Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ωραία πουτάνα όλα !!! Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε...
Στο δια ταύτα και για να το λήξουμε με τον νέο συναγωνιστή θα τον ενημερώσω εγώ ότι είναι κρός καθαρό, παλιότερα ήταν και πιο αδύνατο μετά απο λίγο καιρό ξύπνησε και ζητούσε επίσκεψη. Τίποτα το ιδιαίτερο μην φανταστείς απλά αμα το έχεις απωθημένο προχώρα. Τέλος θα συμφωνήσω και εγώ πως η πρώτη φορά είναι αρκετά σημαντική πόσο μάλλον όταν ανοίγεις τους ορίζοντες σου και σε αυτή την κατεύθυνση οπότε θα σου έλεγα να έχεις το νου σου.
Τέλος στη Θεσσαλονίκη είμαστε ρε καρντάσια μου οπότε χαλαρά...λάγνε γράφεις ιστορία αδερφέ μου αλλά ήρεμα με τους νέους ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ωραία πουτάνα όλα !!! Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε...
Στο δια ταύτα και για να το λήξουμε με τον νέο συναγωνιστή θα τον ενημερώσω εγώ ότι είναι κρός καθαρό, παλιότερα ήταν και πιο αδύνατο μετά απο λίγο καιρό ξύπνησε και ζητούσε επίσκεψη. Τίποτα το ιδιαίτερο μην φανταστείς απλά αμα το έχεις απωθημένο προχώρα. Τέλος θα συμφωνήσω και εγώ πως η πρώτη φορά είναι αρκετά σημαντική πόσο μάλλον όταν ανοίγεις τους ορίζοντες σου και σε αυτή την κατεύθυνση οπότε θα σου έλεγα να έχεις το νου σου.
Τέλος στη Θεσσαλονίκη είμαστε ρε καρντάσια μου οπότε χαλαρά...λάγνε γράφεις ιστορία αδερφέ μου αλλά ήρεμα με τους νέους ;)
ειλικρινα σημερα ηταν μια απο  απο τις χειροτερες μερες...τα νευρα ειναι τεντωμενα οσο δεν μπορεις να φανταστεις....ομως γι αυτο που λες εχεις απλολυτο δικιο και οφειλω να το σεβαστω...οποτε το σταματαω...χαλιεμαι γιατι περισοτερο απο ολους εγω...καλα ναπερνας. :hi:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ειλικρινα σημερα ηταν μια απο  απο τις χειροτερες μερες...τα νευρα ειναι τεντωμενα οσο δεν μπορεις να φανταστεις....ομως γι αυτο που λες εχεις απλολυτο δικιο και οφειλω να το σεβαστω...οποτε το σταματαω...χαλιεμαι γιατι περισοτερο απο ολους εγω...καλα ναπερνας. :hi:
Χαλιεσαι περισσοτερο απ ολους εσυ γιατι παιρνεις τα πραγματα πολυ προσωπικα.Χαζομαρα!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Χαλιεσαι περισσοτερο απ ολους εσυ γιατι παιρνεις τα πραγματα πολυ προσωπικα.Χαζομαρα!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: σημερα ηταν ασχημη μερα και ξεσπασα στο πληκτρολογιο....ξερω οτι εισαι ενα ατομο εξυπνο και μορφωμενο..ευχαριστω για την πρεμβαση.... :hi:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: σημερα ηταν ασχημη μερα και ξεσπασα στο πληκτρολογιο....ξερω οτι εισαι ενα ατομο εξυπνο και μορφωμενο..ευχαριστω για την πρεμβαση.... :hi:
Σιγα το πραγμα..χαλαρωσε,βγαλτον εξω και..... :wanker: θα νιωσεις καλυτερα :gay:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Θα σε απαντησω συντομα λαγνε για ολα. Το ονοματεπωνυμο σου και γω το ξερω.για αρχη θα σου πω  πως δεν ειναι του στυλ μου οι ιντερνετικες μαγκιες πισω απο μια οθονη. Τα λεμε
εσύ ρε γιατρε που θίχτηκες;
Πες να καταλάβουμε;
Ποιος σε εμποδίσε να γράψεις;
Έχεις εδώ κάποιον γράφει ιστορία κτλ(λάγνος)
Κάτσε διαβασε 5 πράγματα και μην πιανεσαι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σιγα το πραγμα..χαλαρωσε,βγαλτον εξω και..... :wanker: θα νιωσεις καλυτερα :gay:
λες;;;;;θα λειτουργησει;;;;;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τις τελευταιες μερες με τα νευρα που εχω θα τον κανω λαστιχο.... :S :S :S :S :S :S :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εσύ ρε γιατρε που θίχτηκες;
Πες να καταλάβουμε;
Ποιος σε εμποδίσε να γράψεις;
Έχεις εδώ κάποιον γράφει ιστορία κτλ(λάγνος)
Κάτσε διαβασε 5 πράγματα και μην πιανεσαι
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: να εισαι καλα....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ε μα τώρα μπιρι μπιρι απ το πρωί... ουσία μηδέν
Σόνι και ντε μπαχαλο και κολλητηρια χωρίς λόγο
Άμα δεν σ αρέσουν αυτά που σου λέει ο άλλος μην τα διαβάζεις
Αν νομίζεις ότι θα τα πεις καλύτερα πες τα και ασε μετά να κρίνουμε εμείς τι νταγκα βαρας :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ε μα τώρα μπιρι απ το πρωί... ουσία μηδέν
Σόνι και ντε μπαχαλο και κολλητηρια χωρίς λόγο
Άμα δεν σ αρέσουν αυτά που σου λέει ο άλλος μην τα διαβάζεις
Αν νομίζεις ότι θα τα πεις καλύτερα πες τα και ασε μετά να κρίνουμε εμείς τι νταγκα βαρας :grin:
ρε συ αν εχεις το μικροβιο σε τρωει......τελος παντων...μερα ειναι θα περασει....ειπαμε..οταν εισαι μπροστα στην γραμμη της ενημερωσης οφειλεις να εισαι ηρεμος...και εγω παρεκτρεπομαι αρκετες φορες τελευταια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε συ αν εχεις το μικροβιο σε τρωει......τελος παντων...μερα ειναι θα περασει....ειπαμε..οταν εισαι μπροστα στην γραμμη της ενημερωσης οφειλεις να εισαι ηρεμος...και εγω παρεκτρεπομαι αρκετες φορες τελευταια
τώρα να σου δώσω να καταλάβεις
Μπαίνει ο ντιμουχο μέσα εδώ και χρόνια
Έχει 100 μύνημα αλλά είναι διαμάντια
Ασχολείται ο άνθρωπος 30 χρόνια με το θέμα και μας αφήνει άφωνους κάθε φορά
Αν έχεις να πεις κάτι δλδ πες το και μην πιανεσαι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τώρα να σου δώσω να καταλάβεις
Μπαίνει ο ντιμουχο μέσα εδώ και χρόνια
Έχει 100 μύνημα αλλά είναι διαμάντια
Ασχολείται ο άνθρωπος 30 χρόνια με το θέμα και μας αφήνει άφωνους κάθε φορά
Αν έχεις να πεις κάτι δλδ πες το και μην πιανεσαι
εγω σε θελω ηρεμο και με ακονισμενα τα μαχαιρια...ξερεις εσυ. :grin: :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εγω σε θελω ηρεμο και με ακονισμενα τα μαχαιρια...ξερεις εσυ. :grin: :grin: :grin:
αφού ξέρεις θέμα χρόνου είναι  :grin:
Είναι το πότε θα αφήσουμε την ηρεμία και ξανακατεβουμε στο στίβο μάχης
Θα την τελειώσουμε τι δουλειά με φαστ τρακ διαδικασίες  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αφού ξέρεις θέμα χρόνου είναι  :grin:
Είναι το πότε θα αφήσουμε την ηρεμία και ξανακατεβουμε στο στίβο μάχης
Θα την τελειώσουμε τι δουλειά με φαστ τρακ διαδικασίες  :grin:
ωωωωωωωχχχχχχχ καταλαβα :tooth: :tooth: :tooth:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ωωωωωωωχχχχχχχ καταλαβα :tooth: :tooth: :tooth:
ε ναι  :tooth: :tooth: :tooth:
Είναι ποτέ οι παλμοί από το κάτω τον 60 θα περάσουν τους 200... :grin:
Μετά 100 είναι στη σειρά...ένα εκατομμύριο είναι....
Για πρωινό τους έχει ο αλεφαντος  :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
προς το παρρον αραξε.....και εγω λιγο να κατεβασω τους ρυθμους γιατι το γαμησα τις τελευταιες μερες ..οποτεβλεποντας και κανοντας :rolleyes:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
προς το παρρον αραξε.....και εγω λιγο να κατεβασω τους ρυθμους γιατι το γαμησα τις τελευταιες μερες ..οποτεβλεποντας και κανοντας :rolleyes:
χαλάρωσε λίγο και ξεκουρασου :rockon:
Πάμε λοιπόν για σεξ με το Μορφέα  :grin:
Έχουμε και λιμπερετς αύριο  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom