John_Holmes
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Φίλε Χρήστο και να μην είναι bold και italic αυτά που γράφεις μπορούμε να τα διαβάσουμε.. ;)
Φίλε Χρήστο και να μην είναι bold και italic αυτά που γράφεις μπορούμε να τα διαβάσουμε.. ;)
καλημερα στη Θεσσαλονικη
Εχει κανεις ιδέα για αυτές τις δύο μορφές.
Ok φιλε John_Holmes συγνωμη. απλα μου αρεσουν τα εντονα γραμματα. ειναι ενας ψυχαναγκασμος μου. αλλα οκ θα τα καταφερω να μην τα τονιζω.
Aυτο ηθελα να ρωτησω και εγω . πολυ καλες φαινονται μονο οι συναγωνιστες απο αθηνα μπορουν να δωσουν χερι βοηθειας. σπεύσατε αλάνια να μας δωσετε τα φωτα σας. ευχαριστουμε. Επίκειται καταθεση απο μερους μου . Ευχαριστουμε .
Αξιον απορίας που στην Αθήνα (έδρα τους) δεν προβάλλονται σε καμια αγγελια και τωρα που βρίσκονται Σαλονικη εμφανίστηκαν ξαφνικά με πλήρη περιγραφή στο tsdating (registered: 12-Dec-2012 )
Εξ άλλου γιατί απαιτούν μόνο τρίο;
Πoλύ περίεργο και αυτο.
Με προσοχή Χρήστο. ;)
αυτη με το τατουαζ του σκορπιου στο στηθος, εβγαινε στην καθοδο της καβαλας προς κεντρο σε ενα ακριβο τζιπ. η συναντηση που ειχα μαζι της ηταν πριν 4-5 χρονια. πολυ ομορφη και πολυ θηλυκη, με κορμαρα και βυζαρες οπως δειχνει η φωτο. απο υπηρεσιες δεν μπορω να την κρινω πολυ, γιατι η μια και μοναδικη συναντηση εγινε μεσα στο αμαξι και ο χωρος δεν βοηθησε καθολου. δεν ξερω πως μπορει να ειναι το κορμι της τωρα, αλλα τοτε ηταν πολυ εντυπωσιακη!
Εχει κανεις ιδέα για αυτές τις δύο μορφές.
Χοτυ μου με προσοχη σιγουρα. εκανα μια πρωτη κινηση με τηλ. μιλησα. 100 θελουν και οι 2 μαζι. ειμαι στην σκεψη ακομα.
φιλε χρηστο δεν εχω αποψη επι του θεματος....παντος αυτο που βλεπω ειναι μια καμουφλαρισμενη φωτογραφιση,και οχι μονο αυτο αλλα πρεπει να ξεφευγει και χρονολογικα δηλαδη οι φωτο δεν πρεπει να ειναι καινουργιες ,με τιποτα!!!Aυτο ηθελα να ρωτησω και εγω . πολυ καλες φαινονται μονο οι συναγωνιστες απο αθηνα μπορουν να δωσουν χερι βοηθειας. σπεύσατε αλάνια να μας δωσετε τα φωτα σας. ευχαριστουμε. Επίκειται καταθεση απο μερους μου . Ευχαριστουμε .
η δεξια στη φωτο απο το ντατιγκ ειναι η ψηλη ξανθια με το μαυρο μερσεντες που βγαινει αραια και που στον οπαπ τον τελευταιο καιρο
παρτ ταιμ κατασταση οχι επαγγελματιας 100% να βγαινει καθε μερα κυριακες κυριως την εχω πετυχει κατω
ειναι απο θεσ/νικη αλλα ηταν χρονια στην αθηνα και γυρισε τελευταια
τωρα απο κρεββατι ας ενημερωση καποιος που εχει παει μαζι της
Μάλλον λάθος κανεις ,ίσως 100 καθεκαστη για την ιστορία απλα φαίνεταικαπως αόριστη η απάντηση ,άσχετα βέβαια ,δεν εινάι ακριβά σε σχέση με την αθηνα που ηταν στα μέρη μας
αυτη με το τατουαζ του σκορπιου στο στηθος, εβγαινε στην καθοδο της καβαλας προς κεντρο σε ενα ακριβο τζιπ. η συναντηση που ειχα μαζι της ηταν πριν 4-5 χρονια. πολυ ομορφη και πολυ θηλυκη, με κορμαρα και βυζαρες οπως δειχνει η φωτο. απο υπηρεσιες δεν μπορω να την κρινω πολυ, γιατι η μια και μοναδικη συναντηση εγινε μεσα στο αμαξι και ο χωρος δεν βοηθησε καθολου. δεν ξερω πως μπορει να ειναι το κορμι της τωρα, αλλα τοτε ηταν πολυ εντυπωσιακη!
η δεξια στη φωτο απο το ντατιγκ ειναι η ψηλη ξανθια με το μαυρο μερσεντες που βγαινει αραια και που στον οπαπ τον τελευταιο καιρο
παρτ ταιμ κατασταση οχι επαγγελματιας 100% να βγαινει καθε μερα κυριακες κυριως την εχω πετυχει κατω
ειναι απο θεσ/νικη αλλα ηταν χρονια στην αθηνα και γυρισε τελευταια
τωρα απο κρεββατι ας ενημερωση καποιος που εχει παει μαζι της
φιλε χρηστο δεν εχω αποψη επι του θεματος....παντος αυτο που βλεπω ειναι μια καμουφλαρισμενη φωτογραφιση,και οχι μονο αυτο αλλα πρεπει να ξεφευγει και χρονολογικα δηλαδη οι φωτο δεν πρεπει να ειναι καινουργιες ,με τιποτα!!!