You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
πολύ σουπερ κ οι δυο ....τις έχω πάρει πολλές φορές και έχω αρχίσει ν βαριεμαι ν λέω τ ιδιαΟποιος συναγωνιστης θελει να βοηθησει και εχει γνωσεις....
ψαχνω εντυπωσεις για κατι ομορφο ενεργοπαθητικο και ειμαι αναμεσα στις 2 κυριως λογο εμφανισης
www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres]http://www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres[/url]
www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta]http://www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta[/url]
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.071
- Πόντοι
- 34.538
Εδω ειναι η πρωτη,στη πολη μας?Οποιος συναγωνιστης θελει να βοηθησει και εχει γνωσεις....
ψαχνω εντυπωσεις για κατι ομορφο ενεργοπαθητικο και ειμαι αναμεσα στις 2 κυριως λογο εμφανισης
www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres]http://www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres[/url]
www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta]http://www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta[/url]
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
. Α τι λες τώρα !!!!! Ή ανουλα τ σπάει έτσι???Εδω ειναι η πρωτη,στη πολη μας?
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
ρε καρντάσια, πήγε κανένας με τούτο το θεριό;;
lakis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
ρε καρντάσια, πήγε κανένας με τούτο το θεριό;;
Καλησπέρα σας,
Βασικά πρώτη φορά γράφω. Συνάντησα την "AGATHA 24CMS"(Ιταλικά) στο συμπαθητικό χώρο στον Άλιμο, πολυ εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ,πεντακάθαρο δωμάτιο όμορφα διαρρυθμισμένο. Πολυ καλη υποδοχη με χαμογελα,ομιλιτικες αν και τα Αγγλικα δεν ειναι τα καλυτερα τους. Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος,τον πούτσο της που είναι γύρω στα 24-25 εκ. πλήρως λειτουργικό και πέτρα. Με τα τακούνια είναι άνω του 1.85 και το κορμί της αψεγάδιαστο.
Αγωνιστικά είναι πολύ καλή στον ενεργητικό ρόλο, προσπαθεί να καταλάβει τι σου αρέσει για να πάει με τα νερά σου. Με ρωτάει τι θελω και της λέω. Και εκει ξεκινάει το σφυροκόπημα. Ανελέητο και φυσικά με πολυ πόνο καθώς ήταν τεράστιο. Συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις μέχρι τελικά που έχυσε (κατι που με εντυπωςιαςε). Στην συνέχεια τελείωσα και εγω.
Αμέσως μετά πήγαμε μαζι για μπάνιο. Εχει τέλειο στήθος και απίστευτο κωλο.
Γενικά ήταν πολυ θερμή και συμμετοχική. Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα. Knockin' Boots Headbaning! fuck1
Σχολιο απο dimitrisex απο Αθηνα πριν ερθει Θεσσαλονικη
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
ευχαριστω αλλα δεν λαμβανω πολυ σοβαρα υποψη μου κριτικες απο ανθρωπους που το κανουν στο πρωτο τους ποστ... περιμενω και μια δευτερη κριτικη απο καποιον πιο αξιοπιστο..Καλησπέρα σας,
Βασικά πρώτη φορά γράφω. Συνάντησα την "AGATHA 24CMS"(Ιταλικά) στο συμπαθητικό χώρο στον Άλιμο, πολυ εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ,πεντακάθαρο δωμάτιο όμορφα διαρρυθμισμένο. Πολυ καλη υποδοχη με χαμογελα,ομιλιτικες αν και τα Αγγλικα δεν ειναι τα καλυτερα τους. Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος,τον πούτσο της που είναι γύρω στα 24-25 εκ. πλήρως λειτουργικό και πέτρα. Με τα τακούνια είναι άνω του 1.85 και το κορμί της αψεγάδιαστο.
Αγωνιστικά είναι πολύ καλή στον ενεργητικό ρόλο, προσπαθεί να καταλάβει τι σου αρέσει για να πάει με τα νερά σου. Με ρωτάει τι θελω και της λέω. Και εκει ξεκινάει το σφυροκόπημα. Ανελέητο και φυσικά με πολυ πόνο καθώς ήταν τεράστιο. Συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις μέχρι τελικά που έχυσε (κατι που με εντυπωςιαςε). Στην συνέχεια τελείωσα και εγω.
Αμέσως μετά πήγαμε μαζι για μπάνιο. Εχει τέλειο στήθος και απίστευτο κωλο.
Γενικά ήταν πολυ θερμή και συμμετοχική. Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα. Knockin' Boots Headbaning! fuck1
Σχολιο απο dimitrisex απο Αθηνα πριν ερθει Θεσσαλονικη
Γεια σας παιδιά και καλό ΣΚ,
για το παρακάτω κορίτσι έχουμε καμιά πληροφορία;
Ευχαριστώ
για το παρακάτω κορίτσι έχουμε καμιά πληροφορία;
Ευχαριστώ
poiuytrewq
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδια, δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread, ψαχνω μια cd μιλουσαμε sto irc ματινα με χωρο κοντα στο ραδιο σιτυ..Αν καποιος ξερει κ εχει τηλ ασ με ενημερωσει..thanks
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 569
- Πόντοι
- 6.060
Πρόσφατη εμπειρία μου με την Ρανια. Σίγουρα ειναι υποκειμενικό εάν μας αρέσει η οχι μια κοπέλα το σημαντικό όμως στην τελική ειναι να ζήσουμε τις φαντασιώσεις μας γιατί αυτές μας υποκινούν και σίγουρα εγώ τις έζησα, τουλάχιστον κάποιες απο αυτές, όσες τόλμησα.
giotiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
. Μουτρο δεν είναι ερώτηση για πρώτο μήνυμα ....Καλησπέρα αλάνια πρωτάρης εδώ δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα..ξέρει κάποιος την παρακάτω; μου φαίνεται καλό "κορίτσι"...έχεις κανείς εμπειρία; ευχαριστώ
giotiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι εννοείς φίλε; έγραψα λάθος;. Μουτρο δεν είναι ερώτηση για πρώτο μήνυμα ....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
μπορεί ν θεωρηθεί προμοΤι εννοείς φίλε; έγραψα λάθος;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.677
- Πόντοι
- 38.177
Τι εννοείς φίλε; έγραψα λάθος;
Στο πρώτο σου μηνυμα ρε τύπε,έμαθες να ανεβάζεις και φωτογραφιες;
Μα τι τσακάλι εισαι εσυ ρε δικε μου
giotiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου δεν παίζει το σενάριο που λες.( δεν μπορώ να στείλω pm, δεν ξέρω πως λειτουργεί το site) Πραγματικά ρωτάω! Ούτε όνομα δεν είπα πως να θεωρηθεί ότι τς κάνω προμο;; και από τα λίγα που ξέρω δεν κάνει βίζιτα. Οποίος ξέρει ας πειμπορεί ν θεωρηθεί προμο
giotiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο πρώτο σου μηνυμα ρε τύπε,έμαθες να ανεβάζεις και φωτογραφιες;
Μα τι τσακάλι εισαι εσυ ρε δικε μου
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να μπει σε ένα site να γράψει μήνυμα κ να ανεβάσει φωτό; στο 2017 είμαστε οποίος δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτο είναι αναλφάβητος! Χαλαρώστε λίγο. Και όχι δεν κάνω προμο. Έλεος. Μια ερώτηση έκανα.
the all seeing eye6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για πειτε μου εσεις οι παλιοι εδω μεσα..γιατι ακομα δεν εγκρινονται τα μηνυματα μου;
PeteDunham
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αφου δεν κάνει βίζιτα ρε φίλε τι πληροφορίες θέλεις;
giotiskauliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αφου δεν κάνει βίζιτα ρε φίλε τι πληροφορίες θέλεις;
Γιατί ρε φίλε θεωρώ τραγικό να πληρώνεις τραβελι για να γαμ....σ όταν έξω υπάρχουν τόσες γκόμενες και επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα και θέλω να δοκιμάσω κ αυτό με αυτήν είπα να ρωτήσω μήπως έχετε καμία
Ιδέα αλλά όπως βλέπω είστε ότι να ναι ο ένας λέει ότι κάνω προμο ότι εγώ είναι στη φωτό ο άλλος πως μπόρεσα να ανεβάσω φωτό από το πρώτο μήνυμα λες και θα ανέβω στη ΝΑΣΑ κ εσύ γιατί ρωτάω! Αν είναι δυνατόν έχω μπει σε τόσα site αλλά τέτοια χαζομάρα πουθενά άλλου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K