Γιαννη ν οπως βλεπεις εδω κυριαρχει το καθεστος του παλιου..αν δεν εχεις πανω απο 2-3 χιλ μυνηματα δεν μπορεις να εκφραστεις. Σε αρπαξαν απ τα μουτρα και ειπα να σε υποστηριξω αλλα στην συναιχεια το εχασες το θεμα..αν δοκιμασες τα παντα γυρω απο γαμησια με γυναικες,οργια,παρτουζες και με ζευγαρια,σε κοβω για πολυ εμπειρο και παιδαρα..αφου θεωρεις τραγικο να πληρωνεις για να πας με κροςς ή τρανς δοκιμασε την τυχη σου πηγαινοντας στο ts και στο ενόλα..εκει θα βρεις αρκετες περιπτωσεις και μαλλον θα εχεις επιτυχειες(χωρις να σπονσαρεις). Η σουμβουλη μου ειναι ασε τα κρος και ξηγησου τρανς. Προσεχε ομως γιατι απο τον τροπο που γραφεις νομιζω πως εισαι νεαρος..υπαρχουν παθ και ενργπθ/κες..(ακομα γελαω και δεν ξεχνω ποτε την πρωτη εμπειρια πριν πανω απο εικοσι χρονια,οταν πηγα με φιλο μου να δωσουμε τσιμπουκι σε μια της τοτε εποχης τρανς..ο φιλος μου το επαιζε μαγκας ανετος και ηταν πολυ εριστικος..το τραβελι τον εκανε και εφυγε τρεχοντας με τα ρουχα στα χερια και καλα τον εκανε..16 χρονων να ειμασταν).. Ψαξε λιγο το θεμα και αν δοκιμασεις αυτο που σε εκφραζει... σε βλεπω και σενα στο κλαμπ των τραβελοκυνηγων... Ελπιζω να ανοιξει καποιος ενα θεμα οπου μπορουν και οι νεοι χρηστες σαν και εμενα να γραφουν καμια μαλακια χωρις να μας σνομπαρουν οι φύλακες..