Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Κομπλαρετε τους νεους χρηστες μαγκες..ποσα μυνηματα πρεπει να εχω ωστε να μπορω να γραψω κατι ή να ανεβασω μια φωτο; μιλατε συναιχεια για προμο,βαλτος,στημενη κριτικη,ψευτικα προφιλ κτλ..  Τι να το κανετε αν γραφετε μονο οι ιδιοι σας εδω μεσα;;

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
kαλο ειναι να μην υπαρχει ατμοσφαιρα κατασκοπευσης κινητρων και προθεσεων...ο καθενας ας ειναι ελευθερος να γραφει και ζητα πληροφοριες οτι θελει...δεν ανηκει σαν κανα χρηστη το σαιτ για να δικαιολογει αστυνομικου τυπου ανακρισεις...

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά από ότι καταλαβαίνω κανείς δεν έχει να μου πει καμία γνώμη την συγκεκριμένη;;

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αφου δεν κάνει βίζιτα ρε φίλε τι πληροφορίες θέλεις;

Γιατί ρε φίλε θεωρώ τραγικό να πληρώνεις τραβελι για να γαμ....σ όταν έξω υπάρχουν τόσες γκόμενες και επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα και θέλω να δοκιμάσω κ αυτό με αυτήν είπα να ρωτήσω μήπως έχετε καμία
Ιδέα αλλά όπως βλέπω είστε ότι να ναι ο ένας λέει ότι κάνω προμο ότι εγώ είναι στη φωτό  ο άλλος πως μπόρεσα να ανεβάσω φωτό από το πρώτο μήνυμα λες και θα ανέβω στη ΝΑΣΑ  κ εσύ γιατί ρωτάω! Αν είναι δυνατόν έχω μπει σε τόσα site αλλά τέτοια χαζομάρα πουθενά άλλου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Γιατί ρε φίλε θεωρώ τραγικό να πληρώνεις τραβελι για να γαμ....σ όταν έξω υπάρχουν τόσες γκόμενες και επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα και θέλω να δοκιμάσω κ αυτό με αυτήν είπα να ρωτήσω μήπως έχετε καμία
Ιδέα αλλά όπως βλέπω είστε ότι να ναι ο ένας λέει ότι κάνω προμο ότι εγώ είναι στη φωτό  ο άλλος πως μπόρεσα να ανεβάσω φωτό από το πρώτο μήνυμα λες και θα ανέβω στη ΝΑΣΑ  κ εσύ γιατί ρωτάω! Αν είναι δυνατόν έχω μπει σε τόσα site αλλά τέτοια χαζομάρα πουθενά άλλου
εφοσον λες οτι ειναι τραγικο να πληρωνεις τραβελι για να γαμησεις....να σε ενημερωσω πως εδω αυτοι που γραφουν εδω μεσα πληρωνουν για να γαμησουν για να μπορει ο καθε νεος εδω μεσα να ερχεται και να μας ρωτα για πληροφοριες...ενημερωτικα αυτο που βλεπω ειναι κρος και οχι τρανς....μαθεπρωτα τι σημαινει το καθενα και μετα μιλα για χαζομαρα εδω μεσα.

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
εφοσον λες οτι ειναι τραγικο να πληρωνεις τραβελι για να γαμησεις....να σε ενημερωσω πως εδω αυτοι που γραφουν εδω μεσα πληρωνουν για να γαμησουν για να μπορει ο καθε νεος εδω μεσα να ερχεται και να μας ρωτα για πληροφοριες...ενημερωτικα αυτο που βλεπω ειναι κρος και οχι τρανς....μαθεπρωτα τι σημαινει το καθενα και μετα μιλα για χαζομαρα εδω μεσα.

Ξέρω πολυ καλά Τους όρους κ για αυτό ρώτησα στο πρώτο μου μήνυμα αν γράφω στο σωστό θέμα φίλε μου Ειδήμονα όπως είπα έχω κάνει τα παντα πέρα από αυτό . Ξέρω τι είναι  αυτή η  αυτός που σ έδειξα.. η ερώτηση μου δεν ήταν αυτή!  Αν ειχε κανείς εμπειρία! Εννοείται πως είναι ρε φίλε τραγικό να πληρώνεις αγοράκια μεταμφιεσμένα η με βυζι για να γαμησεις όταν έξω υπάρχουν μουνια original  που στο δίνουν στο πιάτο. Ελπίζω οι "νέοι" που λες να μην χαραμίσουν τα λεφτά τους. Και εσείς εδώ να είστε περισσότερο φιλικοί δεν είναι το τσιφλίκι του μπαμπάς σας.. μια ρωτήσω μπήκα να κάνω κ με πήρατε από μούτρα. Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική μου άποψη για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
σωστοτατος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177

Μπήκε,είπε τη μαλάκια του και βγήκε,μην ασχολείσαι με τον κάθε μπουφο εδώ μέσα...
Ας μας πει και πως πάμε στο φεγγάρι γιατί άλλοι φτασαν στον Δία,η εξυπνάδα σ'αυτό το σάιτ είναι μόνο στα νέα μέλη!!!

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μπήκε,είπε τη μαλάκια του και βγήκε,μην ασχολείσαι με τον κάθε μπουφο εδώ μέσα...
Ας μας πει και πως πάμε στο φεγγάρι γιατί άλλοι φτασαν στον Δία,η εξυπνάδα σ'αυτό το σάιτ είναι μόνο στα νέα μέλη!!!
Απάντησα φίλε μου αλλά ακόμη να εγκριθεί αυτό που έγραψα.
Ξέρω πολυ καλά Τους όρους κ για αυτό ρώτησα στο πρώτο μου μήνυμα αν γράφω στο σωστό θέμα φίλε μου Ειδήμονα όπως είπα έχω κάνει τα παντα πέρα από αυτό . Ξέρω τι είναι  αυτή η  αυτός που σ έδειξα.. η ερώτηση μου δεν ήταν αυτή!  Αν ειχε κανείς εμπειρία! Εννοείται πως είναι ρε φίλε τραγικό να πληρώνεις αγοράκια μεταμφιεσμένα η με βυζι για να γαμησεις όταν έξω υπάρχουν μουνια original  που στο δίνουν στο πιάτο. Ελπίζω οι "νέοι" που λες να μην χαραμίσουν τα λεφτά τους. Και εσείς εδώ να είστε περισσότερο φιλικοί δεν είναι το τσιφλίκι του μπαμπάς σας.. μια ρωτήσω μπήκα να κάνω κ με πήρατε από μούτρα. Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική μου άποψη για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γιαννη ν οπως βλεπεις εδω κυριαρχει το καθεστος του παλιου..αν δεν εχεις πανω απο 2-3 χιλ μυνηματα δεν μπορεις να εκφραστεις. Σε αρπαξαν απ τα μουτρα και ειπα να σε υποστηριξω αλλα στην συναιχεια το εχασες το θεμα..αν δοκιμασες τα παντα γυρω απο γαμησια με γυναικες,οργια,παρτουζες και με ζευγαρια,σε κοβω για πολυ εμπειρο και παιδαρα..αφου θεωρεις τραγικο να πληρωνεις για να πας με κροςς ή τρανς δοκιμασε την τυχη σου πηγαινοντας στο ts και  στο ενόλα..εκει θα βρεις αρκετες περιπτωσεις και μαλλον θα εχεις επιτυχειες(χωρις να σπονσαρεις). Η σουμβουλη μου ειναι ασε τα κρος και ξηγησου τρανς. Προσεχε ομως γιατι απο τον τροπο που γραφεις νομιζω πως εισαι νεαρος..υπαρχουν παθ και ενργπθ/κες..(ακομα γελαω και δεν  ξεχνω ποτε την πρωτη εμπειρια πριν πανω απο εικοσι χρονια,οταν πηγα με φιλο μου να δωσουμε τσιμπουκι σε μια της τοτε εποχης τρανς..ο φιλος μου το επαιζε μαγκας ανετος και ηταν πολυ εριστικος..το τραβελι τον εκανε και εφυγε τρεχοντας με τα ρουχα στα χερια και καλα τον εκανε..16 χρονων να ειμασταν).. Ψαξε λιγο το θεμα και αν δοκιμασεις αυτο που σε εκφραζει... σε βλεπω και σενα στο κλαμπ των τραβελοκυνηγων...          Ελπιζω να ανοιξει καποιος ενα θεμα οπου μπορουν και οι νεοι χρηστες σαν και εμενα να γραφουν καμια μαλακια χωρις να μας σνομπαρουν οι φύλακες..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Γιαννη ν οπως βλεπεις εδω κυριαρχει το καθεστος του παλιου..αν δεν εχεις πανω απο 2-3 χιλ μυνηματα δεν μπορεις να εκφραστεις. Σε αρπαξαν απ τα μουτρα και ειπα να σε υποστηριξω αλλα στην συναιχεια το εχασες το θεμα..αν δοκιμασες τα παντα γυρω απο γαμησια με γυναικες,οργια,παρτουζες και με ζευγαρια,σε κοβω για πολυ εμπειρο και παιδαρα..αφου θεωρεις τραγικο να πληρωνεις για να πας με κροςς ή τρανς δοκιμασε την τυχη σου πηγαινοντας στο ts και  στο ενόλα..εκει θα βρεις αρκετες περιπτωσεις και μαλλον θα εχεις επιτυχειες(χωρις να σπονσαρεις). Η σουμβουλη μου ειναι ασε τα κρος και ξηγησου τρανς. Προσεχε ομως γιατι απο τον τροπο που γραφεις νομιζω πως εισαι νεαρος..υπαρχουν παθ και ενργπθ/κες..(ακομα γελαω και δεν  ξεχνω ποτε την πρωτη εμπειρια πριν πανω απο εικοσι χρονια,οταν πηγα με φιλο μου να δωσουμε τσιμπουκι σε μια της τοτε εποχης τρανς..ο φιλος μου το επαιζε μαγκας ανετος και ηταν πολυ εριστικος..το τραβελι τον εκανε και εφυγε τρεχοντας με τα ρουχα στα χερια και καλα τον εκανε..16 χρονων να ειμασταν).. Ψαξε λιγο το θεμα και αν δοκιμασεις αυτο που σε εκφραζει... σε βλεπω και σενα στο κλαμπ των τραβελοκυνηγων...          Ελπιζω να ανοιξει καποιος ενα θεμα οπου μπορουν και οι νεοι χρηστες σαν και εμενα να γραφουν καμια μαλακια χωρις να μας σνομπαρουν οι φύλακες..
ωραια η τοποθετηση σου αλλα στο τελος μου τα χαλασες....ειμαι απο το 2011 μελος ενεργο με πανω απο 7 χιλιαδες μηνυματα που στην πλειοψηφεια τους ειναι για θεματα τρανς.Απο τα 22 ασχολουμαι με τρανς και ειμαι 41...που σημαινει πως εχω και γνωση και αποψη χωρις να σημαινει οτι τα ξερω και ολα.Πολυς κοσμος πλεον δεν με ξερει σαν λαγνο αλλα ξερει και το ονοματεπωνυμο μου...εσυ καλυπτεσαι με την ανωνυμια ενος νικ νεημ...οπως καταλαβαινεις μπορει να μην ειμαι φυλακας  αλλα δεν ειμαστε ιδια και ομοια.Το να ζητας βοηθεια η να κανεις ερωτηση  ...καλα κανεις και ρωτας...και εγω ρωταω και εγω ζηταω γνωμες αλλα οταν δεν ξερω λεω απλα δεν γνωριζω και δεν το παιζω εξυπνος.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Λαγνε μπορεις να πεις την μαμμα στο ts14 να το μετονομασει σε TS 15-1? :tooth: :tooth: :tooth:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Λαγνε μπορεις να πεις την μαμμα στο ts14 να το μετονομασει σε TS 15-1? :tooth: :tooth: :tooth:
το αιτημα σας θα μεταφερθει κυριε μπουξε...τι θα γινει ρε μαλεα;θα μας μαζεψεις καποια στιγμη;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

giotiskauliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γιαννη ν οπως βλεπεις εδω κυριαρχει το καθεστος του παλιου..αν δεν εχεις πανω απο 2-3 χιλ μυνηματα δεν μπορεις να εκφραστεις. Σε αρπαξαν απ τα μουτρα και ειπα να σε υποστηριξω αλλα στην συναιχεια το εχασες το θεμα..αν δοκιμασες τα παντα γυρω απο γαμησια με γυναικες,οργια,παρτουζες και με ζευγαρια,σε κοβω για πολυ εμπειρο και παιδαρα..αφου θεωρεις τραγικο να πληρωνεις για να πας με κροςς ή τρανς δοκιμασε την τυχη σου πηγαινοντας στο ts και  στο ενόλα..εκει θα βρεις αρκετες περιπτωσεις και μαλλον θα εχεις επιτυχειες(χωρις να σπονσαρεις). Η σουμβουλη μου ειναι ασε τα κρος και ξηγησου τρανς. Προσεχε ομως γιατι απο τον τροπο που γραφεις νομιζω πως εισαι νεαρος..υπαρχουν παθ και ενργπθ/κες..(ακομα γελαω και δεν  ξεχνω ποτε την πρωτη εμπειρια πριν πανω απο εικοσι χρονια,οταν πηγα με φιλο μου να δωσουμε τσιμπουκι σε μια της τοτε εποχης τρανς..ο φιλος μου το επαιζε μαγκας ανετος και ηταν πολυ εριστικος..το τραβελι τον εκανε και εφυγε τρεχοντας με τα ρουχα στα χερια και καλα τον εκανε..16 χρονων να ειμασταν).. Ψαξε λιγο το θεμα και αν δοκιμασεις αυτο που σε εκφραζει... σε βλεπω και σενα στο κλαμπ των τραβελοκυνηγων...          Ελπιζω να ανοιξει καποιος ενα θεμα οπου μπορουν και οι νεοι χρηστες σαν και εμενα να γραφουν καμια μαλακια χωρις να μας σνομπαρουν οι φύλακες..

Φίλε μου καλησπέρα! Δεν με ενδιαφέρει αυτός ο χώρος έχω ακούσει για ενολα έχω φίλους γκει. Ούτε το θέμα τρανς με ενδιαφέρει κ ειδικά επαγγελματίας ξερνάω στην ιδέα να πληρώσεις "αγοράκι " για να γαμησεις η να γαμηθεις κ στη σημερινή εποχή με τόσα μεταδιδόμενα νοσήματα.. δεν λέω ότι έχουν αλλά όταν πάνε με τόσα άτομα την μέρα.. είχα πετύχει μια στο δρόμο επαγγελματία γνωστή κ ήθελε να με τσιμπουκωσει ακαποτα κ να τα ρουφήξει... στην ιδέα ότι αυτό μπορεί να το κάνει σε άλλους τόσους έφυγα μακριά.. είμαι πιο κοντά στα κροσακια αλλά στα ωραία κροσακια.. που να μην μοιάζουν πολυ.. σαν αυτό που έστειλα.. όπως κ να έχει τι με κροσς πάω τι με τραβεστι και τα 2  αγοράκια είναι.. τέλος η εμπειρία μου σε αυτό το σίτε είναι η κάκιστη... ποσό περήφανος μπορεί να αισθάνεται ένας " άντρας" που ασχολείται με τα τρανς άτομα από τα 21;;!!! Ποσό σημαντικό κομμάτι για την ζωή κάποιου... Ευχάριστω πολυ όπως κ να έχει!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
αλλος ενας φανατικος αντρας που γραφει σε θεματα τρανς....και εσυ οπως και οι υπολοιποι μπαινετε για ενημερωση;;;;;;;;;;;;ενημερωτηκα απο τα 22 ασχολουμαι...κοιταξε φιλαρακι οπως εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι με κοπρολαγνιες γιατι δεν μου αρεσει μην μπαινεις και μην ασχολεισαι με θεματα που δεν σε αφορουν...οσο για το αντρας μεσα στα εισαγωγικα που εβαλες θα σου πω το εξης...τα ρασσα δεν κανουν τον παππα και τον αντρα τα παντελονια....καταλαβες;;;;ΓιωτηςV ;;;;;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Θα σε απαντησω συντομα λαγνε για ολα. Το ονοματεπωνυμο σου και γω το ξερω.για αρχη θα σου πω  πως δεν ειναι του στυλ μου οι ιντερνετικες μαγκιες πισω απο μια οθονη. Τα λεμε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Θα σε απαντησω συντομα λαγνε για ολα. Το ονοματεπωνυμο σου και γω το ξερω.για αρχη θα σου πω  πως δεν ειναι του στυλ μου οι ιντερνετικες μαγκιες πισω απο μια οθονη. Τα λεμε
με απειλεις;;;;;;;;;;;ιντερνετικες μαγκιες;;;;;;;;ενδιαφερον......εφοσον με γνωριζεις κανε την μαγκια και παρε με τηλεφωνο οπως εκανε ενα αλλο παλληκαριακομα ομως δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα που εχεις μαζι μου.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
με απειλεις;;;;;;;;;;;ιντερνετικες μαγκιες;;;;;;;;ενδιαφερον......εφοσον με γνωριζεις κανε την μαγκια και παρε με τηλεφωνο οπως εκανε ενα αλλο παλληκαριακομα ομως δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα που εχεις μαζι μου.
και χωρις αποκρυψη εννοειται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom