Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Οποιος συναγωνιστης θελει να βοηθησει και εχει γνωσεις....

ψαχνω εντυπωσεις για κατι ομορφο ενεργοπαθητικο και ειμαι αναμεσα στις 2 κυριως λογο εμφανισης

www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres]http://www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres[/url]

afd20d764221868a65d46c4323d2435b0a7cbf74.jpg

www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta]http://www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta[/url]
9d99a34f60efe3525f0298222fb379160b39effc.jpg
πολύ σουπερ κ οι δυο ....τις έχω πάρει πολλές φορές και έχω αρχίσει ν βαριεμαι ν λέω τ ιδια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.071
Πόντοι
34.538
Οποιος συναγωνιστης θελει να βοηθησει και εχει γνωσεις....

ψαχνω εντυπωσεις για κατι ομορφο ενεργοπαθητικο και ειμαι αναμεσα στις 2 κυριως λογο εμφανισης

www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres]http://www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres[/url]

afd20d764221868a65d46c4323d2435b0a7cbf74.jpg

www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta]http://www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta[/url]
9d99a34f60efe3525f0298222fb379160b39effc.jpg
Εδω ειναι η πρωτη,στη πολη μας?

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
229
Πόντοι
21
ρε καρντάσια, πήγε κανένας με τούτο το θεριό;;

Καλησπέρα σας,

Βασικά πρώτη φορά γράφω. Συνάντησα την "AGATHA 24CMS"(Ιταλικά) στο συμπαθητικό χώρο στον Άλιμο, πολυ εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ,πεντακάθαρο δωμάτιο όμορφα διαρρυθμισμένο. Πολυ καλη υποδοχη με χαμογελα,ομιλιτικες αν και τα Αγγλικα δεν ειναι τα καλυτερα τους.  Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος,τον πούτσο της που είναι γύρω στα 24-25 εκ. πλήρως λειτουργικό και πέτρα. Με τα τακούνια είναι άνω του 1.85 και το κορμί της αψεγάδιαστο.
Αγωνιστικά είναι πολύ καλή στον ενεργητικό ρόλο, προσπαθεί να καταλάβει τι σου αρέσει για να πάει με τα νερά σου. Με ρωτάει τι θελω και της λέω. Και εκει ξεκινάει το σφυροκόπημα. Ανελέητο και φυσικά με πολυ πόνο καθώς ήταν τεράστιο. Συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις μέχρι τελικά που έχυσε (κατι που με εντυπωςιαςε). Στην συνέχεια τελείωσα και εγω.
Αμέσως μετά πήγαμε μαζι για μπάνιο. Εχει τέλειο στήθος και απίστευτο κωλο.
Γενικά ήταν πολυ θερμή και συμμετοχική. Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα.  Knockin' Boots  Headbaning!  fuck1

Σχολιο απο dimitrisex απο Αθηνα πριν ερθει Θεσσαλονικη

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Καλησπέρα σας,

Βασικά πρώτη φορά γράφω. Συνάντησα την "AGATHA 24CMS"(Ιταλικά) στο συμπαθητικό χώρο στον Άλιμο, πολυ εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ,πεντακάθαρο δωμάτιο όμορφα διαρρυθμισμένο. Πολυ καλη υποδοχη με χαμογελα,ομιλιτικες αν και τα Αγγλικα δεν ειναι τα καλυτερα τους.  Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος,τον πούτσο της που είναι γύρω στα 24-25 εκ. πλήρως λειτουργικό και πέτρα. Με τα τακούνια είναι άνω του 1.85 και το κορμί της αψεγάδιαστο.
Αγωνιστικά είναι πολύ καλή στον ενεργητικό ρόλο, προσπαθεί να καταλάβει τι σου αρέσει για να πάει με τα νερά σου. Με ρωτάει τι θελω και της λέω. Και εκει ξεκινάει το σφυροκόπημα. Ανελέητο και φυσικά με πολυ πόνο καθώς ήταν τεράστιο. Συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις μέχρι τελικά που έχυσε (κατι που με εντυπωςιαςε). Στην συνέχεια τελείωσα και εγω.
Αμέσως μετά πήγαμε μαζι για μπάνιο. Εχει τέλειο στήθος και απίστευτο κωλο.
Γενικά ήταν πολυ θερμή και συμμετοχική. Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα.  Knockin' Boots  Headbaning!  fuck1

Σχολιο απο dimitrisex απο Αθηνα πριν ερθει Θεσσαλονικη
ευχαριστω αλλα δεν λαμβανω πολυ σοβαρα υποψη μου κριτικες απο ανθρωπους που το κανουν στο πρωτο τους ποστ... περιμενω και μια δευτερη κριτικη απο καποιον πιο αξιοπιστο..

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια, δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread, ψαχνω μια cd μιλουσαμε sto irc ματινα με χωρο κοντα στο ραδιο σιτυ..Αν καποιος ξερει κ εχει τηλ ασ με ενημερωσει..thanks

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
569
Πόντοι
6.060
Πρόσφατη εμπειρία μου με την Ρανια. Σίγουρα ειναι υποκειμενικό εάν μας αρέσει η οχι μια κοπέλα το σημαντικό όμως στην τελική ειναι να ζήσουμε τις φαντασιώσεις μας γιατί αυτές μας υποκινούν και σίγουρα εγώ τις έζησα, τουλάχιστον κάποιες απο αυτές, όσες τόλμησα.

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια πρωτάρης εδώ δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα..ξέρει κάποιος την παρακάτω; μου φαίνεται  καλό "κορίτσι"...έχεις κανείς εμπειρία; ευχαριστώ

Συνημμένα

• IMG_0421.PNG
    IMG_0421.PNG
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 42

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Καλησπέρα αλάνια πρωτάρης εδώ δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα..ξέρει κάποιος την παρακάτω; μου φαίνεται  καλό "κορίτσι"...έχεις κανείς εμπειρία; ευχαριστώ
. Μουτρο δεν είναι ερώτηση για πρώτο μήνυμα ....

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί ν θεωρηθεί προμο
Φίλε μου δεν παίζει το σενάριο που λες.( δεν μπορώ να στείλω pm, δεν ξέρω πως λειτουργεί το site) Πραγματικά ρωτάω! Ούτε όνομα δεν είπα πως να θεωρηθεί ότι τς κάνω προμο;; και από τα λίγα που ξέρω δεν κάνει βίζιτα. Οποίος ξέρει ας πει

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στο πρώτο σου μηνυμα ρε τύπε,έμαθες να ανεβάζεις και φωτογραφιες;
Μα τι τσακάλι εισαι εσυ ρε δικε μου

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να μπει σε ένα site να γράψει μήνυμα κ να ανεβάσει φωτό; στο 2017 είμαστε οποίος δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτο είναι αναλφάβητος! Χαλαρώστε λίγο. Και όχι δεν κάνω προμο.  Έλεος. Μια ερώτηση έκανα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για πειτε μου εσεις οι παλιοι εδω μεσα..γιατι ακομα δεν εγκρινονται τα μηνυματα μου; :headbang: :headbang:

PeteDunham

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αφου δεν κάνει βίζιτα ρε φίλε τι πληροφορίες θέλεις;

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αφου δεν κάνει βίζιτα ρε φίλε τι πληροφορίες θέλεις;

Γιατί ρε φίλε θεωρώ τραγικό να πληρώνεις τραβελι για να γαμ....σ όταν έξω υπάρχουν τόσες γκόμενες και επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα και θέλω να δοκιμάσω κ αυτό με αυτήν είπα να ρωτήσω μήπως έχετε καμία
Ιδέα αλλά όπως βλέπω είστε ότι να ναι ο ένας λέει ότι κάνω προμο ότι εγώ είναι στη φωτό  ο άλλος πως μπόρεσα να ανεβάσω φωτό από το πρώτο μήνυμα λες και θα ανέβω στη ΝΑΣΑ  κ εσύ γιατί ρωτάω! Αν είναι δυνατόν έχω μπει σε τόσα site αλλά τέτοια χαζομάρα πουθενά άλλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom