουτε απο πετρα. εχουν και αυτες αισθηματα και συνείδηση. απλα γινονται κακες γιατι εμεις τις ωθούμε . η γαμημενη έλλειψη παιδείας που διακατέχει τους πιο πολλους ελληνες ειναι αυτο που τελικα εχει ενα μεγαλο μεριδιο ευθύνης . ευχομαι αυτο που ειδαμε να γινει μαθημα σε πολλους και απο εδω μεσα ωστε να ειναι πιο φιλικοι με τα κοριτσια και πιο ευγενικοι . για να λαβεις σεβασμο πρεπει να να δίνεις σεβασμο . δεν θελω να κουράσω και να γινω γραφικός λεγοντας τα ιδια και τα ιδια παντα. εχουμε το μυαλο να καθησουμε και να σκεφτουμε τι επιτελους πρεπει να κανουμε για να περναμε καλα .
Φιλικά πάντα
Χρήστος
Χρήστο έγραψες.
100000000000  :thumbsup:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χρήστο έγραψες.
100000000000  :thumbsup:

Λεω απλα την αληθεια. το ξερω ποναει σε μερικους και ισως να ειναι και πικρη, αλλα, δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου. η ζωη μια δεσποινίδος σαν την τζουλι ειναι γολγοθας με ολα τα τρελα που εχουν να αντιμετωπισουν στην καθημερινοτητα τους.ολα ξεκινάνε απο εναν παράγοντα. και αυτος ο παράγοντας ειναι ο παράγοντας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ας γινουμε λοιπον ολοι μας ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τοτε ολα θα ειναι πιο ομορφα στην ζωη μας στο σεξ στην παρεα στην φιλία στην κοινωνια . ολα ειναι δεμενα μεταξυ τους με κρικους αλυσιδας. Κσλο ειναι να μην τους σπαζουμε αυτους τους κρικους. καλα να περναμε ολοι μας . οεο

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αξιοοοοσσσσσ   :rockon: :rockon:     σου προτινω και αλλεσ δυο φιλε μου

φιλε piatsovios δωσε τα φωτα σου για τα εν λογο κοριτσια. τηελφωνα και γενικα που και πως μπορουμε να τις βρουμε

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

(τωρα δεν ανοιγει το λινκ. μαλλον η αγγελια δεν ειναι πλεον μεσα.)
αναφερομαι για το λινκ. ειναι τα 2 κοριτσια που ρωτουσα να με πουν οι συναγωνιστες
μολις τωρα γυρισα απο θεσσαλονικη. τελικα ειναι υπαρκτά ατομα και πολυ καλα μαλιστα. η παμελα ειναι σουπερ. αυτη με τον σκορπιο. πολυ καλη. φιλικη ανετη ζεστη παρουσια. χαλαρη και πολυ ομορφη. πολυ καλη σε ολα της. με καλο εργαλειο  και σκληρο αν και εχυσε με προηγουμενο πελατη της παλι ητανε ντουρα. καλη και στο παθητικο.το μονο μειον (-) ειναι οτι η αντζυ οπως λενε την αλλη ειναι χοντρουλα και εχει μικρο και ανυπαρκτο παπαρακι. εχει αναλαβει τον καθαρισμο κεφαλης οπως τα ρεκτιφιε ασουμε (πιπα δηλαδη ). γενικα δεν ειναι πεταμενα λεφτα και για ενεργετικους και για παθητικους. τα αξιζουν και με το παραπανω τους. εγω παντως ειχα χρονια να κανω τετοιο κρεβατι. περασα πολυ ωραια. το χαρηκα παρα πολυ. τις συνειστω ανετα χωρις φοβο. απο βδομαδα θα ειναι και ξεχωριστα . απλα τωρα τους παιρνουν μαζι γιατι το σπιτι ειναι της παμελας και περιμενουν να νοικιασουν ενα ακομα διαμερισμα για την χοντρουλα(αντζυ) στο ιδιο οροφο ωστε να παιρνουν ξεχωριστα πλεον τους πελατες και οποιος γουσταρει παρτουζα τον παιρνουν και μαζι. ητανε αθηνα χρονια και τωρα πλεον μονιμα στην ομορφη θεσσαλονικη. αυτα μου ειπε η καυλιαρα η παμελα. χωρος πολυ καθαρος συμαζεμενος ζεστος και ερωτικος. μετα απο 15λεπτη κουβεντουλα με περασανε στα ενδότερα οπου και εγινε του κουτρούλη το παναγυρι οεο.  ορματε συναγωνιστες της θεσσαλονικης αξιζει αξιζει. καλα να περνατε περναμε ολοι μας

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
(τωρα δεν ανοιγει το λινκ. μαλλον η αγγελια δεν ειναι πλεον μεσα.)
αναφερομαι για το λινκ. ειναι τα 2 κοριτσια που ρωτουσα να με πουν οι συναγωνιστες
μολις τωρα γυρισα απο θεσσαλονικη. τελικα ειναι υπαρκτά ατομα και πολυ καλα μαλιστα. η παμελα ειναι σουπερ. αυτη με τον σκορπιο. πολυ καλη. φιλικη ανετη ζεστη παρουσια. χαλαρη και πολυ ομορφη. πολυ καλη σε ολα της. με καλο εργαλειο  και σκληρο αν και εχυσε με προηγουμενο πελατη της παλι ητανε ντουρα. καλη και στο παθητικο.το μονο μειον (-) ειναι οτι η αντζυ οπως λενε την αλλη ειναι χοντρουλα και εχει μικρο και ανυπαρκτο παπαρακι. εχει αναλαβει τον καθαρισμο κεφαλης οπως τα ρεκτιφιε ασουμε (πιπα δηλαδη ). γενικα δεν ειναι πεταμενα λεφτα και για ενεργετικους και για παθητικους. τα αξιζουν και με το παραπανω τους. εγω παντως ειχα χρονια να κανω τετοιο κρεβατι. περασα πολυ ωραια. το χαρηκα παρα πολυ. τις συνειστω ανετα χωρις φοβο. απο βδομαδα θα ειναι και ξεχωριστα . απλα τωρα τους παιρνουν μαζι γιατι το σπιτι ειναι της παμελας και περιμενουν να νοικιασουν ενα ακομα διαμερισμα για την χοντρουλα(αντζυ) στο ιδιο οροφο ωστε να παιρνουν ξεχωριστα πλεον τους πελατες και οποιος γουσταρει παρτουζα τον παιρνουν και μαζι. ητανε αθηνα χρονια και τωρα πλεον μονιμα στην ομορφη θεσσαλονικη. αυτα μου ειπε η καυλιαρα η παμελα. χωρος πολυ καθαρος συμαζεμενος ζεστος και ερωτικος. μετα απο 15λεπτη κουβεντουλα με περασανε στα ενδότερα οπου και εγινε του κουτρούλη το παναγυρι οεο.  ορματε συναγωνιστες της θεσσαλονικης αξιζει αξιζει. καλα να περνατε περναμε ολοι μας

:thumbsup:

Ο Χρηστάρας πάντα σαφής έγκυρος και περιγραφικότατος !!!

Respect + 10000000000000!!  :rockon: :rockon: :rockon:!

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Η pamela απο οτι φαινεται εβαλε και δικια της πλεον προσωπικη αγγελια εδω

http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-pamelatr-5771874&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=pamela%20tr]http://www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=pamela%20tr[/url[/URL]]

Χρηστο εσυ που πηγες επιβεβαιωνεις τις φωτογραφιες?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Η pamela απο οτι φαινεται εβαλε και δικια της πλεον προσωπικη αγγελια εδω

http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-pamelatr-5771874&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=pamela%20tr]http://www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=pamela%20tr[/url[/URL]]

Χρηστο εσυ που πηγες επιβεβαιωνεις τις φωτογραφιες?
[/quote]

Κολόφαρδοι καρτάσηδες!
Καλά μαλάκες μου συμπατριώτες Αθηναίοι!!
Κυκλοφορούσαν τετοιες υπάρξεις ε :tits: δώ τόσο κσιρό και τσιμουδιά έ;;;;;;;;;;;;;
Αλλα και αυτες [b]γιατί δεν είχαν προφίλ τόσο καιρό στο ts-dating;;;;;[/b]
Πολλα τα μυστήρια.....  :banghead:

Panos4567

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.ts-dating.com/ShowPhoto.php?Iname=Shemale-LAOURAtS-6995905&iwidth=540&iheight=800[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.ts-dating.com/?main=membercard&usrname=LAOURA%20tS[/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom